Προβλέψεις Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Δυνατή αναμέτρηση στην Τούμπα

16:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΦΗ

Προϊστορία (από 1994): 26-7-2
Πέρυσι: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΦΗ 1-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δεν έδειχνε σε καλή κατάσταση πριν τη διακοπή και έτσι ο Αναστασίου βρήκε καλή ευκαιρία να ανασυντάξει την ομάδα για τη συνέχεια. Τελευταίος αγώνας του η εκτός έδρας ήττα από την Εστορίλ (0-2), που συνοδεύτηκε από πολύ κακή εμφάνιση, με τον Έλληνα τεχνικό να κάνει πάλι αλλαγές στο αρχικό σχήμα, προκειμένου να βρει καλύτερη χημεία. Προφανώς όμως και δεν του βγήκε. Προηγουμένως είχε επικρατήσει με το φτωχό 1-0 της Νίκης Βόλου στη Λεωφόρο, χάρη σε γκολ του Ατζαγκούν στο 42’. Είχε ευκαιρίες, αλλά δυσκολεύτηκε να διασπάσει την καλά στημένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Την Πέμπτη ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την PSV. Έχει κάνει το 2 στα 2 εντός έδρας, κερδίζοντας πριν τη Νίκη Βόλου και τον Πανιώνιο, με ανατροπή στις καθυστερήσεις (2-1). Αήττητος από τον ΟΦΗ στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα (6-2-0). Γενικά έχει πολύ καλή παράδοση, μετρώντας 19 αγώνες εντός έδρας που δεν έχει χάσει (17-2-0) και μόλις δύο ήττες στις 37 τελευταίες αναμετρήσεις τους (26-7-2). Εκτός ο μέσος Μέντες (3 συμμ.). Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Σίλντενφελντ (5 συμμ.) και ο επιθετικός Μπεργκ (1 συμμ.).

Εντός: 2-0-0
Γκολ: 3-1
Τελευταία 5: 3-1-1

ΟΦΗ: Γνώρισε βαριά ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο πρώτο ημίχρονο (2’, 27’, 43’, 45’). Τυχερός που το σκορ δεν ξέφυγε ακόμα περισσότερο. Κακό το κλίμα για τον Γκατούζο, που είχε απόλυτη στήριξη στην αρχή, αλλά όσο η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά, αμφισβητείται ολοένα και περισσότερο. Μετράει δύο ήττες εκτός έδρας, αλλά δικαιολογημένες αφού έπαιξε σε Καραϊσκάκη και Τούμπα. Σε καμία από αυτές δεν έχει καταφέρει να σκοράρει (0-3 και 0-4 αντίστοιχα). Όπως έχει συμβεί δηλαδή και στις τρεις φετινές του ήττες. Πριν τον ΠΑΟΚ είχε μείνει στο 1-1 με τη Ζάκυνθο. Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, σκοράροντας μόλις δύο τέρματα σε 5 αγώνες, ένα στην πρεμιέρα και ένα στην προτελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο. Νο goal και τα 5 παιχνίδια του ως τώρα. Χωρίς απουσίες.

Εκτός: 0-0-2
Γκολ: 0-7
Τελευταία 5: 2-0-3

Προβλέψεις Στοίχημα: Κακός ο ΟΦΗ φέτος. Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη που θα βελτιώσει το κλίμα. Mε τις επιθετικές επιδόσεις των Κρητικών, είναι πολύ πιθανό να έρθει με no goal (1.57 Stoiximan).


 

 

 Στην Μπάλα είναι Γκουρού. Παίξε με 100% bonus εώς 100 ευρώ

 

18:15 ΒΕΡΟΙΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 2006): 4-2-4
Πέρυσι: ΒΕΡΟΙΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4-3

ΒΕΡΟΙΑ: Εξαιρετικό το φετινό ξεκίνημα της, που τη βρίσκει μόλις ένα βαθμό μακριά από την κορυφή, έχοντας πετύχει 4 νίκες ως τώρα, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο. Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο στο τελευταίο παιχνίδι της με τον ΠΑΣ, αλλά η κόκκινη που δέχτηκαν οι Γιαννιώτες άλλαξαν τις ισορροπίες, κάτι που εκμεταλλεύτηκε στην αρχή της επανάληψης, καθαρίζοντας το ματς στα 10 πρώτα λεπτά (Κάμπορα 54’, Καλτζάς 55’). Πραγματική «Βασίλισσα» μέσα στη Βέροια, όπου έχει κάνει το 3 στα 3, κερδίζοντας πριν τον ΠΑΣ, Κέρκυρα (2-1) και Ξάνθη (3-2). Πολύ καλή η επίθεση της, μόνο κόντρα στον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να σκοράρει. Μοναδική απουσία ο αμυντικός μέσος Βεργώνης (4 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 3-0-0
Γκολ: 7-3
Τελευταία 5: 4-0-1

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Αντίθετη πορεία από τον αντίπαλο του κάνει ο Λεβαδειακός, αφού παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει καταφέρει ακόμα να σταυρώσει νίκη (0-2-3). Έξι οι αγώνες, μετρώντας και το 1-1 με τον Ηρακλή στο κύπελλο. Στο τελευταίο παιχνίδι του υποδέχτηκε την Κέρκυρα, ήταν αρκετά καλός, αλλά πληγώθηκε πάλι από την άμυνα του και τελικά γνώρισε την ήττα με 2-3. Και τα δύο γκολ τα σημείωσε ο Κονέ (17’, 70’). Πίσω στο σκορ από το 5’, στο 39΄ η Κέρκυρα είχε προηγηθεί και πάλι και στο 61’ είχε γίνει το 1-3. Για την ώρα δεν υπάρχει θέμα με τον Παντελίδη, αλλά με αυτό τον ρυθμό σύντομα θα υπάρξει. Δύο ήττες και στις δύο εξόδους της ως τώρα, από Ξάνθη και Αστέρα. Μαζί με τον Πλατανιά, έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (9). Παραμένει εκτός ο αμυντικός μέσος Μαχαίρας (1 συμμ.).

Εκτός: 0-0-2
Γκολ: 1-4
Τελευταία 5: 0-2-3

Προβλέψεις Στοίχημα: Η διακοπή ίσως επηρεάσει τη φόρα που είχε η Βέροια. Ο Λεβαδειακός –και ο Παντελίδης- καίγεται περισσότερο για τους βαθμούς και μία ισοπαλία δε θα χαλάσει κανέναν (3.45 Mybet). Σε φόρμα η Βέροια, αλλά δεν έγινε υπερομάδα για να στηρίξουμε τον άσο στο 1.70-1.80.


 

 

 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

18:15 ΚΑΛΛΟΝΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Προϊστορία: –
Πέρυσι: –

ΚΑΛΛΟΝΗ: Δείχνει πολύ καλύτερα στοιχεία φέτος και σε αυτό έχει βοηθήσει και η στήριξη από τον κόσμο της, αφού παίζει με άλλο αέρα από τη στιγμή που επέστρεψε στη φυσική της έδρα, έχοντας κάνει το 3 στα 3 και κερδίζοντας Πανθρακικό, Παναθηναϊκό και Εργοτέλη. Το τελευταίο ήταν κόντρα στον Πανθρακικό, όπου επικράτησε δίκαια με 2-0, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (Αναστασιάδης 37’, Μανούσος 65’). Σε κανένα από τα τρία εντός έδρας δεν έχει δεχτεί γκολ. Under και τα 5 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (2). Παραμένει εκτός ο επιθετικός Καμαρά (2 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 3-0-0
Γκολ: 5-0
Τελευταία 5: 3-1-1

ΚΕΡΚΥΡΑ: Τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε αγώνες είναι σίγουρα καλύτερη συγκομιδή από αυτά που θα περίμενε να έχει κάνει. Απέδειξε πάντως πως και ο Γρηγορίου έκανε καλή δουλειά, αλλά και όσοι αποκτήθηκαν μπορούν να προσφέρουν, βγάζοντας χαρακτηριστικά ομάδας που παίζει μαζί χρόνια. Δύναμη της η επίθεση, όπως αποδείχθηκε και στο τελευταίο εντός έδρας με τον Λεβαδειακό, όπου πήρε το διπλό με 3-2 (17’, 70’/Χαβίτο 5’, 61’, Μαρκόφσκι 39’). Μόνο κόντρα στη Ξάνθη δεν έχει καταφέρει να σκοράρει (0-0), δείχνοντας ως τώρα ότι η επίθεση θα είναι το ατού, με την οποία θα προσπαθήσει να πετύχει τον αρχικό στόχο της παραμονής. Εκτός ο καλός μέσος Ναγιάρ (4 συμμ./1 γκ.). Τιμωρημένος ο επιθετικός Μαρκόφσκι (4 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 1-1-1
Γκολ: 4-4
Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις Στοίχημα: Η Καλλονή δεν έχει δεχτεί γκολ ακόμα μέσα στη Μυτιλήνη και η εξαιρετική στις αντεπιθέσεις Κέρκυρα μπορεί να της κάνει τη ζημιά. Λογικό το γκολ-γκολ στο 2.10 (Nokibet).


 

 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus 

 

18:15 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΞΑΝΘΗ

Προϊστορία (από 2012): 3-0-1
Πέρυσι: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΞΑΝΘΗ 3-0

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Άξιζε κάτι καλύτερο στον αγώνα με τον Αστέρα, όπου έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι του ως τώρα, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα, δεχόμενος το γκολ στο 87’. Μέσα στη διακοπή έδωσε φιλικό με τον Εργοτέλη, όπου έμεινε στο 1-1, αν και τον είχε κερδίσει με 3-0 στο Ηράκλειο λίγες μέρες πριν για το πρωτάθλημα, στη μοναδική του νίκη ως τώρα. Παραμένει χωρίς βαθμό ακόμα στα Χανιά, έχοντας γνωρίσει πριν από τον Αστέρα, ήττες από Παναθηναϊκό και Αστέρα. Δικαιολογείται εν μέρει, αφού υποδέχθηκε τρεις κ των κορυφαίων ομάδων του πρωταθλήματος και σήμερα ελπίζει να σπάσει το ρόδι. Μαζί με τον Λεβαδειακό, έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (9). Καλή η παράδοσή του με τη Ξάνθη, την οποία έχει κερδίσει τρεις φορές στις 4 συνολικά αναμετρήσεις τους (3-0-1). Και οι τρεις νίκες του συνοδεύτηκαν από Over. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ιτούα (3 συμμ.).

Εντός: 0-0-3
Γκολ: 2-8
Τελευταία 5: 1-0-4

ΞΑΝΘΗ: Προηγήθηκε μόλις στο 7’ με τον Καπετάνο στη Νέα Σμύρνη, στον τελευταίο αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά στο 32’ ο Φλίσκας έκανε πέναλτι, με το οποίο ισοφαρίστηκε. Αν και με αριθμητικό μειονέκτημα, άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων, καταφέρνοντας έτσι να παραμείνει αήττητη για 4η αγωνιστική (1-3-0), έχοντας ηττηθεί μόνο από τη Βέροια στην πρεμιέρα. Αυτό ήταν το τέταρτο παιχνίδι με τον υπηρεσιακό Νίκο Νεντίδη στον πάγκο, με τον οποίο συγκέντρωσε 5 βαθμούς σε 3 αγωνιστικές, ενώ στο ενδιάμεσο είχε πετύχει τη νίκη και στο κύπελλο επί της Νίκης Βόλου. Ντεμπούτο σήμερα με για τον Ρουμάνο Ρατζβάν Λουτσέσκου (πρώην Πετρολούλ). Στη διακοπή έδωσε φιλικό με τον Πανθρακικό με τον Ρουμάνο στον πάγκο, μένοντας στο 0-0. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη, μετά από 3 εξόδους (0-2-1). Εκτός ο βασικός κίπερ Κυριακίδης (5 συμμ.) και ο εξτρέμ Τριάδης. Τιμωρημένος ο αμυντικός χαφ Φλίσκας (5 συμμ.).

Εκτός: 0-2-1
Γκολ: 5-6
Τελευταία 5: 1-3-1

Προβλέψεις Στοίχημα: Ντεμπούτο προπονητή στη Ξάνθη, ο οποίος θα κοιτάξει αρχικά να αποφύγει την ήττα. Βαθμούς θέλει και ο Πλατανιάς και έτσι περιμένουμε να δούμε ένα συντηρητικό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές, με την ισοπαλία στο ημίχρονο να έχει τον πρώτο λόγο (2.00 Betshop).


 

 

Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

 

20:30 ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προϊστορία (από 2006): 6-7-7
Πέρυσι: ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-0

ΠΑΟΚ: Έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, διασύροντας τον με 4-0, σκοράροντας όλα τα γκολ του στο πρώτο μέρος (Ρατς 2’, 45’, Μακ 27’, Αθανασιάδης 45’). Ο μοναδικός λόγος που δεν εκτοξεύτηκε το σκορ ήταν η πρόθεση να κάνει συντήρηση δυνάμεων στην επανάληψη για τον αγώνα με τη Γκινγκάμπ. Τελικά δεν τον βοήθησε, αφού έχασε δίκαια στη Γαλλία με 0-2. Οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα, αν και πλέον είναι σε ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό, μετά τη νίκη των ερυθρόλευκων χθες. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα (4-1-0). Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (13), αλλά και την καλύτερη άμυνα (1), μαζί με τον Ατρόμητο. Μετράει τρεις σερί νίκες κόντρα στον Ατρόμητο. Εκτός ο Τζαβέλλας (3 συμμ.), αμφίβολος ο Αθανασιάδης (4 συμμ./3 γκ.), που πιθανότατα θα προστατευθεί για τον αγώνα με την Φιορεντίνα στην Τούμπα, που θα δώσει την Πέμπτη.

Εντός: 2-1-0
Γκολ: 8-1
Τελευταία 5: 4-1-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Όχι ότι ο Σα Πίντο άλλαξε την ομάδα, αλλά η ουσία είναι το ντεμπούτο του ήταν ιδανικό, αφού ο Ατρόμητος κατάφερε να επικρατήσει του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, χάρη σε γκολ του Καραμάνου στο 29’, συνεχίζοντας έτσι την καλή πρόσφατη παράδοση που έχει με τους πρωταθλητές. Στο -3 από την κορυφή. Under και no goal και τα πέντε παιχνίδια του ως τώρα στο πρωτάθλημα, 6 σερί μαζί με τον αγώνα του κυπέλλου. Εκτός ο αριστερός μπακ Κούρος (2 συμμ.) και ο χαφ Μπρίτο (2 συμμ.).

Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις Στοίχημα: Μπορεί οι δύο ομάδες να διαθέτουν τις δύο καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα, αλλά ο Ατρόμητος δείχνει να αλλάζει φιλοσοφία με την έλευση του Σα Πίντο. Η εξαιρετική επίθεση του ΠΑΟΚ μπορεί να βοηθήσει στο να δούμε το πρώτο over του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα (2.10 Stoiximan). Στα ίδια επίπεδα και το γκολ-γκολ (2.10 Goalbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις