Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Βαριά καμπάνα στον ΟΦΗ

15:00 ΒΕΡΟΙΑ – ΟΦΗ

Προϊστορία (από 1997): 7-2-6
Α’ γύρος: ΟΦΗ-ΒΕΡΟΙΑ 0-1

ΒΕΡΟΙΑ: Έχασε μεγάλη ευκαιρία να φύγει με τη νίκη από τη Ξάνθη, αφού δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το 30’. Το έκανε πρόσκαιρα, παίρνοντας το προβάδισμα με τον Μπεν (35’), αλλά λίγο αργότερα ισοφαρίστηκε και οι γηπεδούχοι, στους οποίους δε φάνηκε η απουσία, γύρισαν το ματς σε στημένη φάση στο 56’. Ο φορμαρισμένος Καλτσάς διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 60’. Μαζί με τον αγώνα κυπέλλου, έφτασε τα πέντε παιχνίδια όπου αγνοεί την νίκη, με μοναδικό τρίποντο στα 7 τελευταία αυτό επί της Νίκη Βόλου. Απομακρύνθηκε παράλληλα 4 βαθμούς από την πεντάδα, αλλά ακόμα υπάρχει σοβαρότητα και αισιοδοξία ότι η Βέροια μπορεί να κάνει την υπέρβαση φέτος. Νο goal και under τα 7 τελευταία κόντρα στον ΟΦΗ, από τον οποίο δεν έχει ηττηθεί στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους (3-1-0), χωρίς να δεχτεί γκολ. Αήττητη και στις 7 τελευταίες φορές που τον υποδέχτηκε στη Βέροια (5-2-0). Συνεχίζονται οι επαφές με τον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του Μπεν. Εκτός ο αμυντικός μέσος Μπαλάφας (7 συμμ./1 γκ.) και ο κεντρικός μέσος Βάσκεζ (11 συμμ.).

Εντός: 6-2-1
Γκολ: 17-10
Τελευταία 5: 1-3-1

ΟΦΗ: Η καταστροφή μοιάζει να έρχεται για τον ΟΦΗ: μετά την αποχώρηση Γκατούζο, ο οποίος «πήρε» μαζί του και τους Ιταλούς επενδυτές, ήρθε και η βαριά τιμωρία από τη ΦΙΦΑ με την οποία του αφαιρέθηκαν 6 βαθμοί για οφειλές στον Αλεξάντερ Πέσιτς (2008-10). Στο παρά πέντε ή μάλλον στο και πέντε σώθηκε και από μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών στο ματς με τον Παναιτωλικό, πάλι για χρέη σε παίχτες (Ταυλαρίδης, Ρόβας, Γεωργίου), μετά από τελεσίγραφο της ΕΠΟ για τακτοποίηση του θέματος. 15 λεπτά μετά τη διορία παρέδωσε τα έγγραφα ο ΟΦΗ στη Σούπερ Λιγκ και έτσι του επιτράπηκε να αγωνιστεί. Μεσολάβησε ο Μαχλάς, ο οποίος πλήρωσε ο ίδιος 126.000 ευρώ στους παίχτες, το οποίο όμως δεν είναι ολόκληρο το ποσό. Για την ιστορία στο Αγρίνιο γνώρισε δίκαια την ήττα με 3-1, σκοράροντας το τέρμα με αστείο αυτογκόλ του αντίπαλου γκολκίπερ. Πλέον και μετά την αφαίρεση είναι τρίτος από το τέλος, και στο Αρκετές και σημαντικές ήδη οι αποχωρήσεις (Πετρόπουλος, Μεϊτέ, Μιλιάζες κ.α.), δεν αποκλείεται να έρθουν κι άλλοι.

Εκτός: 1-1-7
Γκολ: 4-19
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα: Παίχτες φεύγουν στον ΟΦΗ, όπως και οι βαθμοί και όλοι είναι επηρεασμένοι στην ομάδα. Οι συνθήκες είναι κάκιστες και αυτό δίνει πρώτης τάξεως ευκαιρία στη Βέροια να επιστρέψει στις νίκες. Άσος στο 1.55 (Stoiximan).


 mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

17:15 ΚΕΡΚΥΡΑ – ΞΑΝΘΗ

Προϊστορία (από 2004): 2-7-2
Α’ γύρος: ΞΑΝΘΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κακό το ματς στην Κομοτηνή, όπου είχε την ευκαιρία να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά ο Μαρκόφσκι απέτυχε να ισοφαρίσει στο 75’ από την άσπρη βούλα, ενώ στη συνέχεια παρότι έπαιζε με παίχτη παραπάνω δε μπόρεσε να βρει κενούς χώρους, γνωρίζοντας τελικά την ήττα από γκολ-πέναλτι των γηπεδούχων στο 38’. Δεύτερη σερί ήττα και 3η στα 4 τελευταία, δε μπορούμε να πούμε ότι περνάει καμπή η Κέρκυρα, που παρουσιάζει σταθερό πρόσωπο. Επηρεάζεται πάντως από το ντεφορμάρισμα του Χαβίτο. Σήμερα χρειάζεται τους βαθμούς πριν η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, η οποία για την ώρα είναι στους 4, μειωθεί κι άλλο. Ισόπαλες και οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Ξάνθη. Απέκτησε τον κεντρικό αμυντικό Κουμπούτια (Χαποέλ Πετάχ Τίκβα), τον δεξιό μπακ Ζουμπουλάκη και τον επιθετικό Φάμπιο (Ατρόμητος), ο οποίος πήρε λίγα λεπτά συμμετοχής στο ματς με τον Πανθρακικό.

Εντός: 5-1-3
Γκολ: 12-11
Τελευταία 5: 2-0-3

ΞΑΝΘΗ: Παλικαρίσιος βαθμός κόντρα στην Βέροια στα Πηγάδια. Έμεινε με 10 λόγω αποβολής του Μπαξεβανίδη από το 30’ και δέχτηκε το γκολ λίγο αργότερα. Απάντησε όμως άμεσα με τον Καπετάνο και μάλιστα κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο 56’ με δυνατή κεφαλιά του Γούτα στο 56’. Δεν το κράτησε πάντως για πολύ, αφού οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τη σειρά τους 4 λεπτά αργότερα. Συνέχισε να απομακρύνεται από το μεγάλο στόχο, που είναι η είσοδος στα πλέι-οφ, από τα οποία απέχει για τώρα 5 βαθμούς. Ο Λουτσέσκου πάντως δήλωσε ότι τα θετικά αποτελέσματα θα έρθουν, βλέποντας την ομάδα του να έχει μείνει χωρίς νίκη στις 4 τελευταίες αγωνιστικές (0-2-2). Under τα 5 τελευταία κόντρα στην Κέρκυρα και τα 9 από τα 10 τελευταία. Επιστρέφουν από τιμωρία ο αμυντικός μέσος Φλίσκας (15 συμμ.) και ο δεξιός μπακ Μπέρτος (11 συμμ.). Εκτός ο εξτρέμ Τριάδης και ο επιθετικός Ρανός (7 συμμ.). Απέκτησε τον αριστερό μπακ Αντόνιο Γκομσί (Μαλίν). Τιμωρημένος ο Μπαξεβανίδης (17 συμμ./3 ασίστ).

Εκτός: 1-2-5
Γκολ: 10-16
Τελευταία 5: 1-2-2

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα: Έχουμε δει επιθετικό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες φέτος και αυτό αναμένουμε να δούμε και σήμερα. Κόντρα στην πρόσφατη παράδοση των μεταξύ τους αναμετρήσεων επιλέγουμε το over σε τιμές αουτσάιντερ (2.25 Mybet).


Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

19:30 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προϊστορία (από 1995): 4-4-34
Α’ γύρος: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Την Τετάρτη ο αγώνας του με τον Εργοτέλη δε διεξήχθη λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην Κρήτη. Τελευταίος αγώνας του ήταν η βαριά ήττα πάλι στην Κρήτη, αυτή τη φορά στο ματς με τον Πλατανιά. Μπήκε ορεξάτος και ήταν καλύτερος στα πρώτα 15’, αλλά όταν οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να πιέσουν πέρασε δύσκολες στιγμές. Στην αρχή της επανάληψης είχε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, όταν ο Κολοβός από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, αλλά μέσα σε 5 λεπτά ο Πλατανιάς πήρε το προβάδισμα και όταν έμεινε με 10 λόγω αποβολής του Οικονόμου τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα με αποτέλεσμα να δεχτεί κι άλλα δύο ως το τέλος (70’, 84’). Με αυτή την ήττα συμπλήρωσε 4 αγώνες χωρίς νίκη (0-1-3) και έχοντας αγώνα λιγότερο, παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης με τη σωτηρία να απέχει 3 βαθμούς. Ο Ουζουνίδης θέλει τους παίχτες του συγκεντρωμένους σήμερα και να μην επαναλάβουν τα λάθη κόντρα στον Πλατανιά, οι οποίοι με τη σειρά τους θέλουν μία μικρή εκδίκηση για την άδικη ήττα στον πρώτο γύρο, όπου προηγούνταν μέχρι τις καθυστερήσεις, αλλά εκεί κατάφεραν να δεχτούν δύο γκολ. Over τα 5 από τα 7 τελευταία κόντρα στον Παναθηναϊκό. Εκτός ο εξτρέμ Φούντας (12 συμμ./1 γκ.), ο μεσοεπιθετικός Μπουμάλ (17 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και ο κίπερ Παπαδόπουλος (11 συμμ.). Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Οικονόμου (11 συμμ.). Στην Παναχαϊκή συνεχίζει ο αμυντικός μέσος Φουρλάνος.

Εντός: 4-2-2
Γκολ: 11-9
Τελευταία 5: 1-1-3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καθαρή νίκη το 1-0 επί του Λεβαδειακού στη Λεωφόρο. Αυτή τη φορά ο Πέτριτς δε σέρβιρε (τρεις ασίστ με τον Εργοτέλη), αλλά ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης, με την οποία ο Παναθηναϊκός παρέμεινε αήττητος για 4η αγωνιστική (3-1-0), διάστημα στο οποίο έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Συνεχίζει το κυνήγι για τη δεύτερη θέση, έχοντας 4 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ, στο -6 από την κορυφή και γενικά δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και αρκετά σοβαρός σε όλες τις γραμμές. Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Σίλντενφελντ (12 συμμ./1 ασίστ), εκτός ο Νίνης (1 συμμ.) και ο δεξιός μπακ Μπούρμπος (14 συμμ.).

Εκτός: 3-3-3
Γκολ: 10-11
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα: Ομολογουμένως ο Πανιώνιος δεν είναι στα καλύτερα του και σήμερα τον περιμένουμε καλύτερο, κόντρα μάλιστα σε έναν ανώτερο αντίπαλο. Μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφα τα δίχτυα του για 4 ματς, αλλά σήμερα δεν περιμένουμε να επαναληφθεί το ίδιο σενάριο. Γκολ-γκολ στο 2.05 (Novibet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις