Προγνωστικά Στοιχήματος Πρέμιερ Λιγκ: Έχει πάρει τα πάνω της η Νιούκαστλ

14:45 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προϊστορία: 40-36-68
Πέρυσι: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2-2

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Πριν το μεσοβδόμαδο αγώνα της στο Λιγκ Καπ κόντρα στη Σίτι, είχαμε αναφέρει ότι κάτι φαίνεται να αλλάζει στους «ανθρακωρύχους». Τελικά άλλαξε, αφού η Νιούκαστλ, που δεν βλεπόταν στο ξεκίνημα, κατάφερε να αποκλείσει στο Λιγκ Καπ την πρωταθλήτρια Σίτι και κάτοχο του τροπαίου, επικρατώντας με 2-0 στο Μάντσεστερ. Τέταρτη σερί καλή εμφάνιση για την ομάδα του Πάρντιου, που έχει καταφέρει να αλλάξει στο κλίμα, παρά τη δυσπιστία που εκφράζεται ακόμα από μερίδα οπαδών. Η ουσία είναι ότι δείχνει πιο σοβαρή και πείθει. Το διπλό αυτό ήρθε μάλιστα μετά από ακόμα ένα μεγάλο διπλό, αυτό κόντρα στην Τόττεναμ την προηγούμενη Κυριακή, με ανατροπή και παρά τις πολλές απουσίες (1-0 18’/1-1 Σάμι Αμεόμπι 46’, 1-2 Αγιόζε Πέρεθ 58’). Over οι 7 από τις 8 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Λίβερπουλ. Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Γουίλιαμσον (7 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Παπί Σισέ (4 συμμ./4 γκ./1 ασίστ), που έχασε και το ματς με τη Σίτι. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Γκουντ, ο πλάγιος μπακ Σαντόν, ο αριστερός μέσος Γκουτιέρεζ, το πολυεργαλείο Τιοτέ (5 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ντε Γιόνγκ (2 συμμ.).

Εντός: 1-2-1
Γκολ: 6-7
Τελευταία 5: 2-2-1

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Φτύνει αίμα για να πάρει τις νίκες της φέτος, κάτι που συνέβη και στον αγώνα για το Λιγκ Καπ την Τρίτη κόντρα στη Σουόνσι, που ανέτρεψε το ματς στα τελευταία λεπτά. Το πιο σημαντικό, εκτός από την πρόκριση φυσικά και τον τρόπο που ήρθε, ήταν και το ότι σκόραρε ο Μπαλοτέλι, που πέρασε στον αγώνα στο 79’ και ισοφάρισε στο 86’ με προβολή, ενώ στο 95’ ένας άλλος γκαφατζής, ο Λοβρέν, της χάρισε τη νίκη, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μείνει με 10 στο 92’. Με πολλές αλλαγές παρέταξε την ομάδα ο Ρότζερς, που είχε περισσότερες ευκαιρίες. Η Σουόνσι είχε καταφέρει να προηγηθεί στο 65’. Στο πρωτάθλημα είναι αήττητη στα 4 τελευταία (2-2-0), έχοντας μείνει στο 0-0 στο τελευταίο παιχνίδι της στο Άνφιλντ με τη Χαλ, σε ένα ματς που είχε πολλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν αξιοποίησε. Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι στο πρωτάθλημα που καταφέρνει να μη δεχτεί τέρμα. Αήττητη από τη Νιούκαστλ στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους (2-2-0). Την Τρίτη ταξιδεύει στη Μαδρίτη για τον αγώνα με τη Ρεάλ, όντας με την πλάτη στον τοίχο, αφού ισοβαθμεί με Βασιλεία και Λουντογκόρετς στους 3 βαθμούς. Εκτός ο δεξιός μπακ Φλάναγκαν, ο αριστερός μπακ Χοσέ Ενρίκε (2 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Σακό (3 συμμ.), ο μέσος Σούσο και ο επιθετικός Στάριτζ (3 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 2-0-2
Γκολ: 8-8
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ομολογουμένως σε φόρμα η Νιούκαστλ, που έχει ανταπεξέλθει άριστα στα δύο τελευταία πολύ δύσκολα εκτός έδρας. Φόρμα που ψάχνει ακόμα η Λίβερπουλ. Οι κόκκινοι δίνουν πάντα ρυθμό στο παιχνίδι τους και σε συνδυασμό με τη φόρα των γηπεδούχων, μάλλον θα έχουμε ματς με γκολ. Περιμένουμε να βγει εύκολα το γκολ-γκολ (1.61 Stoiximan).


 

Στην Μπάλα είναι Γκουρού. Παίξε με 100% bonus εώς 100 ευρώ

17:00 ΤΣΕΛΣΙ – ΚΠΡ

Προϊστορία: 15-14-10
Πέρυσι: –

ΤΣΕΛΣΙ: Συνεχίζει μόνη πρώτη και αήττητη στο πρωτάθλημα η Τσέλσι, που απέφυγε την ήττα και στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, φεύγοντας με το 1-1. Ήταν αγκαλιά μάλιστα με τη νίκη, αλλά ισοφαρίστηκε στο 94’. Δεν χάλασαν έτσι τις καρδιές τους οι Μουρίνιο (μαθητής) και φαν Χάαλ (δάσκαλος), που ήταν όλο αγκαλιές πριν και μετά τον αγώνα. Λίγα πράγματα στο πρώτο μέρος, που απειλήθηκε περισσότερο, στην επανάληψη όμως μπήκε πιο δυνατά και μετά από δύο καλές ευκαιρίες, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 52’, το πρώτο γκολ του Ιβοριανού στη δεύτερη θητεία του στους μπλε. Έδειχνε να αντέχει ως το τέλος, αλλά μία στιγμή στο 93΄ έφερε τα πάνω κάτω, με τον Ιβάνοβιτς να κάνει δέχεται δεύτερη κίτρινη και από το φάουλ που έγινε να έρχεται η ισοφάριση για τους γηπεδούχους. Ο Μουρίνιο έκανε αρκετές αλλαγές στο μεσοβδόμαδο αγώνα για το Λιγκ Καμπ με τη Σρούσμπουρι, δυσκολεύτηκε περισσότερο από ότι φανταζόταν, αλλά τελικά πήρε την πρόκριση, χάρη σε αυτογκόλ των γηπεδούχων στο 81’. Ο Ντρογμπά είχε ανοίξει και πάλι το σκορ στο 48’, με τη Σρούσμπουρι να έχει ισοφαρίσει στο 77’. Την Τρίτη ταξιδεύει στη Σλοβενία για τον αγώνα με τη Μάριμπορ, την οποία είχε κερδίσει με 6-0 στο Λονδίνο. Αν την κερδίσει και πάλι ξεμπερδεύει με την πρόκριση. Εντός έδρας έχει κάνει το απόλυτο στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας Λέστερ, Σουόνσι, Βίλλα και Άρσεναλ στο Στάμφορντ Μπριτζ. Έχει την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (24), αλλά και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (9). Αμφίβολοι ο κεντρικός μέσος Ραμίρες (4 συμμ./1 γκ./3 ασίστ) και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Ντιέγκο Κόστα (7 συμμ./9 γκ.). Σίγουρα εκτός ο επιθετικός Ρεμί (5 συμμ./1 γκ.) και ο τιμωρημένος δεξιός μπακ Αθπιλικουέτα (8 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 4-0-0
Γκολ: 11-2
Τελευταία 5: 3-2-0

ΚΠΡ: Πέτυχε σε άσχημη κατάσταση την Άστον Βίλλα και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, επικρατώντας με 2-0 στο Λόφτους και παίρνοντας έτσι σημαντική βαθμολογική ανάσα. Ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, που την απομάκρυνε τρεις βαθμούς από τον πάτο. Απειλήθηκε ελάχιστα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με σουτ του Όστιν στο 17’. Ο Χοϊλέ, που πέρασε στο παιχνίδι στο 63’, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 65’, αλλά 4 λεπτά αργότερα ο Όστιν σφράγισε τη νίκη με προβολή, μετά από ασίστ του εξαιρετικού Βάργκας. Μεγάλη διπλή απόκρουση για τον Γκριν στο 80’ που έδιωξε κάθε αμφιβολία. Χαρακτηριστικό ότι και στις δύο νίκες δεν έχει δεχτεί γκολ, ενώ και τα τρία τέρματα σε αυτές τα σημείωσε ο Όστιν. Μεσοβδόμαδα δεν είχε υποχρεώσεις, αφού αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ στον πρώτο γύρο. Άκρως απογοητευτική εκτός έδρας: 4 ήττες σε ισάριθμες εξόδους, έχοντας σκοράρει μόλις ένα γκολ και δεχόμενη 12. Έχει άλλωστε και τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (18). Όχι ότι επιθετικά τα πάει καλύτερα (8 γκολ, 3η χειρότερη επίθεση), με τα μισά της γκολ να τα έχει σημειώσει στα 2 τελευταία παιχνίδια της, με Λίβερπουλ και Βίλλα. Under και no goal οι 6 από τις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Τσέλσι, σε όλες τις διοργανώσεις (2 κυπ., 1 Λιγκ Καπ). Πρόπερσι, που βρισκόταν πάλι στην Πρέμιερ, είχε καταφέρει να φύγει με το διπλό από το Στάμφορντ Μπριτζ, κάτι που δεν είχε ξανακάνει από το 1979. Εκτός ο κίπερ ΜακΚάρθι (1 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Ονουάχα (3 συμμ.) και οι κεντρικοί μέσοι Ματς (5 συμμ./1 ασίστ), Μπάρτον (4 συμμ.), Φαουρλίν (2 συμμ.).

Εκτός: 0-0-4
Γκολ: 1-12
Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μπορεί να πήρε τα πάνω της η ΚΠΡ μετά την τελευταία νίκη, αλλά είναι λίγη για τα δόντια της Τσέλσι. Πονηρά σκεπτόμενοι πάντως, ίσως μπορέσει να πατήσει σε αυτό και να πάει να παίξει άμυνα, με τους μπλε από την άλλη να παίζουν με μοναδικό προωθημένο τον Ντρογκμπά, που δεν είναι και στο άνθος της ηλικίας του. Ένα τέτοιο σενάριο πολύ πιθανό να περιορίσει το σκορ στα 2-3 γκολ (2.10 Mybet).


 

 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus 

 

17:00 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Προϊστορία: 9-2-1
Πέρυσι: ΕΒΕΡΤΟΝ-ΣΟΥΟΝΣΙ

ΕΒΕΡΤΟΝ: Αναμενόμενο το διπλό στο Μπέρνλι, όπου χάρη στις αμυντικές της αδυναμίες το δυσκόλεψε για κάποιο διάστημα. Προηγήθηκε μόλις στο 4’ με την κεφαλιά του Ετο’ο, ισοφαρίστηκε από αντεπίθεση στο 20’ και παραλίγο να βρεθεί πίσω στο σκορ, αλλά στο 29’ ο Λουκάκου με ατομική ενέργεια της έδωσε και πάλι το προβάδισμα. Στο 40’ είχε δοκάρι από κεφαλιά του Νέισμιθ, επέτρεψε κάποιες φάσεις στους γηπεδούχους, αλλά ο Ετο’ο στο 85’ με τεχνικό σουτ σφράγισε τη νίκη, ενώ στο 92’ έκλεψε από τον κίπερ και άγγιξε το χατ-τρικ, στέλνοντας όμως τη μπάλα βασανιστικά στο δοκάρι, πριν διώξει η άμυνα. Δεύτερη σερί νίκη για τα ζαχαρωτά, που ανέβηκαν ψυχολογικά και βαθμολογικά. Μαζί με τη Σάντερλαντ, έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (17). Μόνο κόντρα στις αδύναμες επιθετικά Γουέστ Μπρομ και Βίλλα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην Πρέμιερ και μόλις σε 3 παιχνίδια από τα 13 επίσημα που έχει δώσει φέτος. Έχει πολύ καλή παράδοση με τη Σουόνσι, από την οποία έχει χάσει μόλις μία φορά σε 12 αναμετρήσεις, αλλά αυτή ήταν πριν από ένα μήνα στο Λιγκ Καπ, όπου ηττήθηκε εκτός έδρας με 0-3. Δεν είχε έτσι μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις, αφού αποκλείστηκε νωρίς από το Λιγκ Καπ φέτος. Εντός έδρας παραμένει αήττητη από τους Ουαλούς σε 6 αγώνες (4-2-0). Την Πέμπτη υποδέχεται τη Λιλ, όντας πρώτη στον όμιλο, αλλά με τις ισορροπίες να είναι λεπτές. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Στόουνς (5 συμμ.), ο αριστερός μπακ Οβιέδο (1 συμμ.), ο εξτρέμ Μιραλάς (6 συμμ./2 γκ.) και ο επιθετικός Αρούνα Κονέ. Αμφίβολοι ο αμυντικός χαφ Γκίμπσον (2 συμμ.) και ο φορ Λουκάκου (9 συμμ./4 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 1-1-2
Γκολ: 10-11
Τελευταία 5: 2-1-2

ΣΟΥΟΝΣΙ: Πριν δύο χρόνια η ιστορική πορεία της κατάκτησης του Λιγκ Καπ είχε ξεκινήσει από το Άνφιλντ, όπου είχε πάρει την πρόκριση για τους «8». Το ίδιο σενάριο φάνηκε πως θα εξελισσόταν και φέτος, αλλά αυτή τη φορά λύγισε στα τελευταία λεπτά, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό με 1-2, δεχόμενοι τα γκολ στο 86’ και στο 95’. Είχε προηγηθεί με τον Έμνες στο 65’, η ισοφάριση ήρθε στο 86’, με τον κεντρικό αμυντικό Φερνάντεζ να την αφήνει στο 92’ με 10 και τελικά στο 95’ από στημένη φάση δέχτηκε και δεύτερο. Περιπετειώδης αλλά δίκαιη η επικράτηση στο πρωτάθλημα επί της Λέστερ (2-0), που σταμάτησε το αρνητικό σερί 5 αγωνιστικών (0-2-3). Προηγήθηκε στο 34’ με τον Μπόνι, μετά από ασίστ του φορμαρισμένου Σίγκουρντσον (7η φέτος), αν και παραλίγο ο Σέλβεϊ να βάλει αυτογκόλ λίγο αργότερα, με την παρέμβασή του να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 57’ ο Μπόνι πέτυχε δεύτερο προσωπικό, στο 63’ ο Σέλβεϊ είχε δοκάρι μετά από μακρινό σουτ, ενώ το δοκάρι έσωσε τον Φαμπιάνσκι για δεύτερη φορά στις καθυστερήσεις. Παρά το κακό διάστημα που προηγήθηκε, ισοβαθμεί στην 5η θέση με την Άρσεναλ, χάρη στο εξαιρετικό ξεκίνημα που είχε κάνει, κερδίζοντας Γιουνάιτεντ, Μπέρνλι, Γουέστ Μπρομ στα τρία πρώτα. Over τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στην Έβερτον. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ζόρντι Άματ (4 συμμ.), οι δεξιοί μπακ Τιεντάλι (2 συμμ.) και Άσλεϊ Ρίτσαρντς (2 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Μπρίτον και ο νεαρός επιθετικός Ντόνελι. Αμφίβολοι ο εξτρέμ Κι (9 συμμ./1 γκ.) και ο καλύτερος παίχτης της ως τώρα, ο Ισλανδός Σίγκουρντσον (9 συμμ./1 γκ./7 ασίστ).

Εκτός: 1-1-2
Γκολ: 5-7
Τελευταία 5: 1-2-2

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δεν κλείνεται η Σουόνσι και διαθέτει το υλικό να παίξει επιθετικά. Αυτό είναι και το δυνατό σημείο της Έβερτον, αφού η άμυνα φέτος μπάζει. Λογικό το γκολ-γκολ στο 1.71 (Netbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις