Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Επιστροφή στις νίκες για Τσέλσι

14:45 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προϊστορία: 41-30-63
Α΄ γύρος: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 0-0

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στη Λιντς και έκανε τη ζωή της δύσκολη, αλλά τελικά πήρε τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στο κύπελλο επικρατώντας εντός έδρας με 1-0. Πολύ καλή στο πρώτο μέρος, όπου και προηγήθηκε (φαν Άανχολτ 33’). Στην επανάληψη πιέστηκε πολύ και γλίτωσε την ισοφάριση από το δοκάρι στα τελευταία λεπτά. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία αρνητικά αποτελέσματα στην Πρέμιερ (0-1-2), με τη διαφορά από την ουρά να έχει μειωθεί και πάλι στους τρεις βαθμούς. Εντός έδρας έχει πετύχει μόλις μία νίκη σε 10 αγώνες (1-6-3), ενώ είναι συνολικά η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (11). Μόνο το περσινό ματς που υποδέχθηκε τη Λίβερπουλ ήταν over στα τελευταία μεταξύ τους στο Σάντερλαντ. Εκτός ο κίπερ Μανόνε (9 συμμ.), ο δεξιός μπακ Ρεβεγιέ (8 συμμ.), ο αριστερός μπακ φαν Άανχολτ (10 συμμ./2 ασίστ), οι κεντρικοί μέσοι Ρόντγουελ (14 συμμ./2 γκ.), Κάτερμολ (18 συμμ./1 γκ.) και ο μεσοεπιθετικός Άλβαρεζ (7 συμμ.).

Εντός: 1-6-3
Γκολ: 10-15
Τελευταία 5: 1-2-2

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Και όμως είναι γεγονός: ο μεγάλος αρχηγός Στίβεν Τζέραρντ αποχωρεί από τη Λίβερπουλ μετά από 17 χρόνια. Ο ίδιος πάντως δεν έδειξε επηρεασμένος και με δύο δικά του γκολ (12’, 62’) χάρισε τη νίκη στους κόκκινους κόντρα στη μαχητική Γουίμπλεντον στο κύπελλο, η οποία είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 (36’). Είναι ίσως η μοναδική φορά φέτος που μπορούμε ότι η ομάδα του Ρότζερς είναι σε καλή κατάσταση, τρέχοντας ένα αήττητο σερί 6 αγώνων (4-2-0), μετρώντας στο ίδιο διάστημα προκρίσεις στο Λιγκ Καπ και το κύπελλο, με το σύστημα χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό να φαίνεται πως αποδίδει. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος πάντως της στοίχισαν για ακόμα μία φορά τα κενά στην άμυνα και παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 στη Λέστερ, με τον Τζέραρντ να σκοράρει και πάλι δύο τέρματα, αμφότερα με πέναλτι και τους γηπεδούχους να παίρνουν το βαθμό με δύο γκολ στην επανάληψη (58’, 60’). Παραμένει χωρίς εκτός έδρας ισοπαλία σε 9 εξόδους (4-0-5). Εκτός ο κίπερ Τζόουνς (3 συμμ.), οι δεξιοί μπακ Τζόνσον (11 συμμ./1 γκ.), Φλάναγκαν, ο κεντρικός μέσος Άλεν (11 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Λαλάνα (14 συμμ./4 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολος ο επιθετικός Στάριτζ (3 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 4-0-5
Γκολ: 13-16
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά: Η Λίβερπουλ θέλει να συνεχίσει το θετικό σερί της, αλλά η Σάντερλαντ θα τα δώσει όλα για να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό. Δε μας πείθει η Λίβερπουλ και έχοντας δει τη Σάντερλαντ να παίζει και με δύο σειρές άμυνας κόντρα στους μεγάλους, δεν αποκλείεται να κλειστεί για να πάρει το βαθμό. Μας «γλυκαίνει» και το γεγονός ότι οι κόκκινοι δεν έχουν ακόμα εκτός έδρας Χ. Ισοπαλία στο 3.50 (Mybet).


Ο Γκουρού του Στοιχήματος είναι ΕΔΩ. Γρήγορες και Ασφαλείς Πληρωμές.

17:00 ΤΣΕΛΣΙ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Προϊστορία: 53-34-45
Α’ γύρος: ΤΣΕΛΣΙ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2-1

ΤΣΕΛΣΙ: Με λίγες αλλαγές κόντρα στη Γουότφορντ, δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση στο κύπελλο, με το τελικό 3-0 να διαμορφώνεται στο δεύτερο μέρος (Γουίλιαν 58’, Ρεμί 70’, Ζόουμα 72’). Σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές, εκμεταλλευόμενη την πολύ δυνατή της έδρα, όπου έχει κάνει το απόλυτο σε 9 αγώνες, με μόλις τρία γκολ παθητικό (22 ενεργητικό), με τη Σίτι να έχει καταφέρει να την πιάσει στην κορυφή και τους 46 βαθμούς. Υποχρεωτική άλλωστε η απάντηση για τον Μουρίνιο, μετά το βαρύ 3-5 με το οποίο έχασε στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν στην τελευταία αγωνιστική. Νο goal οι 9 από τις 11 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Νιούκαστλ για το πρωτάθλημα. Μαζί με τη Σίτι, έχει την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (44), αλλά και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (19). Ο κίπερ Σβάρτσερ δόθηκε δανεικός στη Λέστερ. Χωρίς απουσίες σήμερα.

Εντός: 9-0-0
Γκολ: 22-3
Τελευταία 5: 3-1-1

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ξεκίνησε στραβά φέτος, έκανε πορεία πρωταθλητισμού για δύο μήνες (Οκτώβριος-Νοέμβριος), αλλά η αποχώρηση του Πάρντιου, που είχε ακούσει τα εξ αμάξης εδώ και δύο χρόνια έφεραν τα πάνω-κάτω στην ομάδα, η οποία περνάει πλέον μεγάλη κρίση. Το Σάββατο αποκλείστηκε δίκαια με 0-1 από τη Λέστερ, ενώ είχε προηγηθεί το εντός έδρας 3-3 με τη Μπέρνλι, ματς στο οποίο είχε προηγηθεί τρεις φορές. Σταμάτησαν οι σκέψεις πλέον για τα ψηλότερα στρώματα, ειδικά από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει βρεθεί αντικαταστάτης για τον πάγκο, στον οποίο και σήμερα θα βρεθεί ο βοηθός Τζον Κάρβερ. Ακόμα δεν υπάρχουν επικρατέστεροι για τη θέση του προπονητή, αλλά σίγουρα θα πρέπει να λυθεί πολύ γρήγορα το θέμα. Μετράει 3 νίκες στις 4 τελευταίες φορές που αναμετρήθηκε με την Τσέλσι, όλες εντός έδρας. Στο Κόπα Άφρικα ο αμυντικός μέσος Τιοτέ και ο επιθετικός Παπί Σισέ. Αμφίβολοι ο κίπερ Έλιοτ (3 συμμ.), ο δεξιός μπακ Γιάνμαατ (20 συμμ./1 γκ./4 ασίστ), ο κεντρικός αμυντικός Κολοτσίνι (17 συμμ./1 γκ.) και ο κεντρικός μέσος Κόλμπακ (19 συμμ./2 γκ./3 ασίστ). Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Στίβεν Τέιλορ (10 συμμ./1 γκ.), Γκουντ, ο κεντρικός μέσος Αμπέιντ, ο αριστερός μέσος Γκουτιέρεζ, οι μεσοεπιθετικοί Ομπερτάν (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Άαρονς (3 συμμ./1 γκ.) και οι επιθετικοί Σάμι Αμεόμπι (13 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), ντε Γιόνγκ (2 συμμ.).

Εκτός: 2-3-5
Γκολ: 9-17
Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά: Για άλλη μία φορά «μισή» (και παραπάνω) η Νιούκαστλ, κόντρα στην καλύτερη ομάδα φέτος στο πρωτάθλημα, που θέλει να αντιδράσει μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα. Πιστεύουμε ότι ο άσος μπορεί να έρθει από το ημίχρονο (1.55 Stoiximan). Στην ίδια ακριβώς τιμή παίζεται και με χάντικαπ (1.55 Stoiximan).


mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

17:00 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 58-40-61
Α’ γύρος: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1-0

ΕΒΕΡΤΟΝ: Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Μαρτίνεθ, με τα «ζαχαρωτά» να μετρούν μόλις μία νίκη στα 10 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Αν ο Λουκάκου δεν είχε οδηγήσει σε επαναληπτικό την αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ την Τρίτη, με γκολ στο 91’ (!), σήμερα πολύ πιθανό να είχαν δρομολογηθεί εξελίξεις. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από 4 κολλητές ήττες, όπου κατάφερε να σκοράρει μόνο σε μία από αυτές. Η πιο πρόσφατη ήταν αυτή από την Χαλ εκτός έδρας, όπου δεν της πήγαινε τίποτα καλά, δεχόμενη στο τέλος του πρώτου μέρους και τα δύο γκολ (39’, 43’). Δείχνει εκτός στόχων μέσω πρωταθλήματος, έχοντας μείνει 13 βαθμούς μακριά από την πεντάδα, ενώ έχει αποκλειστεί και από το Λιγκ Καπ. Μοναδικός τρόπος διάκρισης είναι το κύπελλο, όπου θα αναμετρηθεί για δεύτερη φορά με τη Γουέστ Χαμ (εκτός), ματς στο οποίο ο Μαρτίνεθ παίζει το κεφάλι του. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερ (33). Στο Κόπα Άφρικα ο Ατσού. Εκτός ο κίπερ Χάουαρντ (18 συμμ.), οι κεντρικοί αμυντικοί Ντεστέν (12 συμμ.), Χίμπερτ (4 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Γκίμπσον (3 συμμ.), ο κεντρικός μέσος ΜακΚάρθι (13 συμμ.) και ο αριστερός μέσος Πίενααρ (8 συμμ./2 ασίστ).

Εντός: 3-3-3
Γκολ: 16-15
Τελευταία 5: 1-0-4

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Με τα δεύτερα υποδέχθηκε τη Σέφιλντ Γουέντσντεϊ για το κύπελλο και τα χρειάστηκε, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 14’. Πίεσε ασφυκτικά μέχρι το τέλος και στην επανάληψη ο υπό παραχώρηση Μίλνερ της έδωσε τις λύσεις και την πρόκριση με τη ψυχή στο στόμα, αφού σκόραρε στο 66’ και 91’! Το κλίμα είναι αρκετά καλό για τους πρωταθλητές, οι οποίοι αν και αγωνίστηκαν χωρίς επιθετικό στα 4 από τα 5 τελευταία, κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τα στραβοπατήματα της Τσέλσι και να την πιάσουν στην κορυφή. Στο τελευταίο με τη Σάντερλαντ επέστρεψε ο Γιόβετιτς και σκόραρε, αλλά παρά τη νίκη της δεν έκανε πειστική εμφάνιση, κάνοντας αρκετά «τσαπατσούλικο» παιχνίδι (3-2). Παραμένει αήττητη εδώ και 11 αγωνιστικές (9-2-0). Μαζί με την Τσέλσι έχει την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (44) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (19). Μετράει τρεις σερί νίκες εις βάρος της Έβερτον. Τα βρίσκει πάντως δύσκολα τα τελευταία χρόνια στο Γκούντισον Παρκ, όπου μετράει μόνο 2 νίκες στις 16 τελευταίες επισκέψεις της (2-4-10). Τα τυπικά μένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπόνι από τη Σουόνσι (περίπου 30 εκατ. λίρες). Την τελευταία στιγμή συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή Κομπανί, Αγουέρο, Τζέκο. Άγνωστο αν και ποιοί θα αγωνιστούν. Στο Κόπα Άφρικα ο ηγέτης Γιάγια Τουρέ (18 συμμ./7 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Νάστασιτς.

Εκτός: 2-6-2
Γκολ: 12-13
Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά: Η κατάσταση δεν είναι καλή στην Έβερτον, αλλά ούτε και η Σίτι πείθει τελευταία ότι μπορεί να φύγει εύκολα με τη νίκη. Οι επιστροφές της πάντως θα φανούν καθοριστικές για την έκβαση του αγώνα. Όπως και να έχει το ματς «βρωμάει» και λέμε να μην μπλέξουμε με σημείο. Το γκολ-γκολ από την άλλη, με τα επιθετικά ατού τον δύο ομάδων, δείχνει πολύ πιο ασφαλές (2.00 Netbet).


Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

17:00 ΣΟΥΟΝΣΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Προϊστορία: 1-2-6
Α’ γύρος: ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΣΟΥΟΝΣΙ 3-1

ΣΟΥΟΝΣΙ: Δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία κόντρα στην Τρανμίρ το Σάββατο, την οποία απέκλεισε στο κύπελλο με το εκτός έδρας 6-2 (Ντάιερ 34’, Τόμι Κάρολ 49’, Μπάροου 58’, Γκομίς 77’, 91’, Ράτλιτζ 85’), δεχόμενη και τα δύο γκολ μετά το 70’. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το εκτός έδρας 1-1 με την ΚΠΡ, ματς στο οποίο σώθηκε με το γκολ του Μπόνι στις καθυστερήσεις, παίζοντας από το 86’ με παίχτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ράτλιτζ. Βάση εικόνας και παρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ από το 20’ δεν θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα η ήττα. Δεν μπόρεσε έτσι να βρει αντίδραση μετά το 1-4 από τη Λίβερπουλ και απομακρύνθηκε 5 βαθμούς από την πρώτη πεντάδα. Νο goal τα 4 από τα 5 τελευταία κόντρα στη Γουέστ Χαμ, την οποία έχει κερδίσει μόλις μία φορά στις 9 συνολικά τους αναμετρήσεις (1-2-6). Τα τυπικά μένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του καλύτερου επιθετικού της ομάδας Γουίλφριντ Μπόνι (22 συμμ./9 γκ./2 ασίστ), η οποία θα βάλει στην ομάδα περίπου 30 εκατ. λίρες. Ο παίχτης λείπει με την Εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού, ενώ υποχρεώσεις με τη Ν. Κορέα έχει ο εξτρέμ Κι (19 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός μέσος Σέλβεϊ (16 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο εξτρέμ Μοντέρο (17 συμμ./3 ασίστ).

Εντός: 6-2-2
Γκολ: 15-7
Τελευταία 5: 2-1-2

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Μέσα από τα χέρια της έχασε την πρόκριση στο κύπελλο, δεχόμενη γκολ στο 91’ από την Έβερτον στην εκτός έδρας αναμέτρηση των δύο ομάδων, οι οποίες θα λύσουν τις διαφορές τους στον κρίσιμο επαναληπτικό την προσεχή Τρίτη. Είχε προηγηθεί δίκαια στο 56’ και βάση συνολική εικόνας άξιζε την πρόκριση. Από 1-1 προέρχεται και στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά εντός έδρας με τη Γουέστ Μπρομ. Είχε προηγηθεί με τον καλύτερο φετινό της παίχτη (Σακό 10’), αλλά η Γουέστ Μπρομ των χιλίων προβλημάτων, στάθηκε καλύτερα ως το τέλος, ισοφαρίζοντας στο 42’. Κακό ο απολογισμός στο τέλος της χρονιάς (0-1-2), που ανέκοψε την τρελή πορεία της και την έριξε από την 5η θέση, από την οποία απέχει ωστόσο μόλις δύο βαθμούς. Στις πολλές καλές μεταγραφές, αλλά και στον Σαμ Άλαρνταϊς πιστώνεται η αξιόλογη φετινή πορεία των «σφυριών», με τον Μπιγκ Σαμ να διανύει την καλύτερη περίοδο στον πάγκο της ομάδας. Αήττητη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Σουόνσι (3-1-0). Τραυματίας ο επιθετικός Σακό (14 συμμ./8 γκ./2 ασίστ), που δεν ταξίδεψε για το Κόπα Άφρικα. Εκεί πάντως θα βρεθεί ο αμυντικός Κουγιατέ (16 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 3-3-3
Γκολ: 15-14
Τελευταία 5: 1-2-2

Προγνωστικά: Η απουσίες των καλύτερων επιθετικών των δύο ομάδων είναι σημαντικές, αλλά αμφότερες διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά. Δε ξεχωρίζει κάποια ομάδα και το 2.20 του άσου δε μας λέει τίποτα. Το γκολ-γκολ όμως στο 1.74 (Bet8.gr) μας λέει…


Novibet.gr – Παίξε νόμιμα με 150 ευρώ Bonus πρώτης κατάθεσης

19:30 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΤΟΤΤΕΝΑΜ

Προϊστορία: 5-10-14
Α’ γύρος: ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 0-0

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Με τον Άλαν Πάρντιου να κάθεται στον πάγκο της ομάδας για πρώτη φορά, η Πάλας δεν δυσκολεύτηκε να αποκλείσει την Ντόβερ που αγωνίζεται στην Κόνφερενς (5η κατηγορία) με 4-0 (Νταν 10’, 34’, Γκέιλ 68’, Ντόιλ 87’). Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας 0-0, το δεύτερο στο Βίλλα Παρκ, δίκαια αμφότερα. Σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από 8 αγωνιστικές (0-5-3) για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες στις οποίες δε βρίσκεται άδικα, βάση συνολικής εικόνας ως τώρα. Μόλις μία νίκη έχει πετύχει άλλωστε σε 14 αγωνιστικές (1-6-7). Σταθερά εντός επικίνδυνης ζώνης, σε ισοβαθμία με τη Μπέρνλι και μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την ουραγό Λέστερ. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία τελευταία, αλλά αυτό οφείλεται στις επιθετικές δυσκολίες που έχουν ΚΠΡ και Άστον Βίλλα, ενώ το τρίτο ήταν με την αδύναμη Ντόβερ. Νο goal τα 4 τελευταία κόντρα στην Τόττεναμ, under τα 3 πιο πρόσφατα, στα οποία δεν έχει καταφέρει να σκοράρει εις βάρος της. Στο Κόπα Άφρικα ο αριστερός εξτρέμ Μπολάσι (20 συμμ./1 γκ./3 ασίστ) και στο Κύπελλο Ασίας ο αρχηγός (κεντρικός μέσος) Γέντινακ (18 συμμ./5 γκ./2 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός μέσος ΜακΆρθουρ (15 συμμ./1 γκ.), ο εξτρέμ Σαμάκ (13 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Μάρεϊ (2 συμμ.).

Εντός: 2-2-5
Γκολ: 10-14
Τελευταία 5: 0-3-2

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Έπαιξε με πολλές αλλαγές κόντρα στη Μπέρνλι τη Δευτέρα στο κύπελλο. Δίκαιο το αποτέλεσμα, εκτός από το γκολ του Τσαντλί στο 56’ κατάφερε να απειλήσει ελάχιστα την πολύ καλά διαβασμένη Μπέρνλι, η οποία ισοφάρισε στο 73’. Ο επαναληπτικός την προσεχή Τετάρτη. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το εντυπωσιακό 5-3 επί της πρωτοπόρου Τσέλσι, όπου έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της φέτος (Κέιν 30’, 52’, Ρόουζ 44’, Τάουνσεντ 45’+4, Τσαντλί 78’). Ιπποτικά μάλιστα ο Μουρίνιο κατευθύνθηκε προς τον Ποκετίνο να τον συγχαρεί όταν το σκορ ήταν ακόμα 4-2. Διεύρυνε έτσι το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα σε 6 αγώνες (4-2-0), με το οποίο ξεπέρασε Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ, πατώντας ξανά στην πεντάδα. Στο Κόπα Άφρικα ο μέσος Μπενταλέμπ. Αμφίβολοι ο κεντρικός μέσος Μέισον (15 συμμ./2 ασίστ) και ο εξτρέμ Λαμέλα (19 συμμ./1 γκ./4 ασίστ).

Εκτός: 5-2-2
Γκολ: 13-14
Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά: Το ντεμπούτο του Πάρντιου με τη Ντόβερ δεν μας λέει τίποτα και για εμάς σήμερα είναι η επίσημη πρώτη. Δεν έχει να επιδείξει πολλά ως τώρα η Πάλας, ενώ από την άλλη ο Ποκετίνο δείχνει να έχει βρει τη σωστή χημεία, που δεν επηρεάζεται . Οι ιδιαίτερες συνθήκες του αγώνα μας αποτρέπουν να πάμε με ευκολία στο φαβορί (2.17 Championsbet). Επιλογή μας το αγαπημένο, στα εκτός έδρας, 2-3 γκολ (1.98 Championsbet) της Τόττεναμ.

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις