Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Πρέμιερ Λιγκ: Ντέρμπι αποδείξεων στο Λονδίνο

 

14:45 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 84-39-41
Πέρυσι: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΑΝ. ΣΙΤΙ 1-1
Τσάριτι Σιλντ (10/08/14): ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΑΝ. ΣΙΤΙ 3-0

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ήταν ανώτερη της Λέστερ στην πρόσφατη εκτός έδρας αναμέτρηση, αλλά τελικά περιορίστηκε στον βαθμό με το 1-1 που πήρε. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη μεγάλη φάση στον αγώνα, αλλά οι κανονιέρηδες ήταν αυτοί που προηγήθηκαν, με τον Αλέξις Σάντσεζ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα με την Άρσεναλ. Η απάντηση ήταν άμεση για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ισοφάρισαν δύο λεπτά αργότερα. Όλη η συνέχεια ήταν κατοχή για την Άρσεναλ, με τη Λέστερ να ψάχνει να χτυπήσει σε αντεπιθέσεις, χωρίς όμως αποτέλεσμα για καμιά τους. «Στραβοπάτημα» για το Βενγκέρ δεδομένου του μεγέθους του αντιπάλου, με την ομάδα να παραμένει ωστόσο αήττητη και στα 6 φετινά που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις και συνολικά αήττητη σε 8 αγώνες για το πρωτάθλημα (6-2-0). Την Τετάρτη φιλοξενείται από την Ντόρτμουντ. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν ακριβώς ένα μήνα πριν στο Τσάριτι Σιλντ (αγγλικό σούπερ καπ), με την Άρσεναλ να κατακτά το τρόπαιο με νίκη 3-0, αν και πλασματικό σκορ βάση της εικόνας των δύο ομάδων. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Γκνάμπρι και οι επιθετικοί Ζιρού (2 συμμ./1 γκ.), Γουόλκοτ. Αμφίβολοι οι μέσοι Ράμσεϊ (3 συμμ./2 γκ.), Εζίλ (2 συμμ.).

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 2-3-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Θέλει να δώσει απαντήσεις η Σίτι σήμερα, μετά την άδικη εντός έδρας ήττα-έκπληξη στον τελευταίο αγώνα της και πριν τον πολύ σημαντικό αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο την προσεχή Τετάρτη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, σε φάση διαρκείας από προσπάθεια του Αγουέρο, ο Ζαμπαλέτα έβγαλε ασίστ στον Τουρέ , ο οποίος όμως έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι από πολύ κοντινή θέση. Η Στόουκ χτύπησε σε αντεπίθεση στο 58’, αλλά ο διαιτητής της χαρίστηκε στη συνέχεια, αφού δεν έδωσε δύο καθαρά πέναλτι στο 70’ για χέρι και στο 87’ για μαρκάρισμα πάνω στον Τουρέ. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από σερί 7 νικών στο πρωτάθλημα, που χάλασε και το καλό κλίμα που δημιουργήθηκε μετά από την άνετη νίκη στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στην προηγούμενη αγωνιστική. Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Ζαμπαλέτα (1 συμμ.). Εκτός ο κεντρικός μέσος Φερνάντο (3 συμμ.) και ο επιθετικός Γιόβετιτς (3 συμμ./2 γκ.).

Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 2-0
Τελευταία 5: 2-1-2

 

Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα: Ντέρμπι κορυφής στο Λονδίνο, με τις δύο ομάδες να έχουν στο νου τους και τις αγγλογερμανικές αναμετρήσεις τις επόμενες μέρες. Η Σίτι την πάτησε ήδη μία φορά από την Άρσεναλ φέτος και δε θα επαναλάβει το ίδιο λάθος για δεύτερη φορά. Οι πρωταθλητές πείθουν περισσότερο συνολικά ως ομάδα και δίνονται δίκαια ως φαβορί, το οποίο και θα στηρίξουμε (2.40 Stoiximan). Καλή εναλλακτική είναι και το γκολ-γκολ στο 1.61 (Stoiximan).


 

 

Ο Γκουρού του Στοιχήματος είναι ΕΔΩ. Γρήγορες και Ασφαλείς Πληρωμές.

17:00 ΤΣΕΛΣΙ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Προϊστορία: 4-3-1
Πέρυσι: ΤΣΕΛΣΙ-ΣΟΥΟΝΣΙ 1-0

ΤΣΕΛΣΙ: Σε ένα από τα πιο χορταστικά παιχνίδια των τελευταίων ετών στην Πρέμιερ Λιγκ, έφυγε νικήτρια από το Γκούντισον Παρκ επικρατώντας της Έβερτον με το εντυπωσιακό 6-3! Πήρε μόλις 36’’ για να ανοίξει το σκορ με πλασέ του Ντιέγκο Κόστα και δύο λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ιβάνοβιτς, πάλι με πλασέ, με τον Σέρβο αμυντικό να παίζει αρκετά πιο προωθημένα φέτος. Στο 16’ δε μέτρησε ορθά γκολ-οφσάιντ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως κατάφεραν να σκοράρουν στο 45’. Έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κόστα στην αρχή της επανάληψης, αλλά στο 67’ σημείωσε τρίτο με αυτογκόλ, ύστερα από προσπάθεια του Αζάρ από πλάγια θέση. Στο 69’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν, αλλά στο 74’ ο Μάτιτς της έδωσε πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων, με σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο βρήκε πάλι σε πόδια παιχτών της Έβερτον. Οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 76’ με τον Ετο’ο να πληγώνει την πρώην ομάδα του, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Ραμίρες έκανε το 5-3 και τελικά ο Κόστα στο 90’ έγραψε το τελικό σκορ, φτάνοντας έτσι τα 4 τέρματα σε 3 αγώνες για τη νέα του ομάδα. Πέτυχε έτσι με εντυπωσιακό τρόπο το 3 στα 3 και συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με την άλλη μοναδική ομάδα που το έχει κάνει, τη Σουόνσι. Θέλει σίγουρα να κάνει το 4 στα 4 και να πάρει προβάδισμα σε σχέση με τους διώκτες της, αλλά έχει στο μυαλό της και το ματς της Τετάρτης με τη Σάλκε. Πιθανότατα ο Μουρίνιο να προχωρήσει και σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Ντιέγκο Κόστα δείχνει μέχρι στιγμής πως θα βγάλει τα λεφτά του και πως συμπληρώνει το κενό που έδειχνε να έχει πέρυσι η Τσέλσι, αλλά σε αυτό που διαφέρει φέτος είναι το αμυντικό κομμάτι. Οι αμυντικοί της ανεβαίνουν αρκετά ψηλά, ενώ και στο κέντρο παίζει ουσιαστικά χωρίς αμυντικό χαφ, με όλους τους παίχτες να έχουν περισσότερες επιθετικές αρετές παρά αμυντικές. Η αλήθεια είναι πάντως πως είναι πολύ πιο ελκυστική για να τη δει κάποιος φέτος. Αμφίβολοι ο Ντιέγκο Κόστα (3 συμμ./4 γκ.) και ο Αζάρ (3 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 2-0
Τελευταία 5: 5-0-0

ΣΟΥΟΝΣΙ: Ονειρικό το ξεκίνημα φέτος για τους Ουαλούς, που όπως είχαμε τονίσει και πριν την αρχή της σεζόν, φέτος είναι σε πολύ καλύτερα επίπεδα και θα μας θυμίσουν σε πολλά την προπέρσινη εξαιρετική ομάδα. Αυτό φαίνεται άλλωστε και το 3 στα 3 που έχει κάνει στο πρωτάθλημα, με τις νίκες να γίνονται 4 μαζί με την πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί της Ρόδεραμ. Στο τελευταίο είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, της οποίας επικράτησε με 3-0 στο Χόθορνς. Προηγήθηκε μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη με τον Ντάιερ, μετά από εξαιρετική ασίστ του Σίγκουρντσον, με τον Ράτλιτζ να κάνει το 2-0 στο 24’ με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής. Το 3-0 γράφτηκε στο 71’ πάλι από τον Ντάιερ σε αντεπίθεση, ο οποίος πήρε (πάλι) ασίστ από τον Σίγκουρντσον. Αυτή ήταν η τέταρτη ασίστ για τον Σίγκουρντσον, ο οποίος έχει πετύχει και ένα γκολ κόντρα στη Γιουνάιτεντ, δηλαδή έχει συμμετοχή στα 5 από τα 6 γκολ της ομάδας του ως τώρα. Αποδεικνύεται λίρα εκατό και βαρόμετρο για τη Σουόνσι. Είχαν προηγηθεί οι νίκες με Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ (2-1) στην πρεμιέρα και άλλη μία εντός με την Μπέρνλι (1-0). Συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με την Τσέλσι, οι μόνες ομάδες που έχουν κάνει το 3 στα 3 φέτος. Under τα 7 τελευταία κόντρα στην Τσέλσι, no goal τα 5 πιο πρόσφατα. Εκτός ο μέσος Μπρίτον και οι επιθετικοί Έμνες, Ντόνελι.

Εκτός: 2-0-0
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 4-0-1

Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα: Πιο ομάδα η Τσέλσι σε σχέση με πέρυσι, που πλέον έχει λύσεις σε όλους τους τομείς. Η Σουόνσι έχει κάνει επίσης το τρία στα τρία, αλλά ουσιαστικά σήμερα δίνει το πιο σοβαρό της αγώνα. Δεν περιμένουμε να αλλάξει τακτική, θα προσπαθήσει να χτυπήσει σε αντεπιθέσεις και θα φυλάξει περισσότερο τα νώτα της από την Έβερτον. Το Χ στο ημίχρονο δεν έχει εμφανιστεί ακόμα για τους Ουαλούς και δεδομένου ότι μπορεί να δούμε διαφορετική ενδεκάδα για τους μπλε μας οδηγεί στο να το στηρίξουμε (2.60 Mybet).


 

 

 Τέτοιο μπόνους, δε ξανάγινε! Μόνο η championsbet.net δίνει μπόνους 100%, έως 100€ με τη πρώτη σου κατάθεση!

 

17:00 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΤΟΤΤΕΝΑΜ

Προϊστορία: 35-27-39
Πέρυσι: ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΤΟΤΤΕΝΑΜ 1-2

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Είχε ένα κακό πρώτο ημίχρονο στο Λόφτους κόντρα στην ΚΠΡ, γλιτώνοντας δύο φορές το γκολ, μία με τον Λάρσον να σώζει πάνω στη γραμμή και μία να σώζεται από το δοκάρι, αλλά τελικά δέχθηκε το γκολ από στημένη φάση στις καθυστερήσεις. Στην επανάληψη το κυνήγησε και είχε περισσότερη κατοχή, αλλά δεν είχε σωστή ανάπτυξη και έτσι δεν απέφυγε την ήττα, που την άφησε χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές (0-2-1). Είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες με Γουέστ Μπρομ 2-2 εκτός) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1 εντός). Ήταν το πρώτο ματς που δε σκοράρει μετά από 9 αγώνες πρωταθλήματος. Εκτός αποστολής ο Μαυρίας. Έχει κερδίσει μόλις μία φορά την Τόττεναμ στις 6 τελευταίες που τη φιλοξένησε. Χωρίς απουσίες σήμερα.

Εντός: 0-1-0
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 1-3-1

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Μπορεί να ξεκίνησε πολύ καλά φέτος, πετυχαίνοντας δύο νίκες στο πρωτάθλημα Γουέστ Χαμ εκτός 1-0, ΚΠΡ εντός 4-0) και άλλες δύο στο Γιουρόπα επί της ΑΕΛ (2-1, 3-0), αλλά η Λίβερπουλ την προσγείωσε απότομα περνώντας άνετα από το Γουάιτ Χαρτ Λέιν με 0-3. Ο Γιορίς την γλίτωσε μόλις στο 2’, πραγματοποιώντας διπλή απόκρουση, αλλά όχι και στο 8’ όταν οι κόκκινοι πήραν προβάδισμα. Σε κακή μέρα οι αμυντικοί της, που από δικά τους λάθη επέτρεψαν άλλες δύο ευκαιρίες μέχρι το ημίχρονο, με την ίδια να έχει μία με προσπάθεια για ψηλοκρεμαστό από τον Αντεμπαγιόρ και τετ-α-τετ με τον Τσαντλί στο 42’. Στην αρχή της επανάληψης ο Ντάιερ, υπέπεσε σε πέναλτι, με το οποίο η Λίβερπουλ έκανε το 2-0 και στο 60’, ο Ρόουζ έχασε τη μπάλα πίσω από το κέντρο, επιτρέποντας στη Λίβερπουλ να πετύχει το 3-0. Δέκα λεπτά αργότερα γλίτωσε και από τέταρτο χάρη στον Γιορίς. Η Τόττεναμ μέσα στην εβδομάδα είχε επιπλέον δύο θέματα να την απασχολήσουν. Αρχικά η απόφαση ότι την περίοδο 2017-18 δε θα μπορέσει να δώσει εντός έδρας αγώνες στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, λόγω ανακατασκευής του γηπέδου. Η δεύτερη και πιο σημαντική οι φήμες που ήθελαν τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζο Λιούις να ψάχνει για αγοραστή, οι οποίες όμως διαψεύστηκαν από το σύλλογο. Την Πέμπτη παίζει εκτός έδρας με την Παρτιζάν για το Γιουρόπα Λιγκ. Αήττητη στις 4 τελευταίες φορές που φιλοξενήθηκε από τη Σάντερλαντ (3-1-0). Και οι τρεις νίκες ήταν με 2-1. Εκτός ο δεξιός μπακ Γουόλκερ και ο επιθετικός Σολδάδο (1 συμμ.). Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Ντάιερ (3 συμμ./2 γκ.) και ο αριστερός μπακ Ρόουζ (3 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 1-0
Τελευταία 5: 4-0-1

Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα: Ενόψει ευρωπαϊκού αγώνα η Τόττεναμ και λογικά ο Ποκετίνο θα συνεχίσει και σήμερα το ροτέισιον της ομάδας. Μαχητική ομάδα η Σάντερλαντ, αλλά ακόμα δε φαίνονται ποια είναι τα όρια της. Περιμένουμε γκολ σε λογικό εύρος. 2-3 γκολ στο 1.99 (Championsbet).


 

 

 Playbet – Παίξε νόμιμα και με τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς!

 

17:00 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Προϊστορία: 45-31-45
Πέρυσι: ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1-1

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Δεν της πήγε τίποτα καλά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σουόνσι, χάνοντας με 3-0. Πίσω στο σκορ μόλις στο 2’, από αντεπίθεση το 0-2 στο 24’. Το πάλεψε, αλλά οι φάσεις που έβγαλε δεν απέδωσαν καρπούς και τελικά ήρθε και τρίτο στο 71’. Έτσι μετά τις δύο ισοπαλίες με Σάντερλαντ (2-2) και Σαουθάμπτον (0-0), παρέμεινε χωρίς νίκη για τρίτη αγωνιστική. Στο ενδιάμεσο πήρε την πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί της Όξφορντ, χωρίς πάλι να κερδίσει (1-1 καν. διάρκεια, 7-6 πέναλτι). Δείχνει ομάδα που θα κινηθεί σε μέτρια επίπεδα, με το σημαντικότερο πρόβλημα να εντοπίζεται στη δημιουργία φάσεων. Δεν υπάρχει επιπλέον παίχτης βαρόμετρο που μπορεί να σηκώσει μόνος του τις επιθετικές προσπάθειες. Under οι 6 από τις 7 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα. Τέσσερις σερί under όταν υποδέχεται την Έβερτον. Αντιμέτωπος με τον παλιό του σύλλογο ο τεχνικός Ιρβάιν, ο οποίος ήταν υπεύθυνος των ακαδημιών της Έβερτον μέχρι τον Ιούνιο, όταν ανέλαβε τη Γουέστ Μπρομ, στην πρώτη του θητεία ως τεχνικός σε ομάδα της Πρέμιερ. Έτοιμος για ντεμπούτο ο Σαμαράς. Πιθανό ντεμπούτο και για τον κεντρικό αμυντικό Λεσκότ, που επέστρεψε από τραυματισμό. Πολλά και σημαντικά τα προβλήματα σήμερα για τον Ιρβάιν. Εκτός ο αριστερός μπακ Ποκονιόλι (2 συμμ.), ο σημαντικός μέσος Μουλούμπου (3 συμμ.) και ο επιθετικός Ανιτσέμπε (2 συμμ.). Αμφίβολοι ο κίπερ Φόστερ (3 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικό ΜακΌλεϊ, δεξιός μέσος Ντόρανς (3 συμμ.), και ο αρχηγός-αριστερός μέσος Μπραντ (3 συμμ.).

Εντός: 0-1-0
Γκολ: 2-2
Τελευταία 5: 0-3-2

ΕΒΕΡΤΟΝ: «Goal Galore», που λένε και στο νησί, το εντυπωσιακό 3-6 της Έβερτον με την Τσέλσι. Χρειάστηκαν μόλις 36 δευτερόλεπτα από την έναρξη για να σκοράρουν οι μπλε, οι οποίοι δύο λεπτά αργότερα σημείωσαν και δεύτερο. Μετά την ψυχρολουσία, η Έβερτον προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, φτάνοντας στο γκολ με τον Ντεστέν στο 16’, το οποίο σωστά δε μέτρησε ως οφσάιντ. Κατάφερε πάντως να κάνει το 1-2 στο 45’ με την κεφαλιά του Μιραλάς. Χορταστική η επανάληψη, όπου σημειώθηκαν 6 γκολ και ειδικά το δεκάλεπτο 67’-77’, όπου κάθε φάση ήταν και τέρμα. Ο Χάουαρντ τη γλίτωσε από τρίτο στην αρχή της επανάληψης, αλλά στο 67’ η Τσέλσι το πέτυχε, παρά την προσπάθεια του Κόλμαν να κόψει τη μπάλα, η οποία χτύπησε στο πόδι του και άλλαξε πορεία. Της πήρε μόλις ένα λεπτό για να μειώσει με πλασέ του Νέισμιθ, αλλά στο 74’ βρέθηκε πάλι με δύο γκολ πίσω, με τη μπάλα να κάνει περίεργο κόλπα στα πόδια των Ντεστέν και Γιαγκέλκα πριν καταλήξει στο τέρμα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ετο’ο, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 70’, κατάφερε να πετύχει γκολ στο ντεμπούτο του με κεφαλιά κόντρα στην παλιά του ομάδα και να διατηρήσει τις ελπίδες των «ζαχαρωτών». Η χαρά τους όμως κράτησε μόλις ένα λεπτό, με το σκορ να γίνεται 3-5 και τελικά να δέχεται και έκτο στο 90’. Βγάζει αρκετά προβλήματα στην άμυνα, αφού έχει δεχθεί 10 γκολ ως τώρα. Σε αυτό στάθηκε και ο Μαρτίνεθ στις δηλώσεις του, ζητώντας βελτίωση σε αυτό τον τομέα από τους παίχτες του, τονίζοντας ότι κατά τα άλλα η ομάδα του ανταποκρίθηκε σωστά στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Εκ διαμέτρου αντίθετα τα δεδομένα με πέρυσι, όπου είχε κρατήσει το μηδέν στην άμυνα σε 15 από τα 38 παιχνίδια της, έχοντας τη 3η καλύτερη άμυνα της σεζόν στην Πρέμιερ, πίσω από Τσέλσι και Σίτι. Την Πέμπτη φιλοξενεί τη Βόλφσμπουργκ στο Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός ο αριστερός μπακ Οβιέδο, ο μεσοεπιθετικός Μπάρκλεϊ και ο επιθετικός Αρούνα Κονέ. Αμφίβολοι ο μεσοεπιθετικός Όσμαν (1 συμμ.), ο αριστερός μέσος Πίενααρ (2 συμμ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Λουκάκου (3 συμμ./1 ασίστ), Ετο’ο (1 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 0-1-0
Γκολ: 2-2
Τελευταία 5: 0-2-3

Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα: Μέτρια ομάδα δείχνει η Γουέστ Μπρομ, αλλά με τις απουσίες της Έβερτον και το μυαλό στον ευρωπαϊκό αγώνα της Πέμπτης, δε μπορούμε να πάμε εύκολα στο διπλό, που κινείται στο 2.15 (Betshop). Με το φτωχό 1,35 στο Χ2 πάντως είμαστε μέσα (Betshop).


 

 

 Novibet.gr – Παίξε νόμιμα με 150 ευρώ Bonus πρώτης κατάθεσης

 

19:30 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ

Προϊστορία: 80-36-48
Πέρυσι: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ 2-2

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Δεύτερο σερί εκτός έδρας ντέρμπι για τη Λίβερπουλ, αλλά αυτή τη φορά τα πήγε πολύ καλύτερα σε σχέση με την ήττα από τη Σίτι (1-3), επικρατώντας της Τόττεναμ με 3-0. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μπαλοτέλι βρέθηκε μία ανάσα από το πρώτο του γκολ, υποχρεώνοντας τον Γιορίς σε διπλή απόκρουση, αλλά στο 8’ ο Χέντερσον έδωσε έτοιμο γκολ στον Στέρλινγκ, ο οποίος έκανε το 1-0. Το ματς είχε καλό ρυθμό και από δύο καλές φάσεις για κάθε ομάδα μέχρι την ανάπαυλα (Στάριτζ, Μπαλοτέλι), με τον Μινιολέ να κρατάει το μηδέν με εντυπωσιακή απόκρουση στο 42’. Τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ καλύτερα στην επανάληψη, όπου ο Άλεν κέρδισε πέναλτι στο 48’, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τζέραρντ. Εντυπωσιακό το πρώτο γκολ του Αλμπέρτο Μορένο με τη Λίβερπουλ, ο οποίος έκλεψε πίσω από το κέντρο τη μπάλα, έκανε το σπριντ και πλάσαρε εύστοχα (60’), ενώ 10 λεπτά αργότερα η Λίβερπουλ είχε ευκαιρία για ακόμα ένα, με τον Στέρλινγκ να περνάει όποιον βρει μπροστά του, αλλά να κάνει άψυχο πλασέ πάνω στον Γιορίς. Την Τρίτη υποδέχεται τη Λουντογκόρετς για το Τσάμπιονς Λιγκ. Over τα 16 από τα 17 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Δεν έχει εμφανιστεί άσος στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Άστον Βίλλα, ανεξαρτήτου έδρας. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σκρτελ (2 συμμ.), οι δεξιοί μπακ Τζόνσον (2 συμμ.), Φλάναγκαν, ο αμυντικός μέσος Τσαν (2 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Λαλάνα και ο επιθετικός Στάριτζ (2 συμμ.). Αμφίβολος ο μέσος Άλεν (3 συμμ.).

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 3-0-2

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της και να έχει ένα από τα μικρότερα μπάτζετ της κατηγορίας, αυτό όμως δεν εμποδίζει σε τίποτα την ομάδα του Λαμπέρτ να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, όπως έκανε και στο νικηφόρο εντός έδρας 2-1 κόντρα στη Χαλ. Ο Αγκμποναλόρ της έδωσε το προβάδισμα στο 14’, σε μία φάση που έκλεψε τη μπάλα κοντά στη περιοχή και με τρεις πάσες έφτασε στο γκολ. Η ασίστ βγήκε από τον Βάιμαν, με τον Αυστριακό να διπλασιάζει τα τέρματά της στο 36’. Στην επανάληψη πάντως δεν κατάφερε να φανεί απειλητική, δεχόμενη τη μείωση στο 74’, με τον Σισοκό να αλλάζει καταλάθος την πορεία της μπάλας με το κεφάλι. Δύο νίκες (1-0 εκτός στην πρεμιέρα τη Στόουκ) και μία ισοπαλία με Νιούκαστλ ο απολογισμός της ως τώρα. Ανανέωσε για άλλα 4 χρόνια ο επιθετικός Αγκμποναλόρ. Έχει χάσει μόλις μία φορά στις 5 τελευταίες επισκέψεις της στο Άνφιλντ (1-2-2). Παραμένουν εκτός οι επιθετικοί Μπεντεκέ, Κοζάκ. Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Φλάαρ (3 συμμ.).

Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 1-0
Τελευταία 5: 2-2-1

Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα: Η Βίλλα έχει καταφέρει να μείνει αήττητη, είναι μαχητική, αλλά δεν πιάνει το επίπεδο της Λίβερπουλ. Μόλις στο 1.31 ο άσος (Goalbet). Σαφώς καλύτερο το over στο 1.57 (Goalbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις