Πρέμιερ Λιγκ: Θα είναι η Μπέρνλι η πρώτη που θα υποβιβαστεί;

 

14:45 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Προϊστορία: 65-23-52
Α’ γύρος: ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1-1

ΕΒΕΡΤΟΝ: Το καλό σερί των προηγούμενων αγωνιστικών (4-1-0) σταμάτησε στο Βίλλα Παρκ, όπου έχασε από τη Βίλλα με 2-3. Είχε πρόβλημα να σταματήσει τον Μπεντεκέ, που της έβαλε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο (10, 45’), ενώ χρειάστηκε και η συμβολή του Χάουαρντ για να κρατήσει το σκορ. Στην επανάληψη μπήκε πιο δυνατά και στο 58’ κέρδισε πέναλτι με τον Νέισμιθ, στο οποίο ευστόχησε ο Λουκάκου. Δεν μπόρεσε να παραμείνει στο ίδιο τέμπο και στο 64’ δέχτηκε και τρίτο, καταφέρνοντας απλά να μειώσει στο τελικό σκορ στις καθυστερήσεις με περιπετειώδη κεφαλιά του Γιαγκέλκα, που θα μπορούσε όμως να δοθεί και επιθετικό φάουλ του Κόλμαν στον Γκίβεν πριν το γκολ. Έπεσε στην 11η θέση και στην καλύτερη περίπτωση, μπορεί να φτάσει τερματίσει μέχρι την 9η θέση, αλλά στην Αγγλία ακόμα και αυτό έχει αξία. Under οι 4 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Σάντερλαντ, τρεις από αυτές ήταν και no goal. Εκτός ο δεξιός μπακ Χίμπερτ (4 συμμ.), ο αριστερός μπακ Οβιέδο (6 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Γκίμπσον (9 συμμ.) και ο αριστερός μέσος Πίενααρ (9 συμμ./2 ασίστ).

Εντός: 7-7-3
Γκολ: 27-18
Τελευταία 5: 3-1-1

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Πήρε νίκη τεράστιας βαθμολογικής σημασίας κόντρα στη Σαουθάμπτον, που την κρατάει ζωντανή στη μάχη της παραμονής, που γίνεται πάντως όλο και πιο δύσκολη. Με αρκετή δόση τύχης ο Γκρέιχαμ κέρδισε πέναλτι στο 20’, στο οποίο ευστόχησε ο Ζόρντι Γκόμεθ. Αστεία η αντίδρασή της μετά το γκολ, αφού πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό η Σαουθάμπτον έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με τον Παντιλίμον να έχει ευθύνη. Στην αρχή της επανάληψης όμως κέρδισε δεύτερο πέναλτι και αποβολή της Σαουθάμπτον, με τον Ισπανό να σκοράρει και πάλι και τις «μαυρόγατες» να κρατούν μέχρι το τέλος. Παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά μόλις ένα βαθμό από Λέστερ και Χαλ και δύο από Βίλλα και Νιούκαστλ. Το έργο της πάντως πολύ δύσκολο, αφού σήμερα έχει τη δύσκολη έξοδο με την Έβερτον, στην επόμενη αγωνιστική δίνει μάχη ζωής και θανάτου με τη Λέστερ και τελειώνει με δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας κόντρα σε Άρσεναλ και Τσέλσι. Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, 15 σε 35 αγωνιστικές. Κόντρα στην Έβερτον πάντως δεν το συνηθίζει, με μόλις 23 μεταξύ τους αναμετρήσεις από τις 140 συνολικά να έχουν λήξει ισόπαλες. Εξαίρεση ο πρώτος γύρος, όπου ήρθαν 1-1. Τελευταία εκτός έδρας νίκη ήταν στις 21/12 κόντρα στη Νιούκαστλ (1-0). Από τότε έχει 0-4-4. Έχει επίσης τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (28). Εκτός ο κεντρικοί αμυντικοί Μπράουν (24 συμμ.), Ο’Σι (34 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Άλβαρες (13 συμμ.), ο επιθετικός Φλέτσερ (26 συμμ./4 γκ./2 ασίστ) και ο εξτρέμ Τζιακερίνι (7 συμμ.).

Εκτός: 2-8-6
Γκολ: 12-23
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά: Το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο και η νίκη είναι μονόδρομος για τη Σάντερλαντ. Με τις απουσίες που έχει όμως μεσοαμυντικά θα είναι δύσκολα πάντως να αποφύγει το γκολ από την ποιοτική Έβερτον. Το 2.12 στο Χ2 (Stoiximan) είναι μία σκέψη, αλλά θα προτιμήσουμε το γκολ-γκολ στο 1.95 (Stoiximan).


 GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο. 

17:00 ΛΕΣΤΕΡ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Προϊστορία: 14-14-21
Α’ γύρος: ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΛΕΣΤΕΡ 2-0

ΛΕΣΤΕΡ: Συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού, πετυχαίνοντας τη 5η νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια της, επικρατώντας αυτή τη φορά της Νιούκαστλ εύκολα εντός έδρας με 3-0. Ο Ουγιόα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μόλις στα 35 δευτερόλεπτα. Στο 17’ ο προωθημένος Μόργκαν πέτυχε δεύτερο με προβολή, πάλι από ασίστ του Ολμπράιτον και έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, εκτός από τρεις περιπτώσεις στο 25’-35’, ενώ στο 48’ κλείδωσε τη νίκη με το τραβηγμένο πέναλτι που κέρδισε ο Βασιλέφσκι και στο οποίο ευστόχησε ο Ουγιόα, με τη Νιούκαστλ να μένει με 10 στο 62’ και με 9 στις καθυστερήσεις. Δείχνει τα καλά στοιχεία της αρχής της σεζόν και ικανή να πετύχει την παραμονή. Όλα όμως θα κριθούν στα δύο τελευταία παιχνίδια της, κόντρα σε Σάντερλαντ, που είναι και το πιο σημαντικό και ΚΠΡ, η οποία πιθανότατα θα είναι αδιάφορη τότε. Εκτός ο αριστερός μπακ Μπακαγιόγκο, ο κεντρικός μέσος Κινγκ (22 συμμ./2 γκ.) και ο επιθετικός Νιούτζεντ (28 συμμ./5 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 5-5-7
Γκολ: 21-21
Τελευταία 5: 4-0-1

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Συνεχίζει να έχει τάσεις αυτοχειρίας και παρέμεινε χωρίς νίκη για 3η αγωνιστική χωρίς νίκη (0-1-2), χάνοντας εκτός έδρας από τη Σάντερλαντ. Σε ένα ματς με λίγες καλές φάσεις, μία κίνηση καράτε του Φόντε πάνω στον Γκρέιχαμ, επέτρεψε στους γηπεδούχους να προηγηθούν στο 21’. Η απάντηση πιο εύκολη από ότι θα περίμενε, με τον Μανέ να εκμεταλλεύεται κακή έξοδο του Παντιλίμον και να ισοφαρίζει πριν περάσει ένα λεπτό. Στην αρχή της επανάληψης όμως όλα άλλαξαν, με τον Γουάρντ-Πράους να κάνει δεύτερο πέναλτι και να αποβάλλεται και τη Σάντερλαντ να μην χάνει την ευκαιρία να προηγηθεί και πάλι. Συνολικά μετράει μόλις μία νίκη στα 5 τελευταία (1-1-3) και δεν εκμεταλλεύτηκε τα αρνητικά αποτελέσματα της 6ης Τόττεναμ, από την οποία απέχει ένα βαθμό. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην Πρέμιερ (28). Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Γουάρντ-Πράους (23 συμμ./1 γκ./6 ασίστ). Εκτός ο κίπερ Φόρστερ (30 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Σνάιντερλιν (26 συμμ./4 γκ./1 ασίστ),οι εξτρέμ Μανέ (27 συμμ./7 γκ./2 ασίστ), Τάντιτς (31 συμμ./3 γκ./7 ασίστ) και οι επιθετικοί Μαγιούκα (5 συμμ.), Ροντρίγκεζ, Γκάλαχερ.

Εκτός: 8-4-5
Γκολ: 17-16
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση: Στα πάνω της η Λέστερ, που δείχνει απίστευτη δίψα για να πετύχει την παραμονή. Θέλει αλλά δε μπορεί η Σαουθάμπτον, που θα έχει καλές απουσίες και σήμερα. Ο Κούμαν δε θέλει να ρισκάρει και πάλι και περιμένουμε να δούμε τα καλά αμυντικά στοιχεία των «αγίων» μετά από καιρό, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Under στο 1.80 (Interwetten).


 BetShop.gr – Πληρώνει αμέσως εντός 4 ωρών – χωρίς κρυφές χρεώσεις.

17:00 ΧΑΛ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Προϊστορία: 5-1-13
Α’ γύρος: ΜΠΕΡΝΛΙ-ΧΑΛ 1-0

ΧΑΛ: Λίγη στο ματς με την Άρσεναλ και δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, χάνοντας δίκαια με 1-3. Από το ημίχρονο βρέθηκε με τρία γκολ στην πλάτη. Το 0-1 έγινε από απευθείας εκτέλεση φάουλ, που βρήκε πάνω στον Ντόσον, στο 0-2 υπήρχε πάλι κόντρα στο πόδι του Μπρέιντι και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μετά από λάθος στο κέντρο έγινε με αντεπίθεση το 0-3 και όλα τελείωσαν. Η μοναδική αντίδραση ήρθε στο 56’ με κεφαλιά του Κουίν, αλλά τίποτα παραπάνω ως το τέλος. Είδε έτσι τη Σάντερλαντ να την πλησιάζει στον ένα βαθμό και σήμερα θέλει να γίνει η ομάδα που θα καταδικάσει τη Μπέρνλι, αλλά κυριότερο να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για την παραμονή, αφού ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, με Τόττεναμ εκτός και Γιουνάιτεντ εντός. Νο goal και under τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στη Μπέρνλι. Εκτός ο αρχηγός-κεντρικός αμυντικός Κέρτις Ντέιβις (21 συμμ.), οι κεντρικοί μέσοι Μέιλερ (25 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Ντιαμέ (12 συμμ./4 γκ.) και ο εξτρέμ Σνόντγκρας (1 συμμ.).

Εντός: 5-4-8
Γκολ: 19-23
Τελευταία 5: 2-0-3

ΜΠΕΡΝΛΙ: Καταδικαστική η ήττα στο Μπόλεϊν Ρόουντ από τη Γουέστ Χαμ, που την άφησε στον πάτο της βαθμολογίας και στο -7 από την σωτηρία, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, κάνοντας πλέον το έργο της τρομερά δύσκολο. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πέναλτι που έκανε ο Νταφ στο 24’, αντικρίζοντας και την κόκκινη. Η Γουέστ Χαμ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, αλλά η αντίδρασή της ήταν πολύ καλή και παρότι με αριθμητικό μειονέκτημα δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, μεταξύ αυτών και δοκάρι στην αρχή της επανάληψη. Ο μοναδικός τρόπος για να ελπίζει στην παραμονή είναι μόνο με τρεις νίκες στα τελευταία παιχνίδια της, αρχής γενομένης από τον σημερινό πρώτο τελικό, ενώ ακολουθούν Στόουκ (εντός) και Βίλλα (εκτός). Χωρίς νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια της (0-1-5). Έχει τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (26), έχοντας αποτύχει να σκοράρει στα 6 τελευταία παιχνίδια της και σκοράροντας μόλις ένα τέρμα στα 9 τελευταία στο πρωτάθλημα. Είναι επίσης η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα, έχοντας μαζέψει μόλις 8 βαθμούς μακριά από το Τερφ Μουρ. Μετράει 10 σερί under. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Λονγκ (1 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Μάρνεϊ (20 συμμ.) και ο επιθετικός Βόουκς (13 συμμ.). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Νταφ (19 συμμ.).

Εκτός: 1-5-11
Γκολ: 12-32
Τελευταία 5: 0-1-4

Πρόταση στοιχημα: Εξάποντο παραμονής, με τη Χαλ να είναι πιο κοντά στη σωτηρία, αλλά με δυσκολότερο πρόγραμμα και τη Μπέρνλι να έχει την τελευταία ευκαιρία της σήμερα, αφού με ήττα υποβιβάζεται. Θα πέσουν κορμιά σήμερα και ελπίζουμε να ξεκολλήσει η Μπέρνλι από τα σερί παιχνίδια με χαμηλό σκορ. Over στο 2.10 (Mybet).


 

19:30 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προϊστορία: 6-6-19
Α’ γύρος: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1-0

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Δεν ήταν ικανή να χαλάσει τη γιορτή στην Τσέλσι, χάνοντας με 0-1 στο Στάμφορντ Μπριτζ, επιτρέποντας έτσι στους γηπεδούχους να στεφθούν και μαθηματικά πρωταθλητές Αγγλίας. Το παιχνίδι κρίθηκε από το πέναλτι που έκανε ο ΜακΆρθουρ στο 44’, το οποίο απέκρουσε αρχικά ο Σπερόνι, αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Αζάρ στην επαναφορά. Μοναδική αντίδρασή της στο 69’, με ένα μακρινό σουτ του Πάντσεον, που έφυγε ξυστά δίπλα από το δοκάρι. Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ήττα της, έχοντας αποτύχει να σκοράρει και στις τρεις (Γουέστ Μπρομ, Χαλ οι 2 προηγούμενες). Λογικά τα αποτελέσματα αφού πέτυχε το στόχο της παραμονής. Ακόμα και αν κάνει το 3 στα 3 η Σάντερλαντ και χάσει και στα τρία δικά της, θα πρέπει να έχει μεγάλη αρνητική διαφορά τερμάτων. Αυστηρά μαθηματικά, χρειάζεται ακόμα ένα βαθμό. No goal τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Εκτός ο αριστερός μέσος Τόμας (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Κάμπελ (19 συμμ./4 γκ.), Σαμάκ (15 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 5-3-9
Γκολ: 19-25
Τελευταία 5: 2-0-3

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ήττα-έκπληξη για την ομάδα του φαν Χάαλ, που έχασε με 0-1 από τη Γουέστ Μπρομ, συμπληρώνοντας έτσι τρεις σερί ήττες, στις οποίες δεν κατάφερε να σκοράρει. Με Τσέλσι και Έβερτον δικαιολογούνται, αλλά κόντρα στη Γουέστ Μπρομ όχι. Δεν πατούσε πολύ καλά, χάνοντας καλές ευκαιρίες, κυρίως με τον φαν Πέρσι, ο οποίος έχασε και την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 74’, αστοχώντας σε πέναλτι. Η Γουέστ Μπρομ είχε προηγηθεί στο 63’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, που κόντραρε στον τοίχο. Έμεινε έτσι στους 65’ βαθμούς και οι ελπίδες της για τη 2η θέση εκμηδενίστηκαν. Αυτό που την ενδιαφέρει πλέον είναι να μαζέψει άλλους 5 βαθμούς για να εξασφαλίσει την 4η θέση, έχοντας στο -4 τη Λίβερπουλ. Ο φαν Χάαλ πάντως ξεκίνησε να μιλάει ήδη για πρωτάθλημα του χρόνου. Απέκτησε τον διεθνή Ολλανδό εξτρέμ Μέμφις Ντεπάι από την PSV έναντι 34 εκατ. ευρώ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Έβανς (13 συμμ.), οι αριστεροί μπακ Ρόχο (20 συμμ.), Σο (15 συμμ.), ο δεξιός μπακ Ράφαελ (10 συμμ./1 ασίστ) και ο αμυντικός μέσος Κάρικ (18 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 5-7-5
Γκολ: 19-21
Τελευταία 5: 2-0-3

Προγνωστικά: Δεν περιμένουμε να αλλάξει σήμερα η αδιαφορία της Κρίσταλ Πάλας και με την ανάγκη που έχει η Γιουνάιτεντ για τους βαθμούς, περιμένουμε να επιβεβαιωθεί το διπλό στο 1.90 (Betshop).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις