Πάμε Στοίχημα Προκριματικά Euro 5ος όμιλος: Ντεμπούτο Πέτκοβιτς κόντρα στην ανανεωμένη Αγγλία

 

21:45 ΕΣΘΟΝΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ

 

Προϊστορία: 1-1-5

 

ΕΣΘΟΝΙΑ (93η): Τερμάτισε προτελευταία στον όμιλο για τα προκριματικά του Μουντιάλ και ευτυχώς που υπήρχε εκεί η Ανδόρα για να καταλάβει με άνεση την τελευταία θέση. 2-1-7 ο απολογισμός της. Από τότε έχει δώσει αρκετούς αγώνες, 9 το σύνολο, ανάμεσα σε αυτούς και το ημι-επίσημο Κύπελλο Βαλτικής, στο οποίο τερμάτισε τελευταία, ανάμεσα σε Φινλανδία (0-2), Λετονία (0-0) και Λιθουανία. Στα φιλικά πριν το Κύπελλο είχε κέρδισε Αζερμπαϊτζάν (2-1), Λιχτενστάιν (3-0), Γιβραλτάρ (2-0), με το οποίο ήρθε ισόπαλο στη συνέχεια (0-0). Μετά το κύπελλο σε άλλα τρία φιλικά, έχασε από Ισλανδία (0-1), κέρδισε το Τατζικιστάν (2-1) και στο πιο πρόσφατο την προηγούμενη Πέμπτη, έχασε δίκαια με 0-2 από τη Σουηδία. Από τα φιλικά με το Γιβραλτάρ και έπειτα, ανέλαβε τις τύχες της ομάδας ο 38χρονος Σουηδούς Μάγκνους Πέρσον, ο οποίος έχει κοουτσάρει στο παρελθόν Τζουργκάρντεν και Άαλμποργκ. Αρκετά έμπειρο το ρόστερ της σε επίπεδο εθνικής ομάδας, αν και έχει υποστεί αλλαγές σε σχέση με το Κύπελλο Βαλτικής και το φιλικό με τη Σουηδία. Μετά από το ματς με τους Σουηδούς κόπηκαν ο κίπερ Μέεριτς (Έμεν), οι αμυντικοί Ραν (Φλόρα), Ρέινταμ (Νόμε Κάλιου), οι μέσοι Βασίλιεφ (Πιάστ Γκλίβιτσε), Μοσνίκοφ (Φλόρα), Λουτς ( – ) και οι επιθετικοί Κινκ ( – ), Πρόσα (Φλόρα), Χάνες Ανιέρ (Άουε), αν και ο αδελφός του και συμπαίχτης του στην Άουε κλήθηκε κανονικά. Απουσιάζουν επίσης ο αμυντικός Σισόφ (Νόμε Κάλιου) και ο μέσος Πούρι ( – ).  Μοναδική φορά που κέρδισε τη Σλοβενία στις 7 αναμετρήσεις τους (1-1-5), ήταν στην πιο πρόσφατη για τα προκριματικά του Euro 2012, έκτος έδρας με 2-1. Under τα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της, no goal τα 6 από τα 8 πιο πρόσφατα.

 

Τελευταία 5: 1-1-3

 

Τερματοφύλακες: Παρέικο (Νίζνι Νοβγκόροντ), Ακσάλου (Σεϊναγιόεν), Λόντακ (Μπόντο/Γκλιμτ)

Αμυντικοί: Μπέγκενγκρουμπ (Νόμε Κάλιου), Μορόζοφ (Ντέμπρετσεν), Καλάστε (Νόμε Κάλιου), Κλαβάν (Άουγκσμπουργκ), Γιέγκερ ( – ), Αρτιούνιν (Λεβάντια), Πικ (Λεβάντια), Τενίστε (Σόγκνταλ)

Μέσοι: Λίντπερ (Μπάνικ Οστράβα), Ντμιτρίεφ (Λεβάντια), Βουνκ (Νόμε Κάλιου), Αντόνοφ (Λεβάντια), Μετς (Φλόρα), Καμς (Σεϊναγιόεν), Κρούγκλοφ (Λεβάντια)

Επιθετικοί: Πούρζε (Κουόπιο), Χένρι Ανιέρ (Άουε), Ζένιοφ (Μπλάκπουλ), Ογιάμα (Μάδεργουελ), Σάαγκ (Ασυρίσκα), Χουντ (Καϊσάρ Κιζιλόρντα)

 

ΣΛΟΒΕΝΙΑ (39η): Μαζί με τη Νορβηγία έδειχναν ότι θα είναι οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση του ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ, θεωρώντας δεδομένη τη πρώτη θέση από την Ελβετία. Η Ελβετία επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί, αλλά τη δεύτερη θέση την έκλεψε μέσα από τα χέρια της η Ισλανδία, αφού η ίδια δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με τους αδιάφορους βαθμολογικά Ελβετούς. Από τότε έδωσε 4 φιλικά, κερδίζοντας στο πρώτο τον Καναδά (0-1) και χάνοντας στα άλλα 3 στη συνέχεια με 0-2 από Αλγερία, Ουρουγουάη, Αργεντινή. Από τον Ιανουάριο του ’13 στον πάγκο της ο Σρέτσκο Κάτανετς, ο οποίος έχει απολογισμό 6-0-7. Επέστρεψαν στην ομάδα οι «Ιάπωνες» Λιούμπιανκιτς και Νοβάκοβιτς, οι οποίοι έμεναν εκτός για διαφορετικούς λόγους σε προηγούμενες κλήσεις. Μόλις δύο οι παίχτες που κλήθηκαν για πρώτη φορά, αμφότεροι από τη Μάριμπορ (Βίλερ, Μποχάρ). Στην αποστολή και ο αμυντικός του ΠΑΣ, Αντράζ Στρούνα. Από τις «παλιοσειρές» λείπουν ο αμυντικός Γιόκιτς (Βιγιαρεάλ), ο μέσος Κρχιν (Ίντερ) και ο επιθετικός Ντέντιτς (ΦΣΒ Φρανκφούρτη). Μετράει 5 νίκες στις 7 συνολικά αναμετρήσεις της με την Εσθονία. Under τα 8 από τα 9 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη, όπως και τα 6 τελευταία εκτός έδρας σε προκριματικά Euro.

 

Τελευταία 5: 1-0-4

 

Τερματοφύλακες: Χαντάνοβιτς (Ίντερ), Μπέλετς (Κόνιασπορ), Ομπλάκ (Ατλέτικο)

Αμυντικοί: Μπρέτσκο (Κολωνία), Σάμαρτζιτς (Ριέκα), Μπάλαζιτς (Καρπάτι Λβιβ), Σέζαρ (Κιέβο), Ίλιτς (Παρτιζάν), Βίλερ (Μάριμπορ), Στρούνα (ΠΑΣ Γιάννινα), Μάροχ (Κολωνία)

Μέσοι: Μποχάρ (Μάριμπορ), Κούρτιτς (Φιορεντίνα), Μπίρσα (Κιέβο), Λαζάρεβιτς (Κιέβο), Ρότμαν (Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ), Ίλιτσιτς (Φιορεντίνα), Στεφάνοβιτς (Τορπέντο Μόσχας), Καμπλ (Σάλτσμπουργκ), Μερτέλι (Μάριμπορ)

Επιθετικοί: Λιούμπιανκιτς (Ομίγια), Νοβάκοβιτς (Σιμίζου Σ-Παλς), Μάταβτς (Άουγκσμπουργκ)

 

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Σε ατομικό επίπεδο η Σλοβενία απέχει αρκετά από την Εσθονία, αν και αυτό δεν το βγάζει στα αποτελέσματα σε εθνικό επίπεδο. Οι Εσθονοί πάντως δε γεμίζουν στο μάτι και η ομάδα του Κάτανετς δείχνει ικανή να πάρει τη νίκη. Στο 2.15 το διπλό (Playbet).


 

 

 Τέτοιο μπόνους, δε ξανάγινε! Μόνο η championsbet.net δίνει μπόνους 100%, έως 100€ με τη πρώτη σου κατάθεση!

 

21:45 ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

 

Προϊστορία: 0-0-2

 

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ (208ο): Βρίσκεται στη πιο χαμηλή θέση του πίνακα των χωρών της FIFA και αυτό μιλάει από μόνο του, για μία μικροσκοπική χώρα 30.000 ψυχών που βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Ιταλίας. Οι παίχτες της είναι όλοι γηγενείς (Ιταλοί ουσιαστικά), που αγωνίζονται σε ομάδες που θα μπορούσαμε να τις αποκαλέσουμε «συνοικιακές», ή σε ιταλικές ομάδες πολύ χαμηλών κατηγοριών. Πιο «επιτυχημένος» ο κίπερ Ελία Μπενεντετίνι που ανήκει στην Τσεζένα (δεύτερη ομάδα). Μετρούσε 58 σερί ήττες, αλλά σταμάτησε το καλοκαίρι το ρεκόρ, όταν κατάφερε να κερδίσει την Μπελάρια Ιγκέα (Serie D, 5η κατηγορία) με 2-0 και ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σαν Μαρίνο Κάλτσιο (Λίγκα Προ, 3η κατηγορία).

 

Τελευταία 5: 1-1-3

 

Τερματοφύλακες: Σιμοντσίνι (Λιμπερτάς), Φεντερίκο Βαλεντίνι (Τρε Πένε), Μπενεντετίνι (Τσεζένα)

Αμυντικοί: Αλεσάντρο Ντέλα Βάλε (Σαντ’ Ερμέτ), Κάρλο Βαλεντίνι (Πιετρακούτα), Φάμπιο Βιταϊόλι (Σαμαουρέζε), Μπονίνι (Τρε Πένε), Παλάτσι (Κοζέντσα), Άλεξ Ντέλα Βάλε (Φαετάνο), Μπρόλι (Κατόλικα), Μπιόρντι (Σαν Μαρίνο Κάλτσιο)

Μέσοι: Άλεξ Γκασπερόνι (Τρε Πένε), Ματέο Βιταϊόλι (Σαμαουρέζε), Κερβελίνι (Πεναρόζα), Μπατιστίνι (Σαμαουρέζε), Κιαρούτσι (Τρε Πένε), Λορέντσο Γκασπερόνι (Πιετρακούτα), Κολομπίνι (Γιουβένες/Ντογκάνα), Τόσι (Σαντ’ Ερμέτ)

Επιθετικοί: Σέλβα (Λα Φιορίτα), Ρινάλντι (Λα Φιορίτα), Μπιάνκι (Πιετρακούτα), Μπερνάρντι (Τρόπικαλ Κοριάνο)

 

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (103η): Βρέθηκε στον όμιλο της Ελλάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όπου τερμάτισε στην 4η θέση, νικώντας μόνο 3 φορές, 2 το Λιχτενστάιν και μία τη Λετονία εντός έδρας. Αδύναμη ομάδα, που δεν έχει να επιδείξει μεγάλες επιτυχίες. Από τότε έδωσε τέσσερα φιλικά, στα οποία δεν κέρδισε κανένα: ισοπαλίες με 1-1 κόντρα σε Μολδαβία, Καζακστάν και με ΗΑΕ την περασμένη Τετάρτη και μία ήττα από την Πολωνία (1-2).  Στο ενδιάμεσο είχε αγωνιστεί στο ημι-επίσημο Κύπελλο Βαλτικής, όπου πέρασε στον τελικό, νικώντας τη Φινλανδία (1-0), αν και εκεί έχασε με το ίδιο σκορ από τη Λετονία. Εδώ κι ένα χρόνο στον πάγκο της ο Ιγκόρις Πανκρατιέβας, που έχει απολογισμό 2-3-3. Από αυτά, τα 7 ήταν under. Δεν υπολογίζονται ο κίπερ Καρτσεμάρσκας (Γκαζιάντεπσπορ), οι αμυντικοί Ζαλιούκας (Ρέιντζερς), Μάριους Στανκεβίτσιους (Αννόβερο), οι μέσοι Καλόνας (Χαποέλ Χάιφα), Νοβίκοβας (Άουε), Ντέιβιντας Τσεζνάουσκις (Μπακού) και οι επιθετικοί Έντγκαρας Τσεζνάουσκις (Ροστόφ), Σερνάς (Γκαζιάντεπσπορ). Αντιμετώπισε άλλες δύο φορές το Σαν Μαρίνο, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2006, κερδίζοντας και στις δύο αναμετρήσεις χωρίς να δεχθεί γκολ (1-0 εκτός, 4-0 εντός).

 

Τελευταία 5: 1-2-2

 

Τερματοφύλακες: Αρλάουσκις (Στεάουα Β.), Ζουμπάς (Βίμποργκ), Τσερνιάουσκας (Βασλούι)

Αμυντικοί: Φρεϊντγκμέιμας (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Κιάνσκας (Χαποέλ Χάιφα), Βαϊτκούνας (Μποχέμιανς), Μπορόφσκι (Νταουγκάβα Ρίγα), Αντριουτσέφσκις (Καμπούρ)

Μέσοι: Βίτσιους (Σαχτέρ Καραγκαντί), Λούκσα (Τρακάι), Μπαρτκούς (Άτλαντας), Ρανταβίτσιους (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Ζούλπα (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Μικολιούνας ( – ), Πιλιμπάιτις (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Τσβέντουκας (Σουντούβα Μαριγιάμπολε), Κούκλις (Μποχέμιανς), Ελιόσιους (Κρουόγια Πακρουόγις), Βερτέλις (Μποτοσάνι), Τσέρνιτς (Ντνεπρ Μογκίλεφ)

Επιθετικοί: Στανκεβίτσιους (Λέστερ U18), Μπενιούσις (Κρουόγια Πακρουόγις), Σπάλβις (Άαλμποργκ)

 

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Ερασιτεχνική ομάδα η Σαν Μαρίνο, αναμένεται να είναι εύκολος αντίπαλος ακόμα και την αδύναμη Λιθουανία. Το να το κάνει και πάλι χωρίς να δεχτεί γκολ, παίζεται στο 1.47 (Stoiximan).


 

 

 GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο. 

 

21:45 ΕΛΒΕΤΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ

 

Προϊστορία: 1-4-7

 

ΕΛΒΕΤΙΑ (9η): Άφησε καλές εντυπώσεις στη Βραζιλία, όπου προκρίθηκε με δύο νίκες επί Εκουαδόρ (2-1) και Ονδούρα (3-0), αν και έκανε μια κακή παρένθεση με 2-5 από τη Γαλλία. Στην επόμενη φάση όμως βρήκε τη φιναλίστ Αργεντινή, με την οποία το πάλεψε, αλλά αποκλείστηκε τελικά στην παράταση. Ο Ότμαρ Χίτσφελντ είχε δηλώσει ήδη την πρόθεση του για αποχώρηση από τον πάγκο της Εθνικής, με τον Βόσνιο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς (Λάτσιο, Σιόν, Σαμσουνσπόρ, Γιούνγκ Μπόις) να αναλαμβάνει από τον Ιούλιο και να καλείται να διατηρήσει στο ίδιο επίπεδο την καλοδουλεμένη, από τον προκάτοχό του, ομάδα. Με την αποχώρηση του κίπερ Μπενάλιο (Βόλφσμπουργκ) μετά το Μουντιάλ, το βάρος πέφτει στον Σόμερ (Γκλάντμπαχ), αφού οι άλλοι δύο (Μπούρκι, Χιτζ) κλήθηκαν για πρώτη φορά. Πρώτες κλήσεις έλαβαν και οι αμυντικοί Μπενίτο (Μπενφίκα), Βίντμερ (Ουντινέζε). Στην αποστολή και ο μέσος του Ολυμπιακού Κασάμι. Σε σχέση με το Μουντιάλ απουσιάζουν οι αμυντικοί Ζίγκλερ ( – ), Λανγκ (Γκρασχόπερ), ο μέσος Μπαρνέτα (Σάλκε) και ο επιθετικός Γκαβράνοβιτς (Ζυρίχη). Δεν κλήθηκε επίσης ο επιθετικός Ντερντιγιόκ (Κασίμπασα). Γκολ-γκολ οι 10 από τις 12 αναμετρήσεις της με την Αγγλία, over οι 4 πιο πρόσφατες, κόντρα στην οποία έχει κάκιστη παράδοση και μία μόλις νίκη, στο μακρινό 1981.

 

Τελευταία 5: 3-0-2

 

Τερματοφύλακες: Σόμερ (Γκλάντμπαχ), Μπούρκι (Φράιμπουργκ), Χιτζ (Άουγκσμπουργκ)

Αμυντικοί: Λιχτστάινερ (Γιουβέντους), Σεντέρος (Άστον Βίλλα), Τζουρού (Αμβούργο), φον Μπέργκεν (Γιούνγκ Μπόις), Ροντρίγκεζ (Βόλφσμπουργκ), Σαρ (Βασιλεία), Μπενίτο (Μπενφίκα), Βίντμερ (Ουντινέζε)

Μέσοι: Ίνλερ (Νάπολι), Μπεχράμι (Αμβούργο), Φερνάντες (Ρεν), Σακιρί (Μπάγερν), Τζεμαϊλί (Γαλατάσαραϊ), Ζάκα (Γκλάντμπαχ), Στόκερ (Χέρτα), Φαμπιάν Φράι (Βασιλεία), Κασάμι (Ολυμπιακός)

Επιθετικοί: Μεχμέντι (Φράιμπουργκ), Σεφέροβιτς (Άιντραχτ Φρ.), Ντρμιτς (Λεβερκούζεν)

 

ΑΓΓΛΙΑ (20η): Μετά την αποτυχημένη παρουσία στο Μουντιάλ, ο Χόντγκσον πήρε ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά με την προοπτική να βγει πιο δυνατή η ομάδα. Σε ένα τέτοιο πλαίσιο, έγινε μεγάλη ανανέωση, με την ομάδα να κάνει «αποκαλυπτήρια» κόντρα στη Νορβηγία την Τετάρτη, την οποία κέρδισε με 1-0, χάρη σε εύστοχο πέναλτι του αρχηγού –πλέον- Γουέιν Ρούνεϊ. Δίκαιο το αποτέλεσμα, καθολική η υπεροχή της στο ματς. Δεν υπολογίζονται σήμερα ο κίπερ Φόστερ (Γουέστ Μπρομ) και ο μέσος Κόλμπακ (Νιούκαστλ), που είχαν κληθεί για το φιλικό με τη Νορβηγία, αλλά έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών. Σε σχέση με το Μουντιάλ, δεν κλήθηκαν οι αμυντικοί Τζόνσον (Λίβερπουλ), Σμόλινγκ και Σο (Μάν. Γιουν.), οι μέσοι Τζέραρντ και Λάμπαρντ που αποσύρθηκαν από τη διεθνή δράση, αλλά και οι επίσης μέσοι Μπάρκλεϊ (Έβερτον), Λαλάνα (Λίβερπουλ), Κάρικ, Γιάνγκ (Μάν. Γιουν.), Κλέβερλι (Άστον Βίλλα). Αρκετές οι αναμετρήσεις της με την Ελβετία, από την οποία είναι αήττητη στις 7 τελευταίες (4-3-0). Οι πιο πρόσφατες ήταν στα προκριματικά του Euro 2012, όπου είχε κερδίσει μέσα στην Ελβετία (3-1) και ήρθε ισόπαλη στην Αγγλία με 2-2.

 

Τελευταία 5: 1-2-2

 

Τερματοφύλακες: Χαρτ (Μάν. Σίτι), Φόρστερ (Σαουθάμπτον)

Αμυντικοί: Στόουνς (Έβερτον), Μπέινς (Έβερτον), Φιλ Τζόουνς (Μάν. Γιουν.), Κέιχιλ (Τσέλσι), Γιαγκέλκα (Έβερτον), Ντάνι Ρόουζ (Τόττεναμ), Τσέιμπερς (Άρσεναλ)

Μέσοι: Γουίλσιρ (Άρσεναλ), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Ντελφ (Άστον Βίλλα), Μίλνερ (Μάν. Σίτι), Στέρλινγκ (Λίβερπουλ), Τάουνσεντ (Τόττεναμ)

Επιθετικοί: Τσάμπερλεϊν (Άρσεναλ), Στάριτζ (Λίβερπουλ), Ρούνεϊ (Μάν. Γιουνάιτεντ), Γουέλμπεκ (Άρσεναλ), Λάμπερτ (Λίβερπουλ)

 

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Μπόλικο ταλέντο στην Ελβετία, που διατηρείται σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια, όπως απέδειξε και η συμμετοχή της στο Μουντιάλ. Η ανανεωμένη Αγγλία εκ πρώτης όψεως δείχνει να έχει κάποια κενά στα μετόπισθεν, αλλά οποιαδήποτε πρόβλεψη μαζί της, μπορεί να μας στείλει τελείως αδιάβαστους. Πιο ασφαλή επιλογή δείχνει το γκολ-γκολ (2.05 Goalbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις