Προγνωστικά Προκριματικά Euro 6ος όμιλος: Ντεμπούτο Μαρκαριάν στην Εθνική!

 

19:00 Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Προϊστορία: 3-1-3

Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ (43η): Έκανε το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του σε προκριματικά (Euro και Μουντιάλ), εντυπωσιάζοντας με την ξαφνική της άνοδο, κάνοντας το 3 στα 3, κερδίζοντας Ουγγαρία, Φερόε, Ελλάδα, με την πορεία να τους να ανακόπτεται στην τελευταία ήττα από τη Ρουμανία. Ακόμα και έτσι πάντως είναι πολύ δυνατά στο κόλπο για την πρόκριση, ένα βαθμό πίσω από τους Ρουμάνους και 5 μπροστά από την 4η Ελλάδα. Θέλει οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα, για να πάει στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Ρουμανία τον Ιούνιο, για να δει μέχρι που μπορεί να φτάσει. Πιο πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων ένα φιλικό το 2012, που έληξε 3-3. Δύο φορές έχει υποδεχτεί τη Φινλανδία σε επίσημο. Και στις δύο περιπτώσεις κέρδισε (1-0 το 1984, 4-1 το 1999). Σημαντική επιστροφή του σέντερ μπακ της Γιουνάιτεντ, Τζον Έβανς. Κατά τα άλλα καμία αλλαγή από τον Μάικλ Ο’Νιλ σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια των προκριματικών. Τελευταίο παιχνίδι της η φιλική ήττα από τη Σκωτία (0-1, 18/11)

Τερματοφύλακες: Κάρολ (Νοτς Κάουντι), Μανούς (Σεντ Τζόνστον), ΜακΓκόβερν (Χάμιλτον)
Αμυντικοί: Χιούζ (Μπράιτον), Μπερντ (Γουέστ Μπρομ), ΜακΌλεϊ (Γουέστ Μπρομ), Έβανς (Μάν. Γιουν.), Κάτχαρτ (Γουότφορντ), Σέιν Φέργκιουσον (Ρέιντζερς), Χόντσον (ΜΚ Ντονς), Ντάνιελ Λάφερτι (Μπέρνλι), Κόνορ ΜακΛόχλιν (Φλίτγουντ), ΜακΚάλοχ (Ντονκάστερ), ΜακΝέρ (Μάν. Γιουν.)
Μέσοι: Στίβεν Ντέιβις (Σαουθάμπτον), Μπραντ (Γουέστ Μπρομ), Κλίνγκαν (Κιλμάρνοκ), Κόρι Έβανς (Μπλάκμπερν), Νόργουντ (Ρέντινγκ), ΜακΚόρτ (Μπράιτον), Ράιαν ΜακΛόχλιν (Λίβερπουλ), Ντάλας (Μπρέντφορντ), Ριβς (ΜΚ Ντονς)
Επιθετικοί: Κάιλ Λάφερτι (Ρίζεσπορ), ΜακΓκίν (Αμπερντίν), Γουάρντ (Ντέρμπι), Μαγκένις (Κιλμάρνοκ), ΜακΚέι (Γουίγκαν), Γκριγκ (ΜΚ Ντονς)

Τελευταία 5: 3-0-2

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (78η): Τα φιλικά πριν τα προκριματικά είχαν δημιουργήσει προσδοκίες, έκανε το αυτονόητο στην πρεμιέρα με τα Φερόε (3-1), κόλλησε στο 1-1 με την Ελλάδα, αλλά στη συνέχεια έμεινε πίσω, χάνοντας από Ουγγαρία και Ρουμανία, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Με μία νίκη σήμερα μπορούν να αλλάξουν πολλά, κόντρα στην ευχάριστη έκπληξη του ομίλου, που είναι ωστόσο στα μέτρα της. Τον Ιανουάριο συμμετείχε σε τουρνουά κάπου στην Αραβία, όπου αντιμετώπισε Υεμένη (0-0) και Σουηδία (1-0), όπου δεν είχε κάποια από τα βασικά της ονόματα. Προηγουμένως είχε δώσει πάλι φιλικό, με τη Σλοβακία, από την οποία έχασε με 1-2. Δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ της. Εκτός λόγω τιμωρία ο κεντρικός αμυντικό Κινγκ, βασικός.

Τερματοφύλακες: Μαένπαα (Φένλο), Χραντέτσκι (Μπρόντμπι), Χένρικ Μοϊσάντερ (Λάχτι)
Αμυντικοί: Νίκλας Μοϊσάντερ (Άγιαξ), Τοΐβιο (Μόλντε), Ραϊτάλα (Βέστσελαντ), Ουρόνεν (Χέλσινμποργκ), Αραχούρι (Λεχ Πόζναν), Σόρσα (Ελσίνκι), Μόρεν (Ελσίνκι), Λαμ (Τσβόλε)
Μέσοι: Ερεμένκο (ΤΣΣΑΚ Μόσχας), Σπαρβ (Μίντιλαντ), Χαμαλάινεν (Λεχ Πόζναν), Ρινγκ (Καϊζερσλάουτερν), Ρίσκι (Ρόζενμποργκ), Σούλερ (Ελσίνκι), Καούκο (ΦΣΒ Φρανκφούρτη), Ματίλα (Άαλεσουντ), Λοντ (Ελσίνκι)
Επιθετικοί: Πούκι (Μπρόντμπι), Ποχιανπάλο (Φορτούνα Ντ.), Σαντίκ (Τουν)

Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά: Ισοδύναμες ομάδες, που θέλουν να αποφύγουν τις απώλειες. Η Β. Ιρλανδία, με εξαίρεση το ματς κόντρα στα Φερόε, κέρδισε έχοντας το δεύτερο ρόλο. Τώρα είναι υποχρεωμένη να πάρει πρωτοβουλίες. Αν όχι, δύσκολα να ξεφύγει από την ισοπαλία το ματς (3.10 Bet8).


 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

19:00 ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ

Προϊστορία: 4-0-0

ΡΟΥΜΑΝΙΑ (14η): Μόνη πρώτοι και αήττητοι στον όμιλο οι Ρουμάνοι (3-1-0), που έχουν τον πρώτο λόγο για την πρωτιά, αν και υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα. Είναι πάντως σίγουρα η πιο σοβαρή και σταθερή ομάδα από τις υπόλοιπες 5 και αναμένεται να τα καταφέρει. Δίκαιες και οι τρεις νίκες της ως τώρα (Ελλάδα, Φινλανδία, Β. Ιρλανδία). Μόνο την Ουγγαρία δεν κέρδισε (1-1), αν και ισοφαρίστηκε στο 84’, έχοντας τον έλεγχο στο παιχνίδι. Από τότε έχει δώσει 4 φιλικά. Στο πρώτο κέρδισε τη Δανία (2-0), και τον Φεβρουάριο, με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της, επικράτησε της γεωργιανής Σιόνι, έμεινε στο 0-0 με τη Βουλγαρία και κέρδισε τη Μολδαβία (2-1). Συνολικά είναι αήττητη στα 8 τελευταία, επίσημα και μη (6-2-0). Τέσσερις φορές αναμετρήθηκε με τα Φερόε, κερδίζοντας και στις 4. Όλα για τα προκριματικά του Euro (1994 και 2010). Στην αποστολή ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Ρατς. Δεν κλήθηκαν ο κίπερ Ταταρουσάνου (Φιορεντίνα) και οι επιθετικοί Στάνκου (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Μαρικά (Κόνιασπορ).

Τερματοφύλακες: Παντιλίμον (Σάντερλαντ), Σίλβιου Λουνγκ Τζούνιορ (Άστρα Γκιούργκιου), Μπαλγκραντεάν (Κραϊόβα)
Αμυντικοί: Ρατς (ΠΑΟΚ), Τσίριτσες (Τόττεναμ), Γκαρντός (Σαουθάμπτον), Παπ (Στεάουα Βουκ.), Γκριγκόρε (Τουλούζ), Μότσι (Λουντογκόρετς), Σέπσι (Τάργκου), Μανέα (Βιτορούλ), Βατατζέλου (Κραϊόβα)
Μέσοι: Τανάσε (Στεάουα Βουκ.), Τόρζε (Κόνιασπορ), Πιντίλιι (Παντούριι), Σανμαρτεάν (Αλ-Ιτιχάντ), Πόπα (Στεάουα Βουκ.), Μπούμπα (Τάργκου)
Επιθετικοί: Μαξίμ (Στουτγάρδη), Ρουσέσκου (Στεάουα), Κεσερού (Αλ-Γκαράφα), Αντόνε (Κόρδοβα)

Τελευταία 5: 4-1-0

ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ (105α): Κανείς δεν θα ξεχάσει την ιστορική βραδιά στην Αθήνα, όπου οι «ξυλοκόποι», «εφοριακοί» και «ψαράδες» από τα νησιά Φερόε, πέτυχαν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο –σίγουρα τη μεγαλύτερη στην ιστορία τους!- κερδίζοντας την Ελλάδα με 1-0, πραγματοποιώντας και πολύ καλή εμφάνιση (δύο δοκάρια). Δεν είναι και μικρό πράγμα για μία ομάδα που στα 20 προηγούμενα είχε κερδίσει μόνο το Γιβραλτάρ και έφερε μία ισοπαλία από το Καζακστάν. Δύσκολα πάντως να γλιτώσει την τελευταία θέση στον όμιλο. Το μόνο σίγουρο ότι πλέον δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Χάλουρ Χάνσον (Βέντισελ).

Τερματοφύλακες: Νίλσεν ( – ), Τόμσεν (Β36), Γκέστσον (ΗΒ)
Αμυντικοί: Τορ Νες (Β36), Γιόχαν Τρόεστ Ντάβιντσεν (ΗΒ), Γκρέγκερσεν (Βίκινγκουρ), Βίλιορμουρ Ντάβιντσεν (Βέιλε), Φέρο (Β36), Νάτεσταντ (Χόρσενς), Μπάρντουρ Χάνσεν (Βίκινγκουρ)
Μέσοι: Μπενιάμινσεν (ΗΒ), Χολστ (Φρεμάντ Άμαγκερ), Γιουστίνουσεν (NSI), Μπαρταλστόβου (Λεβάνγκερ), Πράντουρ Όλσεν (Κοπεγχάγη), Βατνάμαρ (Βίκινγκουρ), Γιάκομπσεν (Β36)
Επιθετικοί: Έντμουντσον (Βέιλε), Άρνμπιορν Χάνσεν (Κλέμιντ Όλσεν), Σόρενσεν (Αάλμποργκ)

Τελευταία 5: 2-0-3

Προγνωστικά: Η Ρουμανία δεν είναι… Ελλάδα, να την πατήσει από τους «ψαράδες» και ΣΙΑ. Στο 1.15 ο άσος, στο 1.60 το over (Championsbet).


mybet – Δυνατό παιχνίδι, δίκαιες αποδόσεις και 100€ Bonus!

21:45 ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Προϊστορία: 4-5-8

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (46η): Την πάτησε στην πρεμιέρα από τη Β. Ιρλανδία, από την οποία έχασε δεχόμενη δύο γκολ στο τελευταίο 10λεπτο, κόντρα στη ροή. Κατάφερε ωστόσο να αποδράσει από τη Ρουμανία με το βαθμό (1-1) και στη συνέχεια έκανε δύο νίκες (Φερόε, Φινλανδία), αμφότερες με 1-0. Έχει μπει στον όμιλο με φιλοδοξίες και σήμερα είναι μία πολύ κρίσιμη αναμέτρηση, όπου δε θέλει να κάνει πισωγύρισμα, ούτε να αφήσει την Ελλάδα να μπει στο κόλπο, ώστε να διατηρηθεί τουλάχιστον στην 3η θέση. Συνεχίζει στον πάγκο ο Παλ Ντάρνται, που ξεκίνησε σαν υπηρεσιακός τον Νοέμβριο, αλλά υπέγραψε μέχρι τον Νοέμβριο, μετά από τα αποτυχημένα περάσματα των Γιόζεφ Κσάμπι και Αττίλα Πιντέρ, ενώ παράλληλα είναι υπηρεσιακός και στη Χέρτα. Στην αποστολή ο μεσοαμυντικός του Λεβαδειακού, Πιντέρ.

Τερματοφύλακες: Κιράλι (Φούλαμ), Μπογκντάν (Μπόλτον), Ντιμπούζ (Φερεντσβάρος),
Αμυντικοί: Γιουχάζ (Βίντεοτον), Καντάρ (Λεχ Πόζναν), Λεάντρο ντε Αλμέιδα (Ομόνοια), Γκούζμικς (Βίσλα Κρακοβίας), Λανγκ (Γκιόρ), Φιόλα (Πούσκας Ακαντέμια), Ζολνόκι (Βίντεοτον)
Μέσοι: Γκέρα (Φερεντσβάρος), Τζούτζακ (Ντιναμό Μόσχας), Χάιναλ (Φερεντσβάρος), Κόμαν (Ντιόσγκιορ), Ελέκ (Τσανγκτσούν Γιατάι), Τόζερ (Γουότφορντ), Πιντέρ (Λεβαδειακός), Στίμπερ (Αμβούργο), Σιμόν (Μόναχο 1860)
Επιθετικοί: Πρίσκιν (Γκιόρ), Ζαλάι (Χόφενχαϊμ), Νίκολιτς (Βίντεοτον), Βάργκα (Φερεντσβάρος)

Τελευταία 5: 2-1-2

ΕΛΛΑΔΑ (27η): Η Εθνική βίωσε μία από τις πιο ντροπιαστικές βραδιές στην ιστορία της τον Νοέμβριο, όταν ηττήθηκε από τους ερασιτέχνες των Νησιών Φερόε, κάτι που έφερε αυτόματα τη λύση της συνεργασίας με τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Από την αρχή της ανάληψης της ομάδας η συνεργασία με τον Ιταλό δεν ήταν καλή, όπως και η εικόνα της ομάδας, μετρώντας μόλις ένα βαθμό σε 4 αγωνιστικές –και αυτός τυχερός- και είναι με την πλάτη στον τοίχο. Μοναδικός εφικτός στόχος δείχνει μόνο η 3η θέση, από την οποία απέχει 6 βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι όλα κρίνονται σήμερα. Σε ένα τέτοιο δύσκολο κλίμα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο γνωστός μας, Σέρχιο Μαρκαριάν, γνωστός από το πέρασμα του στον ΠΑΟ και με καλό έργο σε εθνικό επίπεδο, με Περού και Παραγουάη. Πολλές οι αναμετρήσεις στο παρελθόν με τους Ούγγρους. Μέσα σε αυτές και η βαρύτερη ήττα στην ιστορία της Εθνικής (1-11 !!), αλλά στο μακρινό 1938. 17 συνολικά με θετικό απολογισμό (8 νίκες, 5 ισοπαλίες). Σε επίσημα 6-4-3, 3 νίκες και μία ισοπαλία σε 7 αναμετρήσεις στην Ουγγαρία. Πολλές οι αλλαγές στην αποστολή. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Χολέμπας, Μανιάτης, Μάνταλος, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου, Σαμαράς. Δεν κλήθηκαν οι Γλύκος, Τζιόλης, Γκέκας. Επέστρεψαν Κατσουράνης, Κυρ. Παπαδόπουλος, Σταφυλλίδης, Ταχτσίδης, Φορτούνης, ενώ κλήθηκαν για πρώτη φορά οι Βελλίδης, Λαγός, Γιαννιώτας, Γιάννου. Μετά την ήττα από τα Φερόε, έχασε και από τη Σερβία στα Χανιά με 0-2, με υπηρεσιακό. Πέντε σερί τα under, σε επίσημα και μη. Μόνο κόντρα στη Φινλανδία κατάφερε να σκοράρει στο ίδιο διάστημα.

Τερματοφύλακες: Καρνέζης (Ουντινέζε), Καπίνο (Μάιντς), Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα)
Αμυντικοί: Τοροσίδης (Ρόμα), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Βύντρα (Λεβάντε), Μόρας (Βερόνα), Μανωλάς (Ρόμα), Λεβερκούζεν (Κυρ. Παπαδόπουλος), Σιόβας (Ολυμπιακός), Σταφυλλίδης (Φούλαμ), Μπακάκης (ΑΕΚ)
Μέσοι: Κατσουράνης (Ατρόμητος), Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα), Κονέ (Ουντινέζε), Φετφατζίδης (Κιέβο), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Μπενφίκα), Ταχτσίδης (Βερόνα), Λαγός (ΠΑΟ)
Επιθετικοί: Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Καρέλης (ΠΑΟ), Γιαννιώτας (Αστέρας Τρ.), Γιάννου (Πανιώνιος)

Τελευταία 5: 0-1-4

Προγνωστικά: «Τελικός» για την Ελλάδα το σημερινό ματς, αλλά μεγάλο ερωτηματικό η ομάδα που θα παρουσιάσει ο Μαρκαριάν. Δεν θα πρέπει να επηρεαζόμαστε από τα όσα ξέρουμε για αυτόν. Μπορεί να δούμε μια πιο επιθετική ομάδα. Με ένα τέτοιο σκεπτικό, πληρώνει καλά το γκολ-γκολ (2.10 Betshop).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις