Προβλέψεις Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Χωρίς νίκη στα Χανιά ο Παναθηναϊκός

 

16:00 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΚΑΛΛΟΝΗ

Προϊστορία (από 2013): 2-0-0
Πέρυσι: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ 2-0

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Όχι μόνο πέρασε και έκανε ντεμπούτο στους ομίλους του Γιουρόπα με την πολύ καλή ευρωπαϊκή πορεία του ως τώρα, στην μόλις 3η ευρωπαϊκή του έξοδο, αλλά το συνδύασε και με αποτέλεσμα που έκανε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη, αποσπώντας το βαθμό της ισοπαλίας στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης από τη Μπεσίκτας με 1-1. Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, κάτι που μάλλον βγήκε σε καλό στον Αστέρα, ο οποίος ήταν απειλητικός σε όλες (από τις λίγες φάσεις) που δημιούργησε, για να φτάσουμε στο 88’, όπου ο Ρόλε σέρβιρε στον Φακούντο Πάρα και αυτός με μονοκόμματο σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Δεν κινείται στα ίδια μήκη κύματος όμως και στην Ελλάδα, όπου μετράει μόλις μία νίκη στις 3 πρώτες αγωνιστικές, χάνοντας στο τελευταίο εκτός έδρας από τον Πανιώνιο με 1-2, σκορ που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο (0-1 17’, 1-1 22’, 1-2 34’). Την Τετάρτη αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αιγινιακό (β’ εθνική) στο κύπελλο. Γκολ-γκολ τα 6 από τα 7 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Over τα 5 από τα 7 τελευταία εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Πέρυσι και στις δύο αναμετρήσεις με την Καλλονή επικράτησε με 2-0.

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 1-1-3

ΚΑΛΛΟΝΗ: Μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού πέτυχε η Καλλονή, με γκολ του Λεοζίνιο στο 35’, παρά την πίεση των πρασίνων. Καλύτερο γκολ της αγωνιστική ψηφίστηκε το γκολ του Βραζιλιάνου. Έκανε έτσι το δύο στα δύο στη Μυτιλήνη, στα πρώτα παιχνίδια που δίνει εκεί σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας και συνέχισε το εξαιρετικό ξεκίνημα, όπου δείχνει καλύτερα στοιχεία ως ομάδα από πέρυσι και επιπλέον αγωνίζεται στο γήπεδο της και έχει τον κόσμο στο πλευρό της, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύει ανά την Ελλάδα για να βρει έδρα. Χαρακτηριστικό ότι κατάφερε να μην ηττηθεί και στα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια που έδωσε, με τον ΠΑΟΚ εκτός (1-1) και τον Παναθηναϊκό. Την Τετάρτη υποδέχεται τον Τύρναβο (β’ εθνική) στο κύπελλο. Under και τα τρία παιχνίδια της ως τώρα. Ανέτοιμοι ο αριστερός μπακ Γιορέντε (3 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο κεντρικός αμυντικός μέσος Κεϊτά (3 συμμ.). Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Μανούσος.

Εκτός: 0-1-0
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις Στοίχημα: Θετικότατο ξεκίνημα για την Καλλονή, που πλέον παίζει με λιγότερο φόβο. Ο Αστέρας υπερέχει ποιοτικά, σκοράρει στα 9 από τα 10 φετινά του παιχνίδια, αλλά δεν έχει άμυνα εμπιστοσύνης και η Καλλονή μπορεί να της κάνει τη ζημιά. Ελάχιστα πιο καλοπληρωμένο το over (2.27 Championsbet), από το γκολ-γκολ (2.18 Championsbet).


 

Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

18:15 ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προϊστορία (από 2003): 0-5-7
Πέρυσι: –

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ξεκίνησε πολύ καλά στην αναμέτρηση με τη Βέροια και κατάφερε να προηγηθεί από τη σέντρα (Χαβίτο, 41 δευτερόλεπτα). Αρκετές οι φάσεις στον αγώνα και για τις δύο πλευρές, με τη Βέροια τελικά να παίρνει τη νίκη, με γκολ στο 29’ και 57’. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε ότι η ομάδα του μπορούσε κι άλλο τέρμα, που θα της επέτρεπε να μη φύγει με άδεια χέρια από τη Βέροια, ήταν όμως ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές και ζήτησε ανάλογη συνέχεια από τους παίχτες του. Οι δύο ομάδες θα ξαναβρεθούν την Πέμπτη στο κύπελλο, αυτή τη φορά όμως στα Ιωάννινα. Βαρύ κλίμα στην ομάδα, που έχασε ένα νεαρό μέλος της Κ20, τον Ανδρέα Νίκα, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Στο «σκαμνί» της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής της Σ. Λ. βρέθηκε ο αμυντικός μέσος, Οράσιο Καρντόσο (3 συμμ.), που φέρεται πως έβριζε τον Ντουμίτρου στο ματς με τη Βέροια. Κρίθηκε ωστόσο αθώος. Τραυματίστηκε πάντως στο τέλος του αγώνα και θα απουσιάσει σήμερα. Μαζί ο πολύ καλός μεσοεπιθετικός Ναγιάρ (3 συμμ./1 γκ.) και ο κεντρικός αμυντικός Παρασκευαΐδης. Ίωση είχε ο επιθετικός Καϊκούτ (3 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) μεσοβδόμαδα, αλλά είναι στη διάθεση του Μιχάλη Γεωργίου.

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 2-1-2

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον ΠΑΣ, που έμεινε στο 2-2 υποδεχόμενος τη Ξάνθη. Πίσω στο σκορ στο 21’, κάνοντας ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Ανέβηκε στην επανάληψη και ισοφάρισε με τον Ίλιτς στο 71’, πίσω στο σκορ και πάλι στο 76’, αλλά ο Τσάβεζ της έδωσε το βαθμό με δυνατό σουτ στο 79’. Σε αυτό στάθηκε και ο Γιάννης Πετράκης, που δήλωσε ευχαριστημένος από την ομάδα του μόνο για την εμφάνιση στο β’ μέρος. Παρέμεινε έτσι αήττητη για Τρίτη αγωνιστική (1-2-0), έχοντας κερδίσει τον Αστέρα στην πρεμιέρα και παίρνοντας το βαθμό στην Κομοτηνή (1-1). Αναστάτωση δημιουργήθηκε στον ΠΑΣ μεσοβδόμαδα, μετά από δημοσιεύματα ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης, φερόταν να έχει βάλει πωλητήριο στην ομάδα, έχοντας μάλιστα στα χέρια του πρόταση 1 εκατ. ευρώ. Φήμες οι οποίες ωστόσο διαψεύστηκαν από την ΠΑΕ. Αήττητος από την Κέρκυρα στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις του (6-4-0) σε επίπεδο πρωταθλήματος (Α’ και Β’ κατηγορία), 12 μαζί με δύο αγώνες κυπέλλου (7-5-0). Πρόβλημα στην άμυνα, αφού είναι ο θα λείψει ο δεξιός μπακ Ντάσιος (3 συμμ./1 ασίστ), ενώ είναι αμφίβολος ο εκτελών χρέη αριστερού μπακ, Στρούνα (3 συμμ.).

Εκτός: 0-1-0
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 2-3-0

Προβλέψεις Στοίχημα: Διπλές αναμετρήσεις για τις δύο ομάδες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, οι οποίες έχουν κάνει καλό ξεκίνημα φέτος. Συμπαθητική και επιθετική ομάδα η Κέρκυρα, αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, μπορεί να οδηγήσει τον ΠΑΣ σε 4ο σερί γκολ-γκολ (1.95 bet8.gr).


 

 

 Novibet.gr – Παίξε νόμιμα με 150 ευρώ Bonus πρώτης κατάθεσης

 

18:15 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προϊστορία (από 2008): 2-1-5
Πέρυσι: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-1

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Δεύτερο σερί 1-1 για την ομάδα της Κομοτηνής, που μοιράστηκε το βαθμό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος, με τον Ίγκορ να ανοίγει το σκορ στο 11’ και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 37’. «Με ιδιαίτερη προσοχή» δήλωσε ο Άκης Μάντζιος ότι πρέπει να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο η ομάδα του, ενώ τόνισε ότι η είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, βλέποντας τους παίχτες του να αποδίδουν όλο και καλύτερα σε κάθε αγώνα. Αυτό σημαίνει νίκη, αφού ακόμα δεν τα έχει καταφέρει ακόμα σε τρεις αγωνιστικές (0-2-1). Γκολ-γκολ και τα τρία παιχνίδια του. Στα 9 τελευταία για το πρωτάθλημα, έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο τον Άρη πέρυσι (1-3-5). Την Τετάρτη υποδέχεται την ΑΕΚ για το κύπελλο. Δεν έχει εμφανιστεί η ισοπαλία στις 4 φορές που υποδέχτηκε τον Πανιώνιο (2-0-2). Αμφίβολος ο δεξιός εξτρέμ Τζάνης (3 συμμ./1 γκ.). Εκτός οι αμυντικοί χαφ Λαδάκης (2 συμμ.), Ρομέου και ο κεντρικός μέσος Οκάτσι.

Εντός: 0-1-0
Γκολ: 3-4
Τελευταία 5: 0-2-3

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Οι περισσότεροι τον ήθελαν ξεγραμμένο πριν καλά-καλά αρχίσει η σεζόν, όμως ο «Ιστορικός» έχει τελείως διαφορετικές διαθέσεις, κάτι που απέδειξε και στη δεύτερη φετινή του νίκη, όπου επικράτησε του Αστέρα στη Νέα Σμύρνη με 2-1. Προηγήθηκε με πολύ ωραίο γκολ του Μητρόπουλου στο 17’, ισοφαρίστηκε 5 λεπτά αργότερα, αλλά ο Μπουμάλ με μακρινό σουτ έγραψε το τελικό σκορ πολύ νωρίς στο παιχνίδι (34’). Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δήλωσε ο Δημήτρης Τερζόπουλος, που παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του δείχνει πολύ καλό πρόσωπο. Θα μπορούσε μάλιστα να έχει μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών, αν είχε αντέξει στη Λεωφόρο στην προηγούμενη αγωνιστική και δε δεχόταν δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Εκτός από τα αγωνιστικά, θετικά νέα έρχονται και από τα διοικητικά, όπου πλέον… φαίνεται κάποιο φως, μετά την εμφάνιση του πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ στον αγώνα με τον, Κώστα Τσακίρη, με τις φήμες να θέλουν να εμπλέκεται και πάλι στη διοίκηση της ομάδας. Την Τετάρτη υποδέχεται τον Φωστήρα (β’ εθνική) στο κύπελλο. Το 2-1 έχει εμφανιστεί και στα τρία φετινά παιχνίδια του. Χωρίς προβλήματα σήμερα.

Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 3-0-2

Προβλέψεις Στοίχημα: Δεν παίζει άσχημα η ομάδα του Πανιωνίου, αλλά η ανάγκη για νίκη στον Πανθρακικό είναι μεγαλύτερη και θα πάμε με τον άσο (1.90 Nokibet.gr).


 

 

 mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

18:15 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Προϊστορία (από 2002): 1-5-2
Πέρυσι: –

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Δε μπόρεσε σε καμία περίπτωση να αντισταθεί στον ΠΑΟΚ και γνώρισε την ήττα στην Τούμπα με 0-3 (22’, 47’, 80’), τρίτη συνεχόμενη για τους Βολιώτες. Παρελθόν αποτέλεσε από την επομένη του αγώνα ο προπονητής της ομάδας, Βίλιαν Φλουτ, με τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Σβεν Φάντεμπρεκ να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδος. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και τόσο ευθύνη του Φλουτ το ξεκίνημα της Νίκης, αφού με το υλικό που διαθέτει και τις χτυπητές αδυναμίες σε όλες τις γραμμές, δείχνει ομάδα Φούτμπολ Λιγκ. Την Τετάρτη φιλοξενείται από την Ξάνθη για το κύπελλο. Οχτώ οι αναμετρήσεις της με τον Εργοτέλη, 6 σε επίπεδο β’ εθνικής και 2 σε γ’, όπου σε όλες εμφανίστηκε το under. Χωρίς απουσίες.

Εντός: 0-0-1
Γκολ: 0-1
Τελευταία 5: 0-0-5

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τρίτη σερί νίκη στο ντεμπούτο του Δερμιτζάκη στον πάγκο του, γνώρισε ο Εργοτέλης, στο μίνι κρητικό ντέρμπι με τον Πλατανιά στο Παγκρήτιο. Πολλά τα αμυντικά κενά, πίσω στο σκορ από το 6’, από λάθος του Σαϊνατί προήλθε το δεύτερο στο 49’, ο Πλατανιάς είχε και δοκάρι και τελικά στις καθυστερήσεις δέχτηκε και τρίτο, με τον Τσερνί να «πνίγει» το γκολ με την απόκρουση του. Ηρεμία συνέστησε ο Παύλος Δερμιτζάκης, με την ομάδα του ακόμα να μην έχει βαθμό και ακόμα χειρότερα να χάνει από ομάδες με τους ίδιους στόχους, κάτι που μπορεί να πληρώσει στη συνέχεια (Πανιώνιος, Καλλονή οι άλλες ήττες). Την Τετάρτη για το κύπελλο φιλοξενείται από τον Απόλλων Σμύρνης. Εκτός Χαντί, Άλαν. Επιστρέφει από τιμωρία ο κεντρικός αμυντικός Μέγι (2 συμμ./1 γκ.). Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Φιντέλεφ (1 συμμ.), Γιοβάνοβιτς (1 συμμ.).

Εκτός: 0-0-2
Γκολ: 1-4
Τελευταία 5: 0-2-3

Προβλέψεις Στοίχημα: 0/3 και για τις δύο ομάδες. Ο Εργοτέλης πάντως δείχνει να έχει λιγότερα προβλήματα και ο Δερμιτζάκης είχε χρόνο να δουλέψει τις αδυναμίες του, κάτι που μας ωθεί προς το Χ2 (1.52 Goalbet).


 

 

 GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο. 

 

20:30 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προϊστορία (από 2012): 3-1-2
Πέρυσι: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σπουδαία νίκη και μάλιστα κόντρα στον ηρακλειώτη Εργοτέλη, πέτυχε ο Πλατανιάς, που πέρασε άνετα από το Παγκρήτιο, επικρατώντας με 3-0. Ο Τσουράκης του έδωσε προβάδισμα μόλις στο 6’, με συρτό σουτ εκτός περιοχής, πετυχαίνοντας έτσι το πρώτο φετινό γκολ του Πλατανιά. Στο 49’ πρωταγωνιστής πάλι ο Τσουράκης, που έκλεψε από τον Σαϊνατί και έδωσε έτοιμο γκολ στον Γκόμες, με τον Τόρρες να γράφει το τελικό σκορ στο 93’, έχοντας και δοκάρι σε προηγούμενη φάση. Για «γλυκιά νίκη» έκανε αναφορά ο Δημήτρης Χριστόπουλος, ενώ για το σημερινό τόνισε ότι θα είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα του τόσο να αμυνθεί όσο και να επιτεθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό, για τον οποίο «θα είναι δύσκολο να κάνει δύο σερί ήττες, παρά την κούραση από την Ευρώπη». Αήττητος και τις τρεις φορές που υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό (2-1-0), 2 για το πρωτάθλημα, 1 για το κύπελλο. Χωρίς απουσίες.

Εντός: 0-0-1
Γκολ: 0-4
Τελευταία 5: 2-1-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσει του στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, όπου έχασε με 1-2 από την Ντιναμό Μόσχας στη Λεωφόρο. Σε καίρια σημεία τα γκολ (40’, 49), με τους Ρώσους να έχουν απειλήσει προηγουμένως με δοκάρι. Μείωσε στο 63’ με τον Ντίνα και ανέβασε αισθητά την απόδοσή του, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Στην ατομική ποιότητα που έκανε τη διαφορά, στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος θέλοντας να ανεβάσει το κλίμα της ομάδας, σε ομιλία του προς τους παίχτες στην προπόνηση της Παρασκευή τόνισε ότι πιστεύει πολύ σε αυτούς και τις δυνατότητες του. Άλλωστε με την αρχή που έχει κάνει πρέπει να αποφύγει τις αναταράξεις στα αποδυτήρια. Γενικά δεν πατάει στα περσινά βήματα, με την απουσία του Μπεργκ να είναι παραπάνω από ορατή, κάτι που φάνηκε και στην ήττα από την Καλλονή στη Μυτιλήνη (0-1), όπου πίεζε και είχε πολλές φάσεις, αλλά όχι τον κατάλληλο παίχτη να τις τελειώσει. Εκτός ο δεξιός μπακ Σπυρόπουλος και ο Μπεργκ (1 συμμ.).

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 3-0-2

Προβλέψεις Στοίχημα: Αφού το λέει και ο ίδιος ο Χριστόπουλος ότι δεν βλέπει να χάνει για δεύτερο σερί ο Παναθηναϊκός, εμείς γιατί να πάμε κόντρα; Δεν έχει κερδίσει ποτέ ο Παναθηναϊκός στην έδρα του Πλατανιά και το να το κάνει σήμερα πληρώνει στο 2.35 (Playbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις