Πάμε Στοίχημα Προκριματικά Euro 2016 8ος όμιλος: Ματσάρα στο Μιλάνο

19:00 ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Προϊστορία: 0-0-2

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Δε θα μπορούσε να έχει πολλές βλέψεις στον όμιλο, αλλά οι τρεις ήττες στα πρώτα της παιχνίδια, την έβγαλαν από νωρίς εκτός παιχνιδιού. Βαρύτερη το 0-6 από την Κροατία εκτός έδρας, είχαν προηγηθεί αυτές από Ιταλία και Βουλγαρία, αμφότερες με 1-2. Αποτέλεσμα ήταν να απομακρυνθεί ο Μπέρτι Φογκτς και να αναλάβει ως υπηρεσιακός ο βοηθός του Μαχμούντ Κουρμπάνοφ. Χωρίς νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια της (0-1-6). Πέντε παίχτες αγωνίζονται εκτός έδρας, τέσσερις από αυτούς στην Τουρκία. Εφτά παίχτες δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, σε σχέση με αυτή κόντρα στην Κροατία, στην προσπάθεια του Κουρμπανόφ να αλλάξει τα πράγματα και να φέρει τον πρώτο βαθμό/-ούς στην ομάδα.

Τελευταία 5: 0-1-4

Τερματοφύλακες: Καμράν Αγκάγιεφ (Γκαμπάλα), Σαλαχάτ Αγκάγιεφ (Ίντερ Μπακού), Μπαλάγεφ (Νέφτσι Μπακού)
Αμυντικοί: Σαντίγκοφ (Καραμπάχ), Σουκούροφ (Καρσίγιακα), Μεντβέντεφ (Καραμπάχ), Ραμαλντάνοφ (Καζάρ Λανκαράν), Γκουσεΐνοφ (Καραμπάχ), Γιουνουζάντε (Νέφτσι Μπακού), Γκουλίγεφ (Καραμπάχ)
Μέσοι: Αμπίσοφ (Γκαμπάλα), Χουσεΐνοφ (Γκαμπάλα), Αμιργκουλίγεφ (Καζάρ Λανκαράν), Αμπντουλάγεφ (Νέφτσι Μπακού), Γκαράγεφ (Καραμπάχ), Ναζάροφ (Καρλσρούι), Ιμαμβερντίγεφ (Ελαζίγκσμπορ), Χατζίγεφ (Γκαζιαντέπ), Μιρζαμπέκοφ (Ίντερ Μπακού), Σεγίντοφ (Νέφτσι Μπακού)
Επιθετικοί: Ναντίροφ (Καραμπάχ), Γιαβάντοφ (Γκαζιαντέπ), Αλίγεφ (Καζάρ Λανκαράν), Εγιουμπόφ (Σιμούρκ), Κουρμπάνοφ (Σουμγκαγίτ)

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Στην πρεμιέρα μπορεί να ηττήθηκε από την Ιταλία (0-2), αλλά οι δύο νίκες στα επόμενα παιχνίδια, την έβαλαν δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης. Εντός προγράμματος το 3-0 επί της Μάλτας, στο σαφώς πιο δύσκολο –και πιο πρόσφατο- κόντρα στη Βουλγαρία πήρε δίκαια τη νίκη, παίζοντας έξυπνα. Καλύτερη στο πρώτο μέρος, όπου προηγήθηκε με τον Ελιουνούσι (13’), αλλά λίγο πριν την ανάπαυλα ισοφαρίστηκε (43’). Προσεχτική στην επανάληψη και από μία αντεπίθεση έκανε το 2-1 με τον Νίλσεν, που είχε περάσει προηγουμένως ως αλλαγή. Μοναδική απουσία ο επιθετικός Κινγκ, που τον αντικατέστησε ο πολλά υποσχόμενος Σέντερλουντ. Ισάριθμες οι νίκες της στις δύο αναμετρήσεις του με το Αζερμπαϊτζάν ως τώρα, στα προκριματικά του Μουντιάλ 1998. Σε καμία δεν δέχτηκε γκολ (1-0 εκτός, 5-0 εντός).

Τελευταία 5: 2-0-3

Τερματοφύλακες: Γιάρσταϊν (Χέρτα), Νίλαντ (Μόλντε), Γκρίτεμπουστ (Άαλεσουντ)
Αμυντικοί: Χέγκλι (Κοπεγχάγη), Ρεγκινιούσεν (Ρόζενμποργκ), Νόρντβεϊτ (Γκλάντμπαχ), Φόρεν (Μόλντε), Ελαμπντελαουί (Ολυμπιακός), Λίνες (Μόλντε), Φλο (Μόλντε), Χάγκεν (Οντ)
Μέσοι: Σκιέλμπρεντ (Χέρτα), Τετέι (Νόριτς), Γιόχανσεν (Σέλτικ), Ντέλι (Κάρντιφ), Κόνραντσεν (Ρεν), Σινγκ (Μόλντε), Σάμουελσεν (Οντ), Έντεγκααρντ (Στρομσγκόντσετ), Χέλαντ (Ρόζενμποργκ)
Επιθετικοί: Ελιουνούσι (Χόφενχαϊμ), Σέντερλουντ (Ρόζενμποργκ), Νίλσεν (Μπράουνσβαϊγκ), Γκούλμπραντσεν (Μόλντε)

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Η Νορβηγία έχει την ευκαιρία να πάρει τα πάνω της και να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την πρόκριση, εκμεταλλευόμενη την κακή συγκυρία για το Αζερμπαϊτζάν. Στο 2.05 το διπλό (Playbet).


 

 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

21:45 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΜΑΛΤΑ

Προϊστορία: 9-2-0

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Κακό το ξεκίνημα της, αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και μέχρι το τέλος θα δώσει μάχη με τη Νορβηγία για την τρίτη θέση. Το κακό είναι ότι έχασε στο τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στους Νορβηγούς με 1-2, αλλά το καλό είναι ότι υπάρχουν το Αζερμπαϊτζάν και η Μάλτα στον όμιλο, κόντρα στις οποίες μπορεί να κάνει το απόλυτο. Ήδη το έκανε στην πρεμιέρα επικρατώντας του Αζερμπαϊτζάν εκτός έδρας με 2-1. Αήττητη σε 11 αναμετρήσεις της με τη Μάλτα. Οι πιο πρόσφατες ήταν για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπου επικράτησε με 6-0 στα Σόφια και με 2-1 στη Βαλέτα. 5 στα 5 στις φορές που την υποδέχτηκε, όλες συνοδεύτηκαν με over, over 4.5 οι τέσσερις από αυτές.

Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Μιχαΐλοφ (Μερσίν), Στογιάνοφ (Λουντογκόρετς), Μιτρέφ (Λοκομοτίβ Σόφιας)
Αμυντικοί: Μπουντούροφ (Φούλαμ), Τούντσεφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Βεσελίν Μίνεφ (Λέφσκι Σόφιας), Γιόρνταν Μίνεφ (Λουντογκόρετς), Τερζίεφ (Λουντογκόρετς), Αλεξαντάρ Αλεξαντρόφ (Λουντογκόρετς), Στραχίλ Ποπόφ (Λίτεξ)
Μέσοι: Μανόλεφ (Ντιναμό Μόσχας), Ίλιεφ (Σιτζιαζουάνγκ), Μιλάνοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ντιακόφ (Λουντογκόρετς), Τόνεφ (Σέλτικ), Μαρκίνιος (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Μιχαΐλ Αλεξαντρόφ (Λουντογκόρετς), Τσόσεφ (Παλέρμο), Γκαμάκοφ (Μπότεβ Πλόβντιβ)
Επιθετικοί: Ιβελίν Ποπόφ (Κούμπαν Κράσνονταρ), Μιτσάνσκι (Καρλσρούι), Χρίστοφ (Μπερόε), Γκαλαμπίνοφ (Λιβόρνο)

ΜΑΛΤΑ: Μετράει 13 ήττες στα 15 τελευταία παιχνίδια της, έχοντας κερδίσει στο ενδιάμεσο Αρμενία και Φερόε. Στα 6 πιο πρόσφατα, όλες ήττες, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Στην αποστολή και βασικός ο πολύ ανεβασμένος κίπερ της Καλλονής, Άντριου Χογκ. Ο Χογκ μαζί με άλλους 3 (Σκέμπρι, Μουσκάτ, Φαρούγκια) είναι οι μόνοι παίχτες που παίζουν εκτός συνόρων. Δεν ακολούθησε την αποστολή το αστέρι της ομάδας, Μιφσούντ, πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας (108 συμμ./39 γκ.).

Τελευταία 5: 0-0-5

Τερματοφύλακες: Χάμπερ (Μπιρκιρκάρα), Χογκ (Καλλονή), Νίκι Βέλα (Βαλέτα), Σουλτάνα (Μπαλζάν)
Αμυντικοί: Μπρίφα (Βαλέτα), Άγκιους (Χιμπέρνιανς), Φάιλα (Χιμπέρνιανς), Καρουάνα (Βαλέτα), Καμιλέρι (Βαλέτα), Μπετσίνα (Μπαλζάν), Μουσκάτ (Μπιρκιρκάρα), Μπαλντακίνο (Σλιέμα), Γκριολί (Μπαλζάν), Μπουγκέζα (Ταρξιέν)
Μέσοι: Σκέμπρι (ΦΣΒ Φρανκφούρτη), Κοέν (Χιμπέρνιανς), Ράιαν Φένεχ (Βαλέτα), Πολ Φένεχ (Μπιρκιρκάρα), Ρόουεν Μουσκάτ (Ντουναουιβάρος), Κρίστενσεν (Χιμπέρνιανς), Σκέρι (Σλιέμα), Σκικλούνα (Μπιρκιρκάρα), Μπρουκ Φαρούγκια (Φλοριάνα)
Επιθετικοί: Τέρενς Βέλα (Νάξαρ), Ζαν Πολ Φαρούγκια (Σπαρτάκ Τρνάβα)

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Με το σταγονόμετρο σκοράρει η Μάλτα. Σήμερα και χωρίς τον Μισφούντ θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να το κάνει. Νο goal στο 1.53 (Stoiximan).


 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

21:45 ΙΤΑΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ

Προϊστορία: 1-3-3

ΙΤΑΛΙΑ: Η εποχή Κόντε στην Σκουάντρα Ατζούρα έχει ξεκινήσει πολύ καλά, αφού μετά το 2-0 στο ντεμπούτο του επί της Ολλανδίας, ακολούθησαν τρεις νίκες στον όμιλο, με τις οποίες διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας και η πρόκριση δε θα αργήσει να σφραγιστεί. Δεν εντυπωσιάζει πάντως με το ποδόσφαιρό της, όπως φάνηκε κόντρα και στις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου (Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα), τις οποίες κέρδισε μόλις με ένα γκολ διαφορά (2-1 και 1-0 αντίστοιχα). Στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει της Νορβηγίας εκτός έδρας με 2-0. Τραυματίες ο αμυντικός Ογκμπόνα, ο αμυντικός μέσος Τιάγκο Μότα και ο συμπαίκτης του Βεράτι, αλλά και ο Μπαλοτέλι. Εκτός σε σχέση με τον αγώνα με τη Μάλτα, ο αμυντικός Μπονούτσι, οι μέσοι Ακουιλάνι, Πίρλο, Φλορέντσι, Πόλι και ο Ντέστρο. Πολύ κακή η παράδοση με την Κροατία, την οποία έχει κερδίσει μόλις μία φορά, σε φιλικό το 1942, αν και ήταν άτυπο, αφού οι Κροάτες δεν είχαν ανεξαρτητοποιηθεί.

Τελευταία 5: 4-0-1

Τερματοφύλακες: Μπουφόν (Γιουβέντους), Σιρίγκου (ΠΣΖ), Περίν (Τζένοα)
Αμυντικοί: Ντε Σίλιο (Μίλαν), Κιελίνι (Γιουβέντους), Μορέτι (Τορίνο), Ρανόκια (Ίντερ), Ρουγκάνι (Έμπολι), Νταρμιάν (Τορίνο), Πασκουάλ (Φιορεντίνα)
Μέσοι: Καντρέβα (Λάτσιο), Μαρκίζιο (Γιουβέντους), Ντε Ρόσι (Ρόμα), Παρόλο (Λάτσιο), Μπερτολάτσι (Τζένοα), Σοριάνο (Σαμπντόρια), Μποναβεντούρα (Μίλαν)
Επιθετικοί: Ζάζα (Σασουόλο), Ιμόμπιλε (Ντόρτμουντ), Τζιοβίνκο (Γιουβέντους), Τσέρτσι (Ατλέτικο), Ελ Σααράουι (Μίλαν), Πελέ (Σαουθάμπτον)

ΚΡΟΑΤΙΑ: Την Τετάρτη έπαιξε σε φιλικό με την Αργεντινή, αλλά με τελείως εναλλακτική ενδεκάδα, η οποία όμως τα πήγε πολύ καλά κόντρα στα μεγάλα αστέρια των Λατινοαμερικάνων, που κέρδισαν με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Στον όμιλο δείχνει να πατάει με σιγουριά, κάνοντας το 3 στα 3, όντας τυπικά πρώτη, παρά την ισοβαθμία με την Ιταλία. Πολλές οι αλλαγές στην αποστολή σε σχέση με την Αργεντινή, με τον Νίκο Κόβατς να καλεί ξανά όλα τα αστέρια της χώρας. Γκολ-γκολ και 2-3 γκολ και τα 4 επίσημα που έχει δώσει με την Ιταλία: 2-1 στο Μουντιάλ 2002, 1-1 στο Euro 2012, 1-1 εντός και 2-1 εκτός στα προκριματικά για το Euro 1996. Αήττητη από τους Ιταλούς στα 6 παιχνίδια τους με την ανεξαρτητοποίηση της (3-3-0).

Τελευταία 5: 4-0-1

Τερματοφύλακες: Σούμπασιτς (Μονακό), Κάλινιτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Βάργκιτς (Ριέκα)
Αμυντικοί: Σρνα (Σαχτάρ Ντονέτσκ), Τσόρλουκα (Λοκομοτίβ Μόσχας), Πράνιτς (Παναθηναϊκός), Λοβρέν (Λίβερπουλ), Βίντα (Ντιναμό Κιέβου), Βρσάλικο (Σασουόλο), Γιεντβάι (Λεβερκούζεν), Λέοβατς (Ριέκα)
Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ), Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα), Πέρισιτς (Βόλφσμπουργκ), Κόβατσιτς (Ίντερ), Μπαντέλι (Φιορεντίνα), Χαλίλοβιτς (Μπαρτσελόνα Β), Μπρόζοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Μίλιτς (Ροστόφ), Σαρμπίνι (Ριέκα), Άντολιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)
Επιθετικοί: Όλιτς (Βόλφσμπουργκ), Μάντζουκιτς (Ατλέτικο), Κράμαριτς (Ριέκα), Τσοπ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)

Πρόταση: Από την μία η πολύ ποιοτική Κροατία, παίζει το πιο σημαντικό παιχνίδι της, έχοντας κρατήσει το μηδέν ως τώρα. Από την άλλη η Ιταλία που ακόμα χτίζεται πάνω στο μοντέλο του Κόντε και δε μας έχει πείσει ως τώρα. Είμαστε μεταξύ Χ2 (1.65 Goalbet) και γκολ-γκολ (2.10 Goalbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις