Προγνωστικά Διεθνή Φιλικά (1): Με Τσάνα στον πάγκο η Εθνική

 

 

Ελλάδα-Σερβία, Αυστρία-Βραζιλία, Ισπανία-Γερμανία

 

19:00 ΕΛΛΑΔΑ – ΣΕΡΒΙΑ

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων (Χανιά)
Προϊστορία: 1-0-0

ΕΛΛΑΔΑ: Τέλος εποχής για τον Ρανιέρι από τον πάγκο της Εθνικής. Και δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά με την εικόνα που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής η ομάδας, που δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται, αλλά ακόμα περισσότερο μετά την χειρότερη ήττα στην ιστορία της ομάδας από τους δασκάλους, δικηγόρους και ηλεκτρολόγους των Νησιών Φερόε μέσα στο Καραϊσκάκης με 0-1! Πλέον μόνο σε θαύμα ελπίζει για την πρόκριση στα τελικά του Euro, αφού θα πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού μέχρι το τέλος, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουγγαρία τον Μάρτιο, η οποία είναι 6 βαθμούς μπροστά της. Ακόμα δεν υπάρχει διάδοχος, ακούγεται έντονα το όνομα του Τζιοβάνι Τραπατόνι, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη και να προτιμηθεί Έλληνας τεχνικός. Σήμερα πάντως στον πάγκο θα καθίσει ο Κώστας Τσάνας, προπονητής της εθνικής Νέων, αφού ο Ρανιέρι ζήτησε άδεια και αποχώρησε μαζί με τους συνεργάτες του. Under τα 5 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη. Στα 4 τελευταία εντός Ελλάδας, όλα στο Καραϊσκάκης, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Μόνο από την Νότια Κορέα έχει χάσει στα 11 τελευταία φιλικά της (5-5-1). Μία μόνο φορά έχει αντιμετωπίσει τη Σερβία, πάλι σε φιλικό αλλά στο Βελιγράδι, όπου είχε επικρατήσει με 1-0.

Τελευταία 5: 0-2-3

Τερματοφύλακες: Καρνέζης (Ουντινέζε), Γλύκος (ΠΑΟΚ), Καπίνο (Μάιντς)
Αμυντικοί: Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Α. Παπαδόπουλος (Τραμπζονσπόρ), Μόρας (Βερόνα), Μανωλάς (Ρόμα), Καράμπελας (Λεβάντε), Μπακάκης (ΑΕΚ), Τασούλης (Πανιώνιος)
Μέσοι: Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα), Κονέ (Ουντινέζε), Σάμαρης (Μπενφίκα), Μαυρίας (Σάντερλαντ), Μάνταλος (ΑΕΚ), Ντίνας (Παναθηναϊκός), Κολοβός (Πανιώνιος)
Επιθετικοί: Γκέκας (Ακίσασπορ), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Καρέλης (Παναθηναϊκός)

ΣΕΡΒΙΑ: Πολύ μικρή ήταν και η θητεία του Άντβοκαατ στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Σερβίας, αφού παραιτήθηκε αμέσως μετά την ήττα της ομάδας από τη Δανία με 1-3 στο Βελιγράδι. Μόλις 5 μήνες άντεξε στο πόστο ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος μάλλον λύγισε στην πίεση που υπήρχε στην ομάδα, μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα που είχε στον όμιλο και μετά από όσα έγιναν στον αγώνα με την Αλβανία, όπου της δόθηκε το ματς στα χαρτιά, αλλά τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών! Προς τιμήν του πάντως και σε αντίθεση με τα 400 χιλ. ευρώ που πήρε φεύγοντας ο Ρανιέρι από την Ελλάδα, ο Άντβοκαατ δεν πήρε ούτε ένα ευρώ ως αποζημίωση από την ομοσπονδία. Είναι πάντως στον μοναδικό όμιλο των προκριματικών με 5 ομάδες και είναι ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης, αφού η Αλβανία είναι μπροστά της με 3 βαθμούς διαφορά και δεν είναι τόσο δύσκολο να την προσπεράσει. Στον πάγκο της σήμερα θα καθίσει ο Ράντοβαν Τσούρτσιτς, προπονητής της Κ21, ενώ επικρατέστερος διάδοχος είναι ο πρώην άσος της Ίντερ, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, που εκτελεί χρέη βοηθού αυτή τη στιγμή στην Ουντινέζε.

Τελευταία 5: 1-2-2

Τερματοφύλακες: Στοΐκοβιτς (Μακάμπι Χάιφα), Μπρκιτς (Ουντινέζε), Ραΐκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας)
Αμυντικοί: Ιβάνοβιτς (Τσέλσι), Κολάροφ (Μάν. Σίτι), Ρουκάβινα (Βιγιαρεάλ), Μπίσεβατς (Λυόν), Νάστασιτς (Μάν. Σίτι), Τόμοβιτς (Φιορεντίνα), Ντούσκο Τόσιτς (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Μακσίμοβιτς (Τορίνο), Στέφαν Μίτροβιτς (Φράιμπουργκ)
Μέσοι: Ζόραν Τόσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Κουζμάνοβιτς (Ίντερ), Πέτροβιτς (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Τάντιτς (Σαουθάμπτον), Τζούριτσιτς (Μάιντς), Μάτιτς (Τσέλσι), Μάρκοβιτς (Λίβερπουλ), Γκουντελί (Άλκμααρ), Γιόγιτς (Ντόρτμουντ)
Επιθετικοί: Λάζοβιτς (Παρτιζάν), Τζόρτζεβιτς (Λάτσιο), Αλεξαντάρ Μίτροβιτς (Άντερλεχτ)

Προγνωστικά: Περίεργη η κατάσταση και στις δύο ομάδες, που απέλυσαν ταυτόχρονα τους προπονητές τους. Φιλικές οι σχέσεις των δύο χωρών, κακό το κλίμα και στις δύο, μία… «φιλική» ισοπαλία είναι ότι πρέπει (3.20 Mybet).


 

 GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

20:00 ΑΥΣΤΡΙΑ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Γήπεδο: Ερνστ-Χάπελ-Στάντιον (Βιέννη)
Προϊστορία: 0-3-5

ΑΥΣΤΡΙΑ: Πάνω κάτω το παιχνίδι με τη Ρωσία, με εκατέρωθεν πολλές φάσεις, αλλά χρειάστηκε να μπει στο παιχνίδι ο Οκοτιέ (59’), για να ανοίξει λίγο αργότερα το σκορ με κοντινό πλασέ (73’), με την Αυστρία να κρατάει δίκαια το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Παίρνοντας το ντέρμπι με τους Ρώσους, με την τρίτη της σερί νίκη και με τη Σουηδία να μένει στο 1-1 με το Μαυροβούνιο, η Αυστρία έκανε καθοριστικό βήμα πρόκρισης, μένοντας μόνη πρώτη στον όμιλο και αυξάνοντας τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους 4 βαθμούς. Δεδομένου ότι έχει να δώσει 2 παιχνίδια με το γειτονικό Λιχτενστάιν και άλλο ένα με τη Μολδαβία θα είναι απίθανο να μη βρεθεί στα τελικά της Γαλλίας. Στο καλύτερο σημείο έρχεται το φιλικό με τη Βραζιλία, ματς στο οποίο έχει τη δυνατότητα να τεστάρει τις δυνάμεις της σε πολύ υψηλότερο επίπεδο. Under τα 8 τελευταία που έδωσε εντός Αυστρίας, φιλικά και μη. Νο goal στα 5 από αυτά. Αήττητη στα 7 τελευταία (4-3-0), τελευταία της ήττα στην Αυστρία ήταν η ήττα από την Ελλάδα σε φιλικό.

Τελευταία 5: 4-1-0

Τερματοφύλακες: Άλμερ (Αννόβερο), Λίντνερ (Αούστρια Βιέννης), Εζκάν (Ίνγκολσταντ)
Αμυντικοί: Φους (Σάλκε), Πρεντλ (Βέρντερ Βρέμης), Γκάρικς (Μπολόνια), Ντράγκοβιτς (Ντιναμό Κιέβου), Κλάιν (Στουτγάρδη), Χιντερέγκερ (Σάλτσμπουργκ), Ούλμερ (Σάλτσμπουργκ), Βίμερ (Κολωνία)
Μέσοι: Χάρνικ (Στουτγάρδη), Λάιτγκεμπ (Σάλτσμπουργκ), Αλάμπα (Μπάγερν), Γιουνούζοβιτς (Βέρντερ Βρέμης), Μπαουμγκαρτλίνγκερ (Μάιντς), Σάμπιτζερ (Σάλτσμπουργκ), Ιλσάνκερ (Σάλτσμπουργκ)
Επιθετικοί: Αρναούτοβιτς (Στόουκ), Γιάνκο (Σίδνεϊ), Βάιμαν (Άστον Βίλλα), Οκοτιέ (Μόναχο 1860), Χίντερσεερ (Ίνγκολσταντ)

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Την προηγούμενη εβδομάδα συνέχισε το τουρνέ ανά τον κόσμο και την περασμένη Τετάρτη βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για το φιλικό με την Τουρκία. Είχε εύκολο έργο και επικράτησε άνετα με 4-0 (Νέιμαρ 20’, 60’, Καγιά αυτ. 24’, Γουίλιαν 44’), χωρίς να βγάλει μάτια, αλλά περισσότερο επειδή βρήκε σε πολύ κακή κατάσταση την Τουρκία. Πέντε φιλικά έχει δώσει μετά το Μουντιάλ, όλα με τον Ντούνγκα στον πάγκο, ο οποίος ανέλαβε μετά την αποχώρηση Σκολάρι, στα οποία δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ. Προσπαθεί σιγά-σιγά να ξεπλύνει την ντροπή από το διασυρμό στο Μουντιάλ που διοργάνωσε και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το επερχόμενο Κόπα Αμέρικα. Συνολικά δεν έχει δεχτεί γκολ στα 8 τελευταία φιλικά που έχει δώσει. Οχτώ φορές έχει αντιμετωπίσει την Αυστρία, από την οποία παραμένει αήττητη (5-3-0). Under οι 6 από τις 8 αναμετρήσεις. Σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Τουρκία, εκτός έμειναν ο μέσος Ρόμουλο (Ζενίτ) και ο μεσοεπιθετικός Λούκας Μόουρα (ΠΣΖ), λόγω τραυματισμού. Εκτός ο Ντάνι Άλβες. Αρκετά τα νέα πρόσωπα στην αποστολή σε σχέση με το Μουντιάλ, ο κορμός όμως παραμένει γνωστός πάνω-κάτω. Λουίζ Αντριάνο (Ε, Σαχτάρ Ντ.) και Ντανίλο (Α, Πόρτο) ήταν οι νέοι που ξεκίνησαν βασικοί στο τελευταίο.

Τελευταία 5: 5-0-0

Τερματοφύλακες: Ντιέγκο Άλβες (Βαλένθια), Ραφαέλ Καμπράλ (Νάπολι), Νέτο (Φιορεντίνα)
Αμυντικοί: Τιάγκο Σίλβα (ΠΣΖ), Νταβίντ Λουίζ (ΠΣΖ), Μιράντα (Ατλέτικο), Ντανίλο (Πόρτο), Φιλίπε Λουίς (Τσέλσι), Άλεξ Σάντρο (Πόρτο), Μαρκίνιος (ΠΣΖ), Μάριο Φερνάντες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)
Μέσοι: Όσκαρ (Τσέλσι), Λουίζ Γκουστάβο (Βόλφσμπουργκ), Γουίλιαν (Τσέλσι), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Κασεμίρο (Πόρτο), Φιλίπε Κουτίνιο (Λίβερπουλ), Φρεντ (Σαχτάρ Ντονέτσκ), Ρομπέρτο Φιρμίνο (Χόφενχαϊμ), Άντερσον Ταλίσκα (Μπενφίκα)
Επιθετικοί: Νέιμαρ (Μπαρτσελόνα), Ντάγκλας Κόστα (Σαχτάρ Ντονέτσκ), Λουίζ Αντριάνο (Σαχτάρ Ντονέτσκ)

Προγνωστικά: Η ψυχολογία και η έδρα είναι υπέρ της Αυστρίας, η οποία ούτως ή άλλως είναι σε πολύ καλό επίπεδο αυτόν τον καιρό. Η Βραζιλία δε θέλει συστάσεις. Αρκετά σοβαρή με τον Ντούνγκα και πολύ παραγωγική. Πολλά τα under σε αυστριακό έδαφος για τους γηπεδούχους. Η Σελεσάο μπορεί να χαλάσει το σερί. Over στο 1.66 (Stoiximan).


 

 Στην Μπάλα είναι Γκουρού. Παίξε με 100% bonus εώς 100 ευρώ

 

21:45 ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γήπεδο: Εστάδιο ντε Μπαλαΐδος (Βίγκο)
Προϊστορία: 7-6-8

ΙΣΠΑΝΙΑ: Με ένα διπλό χτύπημα στο πρώτο μέρος (Ίσκο 18’, Μπούσκετς 19’) και ένα ακόμα γκολ στην αρχή της επανάληψης από τον Πέδρο (55’) πήρε εύκολα τη νίκη κόντρα στη Λευκορωσία, έχοντας τις ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα τέρματα. Αρκετά εύκολος ο όμιλος με την παρουσία Λουξεμβούργου, Λευκορωσίας, ΦΥΡΟΜ και δύσκολα να χάσει το απευθείας εισιτήριο για τη Γαλλία. Κρύβονται όμως παγίδες στην πορεία, όπως φάνηκε και από την ήττα κόντρα στη Σλοβακία. Αυτά θέλει να αποφύγει και ο Ντελ Μπόσκε, ο οποίος συνεχίζει τη χτίσιμο της νέας φούρια ρόχα. Νέα πρόσωπα ο μέσος Καμάτσο, ο εξτρέμ Καγιεχόν και οι επιθετικοί Μοράτα, Νολίτο. Εκτός έμεινε και ο Ντιέγκο Κόστα, με παρέμβαση του Μουρίνιο. Δεν συμπεριλήφθηκαν οι μπακ Σαν Ζοσέ (Μπιλμπάο), Μορένο (Λίβερπουλ), Μονρεάλ (Άρσεναλ). Τραυματίες οι Ινιέστα, Νταβίντ Σίλβα, Φάμπρεγκας, Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο Αλκάνταρα. Over τα 5 από τα 6 τελευταία, επίσημα και μη.

Τελευταία 5: 3-0-2

Τερματοφύλακες: Κασίγιας (Ρεάλ), ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουν.), Κασίγια (Εσπανιόλ)
Αμυντικοί: Ραούλ Αλμπιόλ (Νάπολι), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Μπαρτρά (Μπαρτσελόνα), Χουάν Μπερνάτ (Μπάγερν), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ), Χουανφράν (Ατλέτικο), Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι)
Μέσοι: Μπούσκετς (Μπαρτσελόνα), Μπρούνο (Βιγιαρεάλ), Ραούλ Γκαρσία (Ατλέτικο), Κόκε (Ατλέτικο), Ίσκο (Ρεάλ), Καμάτσο (Μάλαγα), Καθόρλα (Άρσεναλ)
Επιθετικοί: Αλκάσερ (Βαλένθια), Πέδρο (Μπαρτσελόνα), Καγιεχόν (Νάπολι), Νολίτο (Θέλτα), Μοράτα (Γιουβέντους)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ο Γιόακιμ Λεβ είχε ευκαιρία να πειραματιστεί κόντρα στο Γιβραλτάρ, τόσο σε σύστημα όσο και σε πρόσωπα, επικρατώντας τελικά με το «φτωχό» 4-0 (Μίλερ 12’, 29’, Γκέτσε 38’, Σάντος αυτ. 67’), αν αναλογιστούμε ότι Πολωνία και Ιρλανδία τη φιλοδώρησαν με 7! Πάντως και αυτή η νίκη εντάσσεται στα πλαίσια του «ξεφουσκώματος» που δείχνει μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, που είναι και λογικό. Δυνατή κούρσα η πρόκριση στα τελικά του Euro, αφού μετά από την ήττα με την Πολωνία και την ισοπαλία με την Ιρλανδία έχει μείνει δεύτερη, σε τριπλή ισοβαθμία με Ιρλανδία και Σκωτία. 21 φορές έχει αναμετρηθεί με την Ισπανία (8-6-7), πιο πρόσφατη ήταν η ήττα στα ημιτελικά του Μουντιάλ της Ν. Αφρικής (0-1). Σε φιλικά, πιο πρόσφατο ήταν το 1-3 το 2003, αλλά γενικά υπάρχει απόλυτη ισορροπία αποτελεσμάτων (4-4-4). Ελαφρώς αποδυναμωμένη και με νέα πρόσωπα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στο Γιβραλτάρ, αφού δεν ακολούθησαν την αποστολή ο κίπερ Νόιερ (Μπάγερν), ο αμυντικός Μπόατενγκ (Μπάγερν), ο μέσος Κράμερ (Γκλάντμπαχ) και οι επιθετικοί Σούρλε (Τσέλσι), Ρόις (Ντόρτμουντ). Δεν κλήθηκαν ούτε στο προηγούμενο, για διαφορετικούς λόγους, οι Εζίλ, Σαμ, Σβαϊνστάιγκερ, Ντράξλερ, Γκόμεζ.

Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Ζίλερ (Αννόβερο), Βαϊντερφέλερ (Ντόρτμουντ)
Αμυντικοί: Μουστάφι (Βαλένθια), Γκίντερ (Ντόρτμουντ), Χέβεντες (Σάλκε), Ζόνας Χέκτορ (Κολωνία), Ντουρμ (Ντόρτμουντ), Ρούντιγκερ (Στουτγάρδη), Νότσε (Βόλφσμπουργκ)
Μέσοι: Ρούντι (Χόφενχαϊμ), Μπέντερ (Λεβερκούζεν), Κεντίρα (Ρεάλ), Μπελαραμπί (Λεβερκούζεν), Μίλερ (Μπάγερν), Κρόος (Ρεάλ)
Επιθετικοί: Ποντόλσκι (Άρσεναλ), Βόλαντ (Χόφενχαϊμ), Γκέτσε (Μπάγερν), Κρούζε (Γκλάντμπαχ)

Προγνωστικά: Η ανοικοδόμηση είναι το motto και των δύο ομάδων στο στάδιο που βρίσκονται. Αμφότερες είναι με αρκετά νέα πρόσωπα, κάτι που σημαίνει ότι οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι επισφαλής. Θα πάμε με το λογικό γκολ-γκολ (1.83 Netbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις