Στοίχημα προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Γκολ στο Ηράκλειο

15:00 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΒΕΡΟΙΑ

Προϊστορία: 3-2-2
Πέρυσι: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΒΕΡΟΙΑ 2-0
Κύπελλο (29/10/14): ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΒΕΡΟΙΑ 0-2

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δεν ήταν καθόλου καλός στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου δεν κατάφερε να απειλήσει, χάνοντας με 2-0. Ούτε ο Δικέφαλος έπιασε υψηλή απόδοση, αλλά ήταν πιο ουσιαστικός, χτυπώντας δύο φορές στο τέλος κάθε ημιχρόνου. Πρώτα στο 42’ και μετά από φάση διαρκείας στο 95’. Παρέμεινε έτσι στην επικίνδυνη ζώνη και χωρίς νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια του (0-2-2), ενώ ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εντός έδρας μετά από 4 αγώνες στο Ηράκλειο (0-1-3), αν και σε αυτά έχει υποδεχθεί ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (15). Παραμένουν εκτός ο κεντρικός αμυντικός Φιντέλεφ (1 συμμ.) και ο μέσος Άλαν (2 συμμ.).

Εντός: 0-1-3
Γκολ: 3-9
Τελευταία 5: 1-2-2

ΒΕΡΟΙΑ: Εντυπωσιακό το πρώτο ημίχρονο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, όπου βρέθηκε να χάνει στο 20’, μετά από ένα καλό πρώτο 20λεπτο των φιλοξενούμενων, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει με εντυπωσιακό ψαλιδάκι του Κάμπορα και να κάνει την ανατροπή με κεφαλιά του Ραούλ Μπράβο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, το πρώτο γκολ που σημειώνει ο Ισπανός στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από αντεπίθεση δέχτηκε την ισοφάριση στο 53’, με το ματς να «βαλτώνει» στη συνέχεια και να μένει ισόπαλο ως το τέλος. Κόπηκε η φόρα της «Βασίλισσας του Βορρά», που έμεινε για δεύτερη σερί χωρίς νίκη, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1-4). Παραμένει πάντως στα υψηλά στρώματα, 4η για την ώρα, 6 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Εφτά φορές έχει αναμετρηθεί με τον Εργοτέλη, όλες έληξαν με under, no goal 6 από αυτά. Η πιο πρόσφατη ήταν για το κύπελλο πριν 10 ημέρες, όπου έφυγε δίκαια με το 2-0 από το Ηράκλειο. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Βέρτζος (8 συμμ.), ο αριστερός μπακ Ραούλ Μπράβο (7 συμμ./1 γκ.), ο κεντρικός μέσος Νταβίντ Βάσκεζ (6 συμμ.) και οι μεσοεπιθετικοί Παυλίδης (1 συμμ.), Βούκιτς.

Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 2-7
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση Στοίχημα προγνωστικά: Ομάδες με επιθετικές τάσεις, ειδικά η Βέροια. Μόνο under στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ιδανικές οι συνθήκες για να σπάσει αυτή η παράδοση. Over στο 2.20 (Netbet).


 

Στην Μπάλα είναι Γκουρού. Παίξε με 100% bonus εώς 100 ευρώ

 

17:15 ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προϊστορία: 2-3-3
Πέρυσι: –

ΚΕΡΚΥΡΑ: Το πιο βαρετό παιχνίδι της αγωνιστικής έγινε στον Βόλο, αφού η Κέρκυρα δε μπόρεσε να βγάλει τα καλά στοιχεία που μας είχε δείξει κόντρα στην ουραγό, έχοντας μόλις μία ευκαιρία για γκολ στο τέλος του αγώνα. Δε λειτουργεί καλά μεσοεπιθετικά, όπως είχε φανεί και στο ματς με την Καλαμαριά για το κύπελλο, παρά το 3-0 που διαμορφώθηκε στο τέλος. Παρέμεινε χωρίς νίκη για 3η αγωνιστική (0-1-2) και απομακρύνθηκε κι άλλο από την πρώτη πεντάδα. Είναι πάντως από τις μικρομεσαίες ομάδες που θα πετύχουν σχετικά εύκολα την παραμονή. Μόλις μία φορά έχει επικρατήσει του Παναιτωλικού στις 4 που τον υποδέχτηκε (1-1-2). Επέστρεψε ο μεσοεπιθετικός Ναγιάρ (4 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μπεν Σαμπάτ (4 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Καρντόσο (5 συμμ.), ο αριστερός μέσος Κανακούδης (5 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Μπόρχα Σάντσεζ (2 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 2-0-1
Γκολ: 5-3
Τελευταία 5: 2-1-2

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Άκρως παραγωγικός στο παιχνίδι με τη Ξάνθη, όπου εκμεταλλεύτηκε τα πολλά αμυντικά κενά των φιλοξενούμενων στην επανάληψη, επικρατώντας με 5-2. Μεγάλη αλλαγή για τον Παναιτωλικό, που συνολικά στα 7 προηγούμενα είχε πετύχει 6 γκολ, τα 3 στο πρόσφατο με τον Πανθρακικό, ενώ σημειωτέον δεν είχε μαζί του τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Μορένο. «Αγγλικό» το πρώτο ημίχρονο, όπου βρέθηκε να χάνει μόλις στο 4’, αλλά πήρε προβάδισμα με δύο γκολ του Βιλιαφάνεζ (22’, 45’), με τη Ξάνθη ωστόσο να προλαβαίνει να ισοφαρίσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Μπήκε με άγριες διαθέσεις στην επανάληψη και μέχρι το 70’ είχε καθαρίσει το παιχνίδι, σκοράροντας άλλα τρία τέρματα (Ετζεκουέλε 53’, Μαρτίνεζ 53’, Καπέλ 69’). Σε πολύ καλό διάστημα η ομάδα του Αγρινίου, που παρέμεινε αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (2-2-0), με τις δύο και μοναδικές νίκες της φέτος στο πρωτάθλημα, έχοντας πλέον 4 βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού. Ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μακριά από το Αγρίνιο, αν και στα τρία τελευταία έμεινε ισόπαλη με Αστέρα, Εργοτέλη, Ατρόμητο, χάνοντας οριακά από τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα. Γενικά δεν το έχει στα εκτός, αφού στις 24 τελευταίες εξόδους για το πρωτάθλημα έχει πετύχει μόλις μία νίκη. Αήττητος από την Κέρκυρα στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις τους σε κύπελλο, Σούπερ Λιγκ και β’ εθνική (3-3-0). Πέρυσι δε βρέθηκαν στο πρωτάθλημα, αλλά στο κύπελλο, όπου κέρδισε με 1-0 και στις δύο αναμετρήσεις. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Θεοδωρίδης (4 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Μορένο (5 συμμ./5 γκ.).

Εκτός: 0-3-1
Γκολ: 2-3
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση Στοίχημα προγνωστικά: Ανεβασμένος τελευταία ο Παναιτωλικός, που έχει βρει ρυθμό, σε αντίθεση με την Κέρκυρα, που έχει χάσει τη φρεσκάδα της. Μπορεί να φύγει με κάτι από το νησί των Φαιάκων. Χ2 στο 1.63 (Championsbet).


 

 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

19:30 ΞΑΝΘΗΟΦΗ

Προϊστορία: 17-6-14
Πέρυσι: ΞΑΝΘΗ-ΟΦΗ 2-1
Κύπελλο (30/10/14): ΟΦΗ-ΞΑΝΘΗ

ΞΑΝΘΗ: Προηγήθηκε από φάουλ με κεφαλιά του Λισγάρα μόλις στο 4’, δέχτηκε όμως αρκετές φάσεις και αφού ισοφαρίστηκε στο 22’, βρέθηκε πίσω στο 45’, αλλά κατάφερε με τριπλή προσπάθεια να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Πολλά τα λάθη στην άμυνα στην επανάληψη και μέχρι το 69’ το σκορ είχε γίνει 5-2! Τέσσερις αγώνες έδωσε με τον Λουτσέσκου στον πάγκο της, με τον Πλατανιά έχασε μαλλιά, αλλά κατάφερε να φύγει με την ήττα από τα Χανιά, κέρδισε την Νίκη εντός (2-0) και τώρα ο διασυρμός στο Αγρίνιο. Στο ενδιάμεσο αγωνίστηκε και με τον ΟΦΗ για το κύπελλο, ματς στο οποίο άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ, αλλά πάλι κατάφερε να χάσει στην Κρήτη με 0-1. Δεν είναι ότι καλύτερο περίμενε ο Πανόπουλος με τον ερχομό του νέου προπονητή, αλλά αν ο Σολτάνι κ.α. ήταν πιο εύστοχος/-οι, τότε θα μιλούσαμε για αναγέννηση από τότε που ανέλαβε ο Ρουμάνος και για μία κακή παρένθεση για το ματς στο Αγρίνιο. Αήττητη εντός έδρας μετά από τρεις αγώνες (2-1-0), χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Πολύ καλή η παράδοση όταν υποδέχεται τον ΟΦΗ (12-4-2 τα 20 τελευταία χρόνια), παραμένοντας αήττητη στις 9 τελευταίες (7-2-0). Παραμένουν εκτός ο βασικός κίπερ Κυριακίδης (5 συμμ.) και ο εξτρέμ Τριάδης.

Εντός: 2-1-0
Γκολ: 4-0
Τελευταία 5: 2-1-2

ΟΦΗ: Πήγε για το βαθμό στην Κομοτηνή και τα κατάφερε, αν και το 0-0 ήρθε με περιπετειώδη και θα μπορούσε να χτυπήσει ακόμα και τη νίκη. Έγιναν μεγάλες αποκρούσεις κι από τους δύο κίπερ, με τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα να ανήκει στον Πανθρακικό (22’), σε ένα πρώτο μέρος που υπήρξαν αρκετές φωνές για πέναλτι και από τις δύο πλευρές. Καλύτερος στην αρχή του δευτέρου, έχοντας τη δική του μεγαλύτερη ευκαιρία από κεφαλιά του Πετρόπουλου. Στο 87’ έμεινε με 10 λόγω αποβολής του Μπανούση, που είπε «Ξύπνα!» στον επόπτη και τον διαιτητή, για λάθος υπόδειξη πλαγίου άουτ! Δεν έχει χάσει στα δύο τελευταία εκτός έδρας (1-1-0). Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Μπανούσης (4 συμμ.). Εκτός ο δεξιός μπακ Αρτόλα (4 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Κάλαϊτζιτς (3 συμμ.) και οι επιθετικοί Περογαμβράκης (6 συμμ./1 γκ.), Φερούζ (1 συμμ.).

Εκτός: 1-1-2
Γκολ: 2-8
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση Στοίχημα προγνωστικά: Η αρχική σκέψη είναι στο να δεχτεί επιτέλους γκολ στην έδρα της η πολύ καλή μεσοεπιθετικά Ξάνθη. Απρόβλεπτη ομάδα ο ΟΦΗ, αλλά πιο επιθετική τελευταία και δε μας είναι εύκολο να τον κοντράρουμε. Γκολ-γκολ στο 2.00 (Novibet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις