Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Επίσημο αντίο για τον Αμπιντάλ στη Μυτιλήνη

15:00 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ

Προϊστορία (από 2007): 5-3-5
Πέρυσι: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 1-0

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Υποδέχτηκε τον Αστέρα Τρίπολης μέσα στην… πισίνα του Δημοτικού Σταδίου της Κομοτηνής, το θέαμα όμως δεν έλειψε, με τους ακρίτες να προηγούνται στο 8′ με τον Τζάνη. Η Τρίπολη ισοφάρισε στο 31′ και είχε καλύτερες ευκαιρίες στη συνέχεια, αλλά θα ο Πανθρακικός θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη με μεγάλη ευκαιρία του Χασομέρη στα… χασομέρια. Πέντε αγώνες έχει δώσει με τον Μανουέλ Ρόκα στον πάγκο, με απολογισμό 1-2-2. Με εξαίρεση το ματς με τονΠαναθηναϊκό στη Λεωφόρο (0-4), δείχνει σημάδια βελτίωσης, παραμένει ωστόσο σε επικίνδυνη θέση. Είναι αήττητος εντός έδρας (2-4-0). Και τα 6 παιχνίδια του συνοδεύτηκαν από under. Το ότι έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (23) οφείλεται στις τραγικές επιδόσεις του μακριά από την Κομοτηνή, όπου μετράει μόλις ένα βαθμό σε 8 εξόδους, έχοντας 21 γκολ παθητικό, έναντι 2 στα εντός. Νο goal και under και οι 6 αναμετρήσεις εντός έδρας αναμετρήσεις του με τη Βέροια. Παραμένουν εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σέρφα (12 συμμ.) και ο επιθετικός Ιγκόρ (9 συμμ./3 γκ.).

Εντός: 2-4-0
Γκολ: 4-2
Τελευταία 5: 1-2-2

ΒΕΡΟΙΑ: Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, ήταν καλύτερη σε όλο τη διάρκεια του αγώνα και πήρε δίκαια το εντός έδρας τρίποντο, επικρατώντας της Νίκης με 2-0. Ο Κάμπορα το 1-0 στο 38′, καλύτερος ο ρυθμός στην επανάληψη, όπου οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν περισσότερο και τελικά το πλήρωσαν, με τον Μπεν να δίνει έτοιμο γκολ στον Καλτζά (84′). Πήρε έτσι ακόμα ένα τρίποντο και συνέχισε τις πολύ καλές εντός έδρας επιδόσεις της (6-1-0), παραμένοντας εντός ευρωπαϊκής ζώνης. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Βέρτζος (12 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Μπαλάφας (7 συμμ./1 γκ.), ο αριστερός μπακ Αμαραντίδης (12 συμμ.), ο δεξιός μέσος Γεωργιάδης (9 συμμ.), και οι μεσοεπιθετικοί Κατίδης (4 συμμ.), Βούκιτς (3 συμμ.).

Εκτός: 1-2-4
Γκολ: 5-13
Τελευταία 5: 2-1-2

Προβλέψεις Στοίχημα: Δείχνει σημάδια βελτίωσης ο Πανθρακικός με τον Ρόκα. Μετράει 6 σερί under, αλλά η Βέροια είναι η ιδανική ομάδα για να βοηθήσει να σταματήσει αυτό το σερί. Over στο 2.35 (bet8.gr).


mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

17:15 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΟΦΗ

Προϊστορία (από 2012): 1-1-2
Πέρυσι: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΟΦΗ 0-2

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Τυχερός που ηττήθηκε μόνο με 1-0 στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και άνοιξαν το σκορ στο 24′, έχοντας πολλές ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα. Στην επανάληψη είχε κάποιες 2-3 ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν αρκετές για να αποφύγει την ήττα. Μόνο 1 νίκη έχει πετύχει στα 7 τελευταία παιχνίδια του, αλλά δείχνει καλύτερα δείγματα γραφής το τελευταίο διάστημα, κρατώντας μία ασφαλή απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη για την ώρα. Και στις 4 αναμετρήσεις του με τον ΟΦΗ δεν έχει εμφανιστεί νίκη γηπεδούχου. Έχασε και στα δύο εντός έδρας, μία ισοπαλία και μία νίκη μετράει στο Ηράκλειο. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σέχου και ο δεξιός μέσος Γουνδουλάκης (3 συμμ.).

Εντός: 2-1-3
Γκολ: 6-9
Τελευταία 5: 1-1-3

ΟΦΗ: Κακό το ματς στο Ηράκλειο με την Καλλονή, με τις δύο ομάδες να προσέχουν αρκετά τα νώτα τους. Απέκτησε όμως ενδιαφέρον στο τέλος, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 70′ από πέναλτι σε χέρι του Τριποτσέρη, βρήκε ωστόσο άμεσα απάντηση με κεφαλιά του Μακρή δύο λεπτά αργότερα και στο τέλος θα μπορούσε να έχει πάρει ακόμα και τη νίκη, αν ο Αντελέγε δεν αστοχούσε προ κενής εστίας. Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Γκατούζο, που τόνισε ότι με αυτή την ομάδα, τόσα μπορεί να κάνει. Μάλλον όμως κάνει λίγα πράγματα, αν αναλογιστούμε το 1-2-5 των τελευταίων αγωνιστικών, που τον έχει φέρει μία ανάσα από τη ζώνη του υποβιβασμού. χει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (9). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Τριποτσέρης (13 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός μέσος Ραζάκ (9 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Κάλαϊτζιτς (3 συμμ.), ο εξτρέμ Κουτσιανικούλης (9 συμμ.) και οι επιθετικοί Περογαμβράκης (6 συμμ./1 γκ.), Τζορτζ (11 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-1-5
Γκολ: 3-15
Τελευταία 5: 1-1-3

Προβλέψεις Στοίχημα: Κρητικό ντέρμπι, αλλά χαμηλού βεληνεκούς. Αρκετά κακές οι επιδόσεις και των δύο ομάδων μέχρι τώρα. Καλή επιλογή η ισοπαλία στο ημίχρονο (1.95 Goalbet).


 Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

 

19:30 ΚΑΛΛΟΝΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προϊστορία: 0-0-2
Πέρυσι: ΚΑΛΛΟΝΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

ΚΑΛΛΟΝΗ: Γλίτωσε σε κάποιες περιπτώσεις στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, κυρίως στο πρώτο μέρος, έδειξε όμως χαρακτήρα και είχε σε καλή μέρα και πάλι τον Χογκ, διατηρώντας το μηδέν. Στο 70′ μάλιστα οι γηπεδούχοι της έκαναν δώρο ένα πέναλτι, στο οποίο δεν αστόχησε ο Χουάνμα, αν και τελικά η ισοφάριση ήρθε πολύ άμεσα. Από το 81′ έπαιξαν και παίχτη παραπάνω, το οποίο όμως δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν. Δεύτερη σερί ισοπαλία για την ομάδα του Ματζουράκη, που παρέμεινε χωρίς νίκη για 5η αγωνιστική (0-3-2) και απομαρκύνθηκε 3 βαθμούς από την πρώτη πεντάδα. Απόρθητο κάστρο το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, όπου παραμένει αήττητη (4-3-0), χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ (6-0). Όλα ήταν under. Έχει άλλωστε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (7), ενώ μόλις ένα από τα 14 παιχνίδια της ήταν over! Τιμωρημένοι ο επιθετικός Χουάνμα (13 συμμ./2 γκ.) και ο αμυντικός μέσος Κεϊτά (14 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Βαλιός (13 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο δεξιός μπακ Τσαμπούρης (2 συμμ.) και ο επιθετικός Καμαρά (8 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 4-3-0
Γκολ: 6-0
Τελευταία 5: 0-3-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η εμβόλιμη αγωνιστική εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους πρωταθλητές. Μπορεί να πήραν τη νίκη με τα χίλια ζόρια κόντρα στον Πανιώνιο (2-0), χάρη σε δύο γκολ του Μήτρογλου στο 36′ και 92′, είδαν όμως την επομένη τον ΠΑΟΚ να χάνει στα Γιάννινα, κάτι που τους επέτρεψε να μειώσουν στον πόντο την διαφορά από την κορυφή, ενώ λίγο αργότερα έχασε και ο ΠΑΟ, ανοίγωντας έτσι τη μεταξύ τους διαφορά στους 4. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (30) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (11). Δύο νίκες μετράει κόντρα στην Καλλονή, σε καμία δε δέχθηκε γκολ (4-0 εντός, 1-0 εκτός). Την Παρασκευή έγινε εκδήλωση για την απόσυρση του Αμπιντάλ από την ενεργό δράση, αν και ο Γάλλος θα βρεθεί κανονικά και για τελευταία φορά στην αποστολή των ερυθρόλευκων. Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Μποτία (10 συμμ.), Αυλωνίτης (9 συμμ./2 γκ.), ο κεντρικός μέσος Μιλιβόγεβιτς (10 συμμ./2 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Αφελάι (8 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 3-2-1
Γκολ: 10-5
Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις Στοίχημα: Κάποια στιγμή όλα τα κάστρα πέφτουν και αυτό θα γίνει σήμερα και στη Μυτιλήνη, με την Καλλονή να έχει σημαντικές ελλείψεις και τον Ολυμπιακό να θέλει να ανέβει προσωρινά πρώτος. Αναμενόμενα χαμηλά το διπλό (1.30 Stoiximan), πιθανό να έρθει χωρίς να σκοράρουν οι γηπεδούχοι. Στο 1.70 το no goal (Stoiximan).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις