Προβλέψεις Προκριματικά Euro 2016 3ος όμιλος: Εύκολο έργο για τη φούρια ρόχα!

19:00 ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Προϊστορία: 0-0-1

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Αναμενόμενη η ήττα κόντρα στην Ισπανία (0-4), αλλά και πάλι φάνηκε πιο σοβαρή σε σχέση με όσα είχαμε δει παλιότερα, ενώ γενικά έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, για το γνωστό χαμηλό επίπεδο που μας είχε συνηθίσει. Στα προηγούμενα, άξιζε ακόμα και τη νίκη κόντρα στη Λευκορωσία (1-1), ενώ προηγουμένως έπαιξε στα ίσια και κόντρα στη ΦΥΡΟΜ στα Σκόπια, όπου έχασε με γκολ στις καθυστερήσεις (2-3). Σημαντικά βήματα βελτίωσης τα τελευταία χρόνια για το Λουξεμβούργο, που στηρίζεται πλέον σε επαγγελματίες παίχτες που βγάζουν το ψωμί τους, αρκετοί από αυτούς, στο εξωτερικό και σε αρκετά καλό επίπεδο. Καμία αλλαγή σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Ισπανία. Γκολ-γκολ τα 4 από τα 5 τελευταία, επίσημα και μη. Δεν έχει κερδίσει στα 9 τελευταία παιχνίδια της (0-3-6).

Τελευταία 5: 0-2-3

Τερματοφύλακες: Γιούμπερτ (Ντούντελανζ), Μορίς ( – )
Αμυντικοί: Σανό (Κορτράικ), Χόφμαν (Ζενές Ες), Σνελ (Ντούντελανζ), Φίλιπς (Μετζ), Λατέρζα (Φόλα Ες), Μαρτίνο (Γκρεβενμάχερ)
Μέσοι: Γιανίς (Ντιφερντάνζ), Γκέρσον (Νόρκεπινγκ), Μάρτινς (Λυόν ΙΙ), Παγιάλ (Φόλα Ες), Μουτς (Σεν Γκάλεν), Γιάνς (Φόλα Ες), Χόλτερ (Γκρόιτερ Φιρτ)
Επιθετικοί: ντα Μότα (Ντούντελανζ), Μπένσι (Φόλα Ες), Γιόακιμ (ΤΣΣΚΑ Σόφια), Τουρπέλ (Ετζέλα Ετέλεμπουργκ), Ντεβίλ (Καϊζερσλάουτερν ΙΙ), Λουίζι (Ντιφερντάνζ)

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Πήρε δίκαια τη νίκη κόντρα στη ΦΥΡΟΜ, με γκολ του Σίντορτσιουκ στο 45’, έχοντας και άλλες ευκαιρίες να πετύχει δεύτερο και τρίτο, αλλά και χαμένο πέναλτι με τον Γιαρμολένκο στο 47’. Έκανε έτσι τη δεύτερη σερί νίκη της, μετά από το 0-2 στη Λευκορωσία και ήδη το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει στον όμιλο, με την ίδια την Ισπανία και τη Σλοβακία να είναι οι ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες τρεις θέσεις. Ακόμα ένα ματς που δημιούργησε πολλές καλές φάσεις στην αντίπαλη εστία, αλλά η μπάλα δεν την ήθελε, όπως και στην ήττα με τη Σλοβακία στην πρεμιέρα των ομίλων, όπου έχασε εντός έδρας με 0-1. Μόλις δύο οι παίχτες της που αγωνίζονται εκτός συνόρων (Τίμοστσουκ, Όλινικ). Από τους υπόλοιπους 23 οι 16 προέρχονται από τρία εγχώρια κλαμπ: Ντιναμό Κιέβου (5), Σαχτάρ Ντονέτσκ (6) και Ντνιέπρ (5). Τρεις οι αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στα Σκόπια, αλλά δεν αλλάζει κάτι για τον Φομένκο. Καινούριο πρόσωπο ο κίπερ Σεφτσένκο. Νο goal τα 14 από τα 15 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη. Σε αυτό το διάστημα μόνο τρεις φορές έχει παραβιαστεί η εστία της. Νο goal και under και τα τρία παιχνίδια της στον όμιλο ως τώρα. Άλλη μία φορά έχει αντιμετωπίσει το Λουξεμβούργο, σε φιλικό το 2006, όπου επικράτησε με 3-0.

Τελευταία 5: 4-0-1

Τερματοφύλακες: Μποΐκο (Ντνιέπρ), Πιάτοφ (Σαχτάρ Ντονέτσκ), Μικίτα Σεφτσένκο (Ζόρια Λούχανσκ)
Αμυντικοί: Χατσερίντι (Ντιναμό Κιέβου), Κούτσερ (Σαχτάρ Ντονέτσκ), Σεβτσούκ (Σαχτάρ Ντονέτσκ), Φεντέτσκι (Ντνιέπρ), Ρακίτσκι (Σαχτάρ Ντονέτσκ), Ορντέτς (Σαχτάρ Ντονέτσκ)
Μέσοι: Τίμοστσουκ (Ζενίτ), Στεπανένκο (Σαχτάρ Ντονέτσκ), Γιαρμολένκο (Ντιναμό Κιέβου), Χούσιεφ (Ντιναμό Κιέβου), Κονοπλιάνκα (Ντνιέπρ), Ροτάν (Ντνιέπρ), Χομτσενόφσκι (Ζόρια Λουχάνσκ), Μόροζιουκ (Μέταλουρχ Ντονέτσκ), Έντμαρ (Μέταλιστ Χάρκοβ), Σίντορτσιουκ (Ντιναμό Κιέβου), Όλινικ (Φίτεσε)
Επιθετικοί: Ζοζούλια (Ντνιέπρ), Μπουντκίφσκι (Ζόρια Λουχάνσκ), Κράβετς (Ντιναμό Κιέβου)

Προβλέψεις: Λογικό φαβορί η Ουκρανία (1.25 Mybet). Το ότι το Λουξεμβούργο προτιμάει να μην κλείνεται μπορεί να βοηθήσει να δούμε ανοιχτό παιχνίδι και αρκετά γκολ (1.85 Mybet).


 

 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

21:45 ΦΥΡΟΜ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Προϊστορία: 0-2-4

ΦΥΡΟΜ: Κακό το παιχνίδι της στο Λβιβ κόντρα στην Ουκρανία και πρέπει να αισθάνεται τυχερή που γνώρισε την ήττα μόλις με 0-1. Δέχτηκε πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος και λίγο πριν την εκπνοή ήρθε το γκολ, ενώ στην αρχή της επανάληψης γλίτωσε από το δοκάρι σε πέναλτι, αλλά και από αρκετά γκολ μέχρι το τέλος. Δεύτερη ήττα στον όμιλο, μόνο το Λουξεμβούργο έχει κερδίσει στα τρία παιχνίδια της, αλλά και εκεί έφτυσε αίμα για να τα καταφέρει (3-2 με γκολ στο 90’). Με το ξεκίνημα που έχει κάνει και την κατάσταση που δείχνουν οι αντίπαλοι, δύσκολα να καταφέρει να μπει σφήνα στην τριάδα. Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ουκρανία, έμειναν εκτός οι κίπερ Εφρέμοφ, Τοφιλόφσκι, οι αμυντικοί Κουκούλι, Σιλιανόφσκι και οι μέσοι Σπιρόφσκι, Μουάρεμ, Ραντέσκι, Βελκόφσκι, που δεν επηρεάζουν τις αρχικές επιλογές. Under οι 5 από τις 6 αναμετρήσεις της με τη Σλοβακία. Νο goal οι 4 από αυτές, όπου δεν κατάφερε να σκοράρει.

Τελευταία 5: 1-1-3

Τερματοφύλακες: Πατσόφκσι (Μαλίν), Μπογκατίνοφ (Ερμής Αραδίππου)
Αμυντικοί: Σικόφ (Αούστρια Βιέννης), Μοΐσοφ (Μπραν), Γκεοργκιέφσκι (Μέλμπουρν Βίκτορι), Ριστόφκσι (Πάρμα), Αλιόσκι (Σαφχάουζεν), Νταμτσέφσκι (Μπρέντα)
Μέσοι: Ντεμιρί (Σεν Γκάλεν), Τραϊκόφσκι (Ζούλτε Βάρεγκεμ), Γκλιγκόροφ (Βαρντάρ), Αμπντουραχίμι (Λόκερεν), Μπαμπούνσκι (Μπαρτσελόνα Β), Αντέμι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)
Επιθετικοί: Στόικοφ (Ραμποτνίτσκι), Ιβανόφσκι (Κλουζ), Ζάχοβιτς (Κρίλια Σοβέτοφ), Κοστόφσκι (Λέουβεν), Βελκόφσκι (Σαράγεβο)

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Τυχερή στη νίκη με τη νίκη κόντρα στην Ουκρανία στην πρεμιέρα (1-0), ιστορική και δίκαιη η νίκη κόντρα στην Ισπανία (2-1) και η καλή της κατάσταση συνεχίστηκε και στο τελευταίο κόντρα στη Λευκορωσία (3-1), όπου έκανε το 3 στα 3 και συνέχισε να οδηγεί την κούρσα στον όμιλο, έχοντας το απόλυτο ως τώρα. Εξαιρετικό το κλίμα στους Σλοβάκους, που βλέπουν ότι είναι στο χέρι τους να καταφέρνουν να πάρουν ένα απευθείας εισιτήριο για το Euro, έχοντας κερδίσει ήδη τα άλλα δύο μεγάλα φαβορί. Νέα πρόσωπα οι αμυντικοί Σβέντο, Σαλάτα, οι μέσοι Ντούντα, Χροτσόβσκι και ο εξτρέμ Χολόσκο. Δεν κλήθηκαν ο αμυντικός Γκιομπέρ, που ήταν βασικός στα προηγούμενα και οι μέσοι Γκεντέ, Σαμπό, που δεν επηρεάζουν. Αήττητη από τα Σκόπια σε 6 αναμετρήσεις (4-2-0). Συναντήθηκαν και στα προκριματικά του προηγούμενου γύρου, όπου νίκησε και στα δύο παιχνίδια (5-0 εκτός, 2-0 εντός).

Τελευταία 5: 4-0-1

Τερματοφύλακες: Μούτσα (Κρίλια Σοβέτοφ), Κοζάτσικ (Βικτόρια Πλζεν), Νοβότα (Ραπίντ Βιέννης)
Αμυντικοί: Τζούριτσα (Λοκομοτίβ Μόσχας), Σκρτελ (Λίβερπουλ), Πέκαρικ (Χέρτα), Χουμπότσαν (Ντιναμό Μόσχας), Σβέντο (Κολωνία), Μίχαλικ (Καϊράτ Αλμάτι), Σαλάτα (Ντουναϊσκά Στρέντα)
Μέσοι: Χάμσικ (Νάπολι), Στοχ (Αλ-Αϊν), Κούτσκα (Τζένοα), Βάις (Λεχούια), Πετσόφσκι (Ζίλινα), Μακ (ΠΑΟΚ), Κις (Ρος Κάουντι), Ντούντα (Λέγκια Βαρσοβίας), Χροτσόβσκι (Βικτόρια Πλζεν)
Επιθετικοί: Χολόσκο (Ρίζεσπορ), Σεστάκ (Μπόχουμ), Τζούρις (Μλαντά Μπόλεσλαβ), Νέμετς (Ουνιόν Βερολίνου)

Προβλέψεις: Η ανανέωση της ΦΥΡΟΜ δεν έχει βγει σε καλό και ακόμα έχει πολύ δρόμο μπροστά της. Το momentum είναι με τους Σλοβάκους, αλλά το χαμηλό διπλό είναι αποτρεπτικό (1.90 Stoiximan). Λίγο καλύτερο το 2-3 γκολ, που μας καλύπτει και από τυχόν εκπλήξεις (1.97 Stoiximan).


 

 Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

 

21:45 ΙΣΠΑΝΙΑ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Προϊστορία: 2-0-0

ΙΣΠΑΝΙΑ: Συνεχίζει να βρίσκεται σε στάδιο κτισίματος, με τον ντελ Μπόσκε να έχει στα χέρια του μια ανανεωμένη ομάδα. Στο τελευταίο παιχνίδι της δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στο Λουξεμβούργο (4-0), αλλά το ότι θέλει ακόμα χρόνο για να φτάσει στα παλιά της επίπεδα φάνηκε στο παιχνίδι κόντρα στη Σλοβακία (1-2), που την έχει φέρει στη δεύτερη θέση, 3 βαθμούς πίσω από τους Σλοβάκους. Νέα πρόσωπα ο μέσος Καμάτσο, ο εξτρέμ Καγιεχόν και οι επιθετικοί Μοράτα, Νολίτο. Η γκρίνια του Μουρίνιο για τον τραυματισμό του Ντιέγκο Κόστα στο προηγούμενο παιχνίδι με την εθνική που τραυματίστηκε έπιασε τόπο και τελικά ο ντελ Μπόσκε άφησε εκτός τον άσο της Τσέλσι. Δεν προτιμήθηκαν οι μπακ Σαν Ζοσέ (Μπιλμπάο), Μορένο (Λίβερπουλ), Μονρεάλ (Άρσεναλ). Τραυματίες οι Ινιέστα, Νταβίντ Σίλβα, Φάμπρεγκας, Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο Αλκάνταρα.

Τελευταία 5: 3-0-2

Τερματοφύλακες: Κασίγιας (Ρεάλ), ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουν.), Κασίγια (Εσπανιόλ)
Αμυντικοί: Ραούλ Αλμπιόλ (Νάπολι), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Μπαρτρά (Μπαρτσελόνα), Χουάν Μπερνάτ (Μπάγερν), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ), Χουανφράν (Ατλέτικο), Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι)
Μέσοι: Μπούσκετς (Μπαρτσελόνα), Μπρούνο (Βιγιαρεάλ), Ραούλ Γκαρσία (Ατλέτικο), Κόκε (Ατλέτικο), Ίσκο (Ρεάλ), Καμάτσο (Μάλαγα), Καθόρλα (Άρσεναλ)
Επιθετικοί: Αλκάσερ (Βαλένθια), Πέδρο (Μπαρτσελόνα), Καγιεχόν (Νάπολι), Νολίτο (Θέλτα), Μοράτα (Γιουβέντους)

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Το κακό ξεκίνημα στον όμιλο και το 1-1 με το Λουξεμβούργο προετοίμασαν το έδαφος για την αποχώρηση του Κοντράτιεφ, που έγινε πραγματικότητα μετά την τελευταία ήττα από τη Σλοβακία εντός έδρας με 1-3. Με ένα μόνο βαθμό και τους αντιπάλους που έχει στον όμιλο, απέκτησε από νωρίς ρόλο κομπάρσου. Αρκετές οι αλλαγές στο ρόστερ, με τον βοηθό του Κοντράτιεφ, Ζιγκμάτοβιτς, που θα μείνει υπηρεσιακός για ακόμα ένα παιχνίδι, να αφήνει εκτός 8 παίχτες, κάποιοι από αυτούς ήταν βασικοί, όπως οι αμυντικοί Φιλιπένκο, Βερχοφτσόφ. Νέα πρόσωπα ο κίπερ Χουτάρ, οι αμυντικοί Γιανούσκεβιτς, Βαλάτζκο, οι μέσοι Πούτσιλα, Νιαχάιτσουκ και ο επιθετικός Σίγκνεβιτς. Άλλες δύο φορές έχει αντιμετωπίσει την Ισπανία, στα προκριματικά του προηγούμενου Μουντιάλ, όπου έχασε και στις δυο (1-2 εκτός, 0-4 εντός).

Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Ζεβνόφ (Τορπέντο Μόσχας), Χουτάρ (Ντιναμό Μινσκ), Τσέσνικ (ΜΠΑΤΕ)
Αμυντικοί: Μαρτίνοβιτς (Κράσνονταρ), Σιτόφ (Μορντόβια Σαράνσκ), Μπαρντάχοφ (Ροστόφ), Παλίτσεβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Ματσβέιτσικ (Σαχτιόρ Σαλιχόρσκ), Γιανούσκεβιτς (Σαχτιόρ Σαλιχόρσκ), Βαλάτζκο (ΜΠΑΤΕ)
Μέσοι: Καλάτσεφ (Ροστόφ), Κίσλιακ (Ρουμπίν Καζάν), Πούτσιλα (Τορπέντο Μόσχας), Κρίβετς (Μετζ), Ντραχούν (Κρίλια Σοβέτοφ), Μπαλάνοβιτς (Αμκάρ Περμ), Στάσεβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Νιαχάιτσικ (Τομ Τομσκ), Αλεξίγεβιτς (ΜΠΑΤΕ), Γκορντέιτσουκ (ΜΠΑΤΕ), Σιβάκοφ (Τσορνομόρετς)
Επιθετικοί: Κορνιλένκο (Κρίλια Σοβέτοφ), Σίγκεβιτς (ΜΠΑΤΕ)

Προβλέψεις: Δεν έχει να επιδείξει πολλά πράγματα η Λευκορωσία, ενώ εκτός από τις αλλαγές, το κλίμα δεν είναι καλό. Ο άσος παίζεται και με χάντικαπ +2 (1.73 Bet8).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις