Πρέμιερ Λιγκ: Ντέρμπι Ευρώπης στο Σεντ Μέρις

 

14:45 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΤΟΤΤΕΝΑΜ

Προϊστορία: 23-17-35
Α’ γύρος: ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1-0

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και ηττήθηκε στο Μπριτάνια από τη Στόουκ, σε ένα ματς που ήταν καλύτερη, αλλά δεν είχε τη τύχη με το μέρος της. Προηγήθηκε με τον Σνέιντερλιν στο 22’ μετά από κόρνερ και έλεγχε το παιχνίδι, χάνοντας ευκαιρίες και νωρίτερα. Οι γηπεδούχοι όμως, που είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 42’, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στην επανάληψη, σκοράροντας στην αρχή και το τέλος, αρχικά στο 47’, μετά από λάθος εκτίμηση του κίπερ Ντέιβις και στο τέλος (84’), μετά από απανωτές ολιγωρίες στην άμυνα. Στις καθυστερήσεις μπορούσαν να δεχτούν και τρίτο, αλλά νωρίτερα θα μπορούσαν να έχουν πάρει προβάδισμα, όταν ο Τάντιτς είχε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει προ κενής εστίας, που κόπηκε πάνω στη γραμμή. Έπεσε πλέον στην 7η θέση και το σημερινό παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό στην προσπάθεια της για να βγει τουλάχιστον 6η, με την Τόττεναμ να είναι στο +1, όσο και η Λίβερπουλ, η οποία όμως έχει αγώνα λιγότερο. Under τα 8 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, no goal τα 7 πιο πρόσφατα. Έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (24). Under οι 7 από τις 9 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Τόττεναμ. Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Γουανιάμα (28 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο κίπερ Φόρστερ (30 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Τζούριτσιτς (5 συμμ.) και οι επιθετικοί Μαγιούκα (5 συμμ.), Ροντρίγκεζ, Γκάλαχερ.

Εντός: 10-3-4
Γκολ: 29-10
Τελευταία 5: 2-1-2

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη Κυριακή, επικρατώντας δίκαια εκτός έδρας της Νιούκαστλ. Ο Τσαντλί άνοιξε το σκορ στο 30’ με μακρινό σουτ, χωρίς να έχει ουσιαστικές φάσεις μέχρι τότε. Στην επανάληψη δέχτηκε την ισοφάριση από τη σέντρα, μόλις 19’’ μετά το σφύριγμα, αλλά κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 53’ με απευθείας εκτέλεση του Έρικσεν που έσκασε μπροστά στον Κρουλ και τον μπέρδεψε, στη συνέχεια δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει το σκορ, έχασε ευκαιρίες και στο τέλος ο Κέιν διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Με το γκολ που πέτυχε ο Κέιν, έπιασε τον Αγουέρο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, φτάνοντας τα 20 τέρματα (30 γκολ συνολικά φέτος σε 46 αγώνες). Μετράει 5 σερί νίκες κόντρα στη Σαουθάμπτον, όλες με ένα γκολ διαφορά. Εκτός ο δεξιός μπακ Γουόλκερ (15 συμμ.) και ο κίπερ Γιορίς (30 συμμ.).

Εκτός: 8-3-5
Γκολ: 24-24
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά: Μπόλικη ποιότητα στη Σαουθάμπτον και ας μην έχει την εικόνα του πρώτου μισού του πρωταθλήματος. Η φετινή Τόττεναμ μπορεί και βάζει γκολ από το πουθενά, οπότε μας δίνει στήριγμα για τα πολλά γκολ (2.02 Stoiximan), περιμένοντας να δούμε ένα δυνατό και καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για τη διάκριση και την έξοδο στην Ευρώπη.


Interwetten.gr – Aπολαύστε παίζοντας στοίχημα σε ασφαλές, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον.

17:00 ΜΠΕΡΝΛΙ – ΛΕΣΤΕΡ

Προϊστορία: 26-18-17
Α’ γύρος: ΛΕΣΤΕΡ-ΜΠΕΡΝΛΙ 2-2

ΜΠΕΡΝΛΙ: Καθόλου καλή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Έβερτον, όπου συνέχισε τα αρνητικά αποτελέσματα. Το ματς ξεκίνησε στραβά, με τον Χίτον να αποκρούει πέναλτι, το οποίο ξεσήκωσε τον πάγκο, αφού ήταν εκτός περιοχής. Δεν άντεξε και πολύ πάντως, αφού στο 29’ δέχτηκε τελικά το γκολ και όλα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, όταν ο Μπαρνς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Η ήττα ήρθε λογικά στη συνέχεια, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες στο τέλος και παρέμεινε χωρίς νίκη για 4ο παιχνίδι (0-1-3), διάστημα που δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Έπιασε έτσι πάτο, σε ισοβαθμία με την ΚΠΡ και τη διαφορά από τη σωτηρία να είναι στους 2, όσο απέχει και η σημερινή αντίπαλος. Βατό το πρόγραμμα στη συνέχεια και έχει ελπίδες, αλλά είναι αρνητικό ότι τα 3 από τα 4 είναι εκτός έδρας (Γουέστ Χαμ, Χαλ εκτός, Στόουκ εντός, Βίλλα εκτός). Under τα 8 τελευταία παιχνίδια της, no goal τα 7 πιο πρόσφατα. Τιμωρημένος ο επιθετικός Μπαρνς (31 συμμ./5 γκ./1 ασίστ). Παραμένουν εκτός ο κεντρικός αμυντικός Λονγκ (1 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Μάρνεϊ (20 συμμ.).

Εντός: 4-6-7
Γκολ: 14-20
Τελευταία 5: 1-1-3

ΛΕΣΤΕΡ: Η αγωνιστική ανάταση την έφερε αθόρυβα στο προσκήνιο και πλέον έχει περισσότερες ελπίδες για παραμονή, ακόμα και από τις ομάδες που έβλεπε την πλάτη τους τόσο καιρό. Κόντρα στη Σουόνσι ήταν καλύτερη και πήρε τη νίκη με 2-0, ανοίγοντας το σκορ στο 15’ με τον Ουγιόα. Είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στον αγώνα, επέτρεψε μερικές στην επανάληψη, όπου κράτησε το σκορ χάρη στον Σμάιχελ, τελικά τη λύτρωσε ο Κινγκ που σφράγισε τη νίκη στο 89’. Αυτό είναι το τρίτο σερί τρίποντο για την ομάδα του Πίρσον, που ξεκόλλησε μετά από μήνες από τον πάτο της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω της Μπέρνλι και ΚΠΡ στο -2. Ο τεχνικός των αλεπούδων έκρουσε το κώδωνα του κινδύνου ωστόσο, αφού δε θέλει εφησυχασμό από τους παίχτες του, τώρα που δείχνουν να το πιστεύουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά για τη σωτηρία. Ακολουθούν τρία σερί εντός, αλλά τα δύο πολύ δύσκολα (Τσέλσι, Νιούκαστλ, Σαουθάμπτον) και τελειώνει με άλλους δύο τελικούς (Σάντερλαντ εκτός, ΚΠΡ εντός), αν φυσικά δεν έχει κριθεί η παραμονή μέχρι τότε. Στα θετικά επίσης ότι έχει παιχνίδι λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για παραμονή. Πριν τη Σουόνσι κέρδισε Γουέστ Μπρομ (3-2 εκτός), και Γουέστ Χαμ (2-1 εντός). Αήττητη στα 8 τελευταία κόντρα στη Μπέρνλι (5-3-0). Μοναδική απουσία ο αριστερός μπακ Μπακαγιόγκο.

Εκτός: 3-2-12
Γκολ: 17-33
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση: Το ματς είναι «ο υπέρ πάντων αγών» και για τις δύο ομάδες. Καθαρότατο εξάποντο, για το οποίο περιμένουμε να πέσουν κορμιά. Πρέπει να κυνηγήσει το γκολ η Μπέρνλι που δεν έχει σκοράρει στα 4 πρόσφατα, σε καλύτερη κατάσταση σε αυτό τον τομέα η Λέστερ, στην οποία βγήκε και από τον λήθαργό του ο Ουγιόα. Το γκολ-γκολ στο 1.75 (Mybet). Εξίσου πιθανό το over στο κάπως καλύτερο 2.00 (Mybet).


mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

17:00 ΚΠΡ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Προϊστορία: 10-15-10
Α’ γύρος: ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΚΠΡ 2-0

ΚΠΡ: Δύο εβδομάδες ξεκούραση είχε η ΚΠΡ, αφού δεν αγωνίστηκε το προηγούμενο σ/κ λόγω κυπέλλου – είχε δώσει τον αγώνα της με την Άστον Βίλλα (3-3) στις 7/4. Τελευταίο της παιχνίδι η ήττα στο Λόφτους από την Τσέλσι με 0-1, όπου το κυνήγησε μέχρι το τέλος, λύγισε όμως στο 88’. Ίσως το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς στην προσπάθεια της για παραμονή, έχοντας πέσει πλέον στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με τη Μπέρνλι, με τη σωτηρία όμως να είναι στους 2 βαθμούς διαφορά. Ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας με Λίβερπουλ και Σίτι εκτός, υποδέχεται τη Νιούκαστλ και τελειώνει με το πολύ κρίσιμο –ανάλογα με τη μέχρι τότε εξέλιξη- εκτός έδρας κόντρα στη Λέστερ. Έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (59). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Φέρντιναντ (11 συμμ.), ο αριστερός μπακ Γιούν (18 συμμ.), ο δεξιός μπακ Φάρλονγκ (3 συμμ.), οι κεντρικοί μέσοι Φερ (24 συμμ./4 γκ./2 ασίστ), Φαουρλίν (2 συμμ.), ο αριστερός μέσος Ντάουτι (3 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Τααράμπτ (7 συμμ.) και ο εξτρέμ Βάργκας (21 συμμ./3 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 5-4-8
Γκολ: 21-23
Τελευταία 5: 1-1-3

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για να γνωρίσει την ήττα από τη Σίτι στο Μάντσεστερ, με τον Κόλινς να μη μπορεί να διώξει στο 18’ και να «κρεμάει» άθελα του τον Αντριάν, ενώ οι γηπεδούχοι έκαναν άνετα το 2-0 στο 36’. Η χρονιά έχει τελειώσει εδώ και καιρό και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους: χωρίς νίκη στα 3 τελευταία (0-1-2), μόνο τη Σάντερλαντ κέρδισε στα 11 πιο πρόσφατα (1-4-6), δύο νίκες στα 16 τελευταία (2-6-8). Δεδομένο πλέον ότι ο Άλαρνταϊς δε θα συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα, αφού έγινε ήδη κρούση στον Κλοπ –η πρώτη ομάδα που το κάνει στην Ευρώπη- η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή από τον τεχνικό της Ντόρτμουντ. Αήττητη από την ΚΠΡ στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους (3-1-0). Τα 5 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους εμφάνισαν 2-3 γκολ. Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Τόμκινς (21 συμμ./1 γκ./3 ασίστ), Χένρι και οι επιθετικοί Κάρολ (14 συμμ./5 γκ./1 ασίστ), Σακό (23 συμμ./10 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 3-6-7
Γκολ: 19-26
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση: Από τις τρεις ομάδες που κινδυνεύουν πιο άμεσα η ΚΠΡ είναι αυτή τη στιγμή στη χειρότερη θέση. Αυτό και μόνο δίνει το μεγαλύτερο κίνητρο για σήμερα, κόντρα σε μία ομάδα που ήδη σκέφτεται την επόμενη σεζόν. Επίφοβος, αλλά έχει βάση ο άσος στο 2.35 (Interwetten.gr).


Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

17:00 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προϊστορία: 29-31-52
Α’ γύρος: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 2-1

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Περίεργο τρένο η Γουέστ Μπρομ: μετά από τρεις ήττες με Σίτι (εκτός), ΚΠΡ και Λέστερ (εντός) όπου δέχτηκε συνολικά 10 γκολ, πάει και κερδίζει την Κρίσταλ Πάλας, την ομάδα που από τότε που ανέλαβε ο Πάρντιου έχει «κηδέψει» κόσμο και κοσμάκη. Το 2-0 είναι λίγο πλασματικό, αφού η Πάλας ήταν καλύτερη. Προηγήθηκε μόλις στο 2’ με τον Μόρισον, οι γηπεδούχοι είχαν καλές φάσεις στη συνέχεια και δοκάρι στο 55’, αλλά δύο λεπτά νωρίτερα ο Γκάρντνερ με δυνατό σουτ είχε διαμορφώσει το τελικό 2-0. Είχε πλησιάσει απειλητικά την επικίνδυνη ζώνη, στους 5 βαθμούς και με το πρόγραμμα που ακολουθεί (Λίβερπουλ, Τσέλσι εντός, Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ εκτός) είχε κάθε λόγο να φοβάται, αλλά πλέον με το +8 από την τελευταία τριάδα είναι ουσιαστικά σωσμένη. Εκτός ο κίπερ Φόστερ (28 συμμ.). Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Μουλούμπου (15 συμμ.).

Εντός: 6-3-8
Γκολ: 21-26
Τελευταία 5: 2-0-3

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Και όμως κατάφερε να αποκλειστεί στα ημιτελικά του κυπέλλου, δεχόμενη δύο γκολ από τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος και έχασε την ευκαιρία να φτάσει στον τελικό και να φέρει ένα τίτλο μετά από χρόνια τρία χρόνια. Δίκαιο το αποτέλεσμα βάση συνολικής εικόνας, αφού παρότι προηγήθηκε στο 30’ με τον Κουτίνιο μετά από αναμπουμπούλα και κόντρα στη ροή, η Άστον Βίλλα είχε μεγαλύτερο πάθος και έκανε την ανατροπή (36’, 54’), με τους κόκκινους να έχουν μόνο μία κεφαλιά με τον Τζέραρντ, που κόπηκε πάνω στη γραμμή. Ενδεικτικό ότι πριν τη λήξη οι οπαδοί είχαν αρχίσει να αποχωρούν από το γήπεδο. Η ήττα έφερε κι άλλη αναστάτωση στα αποδυτήρια της και τελικά τα όσα είχαν γίνει μετά το ματς με τη Γιουνάιτεντ δεν ήταν φήμες. Ο Ρότζερς πάντως δεν ανησυχεί και χαρακτήρισε τον καλύτερο που μπορεί να κάτσει στον πάγκο της ομάδας αυτή τη στιγμή. Απόλυτη προσήλωση πλέον στο πρωτάθλημα και στις τελευταίες ελπίδες που της έμειναν για να διεκδικήσει είσοδο στην τετράδα, από την οποία απέχει 7 βαθμούς, αλλά έχοντας παιχνίδι λιγότερο. Εκτός από την Τσέλσι έχει εύκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος, αρχής γενομένης από σήμερα (Χαλ εκτός, ΚΠΡ εντός, Κρίσταλ Πάλας εντός, Στόουκ εκτός). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σακό (15 συμμ.) και ο δεξιός μπακ Φλάναγκαν.

Εκτός: 8-1-6
Γκολ: 20-20
Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση: Έχει πολλά να αποδείξει η Λίβερπουλ, αλλά πρέπει να αφήσει πίσω της τον ημιτελικό και τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό. Αγωνιστικά πάντως, αλλά και βάση κινήτρου, δεν μπορούμε να μην κοιτάμε προς τα δεξιά, τη στιγμή που το διπλό προσφέρεται στο 2.00 (Betshop).


GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

19:30 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ

Προϊστορία: 62-38-49
Α’ γύρος: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΜΑΝ. ΣΙΤΙ 0-2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Δεν χρειάστηκε να πατήσει γκάζι για να κάμψει την αντίσταση της Γουέστ Χαμ, επικρατώντας εντός έδρας με 2-0, σκορ που διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος. Απειλούσε από τα πρώτα λεπτά, αλλά το σκορ άνοιξε στο 18’ με αυτογκόλ του Κόλινς, μετά από σέντρα του Νάβας και ο Αγουέρο, που έφτασε τα 20 τέρματα, έκανε το 2-0 μετά από αντεπίθεση. Ξεπέρασε τις δύο σερί εκτός έδρας ήττες (Πάλας, Γιουνάιτεντ) και πλέον είναι στο χέρι της να παραμείνει στην 4η θέση, με τη Λίβερπουλ να μην πατάει καλά και να έχει μείνει στο -7, αλλά με παιχνίδι λιγότερο. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (67). Εκτός ο αρχηγός-κεντρικός αμυντικός Κομπανί (23 συμμ.), ο αριστερός μπακ Κλισί (23 συμμ./1 γκ./3 ασίστ), ο κεντρικός μέσος Μίλνερ (27 συμμ./3 γκ./6 ασίστ) και οι επιθετικοί Γιόβετιτς (17 συμμ./5 γκ./3 ασίστ), Μπόνι (5 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 11-3-2
Γκολ: 33-12
Τελευταία 5: 2-0-3

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Η άνοδος της φαινόταν από τη στιγμή που ανέλαβε ο Σέργουντ και μετά το 3-3 με την ΚΠΡ, όπου ξεμπλόκαρε ο Μπεντεκέ (χατ – τρικ), ακολούθησε άλλη μία νίκη, πολύ σημαντική κόντρα στην Τόττεναμ εκτός έδρας, πάλι με σκόρερ τον Μπεντεκέ. Αποκορύφωμα όμως όλων ήταν η νίκη στα ημιτελικά του κυπέλλου με τη Λίβερπουλ, όπου και πάλι σκόραρε ο Βέλγος (36’), ισοφαρίζοντας 6 λεπτά μετά το γκολ των κόκκινων. Στην επανάληψη ο Ντελφ έκανε την ανατροπή και οι «χωριάτες» κράτησαν δίκαια μέχρι το τέλος, για να πανηγυρίσουν την πρώτη συμμετοχή τους σε τελικό κυπέλλου μετά από 13 χρόνια! Προσγείωση πλέον στο πρωτάθλημα, όπου μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, ξέφυγε 4 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Και το πρόγραμμά της κρύβει πολλούς κινδύνους μέχρι το τέλος (Σίτι εκτός, Έβερτον, Γουέστ Χαμ εντός, Σαουθάμπτον εκτός, Μπέρνλι εντός). Έχει τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (24). Νο goal τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στη Σίτι για το πρωτάθλημα. Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Κλαρκ (25 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), Μπέικερ (10 συμμ.), Σεντέρος (8 συμμ.), ο δεξιός μπακ Χάτον (26 συμμ./1 γκ.), ο αριστερός μπακ Σισοκό (25 συμμ.) και ο αμυντικός μέσος Χερντ.

Εκτός: 5-2-10
Γκολ: 10-23
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά: Αν ξεφουσκώσει η Βίλλα μετά από τον θρίαμβο στο κύπελλο, μπορεί να γνωρίσει διασυρμό σήμερα. Με τον Μπεντεκέ σε εξαιρετική φόρμα θα προτιμήσουμε το γκολ-γκολ (1.95 Novibet), παρά το πετσοκομμένο over (1.50 Novibet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις