Προβλέψεις Πρέμιερ Λιγκ: Με το μυαλό στη Βαρκελώνη οι «Σίτιζενς»

 

14:45 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΚΠΡ

Προϊστορία: 11-12-8
Α’ γύρος: ΚΠΡ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 0-0

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Κατάφερε να αποσυντονίσει τη Σαουθάμπτον, που δεν ήταν στην καλύτερη μέρα της. Στο τέλος όμως οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο και πέτυχαν το γκολ, που υποχρέωσε την ομάδα του Πιούλις σε νέα ήττα, δεύτερη στα τρία τελευταία. Διατηρήθηκε πάντως στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και με νίκη σήμερα θα κάνει ένα πολύ σημαντικό για την παραμονή. Με τον Πιούλις στον πάγκο έχει δείξει μεγάλα σημάδια βελτίωσης και ακόμα και οι ήττες της είναι οριακές, όπως στο τελευταίο ή με την Άρσεναλ. Εκτός έδρας έχει μαζέψει περισσότερους πόντους από ότι στο Σέλχαρτ Παρκ, όπου έχει πάρει μόνο τους 12 από τους 18 πόντους της. Πολύ σημαντική η απουσία του αρχηγού-κεντρικού μέσου Γέντινακ (19 συμμ./5 γκ./2 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός μέσος Ματς (4 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Γουίλιαμς, ο αριστερός εξτρέμ Τόμας (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Σανόγκο (4 συμμ.), Κάμπελ (19 συμμ./4 γκ.).

Εντός: 3-3-7
Γκολ: 14-19
Τελευταία 5: 2-1-2

ΚΠΡ: Αξιοπρεπή εμφάνιση σε δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας λονδρέζικο ντέρμπι, αλλά και πάλι έχασε με πανομοιότυπο τρόπο. Με την Άρσεναλ, είχε μπει καλά, αλλά δέχτηκε δύο γκολ (64’, 69’) και μόνο που κατάφερε να μειώσει στο 82’, έτσι και στο τελευταίο με την Τόττεναμ, βρέθηκε πάλι με δύο γκολ στην πλάτη (34’, 68’) και απλά μείωσε στο 75’ με τον Σάντρο. Τρίτη σερί ήττα με 1-2, 7η ήττα στα 8 τελευταία και παρέμεινε εντός ζώνης υποβιβασμού, ισόβαθμη με την Μπέρνλι και στο -3 από τη σωτηρία. Με τον υπηρεσιακό Ράμσεϊ θα συνεχίσει στον πάγκο της. Πριν την εκτός έδρας νίκη με την Σάντερλαντ (10/2), είχε γράψει ιστορία, αφού έγινε πη πρώτη ομάδα που κατάφερε να χάσει και στα 10 πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια της στην ιστορία της Πρέμιερ. Σαφώς καλύτερη στα εντός (5-4-6), αν δεν είχε αυτά τα χάλια μακριά από το Λόφτους (1-0-12), μπορούσε να είναι σε καλύτερη κατάσταση. Έχει τη χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερ (49). Αήττητη από την Κρίσταλ Πάλας στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις τους (3-4-0). Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Μπάρτον (19 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Νταν (17 συμμ.), ο δεξιός μπακ Φάρλονγκ (2 συμμ.), οι κεντρικοί μέσοι Φερ (24 συμμ./4 γκ./2 ασίστ), Φαουρλίν (2 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Τααράμπτ (5 συμμ.).

Εκτός: 1-0-12
Γκολ: 9-29
Τελευταία 5: 1-0-4

Προβλέψεις: Η ΚΠΡ μετά την αποχώρηση του Ρέντναπ, εμφανίζεται πιο ταπεινή και πιο προσεχτική και ακόμα και κόντρα σε μεγάλες αντιπάλους, άξιζε κάτι. Η Κρίσταλ δεν θα αλλάξει το δικό της πρόσωπο, οπότε πάμε για ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Under στο (1.80 Stoiximan). Εναλλακτικά, πιστεύουμε ότι μπορεί να αποφύγει την ήττα η ΚΠΡ. Χ2 στο 2.10 (Stoiximan).


BetShop.gr – Πληρώνει αμέσως εντός 4 ωρών – χωρίς κρυφές χρεώσεις.

17:00 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Προϊστορία: 55-32-27
Α’ γύρος: ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1-2

ΑΡΣΕΝΑΛ: Με τον Γουέλμπεκ να πληγώνει την πρώην του ομάδα και να γράφει το 2-1 μέσα στο Ολντ Τράφορντ, οι «κανονιέρηδες» απέκλεισαν τη Γιουνάιτεντ την περασμένη Δευτέρα και πέρασαν στα ημιτελικά, όπου θα έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Το σκορ είχε ανοίξει ο Μονρεάλ στο 25’, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 29’ και είχαν φλύαρη υπεροχή στη συνέχεια. Στην επανάληψη όμως ο Γουέλμπεκ της έδωσε τη νίκη στο 61’ και πλέον αν η Μπλάκμπερν αποκλείσει τη Λίβερπουλ, τότε θα είναι αγκαλιά με την κούπα (Μπράντφορντ ή Ρέντινγκ και Άστον Βίλλα οι άλλες). Στο πρωτάθλημα της έφτανε ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο στο ματς με την ΚΠΡ για να φύγει με τη νίκη από το Λόφτους (Ζιρού 64’, Σάντσεζ 69’), η 4η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, που την διατήρησε στην 3η θέση. Βελτιώθηκε κάπως το κλίμα μετά το 1-3 από τη Μονακό στο Έμιρεϊτς, όπου ο Βενγκέρ τα άκουσε από τους οπαδούς. Την Τρίτη ταξιδεύει στο Μονακό για να πετύχει την μεγάλη ανατροπή. Εξαιρετική η πρόσφατη παράδοση της με τη Γουέστ Χαμ, την οποία έχει κερδίσει και στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις τους, μένοντας αήττητη στις 15 τελευταίες (13-2-0). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Γκάμπριελ (3 συμμ.), ο δεξιός μπακ Ντεμπουσί (10 συμμ./1 γκ.), οι αμυντικοί μέσοι Φλαμινί (19 συμμ./1 ασίστ), Ντιαμπί και ο κεντρικός μέσος Αρτέτα (7 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 9-3-1
Γκολ: 30-11
Τελευταία 5: 4-0-1

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι με την Τσέλσι και έχασε τρεις καλές ευκαιρίες, πριν δεχτεί το γκολ από θέση οφσάιντ στο 23’. Οι μπλε άγγιξαν το 2-0 στο 56’, όταν σουτ βρήκε στο δοκάρι του Αντριάν και στη συνέχεια σπατάλησε πολλές ευκαιρίες με τον Σακό, ενώ στο 92’ θα έπρεπε να της δοθεί πέναλτι σε χέρι του Κέιχιλ. Παρέμεινε χωρίς νίκη για 6η αγωνιστική (0-3-3), αλλά τουλάχιστον στις δύο τελευταίες ήττες άξιζε κάτι καλύτερο. Πλέον χωρίς στόχο, αφού με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έμεινε στο -12 από την πεντάδα. Over τα 6 τελευταία κόντρα στην Άρσεναλ, γκολ-γκολ τα 5 πιο πρόσφατα. Εκτός οι επιθετικοί Βαλέντσια (25 συμμ./4 γκ./3 ασίστ), Άντι Κάρολ (14 συμμ./5 γκ./1 ασίστ) και Κάρλτον Κόουλ (14 συμμ./2 γκ.).

Εκτός: 3-6-4
Γκολ: 18-19
Τελευταία 5: 0-3-2

Προβλέψεις: Η Γουέστ Χαμ δημιουργεί φάσεις και η άμυνα της Άρσεναλ δεν είναι μπετόν-αρμέ. Τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους, αλλά με συνοδευόμενο από γκολ-γκολ (1.83 Mybet).


mybet – Δυνατό παιχνίδι, δίκαιες αποδόσεις και 100€ Bonus!

19:30 ΜΠΕΡΝΛΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 25-19-31
Α’ γύρος: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΕΡΝΛΙ 2-2

ΜΠΕΡΝΛΙ: Ο Χίτον ήταν σε πολύ καλή βραδιά και την έσωσε αρκετές φορές στο Άνφιλντ. Δεν μπόρεσε να το κάνει όμως σε κεραυνό του Χέντερσον στο 29’, ούτε σε κοντινή κεφαλιά στο 51’ και η ομάδα του έχασε δίκαια με 0-2, σε ένα ματς που δεν φάνηκε ανταγωνιστική σε κανένα σημείο. 7η αγωνιστική χωρίς νίκη (0-2-5), μόνο την ΚΠΡ έχει κερδίσει στα 12 τελευταία και όλη της εικόνα δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη ότι θα μπορέσει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Έχει άλλωστε τις λιγότερες νίκες στο πρωτάθλημα (μαζί με Λέστερ και Σάντερλαντ), μόλις 4 σε 28 αγωνιστικές. Μαθηματικά πάντως παραμένει ζωντανή, αφού η σωτηρία απέχει τρεις βαθμούς, πρακτικά όμως δείχνει αδύνατο, αφού μετά τις Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Λίβερπουλ, ακολουθούν σήμερα η Σίτι και μετά Σαουθάμπτον, Τόττεναμ, Άρσεναλ, Έβερτον και θα τα δώσει όλα, αν προλαβαίνει, στον τελικό με τη Λέστερ. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (47). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Λονγκ (1 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Μάρνεϊ (20 συμμ.) και ο αριστερός μέσος Μάθιου Τέιλορ (3 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 3-5-6
Γκολ: 13-19
Τελευταία 5: 0-2-3

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Δεν είχε τον γνωστό ρυθμό της στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λέστερ, θα μπορούσε μάλιστα να δοθεί και εις βάρος της πέναλτι για μαρκάρισμα του Μπόνι (πρώτη φορά βασικός) στον Σλουπ, βρήκε πάντως τη λύση με τον Σίλβα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Στην αρχή της επανάληψης γλίτωσε για δεύτερη φορά το πέναλτι, για φάουλ πάνω στον Κράμαριτς εντός περιοχής, με τον διαιτητή να το δίνει πάνω στη γραμμή. Χωρίς όρεξη στη συνέχεια και στο 76’ η Λέστερ είχε δοκάρι, αλλά στο 88’ ο Μίλνερ, που πέρασε αλλαγή, σφράγισε τη νίκη. Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από τις δύο ήττες με Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ και διατήρησε το -5 από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Το μυαλό της πάντως είναι και στον επαναληπτικό στο Καμπ Νου την προσεχή Τετάρτη, οπότε πιθανότατα να δούμε αλλαγές και πάλι στο αρχικό σχήμα (Μπόνι, Μίλνερ, Νάβας ,Μανγκαλά). Έχει την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (59). Αήττητη από την Μπέρνλι στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις τους (5-5-0). Χωρίς απουσίες.

Εκτός: 8-4-2
Γκολ: 31-15
Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις: Η Μπέρνλι θα προσπαθήσει να χαλάσει το παιχνίδι της Σίτι, γιατί αν οι πρωταθλητές πιάσουν ρυθμό, τότε θα έχουμε διασυρμό. Έτσι κι αλλιώς η ομάδα του Πελεγκρίνι δεν φαίνεται ορεξάτη, οπότε ακόμα και αν έρθει η νίκη (1.44 Championsbet), πιθανότατα να έρθει με χαμηλό σκορ (2.20 Championsbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις