Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Σαουθάμπτον για σεντόνι!

17:00 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προϊστορία: 49-36-80
Α’ γύρος: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ 0-1

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Ήταν πολύ κακή στο ντέρμπι παραμονής με τη Λέστερ και από τύχη γλίτωσε βαριά ήττα, γνωρίζοντας την ήττα με το τιμητικό 0-1 (45’+1). Αρκετά τα νεύρα στο τέλος, που οδήγησαν στην αποβολή ενός παίχτη από κάθε πλευρά, ο Κλαρκ ήταν αυτός που αποβλήθηκε για τους «χωριάτες». Δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και τρέχει σερί 6 αγώνων χωρίς νίκη (0-3-3), με την επικίνδυνη ζώνη να έχει παραμένει στους τρεις βαθμούς διαφορά, αλλά τη γκρίνια προς τον Λάμπερτ να μεγαλώνει. Μετράει 7 σερί under, 10 στα 11 τελευταία παιχνίδια της. Αυτό οφείλεται κατά πολύ στο ότι έχει τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (11). Δεν έχει εμφανιστεί άσος στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Λίβερπουλ. Απέκτησε τον επιθετικό Χιλ από τη Βαλένθια. Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Φλάαρ (12 συμμ.), Σεντέρος (8 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Χερντ και ο επιθετικός Κοζάκ. Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Τζο Κόουλ (6 συμμ./1 γκ.). Τιμωρημένος ο αμυντικός Κλαρκ (14 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 2-5-3
Γκολ: 7-11
Τελευταία 5: 0-3-2

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Το γκολ στην αρχή του αγώνα από τον Μάρκοβιτς (8’) ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη στο Σάντερλαντ, με την οποία συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα, φτάνοντας το αήττητο της σε 5 αγωνιστικές (3-2-0). Είχε καλές ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο στο πρώτο μέρος, τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα όταν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 49’ και από κει και πέρα δε σκίστηκε να πετύχει και δεύτερο. Για πρώτη φορά φέτος μετράει αήττητο 7 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας στο ίδιο διάστημα δύο προκρίσεις στο κύπελλο και το Λιγκ Καπ, για το οποίο αντιμετωπίζει την προσεχή Τρίτη την Τσέλσι στα ημιτελικά. Στο -4 από την πεντάδα και για την ώρα ο Ρότζερς μπορεί να νιώθει λίγο πιο ασφαλής στη θέση του. Τα θετικά αποτελέσματα είναι πάντως επιτακτική ανάγκη. Παραμένει χωρίς ισοπαλία μετά από 10 εξόδους (5-0-5). Πολύ φιλική έδρα το Βίλα Παρκ στο οποίο έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στις 16 τελευταίες επισκέψεις της (10-5-1). Αμφίβολοι ο κίπερ Τζόουνς (3 συμμ.), ο δεξιός μπακ Τζόνσον (11 συμμ./1 γκ.), ο αρχηγός Τζέραρντ (20 συμμ./5 γκ./1 ασίστ), ο κεντρικός μέσος Άλεν (11 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Λαλάνα (14 συμμ./4 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Στάριτζ (3 συμμ./1 γκ.). Στο Κόπα Άφρικα ο κεντρικός αμυντικός Κόλο Τουρέ (8 συμμ.).

Εκτός: 5-0-5
Γκολ: 14-16
Τελευταία 5: 3-2-0

Προγνωστικά: Κακό το κλίμα στη Βίλλα που δεν αποδίδει και ο Λάμπερτ δείχνει να έχει στερέψει από ιδέες. Με την άνοδο της Λίβερπουλ είναι λογικό να βλέπουμε το διπλό στο 1.95 (Stoiximan), αλλά προσωπικά την φοβάμαι σαν ομάδα. Αν σκόραρε πιο εύκολα η Βίλλα θα σκεφτόμασταν το over, τώρα πάσο.


mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

17:00 ΚΠΡ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προϊστορία: 6-10-28
Α’ γύρος: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.-ΚΠΡ 4-0

ΚΠΡ: Ακόμα μία εκτός έδρας ήττα γνώρισαν οι Ρέιντζερς, αυτή τη φορά πιο κρίσιμη από τις προηγούμενες, αφού ήρθε στο ντέρμπι με τη Μπέρνλι. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι σε όλο τον αγώνα, που προηγήθηκαν στο 12’. Ο Όστιν ισοφάρισε στο 33’ με πέναλτι, αλλά δεν ήταν αρκετό να της δώσει κάτι από το παιχνίδι, αφού η Μπέρνλι το ήθελε περισσότερο και πήρε εκ νέου προβάδισμα (37’), χωρίς να της αφήσει πολλά περιθώρια στην επανάληψη. Τέταρτη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-2-2), 10η ήττα εκτός έδρας σε 10 εξόδους! Παράμεινε εντός επικίνδυνης ζώνης και δε δείχνει την ποιότητα ομάδας που μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία, αν και σε ατομικό επίπεδο είναι καλύτερη από ομάδες με τους ίδιους στόχους. Σε επίπεδο διοίκησης, ΚΠΡ και Γιουνάιτεντ έχουν πολύ καλές σχέσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που η Γιουνάιτεντ έχει ξεφορτωθεί παίχτες της στην ΚΠΡ (δανεικοί, μεγάλης ηλικίας). Έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορία (37). Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Φέρντιναντ (8 συμμ.). Εκτός ο αριστερός μπακ Γιουν (10 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Σάντρο (8 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Φαουρλίν (2 συμμ.).

Εντός: 5-4-2
Γκολ: 18-13
Τελευταία 5: 1-2-2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Φοβήθηκε περισσότερο από ότι έπρεπε το ματς με τη Σαουθάμπτον, η οποία την κέρδισε κατά κράτος στο στήσιμο. Απείλησε μόνο με μακρινά σουτ και τελικά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 69’. Πίεσε προς το τέλος, αλλά δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει την ήττα. Τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-2-1), που την έφερε στην 4η θέση και στο -2 από τη Σαουθάμπτον. Μετράει 6 σερί νίκες κόντρα στην ΚΠΡ, έχοντας κρατήσει το μηδέν στις 4 από αυτές, Ισάριθμες και οι φορές που εμφανίστηκε το under. «Γκρινιάζει» ο Φαλκάο που δεν παίζει όσο θα περίμενε και η οψιόν αγοράς τίθεται εν αμφιβόλω. Εκτός ο αμυντικός Θορπ (1 συμμ.), ο μέσος Γιάνγκ (13 συμμ./1 ασίστ) και ο φαν Πέρσι (20 συμμ./8 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Ράφαελ (9 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 2-6-2
Γκολ: 12-13
Τελευταία 5: 1-3-1

Προγνωστικά: Αδύναμη ομάδα η ΚΠΡ, που μπορεί να θέλει, αλλά δε δείχνει να μπορεί. Η Γιουνάιτεντ θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος και δίνεται δίκαια φαβορί (1.60 Championsbet).


GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

17:00 ΣΟΥΟΝΣΙ – ΤΣΕΛΣΙ

Προϊστορία: 1-3-5
Α’ γύρος: ΤΣΕΛΣΙ-ΣΟΥΟΝΣΙ 4-2

ΣΟΥΟΝΣΙ: Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τη Γουέστ Χαμ με 1-1. Δεν άξιζε να βρεθεί πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, αλλά μία ατομική προσπάθεια του Κάρολ έκανε το 0-1. Στην επανάληψη ήταν πολύ καλύτερη, πίεσε και έφτασε στην ισοφάριση στο 74’ από κεφαλιά του Γκομίς, αλλά το γκολ μέτρησε ως αυτογκόλ, αφού ο Νομπλ την ανέκοψε λίγο πριν περάσει τη γραμμή. Δεύτερη σερί ισοπαλία με το ίδιο σκορ, με τους Ουαλούς να παραμένουν χωρίς νίκη εδώ και τρία παιχνίδια (0-2-1) και να βλέπουν το όνειρο για Ευρώπη να απομακρύνεται. Εκτός ο εξτρέμ Μοντέρο (17 συμμ./3 ασίστ). Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Σέλβεϊ (16 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Στο Κύπελλο Ασίας ο εξτρέμ Κι (20 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 6-3-2
Γκολ: 16-8
Τελευταία 5: 2-2-1

ΤΣΕΛΣΙ: Είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ, αλλά δε μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές μεγάλες φάσεις στην αντίπαλη εστία, παρότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με τη μισή ομάδα. Απειλήθηκε μάλιστα από δοκάρι, αλλά τη λύση έδωσε τελικά ο Όσκαρ, μετά από προσπάθεια του Ιβάνοβιτς (43’), με τον Ντιέγκο Κόστα να σκοράρει ακόμα ένα τέρμα (15ο) και να διασφαλίζει τη νίκη για την ομάδα του Μουρίνιο. Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές (0-1-1) και εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα της Σίτι, μένοντας μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, με δύο βαθμούς να χωρίζουν τις δύο ομάδες. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (46), αλλά και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (19). Μετράει 4 σερί νίκες κόντρα στη Σουόνσι και αήττητο 7 αγώνων σε επίπεδο πρωταθλήματος (5-2-0). Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Αθπιλικουέτα (17 συμμ./2 ασίστ). Χωρίς άλλες απουσίες.

Εκτός: 5-4-2
Γκολ: 22-16
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση: Η Σουόνσι είναι υπολογίσιμη δύναμη και παρά τη φυγή του Μπόνι, έχει αποδείξει ότι μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες της. Μαζί με Μοντέρο, Σέλβεϊ και Κι, οι απουσίες για τους γηπεδούχους γίνονται πολλές και σημαντικές και είναι λογικό να κοιτάμε προς τα δεξιά. Το 1.60 (Bet8.gr). στο διπλό πάντως δε λέει την αλήθεια για τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση.


 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

19:30 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Προϊστορία: 22-14-20
Α’ γύρος: ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 4-0

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ψάχνει ακόμα τα βήματα της η Νιούκαστλ, που μετά τη άτακτη φυγή του Πάρντιου έχει χάσει την (όποια) δυναμική διέθετε. Λίγος και ο υπηρεσιακός Κάρβερ, αλλά δικαιολογείται αφού δεν είναι η δουλειά αυτή και επιπλέον έχει να αντιμετωπίσει και τα πολλά προβλήματα που δημιουργούνται από απουσίες και τραυματισμούς. Στο 0-2 από την Τσέλσι δε θα μπορούσε να διεκδικήσει πολλά αν και στο πρώτο μέρος είχε δοκάρι. Στο 43’ το 0-1, στο 59’ με το δεύτερο τελείωσε το παιχνίδι. Ακόμα δεν υπάρχει μόνιμος αντικαταστάτης του Πάρντιου, ενώ δεν ακούγονται και πολλά ονόματα για τον πάγκο της. Μόνο την Έβερτον έχει κερδίσει στα 6 τελευταία παιχνίδια της (1-1-4). Δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία ματς (πρωτ. και κύπελλο). Αήττητη στις 10 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Σαουθάμπτον (9-1-0). Αμφίβολοι ο κίπερ Έλιοτ (3 συμμ.), ο αμυντικός Ράιαν Τέιλορ (2 συμμ.) και ο μέσος Αμπέιντ (3 συμμ.). Εκτός ο κίπερ Άλνγουικ (6 συμμ.), ο αμυντικός Στίβεν Τέιλορ (10 συμμ./1 γκ.), οι μεσοεπιθετικοί Ομπερτάν (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Άαρονς (3 συμμ./1 γκ.) και οι επιθετικοί Άρμστρονγκ (5 συμμ./1 ασίστ), ντε Γιόνγκ (2 συμμ.). Στο Κόπα Άφρικα ο αμυντικός μέσος Τιοτέ (11 συμμ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Σισέ (13 συμμ./9 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 5-3-2
Γκολ: 16-14
Τελευταία 5: 1-1-3

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Ποιος θα περίμενε ότι η Σαουθάμπτον θα έπαιζε ντέρμπι για την 3η θέση στο Ολντ Τράφορντ; Και ποιος θα περίμενε ότι θα νικούσε κιόλας; Αρκετοί θα μου πείτε, αλλά όχι τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος όμως η κατάσταση είναι διαφορετική με τον Κούμαν στον πάγκο, με τον μαθητή να κερδίζει τον δάσκαλο φαν Χάαλ δίκαια με 1-0 χάρη σε γκολ του Τάντιτς στο 69’. Απειλήθηκε μόνο με μακρινά σουτ στο πρώτο μέρος, μετά το γκολ πιέστηκε, αλλά άντεξε και πλέον φιγουράρει μόνη 3η. Έχει την καλύτερη άμυνα στην Πρέμιερ (15). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Αλντέρβαϊρελντ (16 συμμ./1 γκ.), ο αμυντικός μέσος Γουανιάμα (19 συμμ./3 γκ./1 ασίστ), ο κεντρικός μέσος Σνάιντερλιν (16 συμμ./3 γκ.) και οι επιθετικοί Ροντρίγκεζ, Γκάλαχερ. Στο Κύπελλο Ασίας ο κεντρικός αμυντικός Γιοσίντα, στο Κόπα Άφρικα ο επιθετικός Μαγιούκα (5 συμμ.) και ο εξτρέμ Μανέ (14 συμμ./4 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 5-1-4
Γκολ: 11-8
Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά: Η Σαουθάμπτον έχει βρει το ρυθμό της και έχει δέσει και την άμυνα. Δεν είναι άδικα στην 3η θέση και οι ελπίδες για Τσάμπιονς Λιγκ ολοένα και μεγαλώνουν, επίσης όχι άδικα. Η αλλοπρόσαλλη Νιούκαστλ πάντως είναι σε θέση να της δημιουργήσει προβλήματα και με την κακή της άμυνα μπορεί να βοηθήσει στο να δούμε αρκετά γκολ. Over στο 2.10 (Netbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις