Προβλέψεις στοιχήματος Πρέμιερ Λιγκ: Με φόρα η Άρσεναλ!

 

14:45 ΣΟΥΟΝΣΙ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Προϊστορία: 1-3-9
Α’ γύρος: ΕΒΕΡΤΟΝ-ΣΟΥΟΝΣΙ 0-0
Λιγκ Καπ (23/9): ΣΟΥΟΝΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 3-0

ΣΟΥΟΝΣΙ: Τις προηγούμενες χρονιές όταν εξασφάλιζε την παραμονή… έφευγε για διακοπές. Φέτος δεν ισχύει αυτό και παρότι σωσμένη, το προηγούμενο Σάββατο πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη και 4η στα 6 τελευταία, επικρατώντας άνετα της Χαλ με 3-1 στο Μιλένιουμ. Στο 18’ ο Κι πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση σε σουτ του Σέλβεϊ και άνοιξε το σκορ, με τον Γκομίς να διπλασιάζει τα τέρματα των Ουαλών στο 37’ με ωραίο γυριστό. Οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι μειώνοντας στο 50’, αλλά μένοντας με 10 τρία λεπτά αργότερα (φάση στην οποία τραυματίστηκε σοβαρά ο Νότον) το έργο του δυσκόλεψε πολύ και τελικά σε αντεπίθεση στο 91’ ο Γκομίς πλάσαρε ιδανικά τον ΜακΓκρέγκορ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ. Εδώ και καιρό εκτός στόχων, αλλά δε δείχνει να τα έχει παρατήσει, με τον Μονκ να έχει δώσει σημαντικό κίνητρο στους παίχτες του, ζητώντας τους να σπάσουν το φράγμα των 47 βαθμών, την καλύτερη συγκομιδή στην ιστορία των Ουαλών στην Πρέμιερ Λιγκ, από το οποίο απέχει μόλις ένα βαθμό. Υποδέχεται για δεύτερη φορά φέτος την Έβερτον. Η πρώτη ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο για το Λιγκ Καπ, όπου επικράτησε άνετα με 3-0. Εκτός ο δεξιός μπακ Νότον (9 συμμ./1 ασίστ), ο κεντρικός μέσος Τομ Κάρολ (13 συμμ.) και ο εξτρέμ Μοντέρο (24 συμμ./5 ασίστ).

Εντός: 8-4-4
Γκολ: 22-17
Τελευταία 5: 3-0-2

ΕΒΕΡΤΟΝ: Προσηλώθηκε στο πρωτάθλημα και πέτυχε την 3η σερί της νίκη, επικρατώντας εντός έδρας της Σαουθάμπτον με 1-0 και πλέον ξέφυγε από τον κίνδυνο. Δεν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 5ο λεπτός, χάρη σε εντυπωσιακή απόκρουση του Χάουαρντ και στην πρώτη της φάση, ο Γιαγκέλκα από κοντά σημείωσε στο 16’ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ο Χάουαρντ είπε όχι και στο 28’, με την Έβερτον να μην απειλεί ιδιαίτερα, σε ένα ματς με πολύ λίγες φάσεις και για τις δύο πλευρές. Όχι ότι ήταν για υποβιβασμό, αλλά οι ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις την έφερα πολύ πίσω στη βαθμολογία, έχοντας πλησιάσει πριν από τρεις αγωνιστικές στους 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Πολύ σημαντικό και το δυνατό τελείωμα για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, διαφορετικά δεν αποκλείεται να αφήσει τον πάγκο της Έβερτον το καλοκαίρι. Πολύ φιλόξενο το Σουόνσι για την Έβερτον, εκεί όπου έχει κερδίσει στις 5 από τις 6 επισκέψεις της, χάνοντας μόνο σε μία. Εκτός ο δεξιός μπακ Χίμπερτ (4 συμμ.), ο αριστερός μπακ Οβιέδο (6 συμμ.) και ο βασικός επιθετικός Λουκάκου (30 συμμ./8 γκ./4 ασίστ).

Εκτός: 4-3-9
Γκολ: 16-24
Τελευταία 5: 3-0-2

Προβλέψεις στοιχήματος: Αδιάφορες βαθμολογικά, αλλά σε καλή κατάσταση αμφότερες. Υπάρχει αρκετή ποιότητα μεσοεπιθετικά και για τις δύο και το γκολ-γκολ μοιάζει πολύ πιθανό (1.83 Stoiximan).


 

 

17:00 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΧΑΛ

Προϊστορία: 7-3-1
Α’ γύρος: ΧΑΛ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 0-1

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπορούσε να έχει προηγηθεί με την κεφαλιά του Πελέ μόλις στο 5’ στο Γκούντισον Παρκ, δεν τα κατάφερε όμως και δέχθηκε γκολ στο 16’, στην πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων. Είχε τρεις καλές ευκαιρίες μέχρι το 30’, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε, απειλήθηκε ελάχιστα έως καθόλου, ενώ στην επανάληψη δεν μπόρεσε να γίνει πιο παραγωγική, έχοντας την καλύτερη ευκαιρία της στο 73’, πάλι με τον Πελέ. Σταμάτησε το μίνι αήττητο (2-1-0) και δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις γκέλες από Λίβερπουλ και Τόττεναμ, παραμένοντας στο -1 και από τις δύο. Στόχος το δύο στα δύο στα επόμενα (ακολουθεί Στόουκ εκτός), ώστε να πάει στον «τελικό» με την Τόττεναμ με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία, για να διεκδικήσει την 6η θέση. Θέλει ακόμα μία νίκη για να ισοφαρίσει την καλύτερη βαθμολογική της συγκομιδή στην Πρέμιερ Λιγκ (από το 1992), που πέτυχε πέρυσι, μαζεύοντας 56 βαθμούς. Προέρχεται από 9 σερί under στο πρωτάθλημα. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία (22), έχοντας κρατήσει το μηδέν στα 14 από τα 31 παιχνίδια της. Μετράει 5 σερί νίκη κόντρα στη Χαλ, από την οποία παραμένει αήττητη εντός έδρας (3-2-0). Εκτός ο κίπερ Φόρστερ (30 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Στίβεν Ντέιβις (28 συμμ./2 ασίστ) και οι επιθετικοί Μαγιούκα (5 συμμ.), Ροντρίγκεζ, Γκάλαχερ.

Εντός: 9-3-4
Γκολ: 27-10
Τελευταία 5: 2-1-2

ΧΑΛ: Έχει μπλέξει για τα καλά, μένοντας χωρίς νίκη για 5η αγωνιστική (0-2-3), μετά την δίκαιη ήττα από την Σουόνσι με 1-3. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, όπου προηγήθηκαν με 2-0 (18’, 37’). Σε στημένη φάση στο 50’, μείωσε με κοντινή προβολή του ΜακΣέιν και αναπτέρωσε τις ελπίδες της, αλλά ο Μέιλερ την άφησε με 10 παίχτες τρία λεπτά αργότερα, για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Νότον και ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσει, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν και τρίτο στις καθυστερήσεις. Σε δύσκολη θέση ο Στιβ Μπρους, σε ακόμα δυσκολότερη η Χαλ, που πλησίασε την επικίνδυνη ζώνη στους δύο βαθμούς. Το έργο της μάλιστα για την παραμονή θα είναι πολύ δύσκολο, αφού εκτός της Σαουθάμπτον, αντιμετωπίζει Κρίσταλ Πάλας εκτός, Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Μπέρνλι εντός, με το τελευταίο να είναι εξάποντο, αν δεν έχουν κριθεί τα πάντα μέχρι τότε και κλείνει με Τόττεναμ εκτός και Γιουνάιτεντ εντός. Νο goal οι 5 από τις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Σαουθάμπτον. Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Μέιλερ (25 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο εξτρέμ Σνόντγκρας (1 συμμ.) και ο επιθετικός Γέλαβιτς (22 συμμ./8 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 2-6-8
Γκολ: 12-23
Τελευταία 5: 0-2-3

Προβλέψεις στοιχήματος: «Τελικοί» όλα τα ματς από δω και πέρα για τη Χαλ, που κάθε απώλεια βαθμών θα φέρνει πιο κοντά τον υποβιβασμό. Η Σαουθάμπτον από την άλλη, θέλει να μείνει κοντά στην εξάδα και δε θέλει να χάνει βαθμούς στην έδρα της. “Do or die” παιχνίδι και για τις δύο, κάτι που μπορεί να βοηθήσει να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ. Στο 2.15 το over (Mybet).


 

 

17:00 ΤΟΤΤΕΝΑΜ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ

Προϊστορία: 60-32-48
Α’ γύρος: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΤΟΤΤΕΝΑΜ 1-2

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Κόλλησε στο 0-0 στην έδρα της Μπέρνλι, παραμένοντας έτσι στην 6η θέση και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ήττες των Λίβερπουλ και Σαουθάμπτον για να πάρει κεφάλι στο κυνήγι των δύο εισιτηρίων που οδηγούν στο Γιουρόπα. Ο Φορμ αναγκάστηκε σε τρεις μεγάλες αποκρούσει στο πρώτο μέρος, αλλά είχε και η ίδια ευκαιρίες. Ισορροπημένο το ματς, με ισάριθμες ευκαιρίες, λιγότερα πράγματα στην επανάληψη από τα «σπιρούνια». Γενικά ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Ισόβαθμη με τη Λίβερπουλ στους 54, στο -1 η Σαουθάμπτον και η μάχη μέχρι το τέλος αναμένεται μεγάλη. Έχει την ευκαιρία πάντως να κάνει το 2 στα 2 σήμερα και την επόμενη εβδομάδα κόντρα στη Νιούκαστλ, ώστε να πάει στο κρίσιμο ματς με τη Σαουθάμπτον σε δύο εβδομάδες για να τα παίξει όλα-για όλα. Αήττητη εντός έδρας στο πρωτάθλημα από τις 30/11 (7-3-0). Μετράει 6 σερί νίκες κόντρα στην Άστον Βίλλα, έχοντας δεχτεί γκολ μόνο σε μία από αυτές, και αήττητο 13 αγώνων (10-3-0). Μοναδική απουσία ο εξαιρετικός κίπερ Γιορίς (30 συμμ.).

Εντός: 9-3-4
Γκολ: 29-22
Τελευταία 5: 3-1-1

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Σε ένα απολαυστικό ματς ζωής και θανάτου με την ΚΠΡ, παραχώρησε ισοπαλία 3-3 και συνεχίζει να παλεύει για τη σωτηρία της, με τη ζώνη του υποβιβασμού να παραμένει τρεις βαθμούς μακριά. Το δεύτερο χατ-τρικ στην Πρέμιερ Λιγκ πέτυχε ο Μπεντεκέ, σε ένα ματς με έντονες συγκινήσεις και εναλλαγές στο σκορ. Δέχτηκε πρώτη γκολ στο 7’, το γύρισε στο πρώτο ημίχρονο (10’, 33’), νέα ανατροπή από τους φιλοξενούμενους (55’, 78’), στο 83’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Χρωστούσε το ματς με την ΚΠΡ, που έγινε την Τρίτη, είχε προηγηθεί το δίκαιο 1-3 στο Ολντ Τράφορντ, συνολικά τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-2). Έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (23), τομέας πάντως που με τον Σέργουντ έχει σαφέστατα βελτιωθεί. Εκτός ο δεξιός μπακ Χάτον (26 συμμ./1 γκ.), ο κεντρικός αμυντικός Σεντέρος (8 συμμ.), ο αριστερός μπακ Σισοκό (25 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Χερντ και ο επιθετικός Κοζάκ.

Εκτός: 4-2-10
Γκολ: 9-23
Τελευταία 5: 2-1-2

Προβλέψεις στοιχήματος: Εδώ που έχει φτάσει το πράγμα και με τη βελτιωμένη εικόνα της Άστον Βίλλα, τίποτα δε φαίνεται εύκολο. Περιμένουμε πιο προσεχτικούς τους «χωριάτες» και πρωτοβουλία από την Τόττεναμ. Η δυσκολία φαίνεται και από το 1.60 στον άσο. Δεν αποκλείεται να έχουμε για ακόμα μία φορά το αγαπημένο φέτος 2-3 γκολ για την Τόττεναμ (2.05 Championsbet).


 

 

19:30 ΜΠΕΡΝΛΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Προϊστορία: 28-18-36
Α’ γύρος: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΠΕΡΝΛΙ 3-0

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πήρε παλικαρίσιο βαθμό εντός έδρας με την Τόττεναμ (0-0), έχοντας τις καλύτερες ευκαιρίες, με πρωταγωνιστή τον Ινγκς. Θα μπορούσε μάλιστα να έχει πάρει τη νίκη, αν ο Μπόιντ δεν έχανε κλασική ευκαιρία στις καθυστερήσεις, αστοχώντας με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Σταθερά στη ζώνη του υποβιβασμού, με δύο βαθμούς να τη χωρίζουν από τη σωτηρία. Μπορεί να μην διακρίνεται για το ποιοτικό της σύνολο και να την θεωρούσαμε τελειωμένη από την αρχή της σεζόν, αλλά δείχνει αυτοπεποίθηση, που της δίνει πολλές ελπίδες. Βοηθάει και το πρόγραμμα, αφού ακολουθούν ματς που μπορεί άνετα να χτυπήσει, αν εξαιρέσουμε το σημερινό και το επόμενο με την Έβερτον. Όχι ότι δεν μπορεί να κάνει την έκπληξη, όπως έκανε πριν δύο εβδομάδες, επικρατώντας της Σίτι, εντός έδρας, αλλά θεωρούμε πιο πιθανό να κυνηγήσει τα ματς με Λέστερ (εντός), Γουέστ Χαμ (εκτός), Χαλ (εντός), Στόουκ (εντός), Βίλλα (εκτός). Τα περισσότερα από αυτά πάντως θα είναι εξάποντα παραμονής, ανάλογα φυσικά και την εξέλιξη. Προέρχεται από 6 σερί under. Στα 5 τελευταία παιχνίδια της έχει σκοράρει μόνο κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερ (49). Under οι 4 τελευταίες φορές που φιλοξένησε την Άρσεναλ. Παραμένουν εκτός ο κεντρικός αμυντικός Λονγκ (1 συμμ.), ο αριστερός μέσος Μάθιου Τέιλορ (3 συμμ./1 ασίστ) και ο κεντρικός μέσος Μάρνεϊ (20 συμμ.).

Εντός: 4-6-6
Γκολ: 14-19
Τελευταία 5: 1-1-3

ΑΡΣΕΝΑΛ: «Πετάει» η Άρσεναλ, που πήρε εύκολα το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (4-1) με πολύ καλή εμφάνιση. Καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο, με ένα από τα γνωστά ξεσπάσματά της, σκοράροντας τρία τέρματα σε 8 λεπτά (Μπεγερίν 37’, Εζίλ 40’, Σάντσεζ 45’). Η Λίβερπουλ μείωσε με πέναλτι στο 76’, αλλά έμεινε με 10 στο 84’ και τελικά ο Ζιρού στις καθυστερήσεις έγραψε το τελικό σκορ. Αυτή ήταν η 7η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και 10η στα 11 τελευταία, 2η πλέον στη βαθμολογία, μειώνοντας τη διαφορά από την Τσέλσι στους 7 βαθμούς, διαφορά που ελπίζει να μειωθεί ακόμα περισσότερο την επόμενη Κυριακή που φιλοξενεί στο Έμιρεϊτς τους μπλε. Ο Βενγκέρ θέλησε να αποφορτίσει πάντως την ομάδα, δηλώνοντας ότι ακόμα θέλει πολύ δουλειά για να μπορέσει να θεωρηθεί η Άρσεναλ διεκδικήτρια του τίτλου. Μαθηματικά πάντως είναι μέσα στο κόλπο και δείχνει διατεθειμένη να το κάνει. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (62). Αγωνίστηκαν με τη μικρή ομάδα οι Ντιαμπί, Αρτέτα και Γουίλσιρ, που θα είναι στη διάθεση του Βενγκέρ, όπως και ο Ντεμπουσί, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Μοναδική σίγουρη απουσία ο κίπερ Τσέζνι (17 συμμ.). Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Κοσκιελνί (21 συμμ./3 γκ.) και ο εξτρέμ Τσάμπερλεϊν (22 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 8-3-5
Γκολ: 25-20
Τελευταία 5: 5-0-0

Προβλέψεις στοιχήματος: Φιλότιμη ομάδα η Μπέρνλι και δεν μας πάει η καρδιά να την κοντράρουμε. Αποφεύγουμε το 1.55 του διπλού, με το over να δείχνει ασφαλέστερη επιλογή, ελπίζοντας η φόρα της Άρσεναλ να δώσει ρυθμό στο παιχνίδι από νωρίς (1.75 Goalbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις