Προβλέψεις Στοίχημα Πρέμιερ Λιγκ: Ντέρμπι στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν

 

15:30 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ – ΧΑΛ

 

Προϊστορία: 6-1-0

Πέρυσι: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΧΑΛ 3-1

 

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Ένα παιχνίδι με ταχύτητα, αλλά χωρίς ουσία, αυτό κόντρα στη Νιούκαστλ, με την οποία αναδείχθηκε δίκαια ισόπαλη 0-0 εντός έδρας. Ελάχιστες οι καλές στιγμές, χρωστάει πολλά στον κίπερ της Γκουζάν, που έκανε μεγάλη διπλή απόκρουση στο 87’ και κράτησε το αποτέλεσμα. Στο 91’ η Νιούκαστλ έμεινε με 10 λόγω του φάουλ πάνω στον Ντελφ, σε αντεπίθεση. Πολύ ανεβασμένος ο παραγκωνισμένος πέρυσι μεσοεπιθετικός Ν’ Ζόγκμπια, ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και έχει εξελιχθεί στον κύριο εκφραστή των επιθετικών πρωτοβουλιών της ομάδας. Παρέμεινε χωρίς ήττα και στη δεύτερη αγωνιστική, έχοντας κερδίσει 1-0 εκτός έδρας τη Στόουκ στην πρώτη. Μεσοβδόμαδα πάντως έχασε στο Λιγκ Καπ από τη Λέιτον Όριεντ, με την οποία τη χωρίζουν δύο κατηγορίες, εντός έδρας με 0-1, δεχόμενη το γκολ στο 87’ και παίζοντας με αρκετές αλλαγές. Αήττητη από τη Χαλ σε 7 αναμετρήσεις (6-1-0). Το απόλυτο έχει στα εντός έδρας (3 στα 3), συνολικά μόνο στο περσινό 3-1 ήταν η πρώτη φορά που δέχθηκε γκολ από τη Χαλ. 6 στ 7 nogoal, 5 από αυτά under. Αμφίβολοι ο αριστερός μπακ Σισοκό (2 συμμ.) και ο κεντρικός αμυντικός Φλάαρ (1 συμμ.). Εκτός οι επιθετικοί Μπεντεκέ, Κόζακ.

 

Εντός: 0-1-0

Γκολ: 0-0

Τελευταία 5: 2-2-1

 

ΧΑΛ: Την Πέμπτη είπε αντίο στο ευρωπαϊκό όνειρο, αφού νίκησε μεν τη Λόκερεν εντός έδρας με 2-1, αλλά σε συνδυασμό με το 0-1 από τον πρώτο αγώνα, αποκλείστηκε. Προηγήθηκε από πολύ νωρίς με τον Μπρέιντι, ισοφαρίστηκε στο 49’, ο Μπρέιντι της έδωσε και πάλι προβάδισμα στο 55’ με εύστοχο πέναλτι, η αποβολή όμως του Σαγκμπό στο 71’ με απευθείας κόκκινη, της στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι ως το τέλος. Ο αγώνας με τη Λόκερεν ήταν στο μυαλό της και λίγες μέρες πριν, στο εντός έδρας με τη Στόουκ, για το οποίο θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που έσωσε το βαθμό (1-1).  Έμεινε από πολύ νωρίς με 10 όταν ο Τσέστερ αναγκάστηκε να ανακόψει επιθετικό των φιλοξενούμενων, πριν βγει σε τετ-α-τετ με τον ΜακΓκρέγκορ (14’), αλλά τελικά ο σκωτσέζος κίπερ αποδείχτηκε ικανός και από μόνος του να σώσει την παρτίδα, ο οποίος έκανε πολλές καίριες επεμβάσεις και στα δύο ημίχρονο. Το προβάδισμα ήρθε από το πουθενά στο 42’ με τον Γέλαβιτς. Η ισοφάριση σε φάση διαρκείας στο 83’. Στην πρεμιέρα είχε περάσει με το διπλό από την έδρα της ΚΠΡ. Απέδειξε πάντως ότι χωρίς να κάνει πολλά μπορεί να παίρνει αυτό που θέλει. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Τσέστερ (2 συμμ.). Εκτός ο δεξιός μέσος Σνόντγκρας (1 συμμ.).

 

Εκτός: 1-0-0

Γκολ: 1-0

Τελευταία 5: 3-1-1

 

Προβλέψεις Στοίχημα: Περιμένουμε να βγάλει κούραση και απογοήτευση η Χαλ μετά τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα. Σκληρά καρύδια οι χωριάτες, ο Λαμπέρτ έχει περάσει φιλοσοφία με την οποία δείχνει ικανή να παίρνει το καλύτερο δυνατό, χωρίς να εντυπωσιάζει. Δε γέρνει κάπου η ζυγαριά. Ακόμα και αν βγει νικητής, θα βγει με μικρό σκορ. Under στο 1.50 (Championsbet).


 

 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

15:30 ΤΟΤΤΕΝΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

 

Προϊστορία: 42-36-67

Πέρυσι: ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 0-5

 

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Με φόρα έχει ξεκινήσει τη χρονιά η Τόττεναμ του Μαουρίσιο Ποκετίνο, που πάει από νίκη σε νίκη σε Αγγλία και Ευρώπη. Ξεκίνησε με το 0-1 στην έδρα της Γουέστ Χαμ, σε ένα μίνι Λονδρέζικο ντέρμπι, πέρασε με νίκη-ανατροπή από την έδρα της ΑΕΛ για τα play-offsτου Γιουρόπα, έκανε περίπατο στο 4-0 επί της ΚΠΡ (Τσαντλί 12’, 37’, Ντάιερ 30’, Αντεμπαγιόρ 65’), σε ένα ακόμα υποτιθέμενο λονδρέζικο ντέρμπι και τελικά σφράγισε την πρόκριση της στους ομίλους του Γιουρόπα με το 3-0 επί της ΑΕΛ την προηγούμενη Πέμπτη (Κέιν 45’, Παουλίνιο 49’, Τάουνσεντ 66’). Η πολύ καλή δουλειά και το επίσης καλό κλίμα που φαίνεται να επικρατεί στην ομάδα και που επηρεάζεται και από τα καλά αποτελέσματα, πιστώνεται στο Ποκετίνο, ο οποίος δείχνει να έχει βρει καλή χημεία στην ομάδα και να διαχειρίζεται άψογα το βάθος του ποιοτικού ρόστερ, σε σημείο που αλλάζει τα 8/11 τουλάχιστον σε κάθε αρχική ενδεκάδα ανά αγώνα. Πριν την  βαριά περσινή ήττα από τη Λίβερπουλ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, μετρούσε 6 σερί νίκες στις τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε. Συνολικά έχουν 7 σερί overστο Λονδίνο, 5 από αυτά ήταν γκολ-γκολ. Αμφίβολος ο επιθετικός Σολδάδο (1 συμμ.). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Τσίριτσες. ο δεξιός μπακ Γουόλκερ.

 

Εντός: 1-0-0

Γκολ: 3-1

Τελευταία 5: 5-0-0

 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ:  Με… κατεβασμένα χέρια έχασε από τη Σίτι στο Έτιχαντ, απογοητεύοντας από νωρίς τους οπαδούς της, με εμφάνιση που είχε να κάνει πολύ καιρό. Είχε μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη και έδειχνε μία ταχύτητα πίσω από τους γηπεδούχους, που άνοιξαν το σκορ στο 41’ με γκολ στο οποίο έχει ευθύνη ο νεοαποκτηθέντας μπακ Αλμπέρτο Μορένο (41’), δέχτηκε άλλα δύο στην επανάληψη και γλιτώνοντας από τύχη κι άλλα. Κατάφερε απλά να μειώσει στο 83’ με κεφαλιά του Λάμπερτ, που χτύπησε κόντραρε σε Ζαμπαλέτα και Χαρτ για να καταλήξει στα δίχτυα. Μετράει τρεις σερί νίκες κόντρα στην Τόττεναμ και 4 overστα 4 πιο πρόσφατα μεταξύ τους. Απέκτησε τελικά τον Μπαλοτέλι από τη Μίλαν, για τον οποίο δαπάνησε 20 εκατ. ευρώ. Ακόμα δεν είναι έτοιμος. Αμφίβολοι ο δεξιός μπακ Τζόνσον (2 συμμ.), ο αριστερός Αλμπέρτο Μορένο (1 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Σκρτελ (2 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Λαλάνα. Εκτός ο δεξιός μπακ Φλάναγκαν, ο κεντρικός αμυντικός Άγκερ και ο εξτρέμ Ασαϊντί.

 

Εκτός: 0-0-1

Γκολ: 1-3

Τελευταία 5: 3-0-2

 

Προβλέψεις Στοίχημα: Η Τόττεναμ θέλει να ξεπλύνει την περσινή ντροπή και έρχεται «φουριόζα» στο ντέρμπι, αλλά η Λίβερπουλ έχει επίσης πληγές να επουλώσει και θα πρέπει να αντιδράσει. Προβλήματα και απουσίες στην άμυνα για τους κόκκινους, αλλά υπάρχει κάλυψη από την εμπροσθοφυλακή. Γκολ-γκολ στο 1.47 (Stoiximan). Για πιο τολμηρούς, το over 3.5 πληρώνει στο 2.45 (Stoiximan).


 

 

GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

 

18:00 ΛΕΣΤΕΡ – ΑΡΣΕΝΑΛ

 

Προϊστορία: 18-30-44

Πέρυσι: –

 

ΛΕΣΤΕΡ: Δε φοβήθηκε την Τσέλσι, αλλά φάνηκε η διαφορά ποιότητας στα καίρια σημεία και τελικά ηττήθηκε δίκαια εκτός έδρας με 0-2. Είχε την πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 32’, όπου ο Νιούτζεντ υποχρέωσε σε δύσκολη απόκρουση τον Κουρτουά, σε ένα πρώτο μέρος χωρίς πολλές φάσεις. Στην επανάληψη, γλίτωσε από το δοκάρι με την έναρξη και από τύχη σε φάση ένα λεπτό αργότερα, έχοντας δικιά της μεγάλη φάση στο 55’. Τελικά έγινε το 2-0 στο 62’ και στο 77’ από συρτό σουτ του Αζάρ το τελικό 2-0. Συμπαθητική πάντως η εικόνα της για δεύτερο παιχνίδι, όπως και στο 2-2 με την Έβερτον στην Πρεμιέρα. Κατευθείαν στα βαθιά οι νεοφώτιστοι, που ξεκίνησαν με πολύ βαρύ πρόγραμμα την επιστροφή τους στην Πρέμιερ (Έβερτον, Τσέλσι, Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ, μετά από μία αγωνιστική). Την Πέμπτη πάντως αποκλείστηκε εντός έδρας από τη Σριούσμπερι με 0-1 (38’), παίζοντας όμως με μίξη βασικών-αναπληρωματικών. Δεν έχει κερδίσει την Άρσεναλ τις 7 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε (0-4-3). Αμφίβολος ο Ντρινκγουότερ (1 συμμ.). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Άπσον και ο Τζέιμς.

 

Εντός: 0-1-0

Γκολ: 2-2

Τελευταία 5: 2-1-2

 

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σκοπός εξετελέσθη! Είχε δύσκολο έργο κόντρα στη Μπεσίκτας, η οποία δεν κλείστηκε, αλλά τελικά χάρη στο πρώτο γκολ του Αλέξις Σάντσεζ, θα βρεθεί για ακόμη μία φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. 2 στα 2 μπορούμε να πούμε για τους πρώτους στόχους, αφού στις αρχές Αυγούστου η Άρσεναλ κατέκτησε το Τσάριτι Σιλντ κόντρα στη Σίτι (3-0). Το γκολ ου Αλέξις Σάντσεζ ισοδυναμεί περίπου με 20 εκατ. έσοδα από τη συμμετοχή στους ομίλους, τα μισά από τα όσα δαπανήθηκαν για την απόκτησή του! Στο πρωτάθλημα έκανε ένα κακό πρώτο ημίχρονο στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Έβερτον, όπου βρέθηκε να χάνει με 0-2 (19’, 45’). Μεταμορφωμένη στην επανάληψη, όπου πίεσε ασφυκτικά, βρήκε μπροστά της έναν εκπληκτικό Χάουαρντ, αλλά κατάφερε να σώσει την παρτίδα στο τελευταίο δεκάλεπτο (Ράμσεϊ 83’, Ζιρού 90’). Αήττητη από τη Λέστερ στις 15 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Εκτός ο κίπερ Οσπίνα, ο αριστερός μπακ Γκιμπς (1 συμμ.), οι κεντρικοί μέσοι Αρτέτα (1 συμμ.), Ντιαμπί ο μεσοεπιθετικοί Γκνάμπρι, Μιγιαΐτσι και οι επιθετικοί Ζιρού (2 συμμ./1 γκ.), Γουόλκοτ.

 

Εκτός: 0-1-0

Γκολ: 2-2

Τελευταία 5: 3-2-0

 

Προβλέψεις Στοίχημα: Μεγάλη η ανακούφιση για την Άρσεναλ, που ξεμπέρδεψε με το «βάσανο» των Play-offsτου Τσάμπιονς Λιγκ με θετική κατάληξη. Πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο σημερινό ματς και παρά τη φιλότιμη εικόνα της Λέστερ ως τώρα, θα φύγει με τους τρεις βαθμούς. Διπλό στο 1.75 (Goalbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις