Προγνωστικά Στοίχημα Προκριματικά Euro 8ος όμιλος: Με αύρα… Κόντε οι Ιταλοί

21:45 ΚΡΟΑΤΙΑ – ΜΑΛΤΑ

 

Προϊστορία: 5-1-0

 

ΚΡΟΑΤΙΑ (16η): Μπορεί να αποκλείστηκε από τον πρώτο όμιλο, αλλά δεν απογοητεύτηκε από τη συνολική της εικόνα που ήταν αρκετά καλή, χάνοντας με διαιτητική παρέμβαση από τη Βραζιλία, κερδίζοντας με περίπατο το Καμερούν (4-0) και χάνοντας στον «τελικό» με το Μεξικό με 1-3, χάρη σε ένα ξέσπασμα των αντιπάλων στην επανάληψη. Είχε βρεθεί στη Βραζιλία μέσω των μπαράζ, όπου απέκλεισε την Ισλανδία (0-0 εκτός, 2-0 εντός) και αυτή τη φορά ελπίζει να πιο ήσυχη πρόκριση, αφού η μόνη που την προβληματίζει με μία πρώτη ματιά είναι η Ιταλία στον όμιλο. Ξεκίνησε την προετοιμασία της την προηγούμενη εβδομάδα, με νίκη 2-0 επί της Κύπρου. Ήταν ευκαιρία για τον Νίκο Κόβατς να τσεκάρει κάποιους νέους παίχτες, με τους οποίου θέλει να δώσει μια πνοή ανανέωσης στην ομάδα. Ανάμεσα τους το νέο αστέρι, ο 18χρονος αμυντικός της Λεβερκούζεν, Τιν Γιεντβάι και ο συνομήλικος του μέσος Χαλίλοβιτς, που αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Ο πρώτος έπαιξε ως αλλαγή, ο δεύτερος βασικός. Βάπτισμα του πυρός πήραν και άλλοι τέσσερις 19χρονοι, οι μέσοι Πιάκα και Πάσαλιτς και οι επιθετικοί Τσοπ, Κράμαριτς. Ο τελευταίος ξεκίνησε βασικός, οι άλλοι τρεις πέρασαν αλλαγή. Εκτός σε σχέση με το μουντιάλ έμειναν ο κίπερ Ζελένικα (Λοκομοτίβα), ο αμυντικός του ΠΑΟ Γκόρντον Σίλντενφελντ, οι μέσοι Πέρισιτς (Βόλφσμπουργκ), Μπαντέλι (Φιορεντίνα), Σαμίρ (Χετάφε), Μότσινιτς (Ριέκα) και ο επιθετικός Ρέμπιτς (Λειψία). Κανονικά στην αποστολή ο Πράνιτς του Παναθηναϊκού. Αήττητη σε 6 αναμετρήσεις με τη Μάλτα (5-1-0). Πέντε από αυτές εμφάνισαν over. Πιο πρόσφατες ήταν στα προκριματικά του προηγούμενου Euro, όπου επικράτησε 3-1 εκτός και 3-0 εντός.

 

Τελευταία 5: 3-0-2

 

Τερματοφύλακες: Βάργκιτς (Ριέκα), Κάλινιτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Σούμπασιτς (Μονακό)

Αμυντικοί: Βρσάλικο (Σασουόλο), Γιεντβάι (Λεβερκούζεν), Τσόρλουκα (Λοκομοτίβ Μόσχας), Λοβρέν (Λίβερπουλ), Σρνα (Σαχτάρ Ντ.), Στρίνιτς (Ντνίπρο), Βίντα (Ντ. Κιέβου), Μίλιτς (Ροστόφ)

Μέσοι: Πράνιτς (ΠΑΟ), Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα), Χαλίλοβιτς (Μπαρτσελόνα Β), Μόντριτς (Ρεάλ), Μπρόζοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Πιάκα (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Κόβατσιτς (Ίντερ), Πάσαλιτς (Έλτσε)

Επιθετικοί: Γέλαβιτς (Χαλ), Τσοπ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Μάντζουκιτς (Ατλέτικο), Όλιτς (Βόλφσμπουργκ), Κράμαριτς (Ριέκα)

 

ΜΑΛΤΑ (150η): Είναι αναμφίβολα μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της Ευρώπης και στο μόνο που ελπίζει είναι να κάνει μία όσο το δυνατόν ντροπιαστική παρουσία στα προκριματικά. Υπάρχει όρεξη στο νησί για ποδόσφαιρο, αλλά το μέγεθος της και μόνο δεν επιτρέπει να αναπτυχθεί σε υψηλό επίπεδο. Ομάδες τύπου Φερόε, Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία δείχνει πάντως πως μπορεί να τις κοντράρει. Κέρδισε την εμπιστοσύνη του Γκεντίν και υπολογίζεται για βασικός ο κίπερ της Καλλονής Άντριου Χογκ. Είναι ο ένας από τους 4 παίχτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Οι υπόλοιποι είναι οι μέσοι Σκέμπρι (ΦΣΒ Φρανκφούρτης), Ρόουεν Μουσκάτ (Ντουναουχβάρος, Ουγγαρία) και Φαρούτζια (Σπάρτακ Τρνάβα, Σλοβακία). Κανονικά στην αποστολή και ο «γερόλυκος» Μισφούντ, πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας (105 συμμ./39 γκ.).

 

Τελευταία 5: 1-0-4

 

Τερματοφύλακες: Χογκ (Καλλονή), Χάμπερ (Μπιρκιρκάρα)

Αμυντικοί: Καρουάνα (Βαλέτα), Μπετσίνα (Μπαλζάν), Μποργκ (Βαλέτα), Άγκιους (Χιμπέρνιανς), Φάιλα (Χιμπέρνιανς), Χερέρα (Μπιρκιρκάρα), Καμιλέρι (Βαλέτα), Σκικλούνα (Μπιρκιρκάρα)

Μέσοι: Ράιαν Φένεχ (Βαλέτα), Πολ Φένεχ (Μπιρκιρκάρα),Κόεν (Χιμπέρνιανς), Σκέμπρι (ΦΣΒ Φρανκφούρτης), Ρόουν Μουσκάτ (Ντουναουχβάρος), Κρίστενσεν (Χιμπέρνιανς), Ζακ Μουσκάτ (Μπιρκιρκάρα)

Επιθετικοί: Μισφούντ (Σλιέμα Γουόντερερς), Πιζάνι (Φλοριάνα), Φαρούτζια (Σπάρτακ Τρνάβα)

 

Προγνωστικά Στοίχημα: Δεν υπάρχει περιθώριο για σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Δύσκολα να ξεφύγει τη βαριά ήττα η Μάλτα. Μόλις στο 1.35 το over (Βet8.gr), στο 1.92 το over 3,5.


 

 

 Στην Μπάλα είναι Γκουρού. Παίξε με 100% bonus εώς 100 ευρώ

 

21:45 ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ

 

Προϊστορία: 2-3-4

 

ΝΟΡΒΗΓΙΑ (53η): Έδειξε λίγα πράγματα στο φιλικό κόντρα στην Αγγλία την προηγούμενη εβδομάδα και ηττήθηκε δίκαια χάρη σε πέναλτι στο 68’. Πολύ μέτρια (προς κακή) η παρουσία της στα προκριματικά του Μουντιάλ, αλλά τώρα έχει ελπίδες διάκρισης, στοχεύοντας στη δεύτερη θέση, θεωρώντας τις θέσεις 1, 2 «καπαρωμένες» από Ιταλία και Κροατία και θεωρώντας τις Βουλγαρία, Αζερμπαϊτζάν ομάδες που μπορεί να κοντράρει. Μετά τα προκριματικά του Μουντιάλ έδωσε 9 φιλικά κερδίζοντας μόνο το ένα, με τη Μολδαβία (2-1). Ήττες στα υπόλοιπα από Δανία (1-2), Σκωτία (0-1), Πολωνία (0-3), Γαλλία (0-4) και όπως αναφέραμε Αγγλία (0-1), ισοπαλίες με Τσεχία (2-2), Ρωσία (1-1), ΗΑΕ (0-0). Όπως είχε δηλώσει πάντως και πριν το προηγούμενο ματς ο Περ Χόγκμο η ομάδα έχει βελτιωθεί (!). Βασικός στο δεξιό άκρο της άμυνας ξεκίνησε ο αμυντικός του Ολυμπιακού Ελαμπντελαουί στο φιλικό με την Αγγλία. Εκτός σε σχέση με το τελευταίο φιλικό έμειναν οι αμυντικοί Λίνες, Χέντεσταντ (ο πρώτος ξεκίνησε βασικός αρ. μπακ). Χωρίς νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και (0-3-3). Αήττητη στις 3 φορές που έχει φιλοξενήσει την Ιταλία (2-1-0). Under οι 6 από τις 7 τελευταίες αναμετρήσει τους, no goal οι 5 από τις 6 πιο πρόσφατες.

 

Τελευταία 5: 0-3-2

 

Τερματοφύλακες: Γιάρσταϊν (Χέρτα), Νίλαντ (Μόλντε), Χάνσεν (Οντ)

Αμυντικοί: Χόγκλι (Κοπεγχάγη), Νόρντβεϊτ (Γκλάντμπαχ), Φόρεν (Μόλντε), Ελαμπντελαουί (Ολυμπιακός), Χάγκεν (Οντ), Σεμπ Μπέργκε (Μπρόντμπι), Ντάνιελσεν (Βίκινγκ), Φλο (Μόλντε)

Μέσοι: Γκαμστ Πέντερσεν (Ρόζενμποργκ), Ιτεργκάρντ Γένσεν (Καϊζερσλάουτερν), Σκιέλμπρεντ (Χέρτα), Τέτεϊ (Νόριτς), Γιόχανσεν (Σέλτικ), Κόνραντσεν (Ρεν), Ντέλι (Κάρντιφ), Μοχάμεντ Ελιουνούσι (Μόλντε), Σάμουελσεν (Οντ)

Επιθετικοί: Ταρίκ Ελιουνούσι (Χόφενχαϊμ), Κινγκ (Μπλάκμπερν), Καμαρά (Αούστρια Βιέννης), Νίλσεν (Μπράουνσβαϊγκ)

 

ΙΤΑΛΙΑ (14η): Άκρως θετικό το ντεμπούτο του Κόντε στον πάγκο της Ιταλίας, που συνδυάστηκε με νίκη επί της Ολλανδίας στο Μπάρι με 2-0. Έσπασε έτσι το σερί που την ήθελε να μην κερδίζει στα 11 τελευταία φιλικά που είχε δώσει, ακόμα και κόντρα στο Λουξεμβούργο! Στα 15 τελευταία φιλικά της μάλιστα, πριν αυτό κόντρα στην Ολλανδία, είχε πετύχει μόλις μία νίκη, κόντρα στο Σαν Μαρίνο (1-7-7)! Χτύπησε πολύ νωρίς, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον, ενώ στο 9’ κέρδισε αποβολή και πέναλτι με το οποίο σκόραρε ο Ντε Ρόσι. Δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, αλλά ο Κόντε έδειξε διάθεση να χρησιμοποιήσει ένα αρκετά διαφορετικό σχήμα σε σχέση με τον Πραντέλι, αποφεύγοντας στρατηγικά να χρησιμοποιήσει αμιγώς παίχτες της Γιουβέντους, όπως έκανε ο προκάτοχός του (εκτός των Μπονούτσι και Μαρκίζιο). Σε σχέση με το τελευταίο φιλικό έμειναν εκτός ο αμυντικός Παλέτα (Πάρμα) και ο επιθετικός Οσβάλντο (Ίντερ) λόγω τραυματισμού. Ντεμπούτο έκανε ο επιθετικός Ζάζα της Σασουόλο, που ξεκίνησε βασικός. Κάτω από τα γκολπόστ ο Σιρίγκου αντί του Μπουφόν.

 

Τελευταία 5: 3-0-2

 

Τερματοφύλακες: Μπουφόν (Γιουβέντους), Σιρίγκου (ΠΣΖ), Περίν (Τζένοα), Παντέλι (Τορίνο)

Αμυντικοί: Κιελίνι (Γιουβέντους), Μπονούτσι (Γιουβέντους), Μάτζιο (Νάπολι), Ρανόκια (Ίντερ), Ντε Σίλιο (Μίλαν), Ογκμπόνα (Τορίνο), Αστόρι (Ρόμα), Πασκουάλ (Φιορεντίνα)

Μέσοι: Ντε Ρόσι (Ρόμα), Μαρκίζιο (Γιουβέντους), Καντρέβα (Λάτσιο), Τζιακερίνι (Σάντερλαντ), Βεράτι (ΠΣΖ), Παρόλο (Λάτσιο), Φλορέντσι (Ρόμα), Πόλι (Μίλαν)

Επιθετικοί: Κουαλιαρέλα (Τορίνο), Τζιοβίνκο (Γιουβέντους), Ελ Σααράουι (Μίλαν), Ντέστρο (Ρόμα), Ιμόμπιλε (Ντόρτμουντ), Ζάζα (Σασουόλο)

 

Προγνωστικά Στοίχημα: Η Νορβηγία δείχνει σε τέλμα τα τελευταία χρόνια και δεν είναι η γνωστή σκληροτράχηλη ομάδα που είχαμε δει σε περασμένες διοργανώσεις. Με τον αέρα «Κόντε» η Ιταλία, είναι ικανή να πάρει την πρώτη της νίκη μέσα στη Νορβηγία. Διπλό στο 1.80 (Betshop).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις