Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Μάχες για Ευρώπη σε Ηράκλειο και Αγρίνιο

 

15:00 ΟΦΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προϊστορία (από 2001): 4-4-5
Α’ γύρος: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΦΗ 3-0

ΟΦΗ: Η υπομονή τελείωσε στους παίχτες του ΟΦΗ, οι οποίοι απείχαν από την προπόνηση της Πέμπτης και δεν αποκλείεται η σημερινή αναμέτρηση να είναι η τελευταία για τους Κρητικούς, που πιθανότατα θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα. Οι οφειλές προς τους Χόρχε και Ζόρντι Λόπεθ δεν καλύφθηκαν, ενώ προέκυψε νέο πρόβλημα με τον Μπόντορ (68.000 ευρώ) και πλέον όλα τα παιχνίδια του από δω και πέρα είναι στον αέρα. Ούτε η έφεση για την τελευταία αφαίρεση των τεσσάρων βαθμών έγινε δεκτή, αφού τα δικαιολογητικά για τις πληρωμές των δύο πρώτων ήταν ελλιπέστατα και έτσι η βαθμοί του παραμένουν 13. Συν τοις άλλοις έχει μείνει με μόνο 11 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές! Όχι ότι θα κάνει μεγάλη διαφορά, αλλά τουλάχιστον δε θα μηδενιστεί στο ματς που χρωστάει με τον Ατρόμητο, το οποίο είχε αναβληθεί και θα γίνει κανονικά, αν και δεν έχει οριστεί ακόμα πότε. Προέρχεται από 6 σερί ήττες. Πιο πρόσφατη το εντός έδρας 0-1 με τον Πανθρακικό, όπου δεν θα μπορούσε να έχει πάρει περισσότερο, αν και είχε δοκάρι στην αρχή της επανάληψης με τον Κουτσιανικούλη. Η αποβολή όμως του Μπολάκη στο 61’ τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι. Έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (54). Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Μπολάκης (8 συμμ.). Αυτό αφήνει τον Αναστόπουλο με 13 παίχτες.

Εντός: 6-1-7
Γκολ: 17-18
Τελευταία 5: 0-0-5

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Και τώρα πεντάδα! Ο ΠΑΣ με σταθερά βήματα και εκμεταλλευόμενος τα αρνητικά αποτελέσματα των άλλων ομάδων κατάφερε να αναρριχηθεί για πρώτη φορά φέτος στην 5η θέση και πλέον Ευρώπη! Την Τετάρτη επικράτησε εντός έδρας του Πλατανιά με 1-0, χάρη σε γκολ του Ακόστα στο 52’, σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες για την ποιότητά του. Κάκιστο στο πρώτο μέρος, κάπως καλύτερα στο δεύτερο, με τον ΠΑΣ να παίρνει νωρίς το προβάδισμα και να το κρατάει ως το τέλος, αν και στις καθυστερήσεις χρειάστηκε η συμβολή του Στρούνα, ο οποίος έδιωξε σουτ του Γουνδουλάκη πάνω στη γραμμή. Τρίτη αγωνιστική χωρίς ήττα (2-1-0) και στα τρία έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό. Η μάχη μέχρι το τέλος με Ατρόμητο, Ξάνθη και Παναιτωλικό αναμένεται μεγάλη, με τον ΠΑΣ να έχει μόλις ένα βαθμό διαφορά από τους υπόλοιπους. Under οι 5 από τις 6 τελευταίες φορές που φιλοξενήθηκε από τον ΟΦΗ. Εκτός ο αμυντικός μέσος Γαρουφαλιάς και ο μεσοεπιθετικός Τσάβες ().

Εκτός: 3-6-4
Γκολ: 12-13
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά: Δεν χρίζει μεγάλης ανάλυσης το παιχνίδι. Αν γίνει, θα πάμε με το αυτονόητο διπλό (1.29 Bet8). Προς ενημέρωση, δεν το προσφέρουν όλες οι στοιχηματικές εταιρείες διαδικτυακά.


 mybet – Δυνατό παιχνίδι, δίκαιες αποδόσεις και 100€ Bonus!

17:15 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 1996): 3-4-4
Α’ γύρος: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Εκεί που έδειχνε ότι ελέγχει την κατάσταση για την 5η θέση, έκανε κοιλιά και πλέον τίποτα δεν είναι στο χέρι της. Έπεσε μάλιστα στην 6η θέση, όπου ισοβαθμεί με Ατρόμητο και Ξάνθη στους 43, ένα βαθμό πίσω από τον 5ο ΠΑΣ. Αιτία; Τα 4 ματς χωρίς νίκη (0-2-2), με τελευταίο τη βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Ξάνθη με 0-3. Ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και είχε δοκάρι με τον Καπέλ. Από μία στημένη φάση όμως στο 40’ προήλθε το πρώτο γκολ, κάτι που ανέβασε τη ψυχολογία των γηπεδούχων, που μπήκαν πιο αποφασισμένοι στο δεύτερο και έφτασαν δίκαια σε άλλα δύο τέρματα. Στο 60’ δόθηκε αμφισβητούμενο πέναλτι για μαρκάρισμα του Μαλεζά στον Καπετάνο, αλλά ο Ράφαελ απέκρουσε. Δεν τα κατάφερε ωστόσο το ίδιο καλά και 4 λεπτά αργότερα στο 2-0 και χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει στη συνέχεια δέχτηκε και τρίτο στο 83’. Ο Χάβος χαρακτήρισε απόλυτη δίκαια την ήττα και αδικαιολόγητα τα λάθη που έγιναν στην άμυνα. Και αυτό είναι αλήθεια, για μία ομάδα που μας είχε συνηθίσει σε καλή αμυντική λειτουργία. Το ίδιο συνέβαινε και επιθετικά, αλλά και εκεί τα έχει χαλάσει, αφού δεν έχει σκοράρει στα 4 πιο πρόσφατα. Παραμένουν εκτός ο μεσοεπιθετικός Βιγιαφάνιες (15 συμμ./6 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Άλβες (22 συμμ./5 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 7-3-3
Γκολ: 22-10
Τελευταία 5: 1-2-2

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπορεί η καριέρα του Μάντζιου να ξεκίνησε άσχημα, με δύο κολλητές ήττες από Βέροια και Πανιώνιο, αλλά η συνέχεια έκρυβε εκπλήξεις, αφού η εικόνα του είναι εμφανώς βελτιωμένη, φτάνοντας σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, με το άνετο 3-0 επί της Καλλονής στη Λειβαδιά. Κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι και μέχρι το ημίχρονο είχε καθαρίσει το ματς, χάρη στο γκολ με κεφαλιά του Μπουσταμάντε (17’), τη συνεργασία Μιλιάζες-Κώτσιου, με σκόρερ τον δεύτερο (29’) και το αυτογκόλ του Πετρόπουλου στο 45’. Είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 3-1 με τον Πλατανιά, αλλά στην ουσία πήρε 9 βαθμούς, μιας και είχε και το παιχνίδι με τη Νίκη στο ενδιάμεσο. Επέστρεψαν έτσι τα χαμόγελα στο στρατόπεδο των Βοιωτών, που βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη, αφήνοντας πίσω τους τον Πλατανιά στο -3. Εκτός ο αμυντικός μέσος Μαχαίρας (12 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Γκόμες (20 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Βούκσεβιτς (23 συμμ./2 γκ./5 ασίστ).

Εκτός: 4-2-7
Γκολ: 14-11
Τελευταία 5: 3-0-2

Προγνωστικα: Δεν περιμένουμε να μείνει άσφαιρος για 4ο παιχνίδι ο Παναιτωλικός, ενώ ο Λεβαδειακός είναι σαφώς πιο ανεβασμένος και μπορεί να πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα. Στο 2.05 το γκολ-γκολ (Goalbet).


Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

19:30 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ

Προϊστορία (από 2008): 0-0-9
Α’ γύρος: ΠΑΟΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-2

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Πανθρακικός στην Κρήτη επί του ΟΦΗ, παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια του για παραμονή. Πολύ καλός στο πρώτο μέρος, όπου προηγήθηκε με τον Ίγκορ (34’). Στην αρχή της επανάληψης απειλήθηκε με δοκάρι στην πρώτη προσπάθεια των γηπεδούχων, αλλά μετά το 61’ όπου έπαιξε με παίχτη παραπάνω, εκτός από ένα μικρό διάστημα στα επόμενα λεπτά, η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα. Μπορεί εκτός έδρας μόλις τώρα να πέτυχε την πρώτη του νίκη, έχοντας τη δεύτερη χειρότερη συγκομιδή μετά τον ΟΦΗ, αλλά στην Κομοτηνή παραμένει αήττητος για 13 αγώνες (6-7-0) και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί και σήμερα, ώστε να παραμείνει σε τροχιά παραμονής. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (24). Over τα 6 από τα 7 τελευταία κόντρα στον ΠΑΟΚ, no goal τα 6 από τα 9 συνολικά μεταξύ τους. Παραμένουν εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σέρφα (13 συμμ.) και ο αρχηγός-αμυντικός μέσος Λαδάκης (17 συμμ.).

Εντός: 6-7-0
Γκολ: 14-6
Τελευταία 5: 2-1-2

ΠΑΟΚ: Με θετικό αποτέλεσμα ξεκίνησε η 3η θητεία του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ, που επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 1-0 στην Τούμπα. Σε ένα άδειο γήπεδο, που βρέθηκαν μόλις 1000 οπαδοί, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι και είχε δύο δοκάρια, πριν λυτρωθεί από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στο 83’. Παραμένει χωρίς ισοπαλία στο πρωτάθλημα μετά από 14 εξόδους (8-0-6), ενώ αξιοσημείωτο είναι στα εκτός έδρας παιχνίδια του έχουν σημειωθεί τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα, κατά μ.ο. 3.6 ανά αγώνα (12 από τα 14 ήταν over). Συνολικά έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (51). Εξαιρετική η παράδοσή του με τον Πανθρακικό, τον οποίο έχει κερδίσει και στις 9 αναμετρήσεις τους. Αφού αποχώρησε ο Αναστασιάδης, ο Τζαβέλας, που ήταν το μαύρο πρόβατο για τον Έλληνα τεχνικό (και όχι άδικα) επέστρεψε στην αποστολή. Εκτός ο κίπερ Γλύκος (15 συμμ.), οι κεντρικοί αμυντικοί Κατσικάς (12 συμμ.), Ρικάρντο Κόστα (8 συμμ.), ο αριστερός μπακ Ρατς (21 συμμ./3 γκ./5 ασίστ), ο αμυντικός μέσος Μαντούρο (10 συμμ./1 γκ.) και ο Σαλπιγγίδης (22 συμμ./3 γκ./5 ασίστ).

Εκτός: 8-0-6
Γκολ: 25-25
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά: Ο ΠΑΟΚ ψάχνει να βρει την ηρεμία του, η οποία θα γίνει μόνο με ένα θετικό αποτέλεσμα. Μας φοβίζει πάντως το ότι δεν έχει ακόμα Χ εκτός έδρας, αλλά και το αήττητο του Πανθρακικού στην Κομοτηνή. Για όποιον δε το φοβάται, το διπλό στο 1.90 (Novibet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις