Πάμε Στοίχημα Segunda Division: Τελευταία στροφή

 

19.00 ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ

Προϊστορία: 5-5-5
Πέρυσι: ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ 3-2

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ: Το ότι είναι βαθμολογικά αδιάφορη εδώ και αρκετές εβδομάδες, αυτό την κάνει να παίζει ελεύθερα και τα παιχνίδια της να έχουν αρκετά γκολ. Στο τελευταίο ματς αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στο Λούγκο και συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές αήττητη (2-1-0), βελτιώνοντας σε μεγάλο ποσοστό την βαθμολογική της εικόνα. Ήδη κάνει τα πλάνα της για την επόμενη σεζόν, ενώ προέρχεται από οχτώ διαδοχικά goal/goal και 7/8 over 2,5. Αμφίβολος ο αμυντικός Πουλίδο (19 συμ./3 γκολ).

Εντός: 9-5-6
Γκολ: 55-64
Τελευταία 5: 2-1-2

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: Έβγαλε τα μάτια της μόνη της η Σανταντέρ, χάνοντας με 1-0 εντός έδρας από την Πονφεραντίνα και πλέον είναι με το ενάμιση πόδι στην τρίτη κατηγορία. Αρκετά αγχωμένη στο ματς δέχθηκε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν αρκετό για να έρθει το μοιραίο. Πλέον βρίσκεται στο -3 από την Οσασούνα, αλλά έχει με το μέρος της την ισοβαθμία, αρκεί ίδια να κερδίσει σήμερα την αδιάφορη Αλμπαθέτε και η Οσασούνα να χάσει το δικό της παιχνίδι. Τραυματίας ο μέσος Γκρανέρο (27 συμ./3 γκολ).

Εκτός: 5-4-11
Γκολ: 41-53
Τελευταία 5: 2-0-3

Προγνωστικά στοιχήματος: Μοναδική ενδιαφερόμενη η Σανταντέρ, όμως το θέμα είναι αν μπορεί να κερδίσει την φορμαρισμένη Αλμπαθέτε. Πάμε καλύτερα με το over 2,5 και το 2,00 της Novibet.


 

 Interwetten.gr – Το Νο1 σε SmartPhone & Tablet!!!

19.00 ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Προϊστορία: 1-1-1
Πέρυσι: –

ΛΕΓΚΑΝΕΣ: Πήγε και έριξε την Μπαρτσελόνα Β’ στην δεύτερη κατηγορία και μάλιστα με το εντυπωσιακό εκτός έδρας 5-2. Δύο γκολ από τους Ρούμπεν Γκαρσία, Εράσο και ένα του Ρουίς συνέθεσαν το σκηνικό για την Λεγκανές, που επέστρεψε εμφατικά μετά από τρεις αγωνιστικές στα τρίποντα. Έχει πετύχει τον στόχο της παραμονής εδώ και καιρό, ενώ σήμερα παίζει με μια ακόμη ενδιαφερόμενη ομάδα, την Σαραγόσα. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του μέσος Εϊθμένδι (22 συμ.).

Εντός: 10-7-3
Γκολ: 46-40
Τελευταία 5: 2-2-1

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Είχε την ευκαιρία να τελειώσει μια και καλή με την συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου, αλλά η εντός έδρας ήττα από την Λας Πάλμας με 2-0 την κρατά ακόμη σε εγρήγορση. Αιφνιδιάστηκε με τα δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και όπως ήταν λογικό δεν βρήκε στην συνέχεια τις δυνάμεις να αντιδράσει. Πάντως βρίσκεται ακόμη στην έκτη θέση και στο +1 από την Πονφεραντίνα και με το ενδεχόμενο νίκης σήμερα επί της Λεγκανές, παίρνει αυτό που θέλει χωρίς να ασχολείται με άλλο αποτέλεσμα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Φερνάντες (36 συμ./1 γκολ) και τραυματίες ο αμυντικός Βαγιέχο (28 συμ./1 γκολ), ο μέσος Μπάσα (19 συμ./1 γκολ) και ο πρώτος σκόρερ Μπαστόν (38 συμ./23 γκολ).

Εκτός: 5-8-7
Γκολ: 59-56
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά στοιχήματος: Νίκη και μόνο νίκη για την Σαραγόσα, που δεν έχει τίποτα να φοβάται κόντρα στην Λεγκανές. Το διπλό πληρώνει 1,71 στην Netbet.


 

Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

19.00 ΜΠΕΤΙΣ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Προϊστορία: 11-1-3
Πέρυσι: –

ΜΠΕΤΙΣ: Μιας και που η άνοδος και η πρωτιά στην βαθμολογία έχουν επιτευχθεί δεν ήταν εύκολο να βρει σοβαρό κίνητρο στην Τενερίφη και επέστρεψε στις ήττες με 2-0. Είχε να χάσει εδώ και 10 αγωνιστικές, αλλά πλέον αυτό που μετράει είναι ότι του χρόνου θα παίζει στα μεγάλα σαλόνια της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Χαρακτήρα φιέστας σαφώς το σημερινό παιχνίδι με την Σπόρτινγ Χιχόν και θα προσπαθήσει να γιορτάσει με νίκη το εισιτήριο της ανόδου. Τιμωρημένοι οι μέσοι Ρέγιες (32 συμ.) και Καντίρ (24 συμ./1 γκολ).

Εντός: 14-3-3
Γκολ: 73-37
Τελευταία 5: 4-0-1

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Μπορεί να έκανε το 2/2 στην έδρα της στα τελευταία παιχνίδια η Σπόρτινγκ με Τενερίφη και Σαμπαντέλ, όμως από την στιγμή που δεν χάνει βαθμούς η Χιρόνα, παραμένει στην τρίτη θέση και στο -2 από την απευθείας άνοδο. Πλέον πρέπει να συμβιβαστεί ότι θα δώσει μάχη μέσω των πλέι οφ για να την πετύχει, αφού πρέπει να κερδίσει σήμερα την πρωτοπόρο Μπέτις και εκτός έδρας και την ίδια ώρα η Χιρόνα να στραβοπατήσει απέναντι στην αδιάφορη Λούγκο. Νοκ άουτ ο τραυματίας μέσος Μπαρέρα (11 συμ./1 γκολ).

Εκτός: 6-13-1
Γκολ: 54-27
Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολο ματς, αλλά λόγω έδρας δίνουμε το προβάδισμα στην Μπέτις. Μάλιστα πληρώνει καλά και συγκεκριμένα 3,90 στον Stoiximan.


 

 Στην Μπάλα είναι Γκουρού. Παίξε με 100% bonus εώς 100 ευρώ

19.00 ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Προϊστορία: 2-3-5
Πέρυσι: ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ 0-2

ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ: Έκανε το παιχνίδι της στο «Σαρδινέρο» και έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δικαιώθηκε, αφού με τη νίκη της επί της Σανταντέρ με 2-0, μείωσε την διαφορά της από την έκτη Σαραγόσα στο -1. Δεν τα παρατά σε καμία περίπτωση η Πονφεραντίνα, αφού απέναντι της σήμερα έχει μια βαθμολογικά αδιάφορη ομάδα, ενώ η Σαραγόσα έχει εκτός έδρας αποστολή. Πρωτίστως όμως πρέπει να κάνει αυτή το καθήκον της και να ντουμπλάρει τις νίκες της. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Καστανιέδα (16 συμ./1 γκολ), Καμίλε (16 συμ.).

Εντός: 11-6-3
Γκολ: 54-50
Τελευταία 5: 2-0-3

ΑΛΚΟΡΚΟΝ: Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της για φέτος, προηγήθηκε νωρίς με τον Νταβίντ Ροντρίγκεζ στο 9′, όμως δεν αποχαιρέτισε τον κόσμο της με νίκη, αφού δέχθηκε την ισοφάριση στο 76′ για το τελικό 1-1. Επίσης, έμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική δίχως τρίποντο, αφού ξέμεινε από στόχους και έμεινε μακριά από περιπέτειες. Εκτός έδρας έχει κάνει τις ζημιές της, όμως το θέμα είναι ότι σήμερα βρίσκει απέναντι της μια άκρως ενδιαφερόμενη βαθμολογικά ομάδα. Τιμωρημένος ο μέσος Μόρα (15 συμ.).

Εκτός: 5-8-7
Γκολ: 43-48
Τελευταία 5: 1-3-1

Προγνωστικά στοιχήματος: Μόνο νίκη θέλει η Πονφεραντίνα για να διατηρήσει τις πολλές ελπίδες για είσοδο στην εξάδα και η ντεφορμέ και αδιάφορη Αλκορκόν λίγο δύσκολα να την ανακόψει. Πιθανός ο άσος σε απόδοση 1,55 από την Mybet.


 

 Novibet.gr – Παίξε νόμιμα με 100 ευρώ Bonus πρώτης κατάθεσης

19.00 ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Προϊστορία: 0-1-0
Πέρυσι: –

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ: Η παρουσία της στην Σεγούντα Ντιβιζιόν φτάνει στο τέλος της, αφού οι τρεις διαδοχικές ήττες που γνώρισε σε αυτό το πολύ καθοριστικό κομμάτι του πρωταθλήματος, επικύρωσαν και μαθηματικά τον υποβιβασμό της. Στο τελευταίο της ματς υπέστη αναμενόμενα την ήττα από την Σπόρτινγκ Χιχόν εκτός έδρας με 2-0, ενώ έμεινε χωρίς τρίποντο για έκτη σερί αγωνιστική. Χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον κόντρα στην Οσασούνα και με την ψυχολογία στο χειρότερο δυνατό σημείο. Τιμωρημένος ο μέσος Τανάμπε (35 συμ./1 γκολ). Τραυματίες οι μέσοι Θιέρκολες (18 συμ.) και Ριάου (13 συμ.).

Εντός: 7-6-7
Γκολ: 39-64
Τελευταία 5: 0-1-4

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Συνεπής σε αυτό που έπρεπε να κάνει την προτελευταία αγωνιστική, αφού επικράτησε εντός έδρας της επίσης ενδιαφερόμενης Ουέλβα με 2-0. Μάλιστα, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, σκοράροντας με Βουγιαντίνοβιτς και Νταβίντ Γκαρσία. Σε συνδυασμό και με την ήττα της Σανταντέρ, την φέρνει μια ανάσα από την παραμονή και αρκεί μόλις ένας βαθμός απέναντι στην ήδη υποβιβασμένη για να διατηρήσει την θέση της στην Σεγούντα Ντιβιζιόν και του χρόνου. Ποινή τιμωρίας για τον αμυντικός Οϊερ (12 συμ./1 γκολ).

Εκτός: 2-6-12
Γκολ: 39-58
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά στοιχήματος: Ούτε όρεξη να αγωνιστούν δεν θα έχουν στην Σαμπαντέλ και η Οσασούνα μπορεί να τελειώσει την παραμονή με μία νίκη. Στο 1,75 το διπλό από την Betshop.

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις