Προγνωστικά Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Μισός ο ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκης»

 

16:00 ΒΕΡΟΙΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Προϊστορία (από 2005): 3-1-3
Πέρυσι: –

ΒΕΡΟΙΑ: Για δεύτερη συνεχή χρονιά καταφέρνει να φύγει με το διπλό από την Κρήτη, επικρατώντας του ΟΦΗ με 1-0. Μπήκε με στόχο να περιορίσει τους γηπεδούχους και να χτυπήσει σε αντεπιθέσεις, αλλά ήταν η ίδια που γλίτωσε πρώτη, αφού μόλις στο 10’ ο ΟΦΗ είχε δοκάρι. Τρία λεπτά όμως αργότερα είχε με τη σειρά της μεγάλη ευκαιρία, με τον Μπεν να εκμεταλλεύεται λάθος στην άμυνα, αλλά τον κίπερ να του αρνείται το γκολ. Για 30 λεπτά δε φάνηκε καθόλου στο παιχνίδι, αλλά στο 43’ ο Καλτζάς προσπάθησε να πετύχει γκολ από πλάγια θέση, με τη μπάλα να βρίσκει πάλι πάνω στον κίπερ και στη συνέχεια στη συμβολή των δοκών. Στο 44’ έχει δίκιο να φωνάζει για πέναλτι που δε δόθηκε σε μαρκάρισμα του Ντουμίτρου, στο 58’ όμως πήρε καθαρά το προβάδισμα με τον Καλτζά με κοντινό πλασέ. Μόλις μία φορά απειλήθηκε μέχρι το τέλος, παίρνοντας έτσι δίκαια τη νίκη, τη δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, όντας η μοναδική, μαζί με τον Ατρόμητο, ομάδα στην κατηγορία που έχει πετύχει το 2 στα 2. Ντεμπούτο έκανε ο Ραούλ Μπράβο, κάτι που πιθανότατα να συμβεί και για τον Σωτήρη Μπαλάφα σήμερα. Αμφίβολος ο επιθετικός Μπεν (2 συμμ.). Εκτός ο δεξιός μπακ Ιβάν Μαλόν (1 συμμ.) και ο δεξιός εξτρέμ Χοκίν Εσπάρθα και ο μεσοεπιθετικός Βούκιτς.

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 3-0-2

ΚΕΡΚΥΡΑ: Έκλεψε τις εντυπώσεις και μέσα στη Ξάνθη, αλλά αυτή τη φορά έμεινε στο 0-0. Της ακυρώθηκε εσφαλμένα ως οφσάιντ πεντακάθαρο γκολ του Χαβίτο με κεφαλιά στο 20’ και στο 36’ έχασε κλασική ευκαιρία με τον Ναγιάρ. Στο 52’ ο Χαβίτο, που ήταν εκ των κορυφαίων της, κυνήγησε χαμένη μπαλιά, εκμεταλλεύτηκε λάθος του αμυντικού και έστρωσε στον Ρόχα, ο οποίος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 60’ πλασέ του Κοντού σε στημένη φάση, σώθηκε πάνω στη γραμμή. Λίγο αργότερα από λάθος γύρισμα του Κανακούδη στον Σέτκους δημιουργήθηκε μεγάλος κίνδυνος που σώθηκε από τύχη, αλλά στο 81’ είχε δεύτερο δοκάρι πάλι με τον Κοντό. Στο τελευταίο πεντάλεπτο πιέστηκε, χωρίς ωστόσο να αλλάξει το αποτέλεσμα. Έχει ξεκινήσει πολύ καλά τις υποχρεώσεις με την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια και παρότι είναι μία τελείως νέα ομάδα, με 9-10 στους 11 παίχτες να είναι νέα αποκτήματα, παίζει με χαρακτήρα ομάδας που αγωνίζεται έτσι καιρό. Σε μεγάλο βαθμό αυτό το πιστώνεται ο Μιχάλης Γρηγορίου. Στη διακοπή έδωσε φιλικό με την Παναχαϊκή (0-0). Τρία σερί under έχουν εμφανιστεί στις τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Βέροια (μαζί με ένα αγώνα κυπέλλου), πριν από αυτά τρία σερί over. Χωρίς απουσίες σήμερα.

Εκτός: 0-1-0
Γκολ: 0-0
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά Στοίχημα: Ευχάριστες εκπλήξεις οι δύο ομάδες, που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Παίζουν χωρίς ιδιαίτερη σκοπιμότητα και διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά, που είναι αρκετά για να μας πληρώσουν στο γκολ-γκολ (2.05 Stoiximan).


 

 

 Στην Μπάλα είναι Γκουρού. Παίξε με 100% bonus εώς 100 ευρώ

 

18:15 ΠΑΟΚ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προϊστορία: –
Πέρυσι: –

ΠΑΟΚ: Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έδειξε να λυπάται την πρώην ομάδα του και έτσι είδε τον ΠΑΟΚ να περνάει άνετα από τα Χανιά, επικρατώντας του Πλατανιά με 4-0. Το σκορ μιλάει από μόνο του, με τον ΠΑΟΚ να έχει δοκάρι στο 18’ με τον Κάτσε και να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 39’. Στο 52’ από γύρισμα του Σκόνδρα, ο Σαλπιγγίδης από κοντά έκανε το 2-0. Στο 80’ ο Τετέ χτύπησε εκτός φάσης τον Τζανδάρη και άφησε την ομάδα του με 10, κάτι που διευκόλυνε πολύ το έργο του Δικεφάλου, που έκανε το 3-0 με τον Μακ δύο λεπτά αργότερα και έγραψε το τελικό σκορ με τον Σκόνδρα στο 89’. Δεύτερο σερί 4-0 μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Ζιμπρού στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Σήριαλ με την υπόθεση του Στέφανου Αθανασιάδη, ο οποίος δεν υπέγραφε την ανανέωση που του προσέφερε ο ΠΑΟΚ, αν και τα τελευταία νέα θέλουν τον επιθετικό του Δικεφάλου να υπογράφει κανονικά στις επόμενες ημέρες συμφωνία 4ετούς διάρκειας. Την Πέμπτη φιλοξενεί τη Ντιναμό Μινσκ. Εκτός ο κεντρικός μέσος Μαντούρο (2 συμμ.), οι δεξιοί μπακ Κίτσιου (1 συμμ.), Κωνσταντινίδης και ο μεσοεπιθετικός Γκολάσα.

Εντός: 0-1-0
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 2-2-1

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Ατρόμητο βρέθηκε σε παθητικό ρόλο, δεχόμενη τη μία φάση μετά την άλλη και τελικά στο 25’ δέχτηκε και το γκολ σε στημένη φάση. Οι φάσεις συνεχίστηκαν για τον Ατρόμητο, που είχε και δοκάρι στο 35’, μετά από υπερπροσπάθεια του Ταμπάκη να αποκρούσει. Στο 60’ γλίτωσε από καθαρό γκολ τους Ατρόμητου, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 70’ γλίτωσε πάλι από το δοκάρι, προσπάθησε να πιέσει από εκείνο το σημείο και έπειτα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού απείλησε μόνο με δύο μακρινά σουτ, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν άλλες τρεις μεγάλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος. Δύσκολη η εκκίνηση για τους νεοφώτιστους, που σήμερα δίνουν τρίτο συνεχόμενο δύσκολο παιχνίδι, αυτό με τον ΠΑΟΚ, έχοντας αντιμετωπίσει εκτός του Ατρόμητου, τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα. Εκτός της παρένθεσης με τον Εργοτέλη την επόμενη εβδομάδα, ακολουθούν τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, για να κλείσουν τις υποχρεώσεις με τις ομάδες από την περσινή πρώτη πεντάδα. Τα όσα είδαμε μέχρι σήμερα δε μας καλύπτουν ούτε μας επιτρέπουν να πούμε με ασφάλεια ποια είναι τα δεδομένα για τη Νίκη, κάτι που πιθανότατα θα μπορέσουμε να δούμε στον επόμενο αγώνα, που είναι με ομάδα στα μέτρα του. Στη διακοπή έδωσε φιλικό με την Τορπέντο Μόσχας, στο οποίο έχασε με 0-1. Εκτός οι επιθετικοί Τζιώρας, Νικλητσιώτης (2 συμμ.).

Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 1-3
Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά Στοίχημα: Τα δύο 4-0 του ΠΑΟΚ δε μας πείθουν και δεν έχει δείξει ότι είναι ομάδα που μπορεί να «πατήσει» μικρότερου βεληνεκούς αντιπάλους. Παρά τα όσα έχει δείξει η Νίκη και εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τον ΠΑΟΚ, περιμένουμε ένα παιχνίδι που δε θα έχει ιδιαίτερα υψηλό τέμπο, με το σκορ να κινείται σε λογικό πλαίσια. 2-3 γκολ στο 2.00 (Championsbet).


 

 

 mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus 

 

20:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ

Προϊστορία (από 1994): 30-5-4
Πέρυσι: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ 5-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στραβοπάτησε στο Αγρίνιο αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό, μένοντας δίκαια στο 1-1. Μοιρασμένο το πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο καλές φάσεις. Στο 46’ ωστόσο ο Κασάμι με κεφαλιά, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, άνοιξε το σκορ και από κει και πέρα έλεγξε το παιχνίδι. Σταδιακά όμως οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και δημιούργησαν φάσεις μετά το 65’ και τελικά στο 79’ δέχθηκε τη μείωση σε στημένη φάση. Χωρίς καθαρό μυαλό στη συνέχεια, δε μπόρεσε να χτυπήσει πάλι και περιορίστηκε στο βαθμό. Δεν άφησε καλή εικόνα ο Ολυμπιακός, κάτι που προβλημάτισε και τον Μίτσελ, αφού ο Παναιτωλικός με υπερπροσπάθεια έπιασε την καλύτερη απόδοσή του, ενώ ο Ολυμπιακός έδειξε ότι μπορούσε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Όλοι δηλώνουν ότι το μυαλό τους είναι αποκλειστικά στο σημερινό παιχνίδι, αλλά σίγουρα οι περισσότεροι θα σκέφτονται το επερχόμενο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο στο Καραϊσκάκης την Τρίτη. Αήττητος από τον ΟΦΗ στις 16 τελευταίες αναμετρήσεις τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο (14-2-0). Εντός έδρας δεν έχει χάσει στις 19 τελευταίες φορές που τον φιλοξένησε (18-1-0). Για λόγους τακτικής θα μείνουν εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μποτία (2 συμμ.) και μέσος Ντινγκά (2 συμμ.). Δεν υπολογίζονται επίσης για σήμερα ο κεντρικός αμυντικός Σιόβας, ο Μανιάτης (1 συμμ.) ο μεσοεπιθετικός Ντοσεβί (2 συμμ.) και ο εξτρέμ Γκαζαριάν (1 συμμ.).

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 3-1
Τελευταία 5: 1-3-1

ΟΦΗ: Μόλις στο 10’ είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στον εντός έδρας αγώνα με τη Βέροια, με τον Λαμπρόπουλο να έχει δοκάρι σε σέντρα-σουτ που επιχείρησε, αλλά δύο λεπτά παραλίγο να το πληρώσει από τραγικό λάθος του Μεϊτέ, με τον Λόρια να δείχνει την κλάση του με εντυπωσιακή απόκρουση. Είχε κάποιες καλές φάσεις μέχρι το ημίχρονο, αλλά στο τέλος γλίτωσε σε δύο περιπτώσεις, μία σε δοκάρι, χάρη στην παρεμβολή του Λόρια στο 43’ και ένα λεπτό αργότερα σε πέναλτι εις βάρος του που δε δόθηκε. Στο 58’ δέχθηκε το γκολ σε αντεπίθεση και μόνο μετά το 70’ κατάφερε να φτάσει με αξιώσεις στο γκολ, με το Ζορζ να σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της Βέροιας. Χάσαμε από χαζά λάθη δήλωσε ο Τζενάρο Γκατούζο, του οποίου η δικαστική περιπέτεια στην Ιταλία είχε αίσιο τέλος, αφού αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία ανάμιξη σε στημένα παιχνίδια. Χαρακτήρισε επίσης δίκαιη τη νίκη της Βέροιας. Στο ενδιάμεσο της διακοπής λόγω των εθνικών, έδωσε φιλικό με τον Εργοτέλη, όπου ήταν καλύτερος, αλλά ηττήθηκε με 0-1. Νο goal τα 7 τελευταία κόντρα στον Ολυμπιακό, μόνο σε ένα από αυτά έχει καταφέρει να σκοράρει. Τα τρία πιο πρόσφατα ήταν βαριές ήττες, δύο εντός έδρας με 4-0, μία με 5-1 στο Καραϊσκάκη. Εκτός οι κίπερ Λόρια (2 συμμ.), Δασκαλάκης, ο αριστερός μπακ Μιλιάζες (2 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Δαμιανάκης, ο κεντρικός μέσος Ραζάκ (2 συμμ.), οι μεσοεπιθετικοί Σίσιτς, Φραγκουλάκης και ο επιθετικός Πετρόπουλος (2 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 0-0-0
Γκολ: 0-0
Τελευταία 5: 1-0-4

Προγνωστικά Στοίχημα: Αποδεκατισμένος ο ΟΦΗ στο Καραϊσκάκης. Ο Ολυμπιακός πιθανότατα να εμφανιστεί με αλλαγές, αλλά και πάλι η διαφορά θα είναι εμφανής ανάμεσα στις δύο ομάδες. Με τους πρωταθλητές να έχουν δεχτεί ήδη γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια τους, περιμένουμε σήμερα να μην τριτώσει, από μία ομάδα που έχει πρόβλημα στη θέση 9 και που σήμερα θα λείπει ο Πετρόπουλος, ο καλύτερος της επιθετικός. Νο goal στο 1.40 (Meridianbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις