Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδας: Δυνατές μάχες στη φάση των “16”

Φάση των «16». Διπλοί αγώνες. Ακολουθούν επαναληπτικοί την ερχόμενη εβδομάδα.

15:00 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΟΦΗ

Προϊστορία (από 2008): 3-3-3
Πρωτάθλημα: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΦΗ 0-0

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Το πίστεψε και το πάλεψε στα Γιάννινα και τελικά κατάφερε να φύγει με το βαθμό, αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. Ανεβασμένη η ψυχολογία στην ακριτική ομάδα, που παρέμεινε αήττητη για 6η αγωνιστική (1-5-0), παίζοντας ασφαλώς καλύτερο ποδόσφαιρο. Αν και παραμένει σε επικίνδυνη θέση και δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, το κύπελλο αποτελεί πρόκληση, από τη στιγμή που βρίσκει απέναντί του τον υπό διάλυση ΟΦΗ. Αήττητος από τον ΟΦΗ στις 5 φορές που τον φιλοξένησε (3-2-0). Under οι 5 από τις 6 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Εμπόου (18 συμμ.), Σέρφα (13 συμμ.), ο αρχηγός και αμυντικός μέσος Λαδάκης (17 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Μπαϊκαρά (15 συμμ./3 ασίστ) και οι επιθετικοί Ιγκόρ (14 συμμ./5 γκ.), Ντιγκινί (17 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Τελευταία 5: 2-3-0

ΟΦΗ: Από το κακό στο χειρότερο και ο υποβιβασμός δεν είναι μακριά. Συνολικά τον τελευταίο μήνα έχουν αποχωρήσει από την ομάδα 15 παίχτες (Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης, Σίσιτς, Φερούζ, Απόνιο, Μεϊτέ, Πετρόπουλος, Μιλιάζες, Αντελέγιε, Ραζάκ, Στάθης, Τριποτσέρης, Μακρής, Κουτσιανικούλης, Μπανούσης), ενδεικτικό ότι κανείς τους δεν πιστεύει ότι υπάρχει σωτηρία για την ομάδα. Οι τέσσερις τελευταίοι ήταν και οι τελευταίοι αποχωρήσαντες, ενώ κατέθεσαν και προσφυγή για τα οφειλούμενα. Όχι ότι αυτοί που έμειναν το πολυπιστεύουν. Το ταμείο είναι μείον και δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να επενδύσει στην τεράστια οικονομική τρύπα του ΟΦΗ, οπότε η λύση της Γ’ είναι στον ορίζοντα. Για την ιστορία, στη Βέροια έχασε εύκολα με 4-1. Το 1-0 με πέναλτι, στο 30’ αποβλήθηκε ο Τριποτσέρης, που έκανε δεύτερο, αλλά απέκρουσε ο Λόρια. Μάλιστα κατάφερε να ισοφάρισε με τον Μακρή στο 37’, αλλά μέχρι το 39’ το σκορ ήταν 3-1. Στο 59’ το 4-1 και στη συνέχεια fair play από τη Βέροια. Με την αφαίρεση των 6 βαθμών, η σωτηρία πλέον απέχει 4 βαθμούς. Τραυματίας ο επιθετικός Περογαμβράκης (6 συμμ./1 γκ.). Έξι πιτσιρικάδες ανέβηκαν στη μεγάλη ομάδα και μάλλον θα γίνουν περισσότεροι προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες.

Τελευταία 5: 2-0-3

Προγνωστικά: Έχει τόσα προβλήματα ο ΟΦΗ, που το μόνο που του έμεινε τώρα είναι να έχει το μυαλό στο κύπελλο. Με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση ο Πανθρακικός. Το παιχνίδι όμως δεν προσφέρεται πλέον σε καμιά στοιχηματική εταιρεία. Σε περίπτωση που ανοίξει και αντέξει ώστε και λίγο ο ΟΦΗ, φορτώνουμε στον άσο!


Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

15:00 ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προϊστορία (από 1994): 8-7-29
Πρωτάθλημα: ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4-2

ΞΑΝΘΗ: Το ματς στην Κέρκυρα δεν ήταν από τα καλύτερα της αγωνιστικής, η Ξάνθη πάντως άγγιξε σε δύο περιπτώσεις το γκολ, το 0-0 έμεινε ωστόσο ως το τέλος. Παρέμεινε χωρίς νίκη για 5η αγωνιστική (0-3-2), αλλά μείωσε τη διαφορά του από την πεντάδα στους 4. Μπορεί να μην κέρδισε, αλλά σίγουρα ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια της ανασταλτικά. Τελευταίο τρίποντο της αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό στα μέσα του Δεκέμβρη (4-2). Τότε διένυε την καλύτερη φετινή της φόρμα και με γνώμονα εκείνο το παιχνίδι θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Over τα 7 από τα 8 τελευταία κόντρα στον Παναθηναϊκό. Παραμένουν εκτός ο εξτρέμ Τριάδης και ο επιθετικός Ρανός (7 συμμ.).

Τελευταία 5: 1-3-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ήταν ανώτερος του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη αλλά κόντρα στη ροή δέχτηκε γκολ στο 33’. Πολύ καλύτερος και στην επανάληψη, όπου έφτασε στην ισοφάριση με τον Μπεργκ (78’), στο τέλος όμως θα μπορούσε να χάσει, αν ο Στιλ δεν απέκρουε ανύπαρκτο πέναλτι που είδε ο Μάνταλος. Στις καθυστερήσεις ο Πράνιτς έχασε τεράστια ευκαιρία να του δώσει τη νίκη, με τον Κροάτη να ζητάει δημόσια συγγνώμη από τους συμπαίκτες του. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχεται μετά από 5 αγωνιστικές. Αν και παρέμεινε αήττητος για 5η αγωνιστική (2-3-0), είδε τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει με 8 βαθμούς διαφορά και έτσι αυτόματα πρώτος στόχος είναι η υπεράσπιση του τίτλου στο κύπελλο. Φρεσκάρισμα ενδεκάδας προανήγγειλε ο Αναστασίου, επαναφέροντας στην αρχική ενδεκάδα Νάνο και Τριανταφυλλόπουλο, ενώ είναι ανάμεσα σε Καρέλη και Κλωναρίδη για την επίθεση. Δίνει ανάσες σε Πέτριτς, Πράνιτς και Ατζαγκούν. Εκτός ο δεξιός μπακ Μπούρμπος (14 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Κουτρουμπής (11 συμμ.) και ο Νίνης (1 συμμ.).

Τελευταία 5: 2-3-0

Προγνωστικά: Ο Παναθηναϊκός την πάτησε ήδη μία φορά στη Ξάνθη φέτος και δε θέλει να επαναλάβει το ίδιο λάθος. Η Ξάνθη ξέρει ότι αν ανοιχτεί μπορεί να την πατήσει και την περιμένουμε πιο συντηρητική. Ισοπαλία στο ημίχρονο θα είναι η επιλογή μας στο 1.95 (Novibet).


mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

17:15 ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προϊστορία (από 2007): 4-4-1

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πορεία ανόδου πραγματοποιεί ο Ηρακλής, που πέρασε με νίκη και από τη Λάρισα, χάρη σε πέναλτι του Πουρτουλίδη στο 25’. Δίκαια θεωρείται το μεγάλο φαβορί στον βόρειο όμιλο, επεκτείνοντας το αήττητο σε 12 αγωνιστικές (10-2-0) και αυξάνοντας τη διαφορά από τη Λαμία στους 5 βαθμούς. Εξαιρετικές οι επιδόσεις του στην άμυνα φέτος, που είναι το κλειδί της μεγάλης επιτυχίας. Η εστία του έχει παραβιαστεί μόλις σε τρία παιχνίδια από τα 17 που έδωσε σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στη Football League έχει δεχτεί μόλις ένα σε 12 αναμετρήσεις, ενώ έχει κρατήσει το μηδέν και στα 9 τελευταία. Τρίτη ομάδα που συναντά φέτος στο κύπελλο από την Σούπερ Λιγκ. Με τις άλλες δυο (Λεβαδειακός, Πλατανιάς), πήρε ισάριθμες ισοπαλίες. Under και τα 7 φετινά επίσημα στο Καυτατζόγλειο, συνολικά 14 σερί εντός έδρας under από πέρυσι. Αήττητος από τον Αστέρα στις 4 φορές που τον φιλοξένησε (2-2-0) και στις 5 ανεξαρτήτου έδρας (3-2-0). Χωρίς απουσίες.

Τελευταία 5: 3-2-0

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπορεί να προηγήθηκε με τον Μπαράλες στο 12’ στη Λειβαδιά, αλλά οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και απάντησαν άμεσα (18’), ενώ βρήκαν πολλά αμυντικά κενά στην άμυνα του Αστέρα στην επανάληψη και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή με γκολ στο 46’ και 80’. Μετά τη νίκη με τον ΠΑΟΚ δεν έχει συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Όπως συνέβη και στον αγώνα με τον ΠΑΣ εντός έδρας, όπου απώλεσε προβάδισμα δύο τερμάτων. Το πληρώνει και βαθμολογικά, αφού γκρέμισε και πάλι το προβάδισμα από τους διώκτες του και μία νέα ήττα μπορεί να τον φέρει ακόμα και εκτός πεντάδας. Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα 4 τελευταία παιχνίδια του με αντίπαλο τον Ηρακλή. Απέκτησε τον πολύ καλό μεσοεπιθετικό Ιγκλέσιας (πρώην Ατρόμητος). Εκτός ο κίπερ Κοσίτσκι (14 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Κιτόκο (1 συμμ.) και ο πλάγιος επιθετικός Μάσα (18 συμμ./5 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Σανκαρέ (14 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), ο εξτρέμ Μπαντιμπανγκά (4 συμμ.) και ο επιθετικός Πάρα (12 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).

Τελευταία 5: 1-2-2

Προγνωστικά: Crash-test για τον Ηρακλή, που έχει βασιστεί στην άμυνα στην εξαιρετική του πορεία. Ομάδα όμως με την ποιότητα του Αστέρα δεν έχει αντιμετωπίσει. Κλειστά τα ματς του ειδικά εντός έδρας, αλλά οι Αρκάδες μπορούν να το αλλάξουν αυτό. Ρίσκο στο καλοπληρωμένο over του 2.10 (Bet8.gr).


Ο Γκουρού του Στοιχήματος είναι ΕΔΩ. Γρήγορες και Ασφαλείς Πληρωμές.

17:45 ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΕΚ

Προϊστορία (από 2004): 1-4-6

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ήθελε το κάτι παραπάνω στον αγώνα με τη Ξάνθη, αλλά τελικά δεν το είχε. Δεν το είχαν όμως ούτε οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ήταν ελαφρώς πιο απειλητικοί, το 0-0 πάντως κρίνεται δίκαιο. Τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη (0-1-2) και δεύτερο σερί που δεν καταφέρνει να σκοράρει, η πολύ καλή κατά τα άλλα επιθετικά Κέρκυρα. Διατηρεί πάντως ακόμα απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, η οποία απέχει 6 βαθμούς. Πρόκληση ο αγώνας με τη ΑΕΚ, με την οποία στο παρελθόν διατηρούσαν εξαιρετικές σχέσεις. Εκτός ο αριστερός μπακ Ντιόγκο (13 συμμ.) και ο αμυντικός μέσος Κρητικός (8 συμμ.). Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Γκόμες (16 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Τελευταία 5: 1-2-2

ΑΕΚ: Από νίκη σε νίκη πάει η ΑΕΚ, σημειώνοντας την Κυριακή την 6η συνεχόμενη, επικρατώντας με πέναλτι στο 91’ του Αλίμου στην Καισαριανή. Ίσως ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της φέτος –φταίει και το γήπεδο- αλλά είναι αναμφίβολα η πρώτη υποψήφια για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Στις 6 τελευταίες νίκες της συγκαταλέγεται και το εντυπωσιακό 3-0 επί του Ατρόμητου, με το οποίο εξασφάλισε την πρόκριση στη φάση των «16». Αήττητη από την Κέρκυρα στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις τους (2-4-0), από την οποία έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στις 11 συνολικά αναμετρήσεις τους (6-4-1). Αήττητη και στο κύπελλο φέτος σε 5 αγώνες (4-1-0), στους οποίους δεν έχει παραβιαστεί η εστία της. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Κολοβέτσιος (8 συμμ./1 γκ.), ο αμυντικός μέσος Κορδέρο (8 συμμ.) και ο επιθετικός Ντ’ Ακόλ (4 συμμ./3 γκ.). Αμφίβολοι ο κίπερ Ανέστης (11 συμμ.) και ο αμυντικός μέσος Ρόβας (6 συμμ.).

Τελευταία 5: 5-0-0

Προγνωστικά: Δεν είναι ψέμα το να πούμε πως πρόκειται για αναμέτρηση επιπέδου Σούπερ Λιγκ. Το να βλέπαμε μάλιστα σε αντίστροφες κατηγορίες τις δύο ομάδες, θα ήταν απόλυτα φυσιολογικό. Το ότι η ΑΕΚ δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ στο κύπελλο μας δίνει ένα τιπ για να επιλέξουμε το γκολ-γκολ (1.83 Goalbet), περιμένοντας πιο επιθετική την Κέρκυρα αυτή τη φορά. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα γρήγορο γκολ.

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις