Προβλέψεις στοιχήματος Πρέμιερ Λιγκ: Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι!

 

15:30 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προϊστορία: 55-44-65
Α’ γύρος: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 3-0

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Συνεχίζουν την πορεία πρωταθλητισμού οι κόκκινοι, που επικράτησαν εκτός έδρας της Σουόνσι με 1-0, χάρη σε γκολ του φορμαρισμένου Χέντερσον στο 68’. Ξεκίνησε καλά στα πρώτα 10’, όπου είχε δύο ευκαιρίες, αλλά στη συνέχεια ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν, με τον Μινιολέ να υποχρεούται σε δύο θεαματικές επεμβάσεις μέχρι το 30’. Μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα, κάτι που κατάφερε, με τον τυχερό κρέμασμα του Χέντερσον (βρήκε και σε αμυντικό), ενώ στο 94’ είχε και δοκάρι με τον Στάριτζ. Στα 13 ματς το αήττητο (10-3-0), με 5 σερί νίκες, που τη διατηρούν στη 5η θέση. Μεγάλο ντέρμπι το σημερινό ματς, αφού εκτός του ότι παίζουν οι ομάδες με τους περισσότερους τίτλους στην Αγγλία (18 Λίβερπουλ, 20 Γιουνάιτεντ), κρίνεται κατά πολύ και η 4η θέση, αφού η Μάντσεστερ είναι στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, με ένα βαθμό διαφορά από τους κόκκινους. Over τα 6 από τα 8 τελευταία εναντίον της Γιουνάιτεντ. Νο goal τα 4 πιο πρόσφατα. Εκτός ο δεξιός μπακ Φλάναγκαν, ο αριστερός μπακ Χοσέ Ενρίκε (4 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Λούκας (14 συμμ.), ο εξτρέμ Άιμπ (5 συμμ.) και ο Μπαλοτέλι (13 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 8-5-2
Γκολ: 24-14
Τελευταία 5: 4-0-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Σημείωσε τη 3η σερί νίκη της, με μία από τις πιο πειστικές εμφανίσεις της, επικρατώντας εντός έδρας στο ντέρμπι με την Τόττεναμ με 3-0, σκορ που διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος. Ο Τζόουνς παραλίγο να κάνει τη μεγαλύτερη γκέλα της χρονιάς, όταν γύρισε στα τυφλά στον ντε Χέα στο 2’, αναγκάζοντας τον Ισπανό κίπερ να βγάλει σε κόρνερ με υπερένταση. Στη συνέχεια όμως δεν υπήρχε καμία αμφισβήτηση για το ποιος είναι το αφεντικό, παίρνοντας προβάδισμα με σουτ του Φελαϊνί στο 9’ μετά από ασίστ του Κάρικ, ο οποίος με έξυπνη κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 19’, για να έρθει στο 34’ ο Ρούνεϊ, που έπαιξε και πάλι μόνος στη κορυφή, να διαμορφώσει το τελικό σκορ με ωραία ατομική προσπάθεια. Το πρώτο τεστ με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο ήταν απόλυτα επιτυχημένο, αφού άφησε τα σπιρούνια στο -4 και πλέον μένει το σημερινό ματς, στο οποίο αν πάρει τη νίκη θα έχει τον πρώτο λόγο για την 4η θέση, ενώ με το -2 από τη 2η Σίτι θα μπορεί να κοιτάει ψηλότερα. Εκτός ο αριστερός μπακ Σο (13 συμμ.), ο αμυντικός Ρόχο (17 συμμ.) ο αριστερός μέσος Γιάνγκ (17 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο νεαρός φορ Γουίλσον (12 συμμ./1 γκ.) και ο φαν Πέρσι (24 συμμ./10 γκ./2 ασίστ). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Έβανς (13 συμμ.).

Εκτός: 4-7-3
Γκολ: 17-16
Τελευταία 5: 4-0-1

Προβλέψεις στοιχήματος: Ματς που αξίζεις να το δεις. Με τα προβληματάκια που έχει η Γιουνάιτεντ ανασταλτικά και τις απουσίες σήμερα, η Λίβερπουλ θα μπορέσει να βρει χώρους, ενώ με τον ηγέτη Ρούνεϊ να παίζει επιτέλους στη φυσική του θέση, οι μπέμπηδες θα είναι πιο απειλητικοί. Εν κατακλείδι, γκολ-γκολ στο 1.70 (Betshop).


GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

18:00 ΧΑΛ – ΤΣΕΛΣΙ

Προϊστορία: 0-2-6
Α’ γύρος: ΤΣΕΛΣΙ-ΧΑΛ 3-0

ΧΑΛ: Μάλλον αρνητικά τα δύο κρίσιμα τεστ με Σάντερλαντ και Λέστερ, στα οποία ήρθε ισόπαλη και δεν κατάφερε να ξεφύγει ώστε και για λίγο από τον κίνδυνο. Και αν στο ματς με τη Σάντερλαντ άξιζε τη νίκη (1-1), στο πιο πρόσφατο με τη Λέστερ, το 0-0 ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ δεν απειλήθηκε καθόλου στο τελευταίο 20λεπτο, όπου έμεινε με 10, λόγω της αποβολής του Χάντλστοουν. Πλέον ισοβαθμεί με την Άστον Βίλλα στους 28, με τη Μπέρνλι από την επικίνδυνη ζώνη, να ακολουθεί τρεις βαθμούς πίσω της. Καθόλου ευνοϊκό το πρόγραμμα, αφού εκτός του σημερινού πολύ δύσκολου αγώνα, ακολουθούν άλλοι τρεις εξίσου δύσκολοι, που μπορούν να φέρουν σε ακόμα δυσκολότερη θέση τον Στιβ Μπρους: Σουόνσι και Σαουθάμπτον εκτός, Λίβερπουλ εντός. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Τσέστερ (16 συμμ./2 γκ.), ο δεξιός μπακ Ροζένιορ (11 συμμ./1 ασίστ), ο κεντρικός μέσος Ντιαμέ (10 συμμ./4 γκ.), ο εξτρέμ Σνόντγκρας (1 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Μπρέιντι (19 συμμ./1 ασίστ). Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Χάντλστοουν (24 συμμ./2 ασίστ).

Εντός: 4-4-6
Γκολ: 15-17
Τελευταία 5: 2-2-1

ΤΣΕΛΣΙ: Ήταν μουδιασμένη μετά τον αποκλεισμό από την Παρί και ο Μουρίνιο έδειξε διάθεση πρωτίστως να μην χάσει η ομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Προηγήθηκε στην πρώτη φάση που δημιούργησε, με κεφαλιά του Ντιέγκο Κόστα, ισοφαρίστηκε όμως άμεσα, από το πέναλτι που έκανε ο γκαφατζής Μάτιτς (19’). Σε ρηχά νερά η συνέχεια, αφού δεν μπόρεσε να απειλήσει μέχρι το ημίχρονο. Το έκανε στο 57’, με το σουτ του Όσκαρ, που βρήκε στο δοκάρι, ενώ στο τέλος είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες σε στημένα να πάρει τη νίκη. Πρέπει να αισθάνεται πάντως τυχερή που ο διαιτητής δεν είναι… χερούκλα του Κέιχιλ στο 92’. Κινείται στη μετριότητα και ο Μουρίνιο κοιτάει να μη χάνει τα ματς ώστε να φτάσει ακόμα πιο κοντά στον τίτλο, κάτι που όπως φαίνεται θα συμβεί και χάρη στις απανωτές γκέλες της Σίτι, η οποία έχει μείνει στο -6, έχοντας και αγώνα περισσότερο. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (23) και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (58). Αήττητη από τη Χαλ και στις 8 μεταξύ τους αναμετρήσεις (6-2-0). Νο goal οι 6 από αυτές. Under οι 5 από τις 6 τελευταίες. Στις 3 πιο πρόσφατες νίκησε με 2-0. Παραμένει απών ο αμυντικός μέσος Όμπι Μίκελ (13 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 8-4-2
Γκολ: 30-17
Τελευταία 5: 3-2-0

Προβλέψεις στοιχήματος: Η Τσέλσι δεν πατάει καλά τελευταία. Τώρα όμως που πέρασαν οι μέρες από τον αποκλεισμό από την Παρί, είναι ίσως πιο κοντά στη νίκη, κόντρα σε μία ομάδα που παρότι προσπαθεί, δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της. Στο φτωχό 1.50 το διπλό (Championsbet).


 mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

18:00 ΚΠΡ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Προϊστορία: 15-11-20
Α’ γύρος: ΕΒΕΡΤΟΝ-ΚΠΡ 3-1

ΚΠΡ: Αρχίζει να δείχνει ότι δεν το πιστεύει και με την 4η σερί ήττα που γνώρισε από την Κρίσταλ Πάλας, έπεσε στην προτελευταία θέση, με 4 βαθμούς πλέον να τη χωρίζουν από τη σωτηρία. Στο Σέλχαρστ Παρκ γνώρισε τη 13 ήττα της σε 14 εξόδους, απόλυτα δίκαιο το αποτέλεσμα, αφού οι γηπεδούχοι το ήθελαν περισσότερο και πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων μέσα σε ένα 20λεπτο στο πρώτο μέρος (21’, 40’, 41’). Προσπάθησε να βγει μπροστά στην επανάληψη, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Ράιτ-Φίλιπς στο 83’, με ένα από τα ωραιότερα γκολ που έχουν μπει στη φετινή Πρέμιερ (σουτ από το κέντρο). Μία νίκη και 5 ήττες ο απολογισμός με τον υπηρεσιακό Ράμσεϊ στον πάγκο. Ήταν και η μοναδική στις τελευταίες 13 αναμετρήσεις της (1-2-10). Έχει τη χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερ (52). Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Ρίο Φέρντιναντ (11 συμμ.), Νταν (17 συμμ.), ο δεξιός μπακ Ίσλα (22 συμμ./2 ασίστ) και οι κεντρικοί μέσοι Φερ (24 συμμ./4 γκ./2 ασίστ), Φαουρλίν (2 συμμ.).

Εντός: 5-4-6
Γκολ: 20-20
Τελευταία 5: 1-0-4

ΕΒΕΡΤΟΝ: Υπέστη διασυρμό στο Κίεβο από τη Ντιναμό με 5-2 και αποχαιρέτησε έτσι το Γιουρόπα Λιγκ, ο μοναδικός στόχος που της είχε απομείνει. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21’, ο Λουκάκου απάντησε στο 29’, αλλά πριν το ημίχρονο είχε γίνει η ανατροπή στο σκορ του πρώτου αγώνα, με τους Ουκρανούς να εκμεταλλεύονται την αδράνεια της άμυνας στο 35’ και 37’. Στον ίδιο ρυθμό και η επανάληψη, όπου δέχτηκε άλλα δύο, με τον Γιαγκέλκα απλά να μειώνει στο 82’. Άδοξος αποκλεισμός και επιστροφή στην εγχώρια μιζέρια, με τη χρονιά να έχει πάει χαμένη, αφού βρίσκεται στη 14η θέση, με μόλις 6 βαθμούς να τη χωρίζουν από την επικίνδυνη ζώνη. Και αυτό χάρη στην τελευταία δίκαιη νίκη στο Γκούντισον Παρκ επί της Νιούκαστλ με 3-0 (ΜακΚάρθι 20’, Λουκάκου 56’ πεν., Μπάρκλεϊ 93’), ματς στο οποίο είχε τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά. Αήττητη από την ΚΠΡ στις 5 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους (3-2-0). Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Μπάρι (25 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο αριστερός μπακ Οβιέδο (6 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Χίμπερτ (4 συμμ.) και ο αριστερός μέσος Πίενααρ (8 συμμ./2 ασίστ).

Εκτός: 3-3-9
Γκολ: 14-23
Τελευταία 5: 1-1-3

Προβλέψεις στοιχήματος: Αυτή τη στιγμή η ΚΠΡ δείχνει ικανή να χάσει από τον οποιοδήποτε. Ελέω κούρασης και απογοήτευσης των φιλοξενούμενων έχει ένα μικρό πλεονέκτημα, τουλάχιστον να αποφύγει την ήττα. Για νίκη δεν το βλέπουμε. Στο 3.30 η ισοπαλία (Playbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις