Πρέμιερ Λιγκ: Βλέπει 2η θέση η Γιουνάιτεντ

 

14:45 ΛΕΣΤΕΡ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Προϊστορία: 29-17-32
Α’ γύρος: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΛΕΣΤΕΡ 1-0
Κύπελλο: ΛΕΣΤΕΡ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1-0

ΛΕΣΤΕΡ: Προερχόταν από εκπληκτικό σερί τεσσάρων νικών, που την έβγαλαν μετά από πολύ καιρό από την επικίνδυνη ζώνη και ακόμα και κόντρα στην Τσέλσι έδειξε ότι… έρχεται με φόρα. Χωρίς να φανεί πολύ, κατάφερε να προηγηθεί με τον Ολμπράιτον στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αλλά το γκολ τη ισοφάρισης στο 48’ χάλασε από νωρίς τα σχέδια της, υποχώρησε και τελικά μέσα σε 4 λεπτά προς το τέλος δέχτηκε άλλα δύο και δεν απέφυγε την ήττα. Η παραμονή είναι στο χέρι της, αφού σήμερα θέλει να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση της αντιπάλου και να τα δώσει όλα στους δύο τελευταίους τελικούς με Σάντερλαντ (εκτός) και ΚΠΡ (εντός), από τις οποίες τώρα είναι στο +1 και +4 αντίστοιχα. Στη επόμενη υποδέχεται τη Σαουθάμπτον. Υποδέχτηκε τη Νιούκαστλ και τον Γενάρη στο κύπελλο, επικρατώντας με 1-0. Under οι 10 από τις 11 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Χουτ (10 συμμ./1 γκ.), ο αριστερός μπακ Μπακαγιόγκο, ο κεντρικός μέσος Κινγκ (22 συμμ./2 γκ.) και ο επιθετικός Νιούτζεντ (28 συμμ./5 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 4-5-7
Γκολ: 18-21
Τελευταία 5: 4-0-1

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ήθελε να αποφύγει ακόμα μία ήττα, αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε, χάνοντας για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι, αυτή τη φορά εντός έδρας από τη Σουόνσι. Ξεκίνησε καλά και στο 20’ ο Πέρεθ εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση κίπερ-αμυντικού και άνοιξε εύκολα το σκορ. Ισοφαρίστηκε όμως στο 45’+2 σε στημένη φάση και στην επανάληψη ξέχασε να μπει, δεχόμενη δεύτερο στο 48’, ενώ στη συνέχεια η άμυνα της την πρόδωσε για ακόμα μία φορά και δέχτηκε πολύ εύκολα το τρίτο, με τον ντε Γιόνγκ απλά να μειώνει στο τέλος. Πλέον συγκαταλέγεται στις ομάδες που κινδυνεύουν, αφού ο κατήφορος από την ώρα που ανέλαβε ο Κράβερ δε λέει να σταματήσει και 4 αγωνιστικές πριν το τέλος, πλησίασε στους 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Επιπλέον έχει πολύ κακή λειτουργία ανασταλτικά, έχοντας τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (57) και δεχόμενη γκολ στα 20 από τα 22 τελευταία παιχνίδια της. Είναι αήττητη σε επίπεδο πρωταθλήματος –Πρέμιερ και Τσάμπιονσιπ- από τη Λέστερ σε 9 αναμετρήσεις (5-4-0). Τιμωρημένος ο επιθετικός Σισέ (19 συμμ./11 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο κίπερ Έλιοτ (3 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Στίβεν Τέιλορ (10 συμμ./1 γκ.), ο αριστερός μπακ Χαϊνταρά (15 συμμ./1 ασίστ) και ο αμυντικός μέσος Τιοτέ (11 συμμ./2 ασίστ).

Εκτός: 3-4-10
Γκολ: 13-31
Τελευταία 5: 0-0-5

Προγνωστικά στοιχήματος: Θα είναι κρίμα για τη Λέστερ να χάσει την παραμονή, ειδικά τώρα, που θυμίζει την καλή ομάδα που είδαμε πέρυσι στην Τσάμπιονσιπ και φέτος στην αρχή της χρονιάς. Σε μαύρα χάλια η Νιούκαστλ, που έχει κίνητρο, αλλά δε δείχνει ότι έχει καταλάβει την κατάστασή της. Ελπίζουμε να μην το καταλάβει σήμερα. Άσος στο 1.97 (Stoiximan).


Novibet.gr – Παίξε νόμιμα με 150 ευρώ Bonus πρώτης κατάθεσης

17:00 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Προϊστορία: 64-49-61
Α’ γύρος: ΕΒΕΡΤΟΝ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ 3-0

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Απέδειξε και στο Μάντσεστερ ότι είναι σε καλή κατάσταση, κοιτώντας τη Σίτι στα μάτια, αν και τελικά δεν απέφυγε την ήττα. Τραγικό λάθος του Γκούζαν, που έδωσε ένα από τα πιο εύκολα γκολ που σκόραρε ποτέ ο Αγουέρο, έφερε το 1-0 μόλις στο 3’ και στη συνέχεια ήταν μονίμως στην άμυνα. Στην επανάληψη έδειξε να πατάει καλύτερα και παρότι δέχτηκε δεύτερο από απευθείας εκτέλεση φάουλ (66’), μείωσε με τον Κλέβερλι δύο λεπτά αργότερα και στο 85’ με έξυπνο σουτ έκανε το 2-2, αν και δεν το κράτησε για πολύ, με τη Σίτι να πετυχαίνει τρίτο. Ένα λεπτό πριν είχε τεράστια ευκαιρία με τον Μπεντεκέ, ο οποίος υποδείχθηκε λανθασμένα οφσάιντ. Στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, όλοι οι αγώνες από δω και πέρα θα είναι «τελικοί» και θέλει προσπάθεια, αφού δεν έχει θεωρητικά εύκολα παιχνίδια (Έβερτον, Γουέστ Χαμ εντός, Σαουθάμπτον εκτός, Μπέρνλι εντός). Μαζί με Μπέρνλι και Σάντερλαντ, έχει τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ, αν και υπάρχει σαφέστατη βελτίωση σε αυτό το κομμάτι από τότε που ανέλαβε ο Σέργουντ, με τον οποίο έχει σημειώσει 14 γκολ σε 9 αγώνες, ενώ με τον Λαμπέρτ είχε 12 γκολ σε 25 αγωνιστικές! Να μη ξεχάσουμε και τα 4 συνολικά γκολ που σημείωσε σε προημιτελικό και ημιτελικού κυπέλλου, κόντρα σε Γουέστ Μπρομ και Λίβερπουλ (από 2). Εκτός οι κεντρικός αμυντικοί Μπέικερ (10 συμμ.), Κλαρκ (25 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), ο δεξιός μπακ Χάτον (26 συμμ./1 γκ.), ο αμυντικός μέσος Χερντ και ο εξτρέμ Αγκμπονλαχόρ (31 συμμ./6 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 3-6-7
Γκολ: 14-22
Τελευταία 5: 1-1-3

ΕΒΕΡΤΟΝ: Είχαμε σταματήσει να την πιστεύουμε, αλλά μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη ήρθε στα καλά της επίπεδα και παίζει σαφώς καλύτερο ποδόσφαιρο. Αποκορύφωμα το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, όπου επικράτησε με 3-0, διευρύνοντας το αήττητο σε 6 αγωνιστικές (5-1-0). Στόχος η παραμονή στην πρώτη δεκάδα, όντας 10η για την ώρα. Με αντεπίθεση έκανε το 1-0 μόλις στο 4’, απειλήθηκε αρκετές φορές, αλλά στο 35’ ο Στόουνς έπιασε άπιαστη κεφαλιά μετά από κόρνερ και έκανε το 2-0. Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο μέρος και στο 74’ ο Μιραλάς διαμόρφωσε το τελικό σκορ, πάλι σε αντεπίθεση. Αήττητη από την Άστον Βίλλα στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους (4-4-0). Over οι 6 από αυτές. Ο αριστερός μπακ Οβιέδο (6 συμμ.), ο δεξιός μπακ Χίμπερτ (4 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Γκίμπσον (9 συμμ.) και ο αριστερός μπακ Πίενααρ (9 συμμ./2 ασίστ)

Εκτός: 4-4-9
Γκολ: 17-25
Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση: Ανεβασμένη η Άστον Βίλλα, που έχει βελτιωθεί αισθητά επιθετικά. Χωρίς άγχος η Έβερτον, που θέλει ένα καλό ντεμαράζ για το τέλος και δεν βλέπουμε το λόγο να κλειστεί σήμερα. Γκολ-γκολ στο 1.80 (Interwetten).


Interwetten.gr – Aπολαύστε παίζοντας στοίχημα σε ασφαλές, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον.

17:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΚΠΡ

Προϊστορία: 32-6-7
Α’ γύρος: ΚΠΡ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2-3

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Είχε κάποιες καλές ευκαιρίες στην έδρα της Χαλ στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι της, αλλά χρειάστηκαν και 2-3 καλές επεμβάσεις από τον Μινιολέ, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ στο 36’, φάση στην οποία κοιμήθηκε η άμυνα της ομάδας, με το οποίο κρίθηκε η αναμέτρηση. Μόλις μία η νίκη στα 5 τελευταία (1-1-3), με την κοιλιά που κάνει τίποτα δεν είναι σίγουρο, όντας 5η, αλλά σε ισοβαθμία με την Τόττεναμ και έχοντας τη Σαουθάμπτον στο -1. Ακολουθεί το ντέρμπι με την Τσέλσι. Παρά το κακό κλίμα και τα όσα είχαν ακουστεί για τα αποδυτήρια της ομάδας πριν 5-6 αγώνες, ο Ρότζερς φαίνεται πως θα παραμείνει και του χρόνου, αφού σε μεσοβδόμαδες δηλώσεις του, έδειξε να έχει ήδη ξεκινήσει μαζί με τη διοίκηση τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, για την οποία μάλιστα ζήτησε 1-2 πρωτοκλασάτους παίχτες που θα κάνουν τη διαφορά. Εξαιρετική η προϊστορία της με την ΚΠΡ, με την οποία μετράει 32 νίκες σε 45 αναμετρήσεις. Under οι 5 από τις 6 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε, στις 4 από αυτές κέρδισε με 1-0. Εκτός οι δεξιοί μπακ Αλμπέρτο Μορένο (26 συμμ./2 γκ.), Φλάναγκαν, ο κεντρικός αμυντικός Σακό (15 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Λούκας (16 συμμ.) και οι επιθετικοί Στάριτζ (12 συμμ./4 γκ./1 ασίστ), Μπαλοτέλι (16 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 9-5-3
Γκολ: 27-16
Τελευταία 5: 1-1-3

ΚΠΡ: Καταδικαστική η ισοπαλία με τη Γουέστ Χαμ (0-0), σε ένα ματς που είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες και άστοχο πέναλτι του Όστιν στο 23’ (απόκρουση), αφού χρειαζόταν μόνο νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για παραμονή. Μαθηματικά ελπίζει, αλλά έχοντας δύο συνεχόμενα εκτός έδρας με Λίβερπουλ και Σίτι, θα πρέπει να ελπίζει σε πολλά στραβοπατήματα, να πάρει τη νίκη κόντρα στη Νιούκαστλ στο Λόφτους και να πάει στον «τελικό» με την Λέστερ στην αυλαία του πρωταθλήματος, από την οποία απέχει τώρα 4 βαθμούς, όσο είναι η απόσταση και από τη σωτηρία –στην προτελευταία θέση για την ώρα. Δείχνει να το παλεύει πάντως τελευταία, έχοντας χάσει μόνο ένα από τα 4 τελευταία παιχνίδια της (1-2-1). Έχει πάντως τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (59). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Φέρντιναντ (11 συμμ.), ο δεξιός μπακ Φάρλονγκ (3 συμμ.), ο αριστερός μπακ Τραορέ (16 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Φαουρλίν (2 συμμ.), ο αριστερός μέσος Ντάουτι (3 συμμ.), ο εξτρέμ Βάργκας (21 συμμ./3 γκ./2 ασίστ) και οι επιθετικοί Ζαμόρα (29 συμμ./3 γκ./4 ασίστ), Ζάρατε (4 συμμ.).

Εκτός: 2-1-13
Γκολ: 17-36
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση: Η Λίβερπουλ θέλει μία καλή εμφάνιση -και λίγη τύχη- για να αλλάξει το κλίμα. Η ΚΠΡ μπορεί να της δώσει την ευκαιρία. Στο 1.40 ο άσος (Mybet).


GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

19:30 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Προϊστορία: 48-25-33
Α’ γύρος: ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 2-2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Με την πορεία της το τελευταία δίμηνο, γλυκοκοιτούσε τη 2η θέση, αλλά πλέον, μετά από τις δύο κολλητές ήττες με Τσέλσι και Έβερτον… φτου και από την αρχή στην 4η. Στο τελευταία μάλιστα κόντρα στην Έβερτον η τύχη της γύρισε την πλάτη, αφού ξεκίνησε δείχνοντας ότι πατάει καλύτερα, αλλά σε αντεπίθεση –και με δύο κόντρες από αμυντικούς της- μόλις στο 4’ δέχτηκε το πρώτο γκολ. Λίγο αργότερα ο Φελαϊνί είχε τεράστια ευκαιρία να πληγώσει την παλιά του ομάδα και να ισοφαρίσει, ενώ ακολούθησαν κι άλλες ευκαιρίες, τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε, όπως έκανε η Έβερτον, που στην δική της τρίτη σημείωσε δεύτερο γκολ από στημένη φάση (35’). Πεσμένα τα πράγματα στην επανάληψη, προσπάθησε να βρει λύσεις, αλλά η Έβερτον ήταν αυτή που χτύπησε για τρίτη φορά, πάλι με αντεπίθεση στο 74’. Τουλάχιστον δείχνει να έχει εξασφαλίσει την παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου, αφού Λίβερπουλ και Τόττεναμ είναι στο -7, ενώ είναι ανοιχτή και η μάχη για τη 2η θέση, με τις Σίτι και Άρσεναλ να είναι στο +2 –με παιχνίδι λιγότερο οι κανονιέρηδες. Με 14 νίκες εντός έδρας, έχει την καλύτερη επίδοση στην Πρέμιερ και πιθανότατα μόνο η Τσέλσι δείχνει ικανή να την ξεπεράσει. Over τα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της. Αρκετές οι απουσίες στην άμυνα: εκτός οι κεντρικοί αμυντικό Έβανς (13 συμμ.), Τζόουνς (19 συμμ.), οι αριστεροί μπακ Ρόχο (20 συμμ.), Σο (15 συμμ.), ο δεξιός μπακ Ράφαελ (10 συμμ./1 ασίστ) και ο αμυντικός μέσος Κάρικ (18 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 14-1-2
Γκολ: 40-13
Τελευταία 5: 3-0-2

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Προσπάθησε να παίξει κλεφτοπόλεμο κόντρα στην κουρασμένη και απογοητευμένη Λίβερπουλ, η οποία όμως ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να έχει φύγει με τη νίκη από το Χόθορνς. Από τη δική της πλευρά, θα μπορούσε να έχει προηγηθεί στα πρώτα λεπτά, αλλά στη συνέχεια σπάνια απειλούσε, ενώ στο 66’ γλίτωσε και από το δοκάρι. Αποφεύγοντας την ήττα σε δεύτερο σερί και μετά τη νίκη στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, άνοιξε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους 7 βαθμούς και πλέον χρειάζεται τουλάχιστον μία νίκη στα 4 τελευταία για να εξασφαλίσει σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή. Αυτό δείχνει πιο εφικτό να γίνει κόντρα στην επόμενη αγωνιστική Νιούκαστλ, αφού θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να το κάνει στα άλλα τρία που έχει (Γιουνάιτεντ εκτός, Τσέλσι εντός, Άρσεναλ εκτός). Δεν έχει δεχτεί γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Εκτός ο κίπερ Φόστερ (28 συμμ.).

Εκτός: 3-6-7
Γκολ: 11-20
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση: Λογικό το 1.35 του άσου, που πιστεύουμε ότι μπορεί να έρθει ακόμα πιο εύκολα. Με χάντικαπ ο άσος στο 2.05 (Mybet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις