Πάμε Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Προβλήματα στον ΠΑΟΚ

 

15:00 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προϊστορία: 1-1-3
Α’ γύρος (από 2010): ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-1

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αργά και σταθερά χτίζει διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, χάρη την εξαιρετική συγκομιδή που έχει στην έδρα του, στην οποία παραμένει αήττητος (6-6-0), γιατί εκτός έδρας μόνο παραγωγικός δεν είναι, έχοντας πάρει μόλις τρεις βαθμούς σε 12 εξόδους (0-3-9). Το εντός έδρας σερί διευρύνθηκε με το by 3-0 επί της Νίκης Βόλου, με το οποίο έφτασε τους 27 βαθμούς, βλέποντας επίσης τη θετική για τον ίδιο εξέλιξη της Τετάρτης, με την ισοπαλία στο Εργοτέλης-Πανιώνιος που τον κράτησε στο +5 από την τελευταία τετράδα. Δύο φορές έχει αντιμετωπίσει στην Κομοτηνή τον Παναιτωλικό, μία για τη β’ Εθνική, μία στη Σούπερ Λιγκ, στην πρώτη έμεινε στο 1-1, στη δεύτερη επικράτησε με 2-1. Στο στόχαστρο του ΠΑΟ μπήκε ο πολύ καλός κίπερ, Αθανασιάδης. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σέρφα (13 συμμ.), ο αριστερός μπακ Τσουμάνης (16 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και ο αμυντικός μέσος Λαδάκης (17 συμμ.).

Εντός: 6-6-0
Γκολ: 14-6
Τελευταία 5: 3-0-2

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση από τον Παναιτωλικό, στο πιο κρίσιμο παιχνίδι για την είσοδο στα πλέι-οφ κόντρα στον Αστέρα, παίρνοντας τη νίκη στο Αγρίνιο με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, αλλά μετά το 20’ ανέβηκε και στο 25’ άνοιξε το σκορ με εξαιρετική μπαλιά του Μαρτίνες στον Βιγιαφάνιες, ο οποίος πλάσαρε σωστά τον Κοσίτσκι. Ο ρυθμός ήταν πολύ καλύτερος στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν από μία μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν ένα γκολ, στην επανάληψη όμως ήταν απόλυτος κυρίαρχος και έφτασε στο 2-0 με εύστοχο πέναλτι του Άλβες στο 64’, το οποίο κέρδισε ο κορυφαίος του γηπέδου Μαρτίνες, σε μαρκάρισμα του Κουρμπέλη. Με αυτό το τρίποντο τα «καναρίνια» έπιασαν τους Αρκάδες στους 41 βαθμούς, αφήνοντας πίσω τους 4 βαθμούς στην 6η θέση τα Γιάννινα. Γκολ-γκολ τα 4 από τα 5 κόντρα στον Πανθρακικό. Μαζί με ΠΑΟ και Ατρόμητο, έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία (18). Εκτός ο αριστερός μπακ Σκαραμοτσίνο (5 συμμ./1 ασίστ) και ο εξτρέμ Βιγιαφάνες (15 συμμ./6 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 4-5-3
Γκολ: 12-9
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Δυνατός στην έδρα του ο Πανθρακικός, όπου ξέρει να μη χάνει. Σε εξαιρετική κατάσταση όμως και ο Παναιτωλικός και δεν είναι άδικο να πούμε ότι αυτή τη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα, παίζοντας και το καλύτερο ποδόσφαιρο. Σκληρή μάχη αναμένεται στην Κομοτηνή, πιθανή η ισοπαλία στο 3.20 (Stoiximan).


mybet – Δυνατό παιχνίδι, δίκαιες αποδόσεις και 100€ Bonus!

17:15 ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προϊστορία (από 2013): 2-1-0
Α’ γύρος: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΚΑΛΛΟΝΗ

ΚΑΛΛΟΝΗ: Οι δύο κίτρινες που πρόλαβε να δεχτεί ο Αντέτζο στην Κέρκυρα μέσα σε 33 λεπτά, άφησαν την ομάδα της Μυτιλήνης με 10 από πολύ νωρίς και αυτό έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων, που επικράτησαν με δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος (55’ πεν., 77’). Καθοριστική η φάση, για την οποία έχει δίκαιο να παραπονιέται η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου, αφού και οι δύο κάρτες ήταν αυστηρές. Σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσε να έχει φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό. Κακό το πρώτο ημίχρονο, αισθητά ανεβασμένη η Κέρκυρα στην επανάληψη, που εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή της, αν και η Καλλονή είχε παράπονα και για το πέναλτι, στο οποίο ο Αναστασιάδης δε φαίνεται να κάνει φάουλ πάνω στον Καϊκούτ. Τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-1-2), διατηρεί πάντως ασφαλή διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη (+6), κάθε πόντος πλέον θα είναι πολύτιμος, αφού θα την φέρνει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή. Πονάει στην επίθεση, αφού έχει τη 2η χειρότερη στο πρωτάθλημα (21). Και η τακτική του Βλάχου και η προσθήκες του χειμώνα, εστιάζουν στην βελτίωσή της, αλλά ακόμα δεν έχουν φανεί τα αποτελέσματα, εκτός από τα ματς με Εργοτέλη και Πανθρακικό. 1-2-3 το σερί του Βλάχου από τότε που ανέλαβε .Παραμένει αήττητη από τον ΠΑΣ, σε τρεις συνολικά αναμετρήσεις (2-1-0). Επέστρεψε ο επιθετικός Αγρίτης. Παραμένει εκτός ο κεντρικός αμυντικός Βαλιός (15 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Αντέτζο (24 συμμ./1 γκ./2 ασίστ). Δεν έχει εκδοθεί ακόμα το δελτίο του εξτρέμ Αράς και ο Βλάχος δεν μπορεί να τον υπολογίζει.

Εντός: 5-4-2
Γκολ: 10-9
Τελευταία 5: 1-1-3

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ήταν σε τροχιά Ευρώπης, τρέχοντας αήττητο 8 αγωνιστικών (3-5-0) και έχοντας πλησιάσει στον πόντο από την πεντάδα, στο ματς με τον Πανιώνιο όμως έκανε μεγάλο πισωγύρισμα, χάνοντας εντός έδρας με 1-3. Κακό το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, στο οποίο είχε 2 καλές φάσεις, αλλά τελείωσε με το χειρότερο δυνατό τρόπο, με τον Πανιώνιο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, σε πέναλτι που έκανε ο Μιχαήλ με το χέρι. Μπήκε αποφασισμένος στην επανάληψη και με πανέμορφο σουτ του Τσουκαλά έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 55’. Είχε άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 62’ και 67’, αλλά ο Πανιώνιος με δύο εκτελέσεις φάουλ και ισάριθμες κεφαλιές καθάρισε το παιχνίδι μέσα σε τρία λεπτά (71’, 74’). Στις στημένες φάσεις και τις λεπτομέρειες που έκριναν τον αγώνα στάθηκε και ο Γιάννης Πετράκης, έχοντας παράπονα από τους παίχτες του, που δεν ήταν 100% συγκεντρωμένοι. Τόνισε επίσης ότι δεν είναι πρώτη φορά που παθαίνει τέτοιο μπλακ-άουτ η ομάδα του. Δεν πτοείται πάντως και είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια, με την πεντάδα πλέον να απέχει 4 βαθμούς. Εκτός ο δεξιός μπακ Ντάσιος (16 συμμ./1 ασίστ), ο αμυντικός μέσος Γαρουφαλιάς (1 συμμ.) και ο αριστερός μπακ Φόνσι Ναδάλες (12 συμμ./2 ασίστ).

Εκτός: 2-6-3
Γκολ: 9-12
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Τα Γιάννινα ξέρουν πολύ καλά το παιχνίδι της υπομονής και θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις. Με τον Βλάχο η Καλλονή δεν έχει την ίδια καλή άμυνα όπως επί Ματζουράκη, αλλά την περιμένουμε πιο προσεχτική σήμερα, αφού η ανάγκη για βαθμούς έχει μεγαλώσει. Πιθανή η ισοπαλία στο ημίχρονο στο 1.90 (Mybet).


Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

19:30 ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΟΚ

Προϊστορία (1996): 0-3-10
Α’ γύρος: ΠΑΟΚ-ΒΕΡΟΙΑ 4-1

ΒΕΡΟΙΑ: Δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση για τη Βέροια, που πήρε τη νίκη στη Λειβαδιά, με τον παρόμοιο τρόπο με τον οποίο την έχασε στην προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας από τον Ατρόμητο (1-1, ισοφαρίστηκε στο 89’). Οι Βοιωτοί είχαν την υπεροχή και απείλησαν αρκετά στην επανάληψη, έχοντας και ακυρωθέν γκολ. Από στημένη φάση και κόντρα στη ροή, ο Μαραγκός σε στημένη φάση άνοιξε το σκορ (84’), ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Καλτσάς με ωραίο μονοκόμματο σουτ κλείδωσε τη νίκη για την «Βασίλισσα». Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από 6 αγώνες (0-2-4, μαζί με το κύπελλο), έχοντας πάρει μόνο ένα βαθμό στους 4 τελευταίους για το πρωτάθλημα, φτάνοντας στους 34 βαθμούς. Η πεντάδα για την ώρα δεν είναι ο πρώτος στόχος, από την οποία απέχει 7 βαθμούς. Πολύ σημαντική πάντως χαρακτήρισε ο Γκρανέρο τη νίκη για τη συνέχεια, βλέποντας την ομάδα του να κρατάει το μηδέν για πρώτη φορά από τις 17/12 (13 αγώνες, μαζί με το κύπελλο)! Τέσσερις από τις 6 τελευταίες αναμετρήσεις στη Βέροια κόντρα στον ΠΑΟΚ, συνοδεύτηκαν από γκολ-γκολ και over. Και στις 4 ηττήθηκε. Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Καλί (11 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Μπαργκάν (18 συμμ./1 ασίστ). Τιμωρημένοι οι αμυντικοί μέσοι Μπαλάφας (9 συμμ./1 γκ.), Μαραγκός (3 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Βάσκεζ (15 συμμ.) και η φετινή αποκάλυψη, ο εξτρέμ Καλτσάς (24 συμμ./11 γκ./4 ασίστ).

Εντός: 7-3-2
Γκολ: 22-14
Τελευταία 5: 1-1-3

ΠΑΟΚ: Η ελεύθερη πτώση συνεχίζεται για τον ΠΑΟΚ, μετά την τραγική εμφάνιση στο Περιστέρι και τη βαριά ήττα με 0-4, τη μεγαλύτερη σε έκταση για φέτος. Ο Αναστασιάδης είναι στο στόχαστρο, όπως και οι περισσότεροι παίχτες, η ομάδα δεν έχει κερδίσει στα 4 τελευταία (0-1-3) και από διεκδικητής του τίτλου, ούτε στη 2η θέση δεν μπορεί να ελπίζει, με τον Παναθηναϊκό να έχει ξεφύγει στο +5. Επιπλέον συνεχίζονται τα εσωτερικά προβλήματα στον Δικέφαλο, αφού είχαμε παραίτηση του τεχνικού διευθυντή Ζήση Βρύζα, ο οποίος έχει ανοίξει βεντέτα με τον Αναστασιάδη για το ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο στις μεταγραφές, με τη διοίκηση ωστόσο ακόμα να μην την έχει κάνει δεκτή. Αναμένει απόφαση τιμωρίας της Τούμπας, αφού η αρχική απόφαση για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό προέβλεπαν μόνο χρηματικό πρόστιμο, αλλά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε ο ίδιος έφεση, ζητώντας τιμωρία κεκλεισμένων για δύο αγωνιστικές. Δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία παιχνίδια του, ενώ οι δύο πρώτοι σκόρερ του Αθανασιάδης (10) και Περέιρα (9), έχουν να σκοράρουν από 18 και 14 Ιανουαρίου αντίστοιχα. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας ισοπαλία, μετά από 12 εξόδους (7-0-5). Έχει την 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (44). Αήττητος από την Βέροια στις 13 τελευταίες αναμετρήσεις τους (10-3-0). Εκτός ο κίπερ Γλύκος (15 συμμ.), ο μέσος Τζανδάρης (20 συμμ./1 ασίστ), ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (15 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και ο Σαλπιγγίδης (20 συμμ./3 γκ./4 ασίστ). Κανονικά οι Ρατς και Περέιρα.

Εκτός: 7-0-5
Γκολ: 19-20
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Το κακό κλίμα στον ΠΑΟΚ τον έχει επηρεάσει και αγωνιστικά και φαίνεται πολύ από τα αποτελέσματα. Ανεβασμένη η Βέροια με τον Γκρανέρο να προσπαθεί να διορθώσει την άμυνα, που είναι η αχίλλειος πτέρνα. Με αυτά ως δεδομένα δε θεωρούμε λογικό το 1.40 στο διπλό (Netbet). Θα ρισκάρουμε στην πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία του ΠΑΟΚ στο 4.25 (Netbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις