Προβλέψεις Σούπερ Λιγκ: Θα διατηρήσει το αήττητο η Καλλονή;

 

15:00 ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Προϊστορία (από 2012): 2-1-3
Πέρυσι: ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1-0

ΚΑΛΛΟΝΗ: Συνέχισε την εξαιρετική της πορεία, φεύγοντας με το πρώτο φετινός της διπλό από τη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας του Πανιωνίου με 2-0. Μαγική η εικόνα πάντως, με εξαίρεση το άστοχο πέναλτι του Λεοζίνιο στο 28′, το γήπεδο είχε πάρει κλίση μέχρι να πετύχει γκολ στην κόντρα (Κεϊτά 66′), ενώ ο Χουάνμα της χάρισε τη νίκη στο 81′. Παρέμεινε έτσι αήττητη για 5η αγωνιστική και ανέβηκε για πρώτη φορά στην 3η θέση, με 18 βαθμούς, 4 λιγότερους από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Σε απόρθητο κάστρο έχει μετατραπεί το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, εκεί όπου παραμένει αήττητη σε 5 αγώνες (4-1-0), χωρίς να δεχτεί μάλιστα γκολ. Δεν έχει φέρει ακόμα over στο πρωτάθλημα, κυρίως λόγω της εξαιρετικής άμυνας που διαθέτει –η καλύτερη στο πρωτάθλημα (2)- έχοντας κρατήσει το μηδέν στα 7 από τα 9 παιχνίδια της. Αυτό έχει συμβεί και στα 5 τελευταία. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Κύπρου (5 συμμ.).

Εντός: 4-1-0
Γκολ: 6-0
Τελευταία 5: 3-2-0

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του πριν τη διακοπή με δύο σερί 0-0, αρχικά με τον ΠΑΣ στα Περιβόλια και στη συνέχεια στη Λειβαδιά. Το τελευταίο πάντως ήταν ματς, από αυτά που “πονάνε τα μάτια”, αλλά αυτό ίσως λίγο να ενδιαφέρει τον Χριστόπουλο, που είδε την ομάδα του να μένει αήττητη για 4η αγωνιστική (2-2-0), διάστημα στο οποίο έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ και να διατηρεί το +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Στη διακοπή έδωσε φιλικό με τον Εργοτέλη, όπου έχασε με 2-3. Καλύτερος μακριά από τα Χανιά φέτος, αφού σε 4 αγώνες έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς, έναντι τεσσάρων σε 5 εντός. Νο goal και οι 6 αναμετρήσεις του με την Καλλονή, από τρία τα over και under. Ποτέ δεν έχει εμφανιστεί διπλό στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Εκτός ο δεξιός μπακ Ζουμπουλάκης (1 συμμ.), ο αριστερός μπακ Νέπλιακ (5 συμμ.) και ο δεξιός μέσος Γουνδουλάκης (3 συμμ.).

Εκτός: 2-1-1
Γκολ: 5-2
Τελευταία 5: 2-2-1

Προβλέψεις: Περιμένουμε η διακοπή να διαταράξει την εξαιρετική κατάσταση της Καλλονής και τον Πλατανιά να συνεχίσει στο ίδιο καλό τέμπο και να βρει την ευκαιρία να παραβιάσει την εστία της. Υπάρχει αρκετό ρίσκο, αλλά μεταξύ γκολ-γκολ (2.22 Playbet) και over (2.59 Playbet) κινούμαστε.


 

 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

17:15 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 1996): 4-3-3
Πέρυσι: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σε ένα από τα χειρότερα ματς της σεζόν κόντρα στον Πλατανιά, καμία ομάδα δεν έδειξε ικανή να απειλήσει την άλλη και έτσι το 0-0 ήταν η πιο φυσιολογική εξέλιξη. Συνεχίζει τις εντός έδρας εμφανίσεις σήμερα, όπου ελπίζει να βελτιώσει τη συγκομιδή βαθμών, αφού δεν έχει εκμεταλλευτεί τη Λειβαδιά φέτος, έχοντας κερδίσει μόνο τον Πανιώνιο εκεί και αυτό χωρίς να το αξίζει. Αήττητος στα τρία τελευταία παιχνίδια του, παραμένοντας οριακά εκτός τελευταίας τριάδας. Δεν έχει χάσει στις 5 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τον Παναιτωλικό (2-3-0). Μαζί με τον αγώνα με τον Πλατανιά στο κύπελλο, μετράει 4 σερί παιχνίδια χωρίς να δεχτεί γκολ. Τέσσερα από αυτά ήταν under και no goal. Εκτός ο αμυντικός Πίντερ (5 συμμ.), ο αμυντικός χαφ Σάντσεζ (5 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Μάντζιος (7 συμμ.).

Εντός: 1-3-1
Γκολ: 0-1-3
Τελευταία 5: 1-2-2

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Έκανε πολύ καλή εμφάνιση στην Κέρκυρα και πήρε πιο εύκολα τη νίκη από ότι δείχνει το τελικό 2-1. Μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με τα γκολ των Βιλιαφάνεζ (16′), Καπέλ (20′). Είχε τον έλεγχο σχετικά εύκολα και μπορούσε και τρίτο, αλλά οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 84′ και τον έκανε να ανησυχήσει για λίγα λεπτά. Τρίτη σερί καλή εμφάνιση και νίκη για τους Αγρινιώτες και πέντε αγώνες αήττητοι (3-2-0), πλησιάζοντας έτσι στους 3 βαθμούς από την πρώτη πεντάδα. Γκολ-γκολ τα 6 τελευταία παιχνίδια του, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στα 2-3 γκολ έληξαν τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στον Λεβαδειακό. Εκτός ο αναπληρωματικός κίπερ Στεφανάκος, ο μεσοεπιθετικός Θεοδωρίδης (4 συμμ./1 ασίστ) και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Έρικ Μορένο (5 συμμ./5 γκ.).

Εκτός: 1-3-1
Γκολ: 4-4
Τελευταία 5: 3-2-0

Προβλέψεις: Καλύτερος φέτος ο Παναιτωλικός στα εκτός έδρας, ο Λεβαδειακός από την άλλη δεν εκμεταλλεύεται με την ίδια ευκολία την έδρα του. Ρίσκο στο Χ (3.25 Novibet).


 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

19:30 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΞΑΝΘΗ

Προϊστορία (από 2006): 6-3-5
Πέρυσι: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΞΑΝΘΗ 2-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σε show Ναπολεόνι εξελίχθηκε η αναμέτρηση με τον Αστέρα στο Περιστέρι, που τελείωσε με το χορταστικό 4-3, σπάνιο σκορ για τα δεδομένα της Ελλάδας. Πολύ καλύτερος από τους φιλοξενούμενους, ανοίγοντας το σκορ στο 18′ με τον Καραμάνο. Ο Ναπολεόνι στο 22′ έκανε το 2-0, στο 30′ ο Αστέρας μείωσε με πέναλτι, αλλά πριν την ανάπαυλα δέχτηκε και τρίτο, ενώ στο 55′ με κεφαλιά αλά φαν Πέρσι έγινε το 4-1. Χαλάρωσε στο τέλος και επέτρεψε στον Αστέρα να μειώσει στο 80′ και στις καθυστερήσεις. Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από 3 αγωνιστικές (0-1-2) και μείωσε στους δύο τη διαφορά από την πεντάδα. Παραμένει αήττητος εντός έδρας (3-2-0). Νο goal τα 7 τελευταία κόντρα στη Ξάνθη, under τα 5 πιο πρόσφατα. Εκτός ο κίπερ Τσενάμο (9 συμμ.), οι κεντρικοί αμυντικοί Ταυλαρίδης (8 συμμ.), Θεολόγου, ο αριστερός μπακ Κούρος (2 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Τάτος (7 συμμ.).

Εντός: 3-2-0
Γκολ: 7-4
Τελευταία 5: 2-1-2

ΞΑΝΘΗ: Διατήρησε το εντός έδρας αήττητο (3-1-0) με τη νίκη επί του ΟΦΗ με 2-1, με πολύ καλή εμφάνιση, εξαιρώντας το πρώτο δεκάλεπτο, που αιφνιδιάστηκε από τους Κρητικούς και βρέθηκε πίσω στο σκορ 6 λεπτά από την έναρξη. Η απάντηση ήταν άμεση, έκλεισε τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους και με τα γκολ των Λισγάρα (29′), Κλέιτον (33′) έκανε την ανατροπή πριν το ημίχρονο. Έπεσε ο ρυθμός στην επανάληψη και η κόκκινη που δέχτηκε ο ΟΦΗ στο 78′ τελείωσε μία ώρα αρχύτερα το παιχνίδι. Εκτός έδρας πάντως δεν τα πηγαίνει εξίσου καλά, αφού ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο μακριά από την Ξάνθη (0-2-3). Για αυτό δε μπορεί να ξεφύγει από τα μέσα της βαθμολογίας, έχει όως το φόντα. 2 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες ο απολογισμός με τον Λουτσέσκου στον πάγκο. Αφιλόξενο το Περιστέρι όπου κερδίσει μόλις μία φορά. Χωρίς απουσίες.

Εκτός: 0-2-3
Γκολ: 7-12
Τελευταία 5: 2-1-2

Προβλέψεις: Χωρίς τα στηρίγματα στην άμυνα Τσενάμο και Ταυλαρίδη σήμερα ο Ατρόμητος, κόντρα σε μία ομάδα που αν μη τι άλλο δημιουργεί πολλές ευκαιρίες στα παιχνίδια της. Η αλλαγή φιλοσοφίας στον Ατρόμητο με την έλευση Σα Πίντο φαίνεται στους Περιστεριώτες και έτσι περιμένουμε παιχνίδι με αρκετά γκολ. Over στο 2.15 (Goalbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις