Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Στο Αγρίνιο οι πρωταθλητές

19:15 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

 

Προϊστορία (από 2006): 1-4-9

Πέρυσι:ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ–ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0

 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πέρυσι μπορεί να ήταν μία από τις πιο σοβαρές ομάδες της Σούπερ Λιγκ, αλλά το φετινό ξεκίνημα δεν ήταν καθόλου καλό κόντρα στη νεοφώτιστη Κέρκυρα και έτσι έχασε στο νησί των Φαιάκων με 1-2. Δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και δεν έδειξε την όρεξη των γηπεδούχων, οι οποίοι κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές στο πρώτο 25λεπτο. Απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 16’, στο 27’ το δεύτερο σε αντεπίθεση, με τον Φερνάντεζ να σώζει την ομάδα τουλάχιστον τέσσερις φορές στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή του, μείωσε με τον περσινό πρώτο σκόρερ Ιγκόρ στο 62’, αλλά παρά την πίεση που άσκησε ειδικά προς το τέλος, δεν κατάφερε να σώσει το βαθμό. Σταθερός στις αποφάσεις του ο Άκης Μάντζιος, που φαίνεται πως θα χρησιμοποιήσει και φέτος το σύστημα 3-5-2. Μαζί με αυτή την ήττα, έφτασε τις 5 σερί στο πρωτάθλημα. Ντεμπούτο για τον κεντρικό μέσο Τριανταφυλλάκο και τον μπακ Τσερφά, όπως και για τους Ντιγκινί, Πέρεζ. Βασικοί οι δύο πρώτοι. Στη βασική ενδεκάδα μετά από το σοβαρό τραυματισμό του ο Κάσες, που άντεξε όμως μόνο ένα ημίχρονο. Πέρυσι νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία του τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0 εντός). Underοι 5 από τις 7 φορές που τον υποδέχτηκε. Εκτός ο κεντρικός μέσος Ρομέου. Μεταγραφή της τελευταία στιγμής ο κεντρικός αμυντικός Ποτουρίδης από τη Νοβάρα (πρώην Ολυμπιακός).

 

Εντός: –

Γκολ: –

Τελευταία 5: 5-0-0

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Με το δεξί ξεκίνησε τις φετινές της υποχρεώσεις η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, που πέτυχε νίκη με ανατροπή μέσα σε 10 λεπτά επί του «ευρωπαίου» Αστέρα Τρίπολης στους Ζωσιμάδες. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 42’ σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχε πολλές φάσεις. Εμφανίστηκε όμως μεταμορφωμένος στο δεύτερο μέρος και πίεσε από τα πρώτα λεπτά, φτάνοντας στην ισοφάριση με τον Τσάβες στο 60’, ύστερα από ασίστ του Τζημόπουλου. Ο Ίλιτς με κοντινή προβολή έκανε την ανατροπή στο 67’ και τελικά ο Τζημόπουλος με κεφαλιά έγραψε το τελικό σκορ στο 70’. Δεν είχε αλλαγές σε σχέση με πέρυσι η αρχική ενδεκάδα που παρέταξε ο Πετράκης. Νο goalκαι underτα 4 από τα 5 τελευταία κόντρα στον Πανθρακικό, ανεξαρτήτου έδρας. Χωρίς απουσίες.

 

Εκτός: –

Γκολ: –

Τελευταία 5: 3-2-0

 

Προγνωστικά: Τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει σε επίπεδο ρόστερ για τις δύο ομάδες, αλλά στην πρεμιέρα οι Γιαννιώτες έδειξαν καλύτερο πρόσωπο. Περιμένουμε να δούμε καλύτερα πράματα σήμερα από τον Πανθρακικό. Ωστόσο, το «ρισκαδόρικο» σύστημα του και η διάθεση του ΠΑΣ για πιο επιθετικό ποδόσφαιρο που έδειξε στο πρώτο παιχνίδι, μας οδηγούν στο γκολ-γκολ (1.86 Meridianbet).


 

 

 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

19:15 ΚΑΛΛΟΝΗ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

 

Προϊστορία (από 2012): 0-3-1

Πέρυσι: ΚΑΛΛΟΝΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-0

 

ΚΑΛΛΟΝΗ: Βρήκε τον ΠΑΟΚ σε κακή κατάσταση και με το μυαλό στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και κατάφερε να φύγει από την άδεια Τούμπα δίκαια με το βαθμό (1-1). Με διάθεση να μην πιέσει στο πρώτο μέρος, πέρασε ένα σχετικά άνετο πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη και όσο η ώρα περνούσε προσπάθησε να βγάλει αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 63’, με τον Καμαρά να ανοίγει λογαριασμό στο ντεμπούτο του. Η ισοφάριση όμως δεν άργησε, με το τέλος να είναι επεισοδιακό και τις δύο ομάδες να τελειώνουν με 10 παίχτες: στο 87’ η αποβολή του ΠΑΟΚ, στο 94’ ο Μπαρέρα για την Καλλονή με δεύτερη κίτρινη, που αποβλήθηκε στην πρώτη συμμετοχή με τη νέα του ομάδα. Ικανοποιημένος φυσικά ο Μαντζουράκης, που τέτοιοι πόντοι από δυνατούς αντιπάλους είναι υπερπολύτιμοι στην προσπάθεια για παραμονή. Σήμερα επιστρέφει τυπικά στο σπίτι της, αφού είναι η πρώτη φορά που θα δώσει εντός έδρας αγώνα στη Μυτιλήνη σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ. Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ποτέ κόντρα στον Εργοτέλη. Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Μπαρέρα (1 συμμ.). Αμφίβολοι Ναβάρο, Πιπίνης, Στεφάνοβιτς.

 

Εντός: –

Γκολ: –

Τελευταία 5: 1-1-3

 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Φιλοξενήθηκε στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο των χιλίων προβλημάτων αλλά εμφανίστηκε ανέτοιμος και τελικά ηττήθηκε με 1-2. Αρνητικό το ντεμπούτο του νεαρού Ισπανού τεχνικού Χουάν Φεράντο, αλλά και πέντε νέων αποκτημάτων (Τσέρνι, Μεγί, Λυκογιάννης, Γιουσούφ, Στράους). Ανοιχτό το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά, όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15’, αλλά ο νεοαποκτηθέντας Μεγί ντεμπούταρε με γκολ-κεφαλιά 1,5 λεπτό αργότερα, από κόρνερ του Κοζορώνη. Οι φάσεις συνεχίστηκαν εκατέρωθεν, με τον Γιαννακόπουλο να αποδεικνύεται πολύ δύσκολος αντίπαλος να καμφθεί. Το παιχνίδι έδειχνε πως θα έλεγε ισόπαλο, αλλά τελικά μετά από λάθος μαρκαρίσματα μπροστά από την εστία, ήρθε το δεύτερο (85’), για να φέρει πικρία για ένα χαμένο θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα. Νο goalκαι τα 4 παιχνίδια του με την Καλλονή, στα οποία είναι αήττητος. Πριν την περσινή νίκη του με 3-0 στο Ηράκλειο είχαν προηγηθεί τρεις ισοπαλίες με 0-0. Εκτός ο επιθετικός Μπαμ-Μπαμ, αμφίβολοι ο αμυντικός χαφ Μπογκντάνοφ και ο φορ Νόσκοβιτς.

 

Εκτός: 0-0-1

Γκολ: 1-2

Τελευταία 5: 0-3-2

 

Προγνωστικά: Ενθουσιασμός στην Καλλονή για την επικείμενη επιστροφή στα… πάτρια εδάφη και την εμφάνιση στην πρεμιέρα. Ο Εργοτέλης μπορεί να προβλημάτισε, αλλά θα του δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης σήμερα, έχοντας ελπίδα ότι θα δείξει κάτι καλύτερο. Σαν την τύχη του πρωτάρη (Φεράντο). Να μη χάσουν οι  Κρητικοί στη Μυτιλήνη στο (1.80 Stoiximan).


 

 

 mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

21:30 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 

Προϊστορία (από 2011): 0-1-3

Πέρυσι: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ξεκίνησε τις φετινές του υποχρεώσεις κόντρα στην ομάδα που τις τελείωσε πέρυσι, τον ΟΦΗ, αλλά αυτή την φορά δε συνδυάστηκε με νίκη, χάνοντας στο Ηράκλειο με 0-1, με γκολ στις καθυστερήσεις. Αρκετά τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα για τον Μάκη Χάβο, που όμως έδειξαν ότι θέλουν κι άλλο χρόνο για να θυμίσουν κάτι από την περσινή καλή ομάδα. Άντεξε στην πίεση, δεν μπόρεσε να βγάλει όμως εύκολα φάσεις. Νέα πρόσωπα ήταν ο Μαλεζάς στο κέντρο και ο Κέβιν στο αριστερό της άμυνας, Κόρμπος στα χαφ, Καπέλ και Αντρέ Άλβες κέντρο και επίθεση. Είχε δυνατό αντίπαλο και δεν απέδωσε ανάλογα με τις προσδοκίες, αλλά θα επανακάμψει. Δύσκολα πάντως σήμερα. Underτα 7 τελευταία στο πρωτάθλημα. Νο goalτα 6 από αυτά. Εκτός ο μέσος Βιγιαφάνες.

 

Εντός: –

Γκολ: –

Τελευταία 5: 1-2-2

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ξεκίνησε όπως οφείλουν να κάνουν οι πρωταθλητές σε κάθε πρεμιέρα, ειδικά όταν φιλοξενούν νεοφώτιστη ομάδα, δηλαδή με νίκη και αυτός έκανε και ο Ολυμπιακός αρκετά εύκολα κόντρα στη Νίκη Βόλου εντός έδρας (3-1). Ιδανικό ντεμπούτο για Κασάμι και Αφελάι που σκόραραν στο 11’ και 32’ αντίστοιχα, αλλά και για τον Διαμαντάκο που σκόραρε στο ενδιάμεσο (28’), ο οποίος μπορεί να ανήκει στον Ολυμπιακό εδώ και τρία χρόνια, αλλά δεν έχει συμμετοχή με τα ερυθρόλευκα χρώματα, λόγω των συνεχών δανεισμών του. Ο Μίτσελ όπως έδειξε και στα φιλικά στις ΗΠΑ δείχνει να τον εμπιστεύεται. Απόλυτη κατοχή στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη έπεσε, δεχόμενος τη μείωση στο 55’. Ντεμπούτο και για τον Αμπιντάλ στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για Μποτία, Μασουάκου, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, όπως και για Γκαζαριάν, Χόρχε Μπενίτεθ, που πέρασαν ως αλλαγή. Συνολικά δηλαδή οι 8 στους 11 και 2 στις 3 αλλαγές! Πρόκληση ο όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει τις Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάλμε. Στις 16/09 υποδέχεται την Ατλέτικο. Μετά τον Σάμαρη, «μοσχοπούλησε» και τον Μανωλά στη Ρόμα για 16 εκατ. ευρώ! Αμφίβολος ο εξτρέμ Αφελάι. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σιόβας και ο κεντρικός μέσος Φούστερ.

 

Εκτός: –

Γκολ: –

Τελευταία 5: 2-1-2

 

Προγνωστικά: Ανανεωμένος στα… 12/14 ο Ολυμπιακός, που ακόμα και έτσι όμως πάει άνετα για το 42ο! Είχε πρόβλημα στην ανάπτυξη ο Παναιτωλικός, οπότε οι ερυθρόλευκοι μπορεί να περάσουν αλώβητοι από το Αγρίνιο. Νο goal στο 1.60 (Betshop).

 

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις