Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Ντέρμπι αιωνίων στο Καραϊσκάκης!

15:00 ΟΦΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προϊστορία (από 2007): 2-6-2
Πέρυσι: ΟΦΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗ 1-1

ΟΦΗ: Έπαιξε κρυφτούλι στη Λεωφόρο, παρατεταγμένος εξαιρετικά στον ανασταλτικό τομέα και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1, έχοντας συνολικά 4 σουτ στο παιχνίδι. Καλύτερος ο Παναθηναϊκός σε όλο το παιχνίδι, αλλά δεν οι Κρητικοί δεν του επέτρεψαν να απειλήσει, χαλώντας το ρυθμό του όποτε χρειαζόταν με θέατρο, Πέτυχε έτσι τη δεύτερη νίκη του στα τρία τελευταία, ανεβαίνοντας ψυχολογικά, μετά από τις προηγούμενες κακές εμφανίσεις, αλλά πολλούς πόντους πήρε και ο Γκατούζο, που ξανακέρδισε την εμπιστοσύνη όλων. Παραμένει ακόμα χωρίς ισοπαλία στο πρωτάθλημα (3-0-3). Νο goal και under και τα τρία του παιχνίδια στο Ηράκλειο. Την Τρίτη υποδέχεται στο κύπελλο τη Ξάνθη. Νο goal τα 5 από τα 6 συνολικά. Μαζί με Πανθρακικό, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (4). Στα 2-3 γκολ έληξαν και οι 5 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τον Αστέρα. Εκτός ο νεαρός κίπερ Γιαγκιόζης, ο αμυντικός μέσος Μπανούσης (3 συμμ.), ο εξτρέμ Κουτσιανικούλης (4 συμμ.) και οι επιθετικοί Περογαμβράκης (6 συμμ./1 γκ.), Φερούζ (1 συμμ.).

Εντός: 2-0-1
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 2-0-3

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Η διαφορά με την Τόττεναμ φάνηκε στην μεταξύ τους αναμέτρηση στο Λονδίνο, όπου γνώρισε βαριά ήττα με 5-1. Πίσω στο σκορ με δύο τέρματα στο 29’, κάνοντας φιλότιμες προσπάθειες για να μειώσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Χειρότερος στην επανάληψη, όπου δέχτηκε άλλα τρία (66’, 75’, 81’), σημειώνοντας το γκολ της τιμής με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαράλες στο 89’, όταν όμως η Τόττεναμ είχε μείνει με 10 και στο τέρμα έκατσε αναγκαστικά ο αμυντικός Ντέιβις. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το εντός έδρας 1-1, όπου πάλι με σκόρερ τον Μπαράλες πήρε προβάδισμα στο 26’, δεχόμενος την ισοφάριση όμως 9 λεπτά αργότερα. Ανώτερος στην επανάληψη, χωρίς να μπορέσει να πετύχει άλλο τέρμα, έχοντας και δοκάρι στο 93’. Αήττητος για Τρίτη αγωνιστική (2-1-0), αλλά οι πολλές υποχρεώσεις είχαν το τίμημα τους, αφού μετράει μόλις τρεις νίκες στις 6 πρώτες αγωνιστικές. Και τα τρία τελευταία ήταν under. Την Τετάρτη υποδέχεται στο κύπελλο την Καλλονή. Συχνές οι ισοπαλίες στα παιχνίδια των δύο ομάδων (6/10), όπως συνέβη δηλαδή και στις δύο περσινές αναμετρήσεις τους. Χωρίς απουσίες.

Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 3-5
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά: Χωρίς ισοπαλία ακόμα ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, από παιχνίδι την Πέμπτη προέρχεται ο Αστέρας, που κουβαλάει και απογοήτευση από το αποτέλεσμα. Πιθανό να κάτσει το ματς στη μέση (3.15 Stoiximan).


 

 

Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

 

17:15 ΠΑΟΚ – ΒΕΡΟΙΑ

Προϊστορία (από 1996): 9-3-0
Πέρυσι: ΠΑΟΚ-ΒΕΡΟΙΑ 4-1

ΠΑΟΚ: Κακή εμφάνιση την Πέμπτη, όπου έδειξε πως δεν είχε πλάνο να χτυπήσει την πολύ καλά διαβασμένη Φιορεντίνα, με την ήττα να έρχεται φυσιολογικά με 0-1 στην Τούμπα, αποτέλεσμα που δυσκολεύει πολύ την υπόθεση πρόκρισης, δεδομένου ότι την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στη Φλωρεντία. Πολύ καλύτερα τα πράγματα στο πρωτάθλημα, όπου παρέμεινε μόνος πρώτος στο πρωτάθλημα και μοναδική αήττητη ομάδα, κερδίζοντας στην Τούμπα τον Ατρόμητο με 2-1 .Έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και κατάφερε μέσα σε ένα δίλεπτο να βάλει γερές βάσεις για τη νίκη. Παρουσιάστηκε όμως και πάλι προβληματικός στην επανάληψη, όπου δέχτηκε τέρμα νωρίς (61’), μένοντας με 10 στο 76’, με τον Ατρόμητο να δικαιούται την ισοπαλία. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (15) και μαζί με την Καλλονή, την καλύτερη άμυνα (2). Την Τετάρτη υποδέχεται τον ΠΑΣ για το κύπελλο. Αήττητος από τη Βέροια στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις τους, την οποία έχει κερδίσει και τις 5 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε. Διαθέσιμος και πάλι ο επιθετικός Μακ (6 συμμ./4 γκ./2 ασίστ), που έλειψε κόντρα στη Φιορεντίνα. Εκτός ο Τζαβέλας (3 συμμ.) και ο δεξιός μπακ Σκόνδρας (5 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 3-1-0
Γκολ: 10-2
Τελευταία 5: 5-0-0

ΒΕΡΟΙΑ: «Τρένο» η Βέροια, που πηγαίνει από νίκη σε νίκη, επικρατώντας και του Λεβαδειακού εντός έδρας με 2-1. Εκμεταλλεύτηκε δύο δώρα της άμυνα των φιλοξενούμενων και πήρε γρήγορο προβάδισμα με δύο τέρματα στο πρώτο 25λεπτο (Μπατιόν 22’, Ντουμίτρου 25’). Οι Βοιωτοί απάντησαν άμεσα (26’) και είχαν καλύτερη εικόνα στην επανάληψη, αλλά τελικά η νίκη δεν άλλαξε χέρια. Πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της και η όρεξη έχει ανοίξει για τα καλά, αφού όπως λένε στην πόλη της Μακεδονίας, πλέον θα πρέπει να κοιτάνε ψηλά και τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ. Τόσο άνοιξε η όρεξη δηλαδή! Στο -1 από τον ΠΑΟΚ για την ώρα και στη δεύτερη θέση. Την Τετάρτη ταξιδεύει στο Ηράκλειο για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Εργοτέλη. Εκτός οι επιθετικοί Βούκιτς, Χάσελμπαϊνκ (1 συμμ.), που δεν επηρεάζουν.

Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 1-3
Τελευταία 5: 4-0-1

Προγνωστικά: Ποιος θα περίμενε ότι την μέρα του ντέρμπι των αιωνίων, θα είχαμε ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βέροια. Συμπαθητική και άκρως παραγωγική η Βέροια, φύσει επιθετική ομάδα ο ΠΑΟΚ που θα ψάξει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το αρνητικό αποτέλεσμα της Πέμπτης. Γκολ-γκολ στο 1.95 (Goalbet).


 

Παίξε LIVE betting στη Nokibet.gr με bonus 100% ως 100 ευρώ!

 

17:15 ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Προϊστορία (από 2011): 2-1-0
Πέρυσι: –

ΚΕΡΚΥΡΑ: Έπεσε και η ίδια θύμα της εξαιρετικής φέτος Καλλονής, χάνοντας στη Μυτιλήνη με 1-0. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, που δε δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αν και γλίτωσε στο 43’ από το δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στην αρχή της επανάληψης βρέθηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα (52’), κάτι που όμως δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί, αφού η διαφορά δε φάνηκε μεταξύ των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μάλιστα το προβάδισμα στο 66’ σε στημένη φάση. Πίεσε μέχρι το τέλος, κάπως ανορθόδοξα και τελικά έφυγε με άδεια χέρια. Γενικά χαρακτηρίζεται για την καλή ανάπτυξή της και την ευχέρεια στο σκοράρισμα, χαρακτηριστικά που δεν τα έδειξε κόντρα στην Καλλονή, με το παιχνίδι, Εντός νησιού έχει κάνει το δύο στα δύο, έχοντας κερδίσει ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) και Πανθρακικό (2-1). Την Πέμπτη υποδέχεται τον Απόλλων Καλαμαριάς στο κύπελλο. Τρεις συνολικά οι αναμετρήσεις της με τον Πλατανιά, στις οποίες παραμένει αήττητη (2-1-0). Και στις τρεις είχαμε 2-3 γκολ. Εκτός ο αριστερός μπακ Ντιόγκο (4 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Καρντόσο (4 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Ναγιάρ (4 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 2-0-0
Γκολ: 4-1
Τελευταία 5: 2-1-2

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Πλατανιάς, που επικράτησε της Ξάνθης με 1-0. Κατώτερος στο πρώτο μέρος και πολύ τυχερός που δε βρέθηκε πίσω στο σκορ. Συμμαζεύτηκε στην επανάληψη και με τον νεοεισελθόντα Ναζλίδη κέρδισε πέναλτι στο 70’, στο οποίο ευστόχησε ο ίδιος, πετυχαίνοντας έτσι το πρώτο του γκολ μετά από 13 μήνες, αφού την περσινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Στο τέλος οι Χανιώτες λαχτάρισαν αρκετές φορές, ενώ είδαν και τη μπάλα να εξοστρακίζεται στο δοκάρι στο 89’, κατάφεραν ωστόσο να κρατήσουν τη νίκη. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Πλατανιά φέτος, έχοντας μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία, με τον Χριστόπουλο να δηλώνει ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι και από την εμφάνιση, η οποία ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κάτω του μετρίου. Παραμένει ακόμα χωρίς ισοπαλία στο πρωτάθλημα (2-0-4). Την Τετάρτη παίζει στη Λειβαδιά για τη 2η αγωνιστική του κυπέλλου. Εκτός ο κίπερ Περιστερίδης (2 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Σέχου, ο αριστερός μπακ Νέπλιακ (5 συμμ.), ο δεξιός μέσος Γουνδουλάκης (3 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Μιλούνοβιτς (4 συμμ.).

Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 3-1
Τελευταία 5: 2-0-3

Προγνωστικά: Μπορεί ο Πλατανιάς να προέρχεται από την πρώτη του εντός έδρας νίκη, αλλά ούτε τώρα έπεισε. Η Κέρκυρα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, δείχνει πιο δεμένη ομάδα και μπορεί να κάνει το τρία στα τρία στην έδρα της. Άσος στο 2.05 (Goalbet).


 

 Στην Μπάλα είναι Γκουρού. Παίξε με 100% bonus εώς 100 ευρώ

 

17:15 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 2010): 2-1-1
Πέρυσι: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-1

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στάθηκε καλά στην Τρίπολη κατά διαστήματα, καταφέρνοντας να φύγει με πολύτιμο βαθμό, κρατώντας τους γηπεδούχους στο 1-1. Απάντησε γρήγορα με τον Μορένο (35’) στο γκολ που δέχτηκε στο 26’. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, με τον Παναιτωλικό να προσπαθεί να κλέψει τη νίκη, χτυπώντας με αντεπιθέσεις και με την τύχη να του χαμογελά στο τέλος, αφού στο 93’ γλίτωσε από δοκάρι. Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, παρέμεινε η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα (0-4-2), μόλις ένα βαθμό πάνω από την ουραγό Νίκη. Under και τα 6 φετινά του παιχνίδια, 7 μαζί με τον αγώνα κυπέλλου, για το οποίο την Πέμπτη θα αγωνιστεί στην Αθήνα κόντρα στο Παναθηναϊκό. Μαζί με τη Νίκη Βόλου έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (3). Έχει κερδίσει και τις δύο φορές που φιλοξένησε τον Πανθρακικό, μία πέρυσι (3-1), μία την περίοδο 2010-11, στα πλαίσια της β’ εθνικής (1-0). Σταθερά εκτός ο μεσοεπιθετικός Θεοδωρίδης, που είναι και η μοναδική απουσία του Μάκη Χάβου.

Εντός: 0-1-1
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 0-4-1

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Τελικά ήταν η ομάδα που έπεσε πρώτο θύμα της Νίκης Βόλου, χάνοντας εκτός έδρας με 0-1. Κακή και άδικη χαρακτήρισε την ήττα ο Άκης Μάντζιος, αφού οι γηπεδούχοι δεν έκαναν πολλά στο γήπεδο και πέτυχαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης από μία πρωτοβουλία του Ροζέριο στο 23’ και δεν είχαν άλλη μεγάλη φάση στο παιχνίδι. Φάσεις δημιούργησε μόνο η ομάδα του Μάντζιου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δεν έχει ξεκινήσει καλά φέτος, μετρώντας μόλις μία νίκη σε 6 αγώνες (1-2-3). Στα δύο τελευταία παιχνίδια του δεν έχει σκοράρει. Χωρίς νίκη μακριά από την Κομοτηνή στα 16 τελευταία για το πρωτάθλημα (0-4-12). Under τα 5 τελευταία παιχνίδια του. Την Τετάρτη παίζει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο για το κύπελλο. Αν και έχει κάνει ήδη τέσσερις εξόδους, ακόμα δεν έχει κερδίσει, έχοντας πάρει μόνο ένα βαθμό με τον Λεβαδειακό (1-1). Μαζί με ΟΦΗ, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (4). Χωρίς απουσίες.

Εκτός: 0-1-3
Γκολ: 2-6
Τελευταία 5: 1-2-2

Προγνωστικά: Ο Παναιτωλικός δε θυμίζει σε τίποτα την περσινή καλή ομάδα, ενώ ούτε το Αγρίνιο είναι πλέον η πολύ δυνατή έδρα που είδαμε στην προηγούμενη σεζόν, κάτι που ταιριάζει και για τη μέχρι τώρα εικόνα του Πανθρακικού. Αμφίρροπη αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη και ακόμα περισσότερο οι δύο προπονητές που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Θα ρισκάρουμε με το πρώτο φετινό over των γηπεδούχων, που το βρίσκουμε σε πολύ υψηλές τιμές (2.50 Nokibet).


 

 mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προϊστορία (από 1994): 16-16-9
Πέρυσι: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μετά την πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο, υποκλίθηκε στο Καραϊσκάκης και η πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους. Δίκαιο το 1-0 που ήρθε από γκολ του Κασάμι στο 35’, μετά από ασίστ του Μήτρογλου, τα εύσημα όμως θα πρέπει να πάνε αρχικά στον Ρομπέρτο, που έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα του, με αρκετές εντυπωσιακές αποκρούσεις στην επανάληψη. Στο πρωτάθλημα επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας δύσκολα του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο με 3-2. Δοκάρι με τον Μήτρογλου στο 10’, στο 43’ από αντεπίθεση δέχτηκε το τέρμα, αλλά ο διεθνής φορ πριν την ανάπαυλα έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στην επανάληψη βρέθηκε πάλι να κυνηγάει, με αντεπίθεση διαρκείας όμως έκανε την ανατροπή, χάρη σε πέναλτι του Τσόρι και δεύτερο γκολ του Μήτρογλου στο 90’. Την Τετάρτη υποδέχεται στο κύπελλο τον Πανιώνιο. Εντός έδρας έχει κάνει το απόλυτο στο Καραϊσκάκης, κερδίζοντας Νίκη Βόλου (3-1), ΟΦΗ (3-0), Βέροια (3-0), σερί που φτάνει τα 5 ματς, υπολογίζοντας μαζί και τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια με Ατλέτικο και Γιουβέντους. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (13). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σιόβας, ο δεξιός μπακ Σαλίνο (2 συμμ.) και ο επιθετικός Μπενίτεζ (4 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 3-0-0
Γκολ: 9-1
Τελευταία 5: 3-1-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παλικαρίσια ισοπαλία στην Ολλανδία, σώζοντας στο τέλος το βαθμό στην αναμέτρηση με την PSV. Στα πρώτα λεπτά γλίτωσε από δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά όχι και το γκολ, που ήρθε στο 43’. Βελτιώθηκε στην επανάληψη, ανέβηκε αρκετές φορές και βοήθησαν και οι αλλαγές και οι τακτικές κινήσεις του Αναστασίου σε αυτό. Τελικά μία από τις αλλαγές, ο Καρέλης, με κοντινό πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, μετά από ασίστ του Πέτριτς, ο οποίος επίσης είχε περάσει ως αλλαγή. Ο Κροάτης μάλιστα πέτυχε και γκολ στο 90’, το οποίο όμως δε μέτρησε, αφού σφυρίχτηκε σε θέση οφσάιντ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την πρώτη του εντός έδρας ήττα, όπου έχασε από τον ΟΦΗ με 1-2. Μπλοκαρίστηκε από τους αντιπάλους, η τακτική των οποίων έφερε εκνευρισμό στους πράσινους. Από το πουθενά πίσω στο σκορ στο 21’, ισοφάρισε στο 77’, στο τέλος όμως ο Όμιλος τον πλήγωσε με γκολ στο 90’, πάλι κόντρα στη ροή. Την Πέμπτη υποδέχεται τον Παναιτωλικό για το κύπελλο. Τα τρία τελευταία χρόνια δε χάνει στο Καραϊσκάκης, κερδίζοντας πέρυσι με 3-0 και φέρνοντας δύο ισοπαλίες στα προηγούμενα δύο με 1-1. Ξανά διαθέσιμος ο αμυντικός μέσος Μέντες (3 συμμ./1 ασίστ). Εκτός παραμένει ο Μπεργκ (1 συμμ.), ενώ ο μεσοεπιθετικός Ντίνας (5 συμμ./1 γκ.) που τραυματίστηκε στην Ολλανδία, θα μείνει επίσης εκτός.

Εκτός: 1-1-1
Γκολ: 4-4
Τελευταία 5: 3-0-2

Προγνωστικά: Με ανεβασμένη ψυχολογία οι κόκκινοι στο ντέρμπι. Ο Αναστασίου ζήτησε ανάκαμψη στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν και εν μέρει το πέτυχε, κάτι που σημαίνει ότι και οι πράσινοι είναι σε καλό σημείο. Ντέρμπι είναι και οι προβλέψεις είναι πάντα δύσκολες. Το γκολ-γκολ φαντάζει ως η πιο ιδανική επιλογή (1.95 Stoiximan).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις