Προβλέψεις Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: «Ταρακουνήθηκε» ο Ολυμπιακός

 

15:00 ΒΕΡΟΙΑ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Προϊστορία (από 2012): 2-3-1
Πέρυσι: ΒΕΡΟΙΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2-2

ΒΕΡΟΙΑ: Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, χωρίς πολλές φάσεις, η Βέροια έφυγε με το 0-0, που ήταν και το καλύτερο που θα μπορούσε να πάρει. Τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί διαφορετικά αν σουτ των γηπεδούχων στο 28’ δεν έβρισκε στο δοκάρι, αλλά και σε κάποιες καλές φάσεις στην επανάληψης, αλλά και πάλι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Έμεινε έτσι χωρίς νίκη για 5η αγωνιστική (0-3-2), βρέθηκε εκτός πεντάδας και μπορούμε να πούμε ότι είναι μια φυσιολογική εξέλιξη, αφού δεν είναι για τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Στο ίδιο διάστημα έχει χάσει και τη φρεσκάδα που έδειχνε στην αρχή, αλλά σήμερα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει και πάλι στις νίκες, κόντρα σε μία ομάδας που είναι στα μέτρα της. Παραμένει αήττητη εντός έδρας σε 5 αγώνες (4-1-0). Over 3.5 τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της κόντρα στην Πλατάνια, στα οποία παραμένει αήττητη (2-3-0). Και τα δύο περσινά μεταξύ τους είχαν λήξει 2-2. Εκτός ο δεξιός μπακ Μαλόν (8 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Γεωργιάδης (9 συμμ.).

Εντός: 4-1-0
Γκολ: 11-6
Τελευταία 5: 0-3-2

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό και θα μπορούσε να έχει προηγηθεί, αν η κεφαλιά του Αγκιλέρα δεν έβρισκε στο δοκάρι, ενώ λίγο αργότερα η τύχη του γύρισε για δεύτερη φορά την πλάτη, όταν σουτ των γηπεδούχων βρήκε πάνω στον Ιτούα και κατέληξε στα δίχτυα στο 17’, ενώ τρία λεπτά αργότερα σώθηκε ο ίδιος από δοκάρι. Μοιραίος ο Ιτούα, που αποβλήθηκε στο 59’, διάστημα που ο Πλατανιάς έδειχνε ικανός να ισοφαρίσει και τελικά η δεύτερη αποβολή στο 80’ του δεύτερου μοιραίου της ομάδας, Αγκιλέρα έβαλε τέλος στις ελπίδες των Κρητικών. Σε «θέλημα Θεού» απέδωσε την ήττα ο Γιάννης Χριστόπουλος, που μιμήθηκε τον προκάτοχό του στο τιμόνι της ομάδας, Άγγελο Αναστασιάδη, που όμως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Τέταρτη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-3-1) και μάλιστα χωρίς να καταφέρει να σκοράρει Παρουσιάζεται πολύ καλύτερος στα εκτός έδρας, όπου έχει συγκεντρώσει τους 8 από τους 12 βαθμούς, αν και δικαιολογείται εν μέρει, αφού στα περιβόλια είχε πιο δύσκολα παιχνίδια. Μαζί με τον ΟΦΗ έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (8). Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Ιτούα (9 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Αγκιλέρα (10 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 2-2-2
Γκολ: 5-3
Τελευταία 5: 1-3-1

Προβλέψεις Στοίχημα: Η Βέροια έχει αφήσει καλές εντυπώσεις φέτος και μετά από την «κοιλιά» που έκανε μπορεί να επιστρέψει στις νίκες. Άσος στο 1.84 (Bet8). Καλή εναλλακτική και το γκολ-γκολ, για την αφελής αμυντικά Βέροια, που έχει πολύ καλές μονάδες μεσοεπιθετικά, ενώ και ο Πλατανιάς πρέπει να βρει επιτέλους δίχτυα (2.02 Novibet).


 

 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

17:15 ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προϊστορία (από 2001): 4-7-5
Πέρυσι: –

ΚΕΡΚΥΡΑ: Μπήκε με ενθουσιασμό στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και κατάφερε να προηγηθεί στο 14’, όταν ο Παντίδος έκοψε τον Χαβίτο, αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Κοντό που δεν αστόχησε από κοντά. Δεν κινδύνεψε στη συνέχεια, αλλά στην επανάληψη η πλάστιγγα έγειρα υπέρ των φιλοξενούμενων, που ειδικά μετά από την αποβολή του Καρντόσο στο 70’ κατασκήνωσαν έξω από την περιοχή του Σέτκους, χωρίς όμως να καταφέρουν να το εκμεταλλευτούν. Έτσι ήρθε η πρώτη νίκη για τους Φαίακες μετά από 5 αγωνιστικές, με την οποία ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις, ανοίγοντας τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους τρεις βαθμούς. Δεν έχει ακόμα ισοπαλία εντός έδρας (3-0-3). Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Καρντόσο (7 συμμ.). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μπεν Σαμπάτ (4 συμμ.).

Εντός: 3-0-3
Γκολ: 7-9
Τελευταία 5: 1-1-3

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ήταν καλύτερος από τη Βέροια και είχε τον έλεγχο του αγώνα, ενώ στο 28’ είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα, όταν σουτ του Παπάζογλου βρήκε στο δοκάρι, αλλά τελικά κόλλησε στο 0-0. Δεν κατάφερε να κάνει έτσι το 3 στα 3 εντός έδρας, μετά από τις νίκες με Αστέρα και Ξάνθη, και δεν μπόρεσε να μπει στην πεντάδα, μένοντας ένα βαθμό μακριά για την ώρα, ισοβαθμώντας με τη Βέροια στους 18 βαθμούς. Το ματς με τη Βέροια ήταν το μοναδικό από τότε που ήρθε ο Σα Πίντο, που η ομάδα θύμισε εποχή… Παράσχου, με τον Πορτογάλο να ρίχνει το φταίξιμο για την απώλεια της νίκης στην τακτική της Βέροιας να παίξει αμυντικά για να κρατήσει το βαθμό. Πολύ κακή η συγκομιδή του μακριά από το Περιστέρι, όπου έχει κερδίσει μόνο τη Νίκη Βόλου, χάνοντας από ΟΦΗ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Αήττητος από την Κέρκυρα στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους (4-1-0). Συνεχίζουν εκτός ο κίπερ Τσενάμο (9 συμμ.) και ο κεντρικός αμυντικός Ταυλαρίδης (8 συμμ.).

Εκτός: 1-0-3
Γκολ: 2-5
Τελευταία 5: 2-2-1

Προβλέψεις Στοίχημα: Η Κέρκυρα δε θεωρείται ομάδα έδρας, οπότε δε πάει το μυαλό μας στο να κοντράρουμε τον καλύτερο του ζευγαριού, που είναι ο Ατρόμητος. Στο 2.06 βρίσκουμε το διπλό (Goalbet), το στηρίζουμε, αλλά όχι ζεστά.


 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προϊστορία (από 2000): 12-3-2
Πέρυσι: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βαριά η ήττα στο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ, που μπορεί να αποδειχθεί πολύ κρίσιμη για το πρωτάθλημα και το μέλλον του Μίτσελ. Είχε την υπεροχή στο παιχνίδι, αλλά δεν ολοκλήρωνε τις φάσεις του, με αποτέλεσμα στην πρώτη καλή ευκαιρία του Δικεφάλου να βρεθεί πίσω στο σκορ (43’). Η απάντηση ήρθε άμεσα, με ωραίο βολέ από τον Φούστερ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αλλά στην αρχή της επανάληψης, με ακόμα πιο ωραίο γκολ, ο ΠΑΟΚ πήρε και πάλι το προβάδισμα. Δεν μπόρεσε να αλλάξει την κατάσταση ως το τέλος, ενώ νωρίτερα είχε ακυρωθεί και πεντακάθαρο γκολ του ΠΑΟΚ ως οφσάιντ. «Μυρίζουν» αλλαγές στον Ολυμπιακό και ο Μίτσελ έχει κρούσει ήδη τον κώδωνα του κινδύνου σε πολλούς ποδοσφαιριστές του, που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Και όλα αυτά λίγες μέρες πριν από τον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τη Μάλμε, όπου θέλει τη νίκη για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στο Γιουρόπα, ενώ αν η Ατλέτικο κερδίσει την ίδια ώρα την Γιουβέντους στο Τορίνο, μπορεί να τερματίσει 2ος. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (24) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (8), μαζί με τον ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολή άφησε ο Μίτσελ τους Αμπιντάλ (7 συμμ.), Μασουάκου (10 συμμ./1 ασίστ), Ομάρ (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Αφελάι (6 συμμ./1 γκ.), Μήτρογλου (8 συμμ./4 γκ.). Τραυματίας ο Τσόρι Ντομίνγκεζ (10 συμμ./5 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 5-0-1
Γκολ: 16-4
Τελευταία 5: 3-1-1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Δεν είχε δεχθεί γκολ στα 5 τελευταία παιχνίδια του, αλλά τα δέχτηκε όλα μαζεμένα, στην ντροπιαστική εμφάνιση στους Ζωσιμάδες και την ήττα με 0-4 από τον Λεβαδειακό. Η δήλωση του Πετράκη «Ήταν σαν να μην ήρθαμε στο γήπεδο» μιλάει από μόνο της, με τον ίδιο και τους παίχτες της ομάδας να ακούνε γιούχα πολύ πριν τελειώσει το παιχνίδι. Έδωσε άδοξο τέλος σε ένα καλό σερί πέντε αγωνιστικών (3-2-0), όπου όπως είπαμε είχε κρατήσει σε όλα το μηδέν παθητικό, χάνοντας παράλληλα την ευκαιρία να πατήσει πεντάδα. Νο goal τα 8 τελευταία παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, under τα 6 από αυτά. Χωρίς απουσίες.

Εκτός: 1-2-2
Γκολ: 2-5
Τελευταία 5: 2-2-1

Προβλέψεις Στοίχημα: Κακό το κλίμα στον Ολυμπιακό, που θέλει τη νίκη σήμερα για να πάει με καλή ψυχολογία στον «τελικό» με τη Μάλμε. Το παιχνίδι έρχεται σε κακό σημείο για τον ΠΑΣ, αλλά θα προσπαθήσει να κλείσει στόματα κόντρα στον πρωταθλητή, που δίνει πάντα έξτρα κίνητρο. Ο συνδυασμός των δεδομένων μας οδηγεί σε επιλογή ρίσκου και στο ιδιαίτερα υψηλό under (2.70 Playbet), περιμένοντας τον Ολυμπιακό να μην (μπορεί να) πατήσει γκάζι.

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις