Πάμε Στοίχημα Προκριματικά Euro 1ος όμιλος: Τρεις μονομάχοι για δύο θέσεις

 

21:45 ΤΣΕΧΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

 

Προϊστορία: 3-3-3

 

ΤΣΕΧΙΑ (35η): Ισορροπημένο το φιλικό που έδωσε την Τετάρτη με τις ΗΠΑ, όπου έχασε τελικά με 0-1, χάρη σε γκολ που δέχτηκε στο 39’. Ο Πάβελ Βρμπα βρήκε έτσι την ευκαιρία να πειραματιστεί ακόμα μία φορά, αλλά ούτε τώρα βρήκε τη σωστή χημεία, μένοντας χωρίς νίκη για 4ο παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας. Αυτή τη φορά και χάρη στη διεύρυνση των ομάδων που συμμετέχουν στο Euro, θέλει κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση που πήρε στον όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ, όπου τερμάτισε 3η, ένα βαθμό πίσω από τη Δανία. Ο όμιλος της πάντως κρύβει δυσκολίες, αφού δεδομένου της ύπαρξης της Ολλανδίας εκεί, οι θέσεις 2 και 3 θα παιχτούν ανάμεσα στην ίδια, την Τουρκία και την ανεβασμένη Ισλανδία. Μετά το τέλος των προκριματικών έδωσε άλλα τέσσερα φιλικά (εκτός από αυτό κόντρα στις ΗΠΑ), στα οποία κέρδισε μόνο τον Καναδά (2-0), ήρθε ισόπαλη 2-2 με Νορβηγία και Φινλανδία και έχασε από την Αυστρία (0-1). Δεκατρείς οι ποδοσφαιριστές της που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα, μοιράζονται ανάμεσα σε Σπάρτα Πράγας και Βικτόρια Πλζεν. Δεν έχουν κληθεί οι αμυντικοί Γκεμπρέ Σελασιέ (Βέρντερ), Σίβοκ (Μπεσικτάς), οι μέσοι Χούμπσμαν (Γιάμπλονετς), Πλασίλ (Μπορντό) και οι επιθετικοί Νέσιντ (Τσβόλε), Πέκχαρτ (Νυρεμβέργη).

 

Τελευταία 5: 1-2-2

 

Τερματοφύλακες: Τσεχ (Τσέλσι), Βάτσλικ (Βασιλεία), Μπίτσικ (Σπάρτα Πράγας)

Αμυντικοί: Κάντλετς (Φενέρμπαχτσε), Λιμπέρσκι (Βικτόρια Πλζεν), Πουντίλ (Γουότφορντ), Σουτσί (Βασιλεία), Προτσάζκα (Βικτόρια Πλζεν), Μαζούτς (Ντνίπρο), Καντεράμπεκ (Σπάρτα Πράγας), Ρεζνίκ (Βικτόρια Πλζεν)

Μέσοι: Ροσίτσκι (Άρσεναλ), Γίρασεκ (Αμβούργο), Κολάρ (Βικτόρια Πλζεν), Νταρίντα (Φράιμπουργκ), Πετρζέλα (Βικτόρια Πλζεν), Ντοτσκάλ (Σπάρτα Πράγας), Κρεϊτσί (Σπάρτα Πράγας), Χοράβα (Βικτόρια Πλζεν), Βάτσα (Σπάρτα Πράγας)

Επιθετικοί: Πιλάρ (Βικτόρια Πλζεν), Λαφάτα (Σπάρτα Πράγας), Βίντρα (Γουότφορντ)

 

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (3η): Με το αριστερό ξεκίνησε τη καριέρα του στον πάγκο των Οράνιε ο Γκους Χίντινκ, ο οποίος είδε την ομάδα του να χάνει με 0-2 από την Ιταλία. Υπήρχαν όμως κάποιες ιδιαιτερότητες στο παιχνίδι, αφού η Ιταλία την αιφνιδίασε μόλις στο 3ο λεπτό και διπλασίασε τα τέρματα της με πέναλτι στο 10’, φάση στην οποία αποβλήθηκε ο Μάρτινς Ίντι, αφήνοντας έτσι την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα από πολύ νωρίς, περιορίζοντας τις προσπάθειες της να σώσει κάτι από το παιχνίδι. Δεν το πήρε όπως φάνηκε και πολύ βαριά και σήμερα θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με μία νίκη κόντρα στην Τσεχία. Σε σχέση με τις κλήσεις για το ματς με την Ιταλία, έμεινε εκτός ο κεντρικός αμυντικό Φλάαρ λόγω τραυματισμού, όπως και οι μεσοεπιθετικοί φαν ντερ Φάαρτ, Ρόμπεν, Κλάσι (Φέγενορντ), αλλά και ο επιθετικός Χούντελααρ. Η τελευταία φορά που αναμετρήθηκε με την Τσεχία ήταν στα προκριματικά του Μουντιάλ 2006, όπου επικράτησε και στα δύο ματς με 2-0.

 

Τελευταία 5: 2-2-1

 

Τερματοφύλακες: Σίλεσεν (Άγιαξ), Κρουλ (Νιούκαστλ), Ζετ (PSV)

Αμυντικοί: Γιάνμαατ (Νιούκαστλ), ντε Φράι (Λάτσιο), Μάρτιν Ίντι (Πόρτο), Μπλιντ (Μάν. Γιουν.), φαν ντερ Βιλ (ΠΣΖ), φαν Ντάικ), Φέλτμαν (Άγιαξ), Πίτερς (Στόουκ), Φέρχεγκ (Άουγκσμπουργκ)

Μέσοι: ντε Γιόνγκ (Μίλαν), Βαϊνάλντουμ (PSV), Σνάιντερ (Γαλατάσαραϊ), Νάρσινχ (PSV), Αφελάι (Ολυμπιακός), Φερ (ΚΠΡ), Κλάασεν (Άγιαξ), Μέμφις (PSV), Κόιτ (Φενέρμπαχτσε)

Επιθετικοί: φαν Πέρσι (Μάν. Γιουν.), Λενς (Ντιναμό Κιέβου).

 

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Ψάχνει χημεία ακόμα ο Τσεχία, δύσκολα να δούμε δεύτερο σερί χαμένο παιχνίδι από την Ολλανδία. Πιο ποιοτικοί οι φιλοξενούμενοι, με λίγη προσοχή μπορούν να φύγουν με το διπλό από την Πράγα (1.96 Stoiximan).


 

 

 GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

 

21:45 ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Προϊστορία: 4-2-1

 

ΙΣΛΑΝΔΙΑ (46η): Εντυπωσίασε τους πάντες με την παρουσία της στα προκριματικά του Μουντιάλ, όπου κατάφερε να τερματίσει στις καλύτερες δεύτερες. Η όρεξη άνοιξε έτσι στους Ισλανδούς, που ονειρεύονται ανάλογες επιτυχίες, δείχνοντας αρχικά ότι οι ίδιοι, μαζί με Τουρκία και Τσεχία θα μονομαχήσουν για τις θέσεις 2 και 3. Αυτό δείχνει από μόνο του τη μεγάλη σημασία που έχει το σημερινό παιχνίδι. Στον πάγκο της συνεχίζει ο Σουηδός Λαρς Λάγκερμπακ. Μετά το τέλος των προκριματικών, έδωσε τέσσερα φιλικά, στα οποία έχασε από Σουηδία (0-2) και Ουαλία (1-3), έφερε 1-1 με την Αυστρία και κέρδισε την Εσθονία με 1-0. Μόλις τέσσερις οι παίχτες που κλήθηκαν και αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα. Έμεινε εκτός ο γνωστός μας επιθετικός, ο μεσοεπιθετικός Φινμπόγκασον (Σοσιεδάδ) και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Ιντρίντι Σίγκουρντσον (Βίκινγκ). Σίγκουρντσον Διατηρεί καλή παράδοση με την Τουρκία, αφού δεν έχει χάσει και στις 4 φορές που την υποδέχτηκε (3-1-0). Αν και η τελευταία αναμέτρηση τους ήταν 19 χρόνια πριν για τα προκριματικά του Euro 1996.

 

Τελευταία 5: 1-2-2

 

Τερματοφύλακες: Γκουνλέιφσον (Μπρέινταμπλικ), Χαλντόρσον (Σάντνες), Γιόνσον (Στιάρναν)

Αμυντικοί: Σέβαρσον (Μπραν), Ράγκναρ Σίγκουρντσον (Κράσνονταρ), Άρνασον (Ρόδεραμ), Ότεσεν (Ουράλ Σβερντλόβσκ), Άρι Φρέιρ Σκούλασον (Οντένσε), Τέοντορ Έλμαρ Μπιάρνασον (Ράντερς), Γιόνασον (Σοντερίσκε), Χάουκσον (ΚR)

Μέσοι: Γκούναρσον (Κάρντιφ), Χάλφρεντσον (Βερόνα), Γκούντμουντσον (Τσάρλτον), Ντάνιελσον (Άαρχους), Μπιρκίρ (Μπιάρνασον), Γκίσλασον (Κοπεγχάγη), Γκίλφι Πορ Σίγκουρντσον (Σουόνσι), Όλαφουρ Ίνγκι Σκούλασον (Ζούλτε), Βαλντίμαρσον (IBV)

Επιθετικοί: Σιγκπόρσον (Άγιαξ), Μπέβαρσον (Βίκινγκ), Κιάρτανσον (Βαλερένγκα)

 

ΤΟΥΡΚΙΑ (32η): Έκανε κακό ξεκίνημα στα προκριματικά του Μουντιάλ και όταν διόρθωσε τα αποτελέσματα της, ήταν πλέον αργά (4-1-0 μέχρι την προτελευταία αγωνιστική) και έτσι τερμάτισε 4η και τρεις βαθμούς πίσω από τη Ρουμανία. Γενικά πάντως βρίσκεται σε ένα στάδιο αναζήτησης της σωστής χημείας από τον Φατίχ Τερίμ και τα αποτελέσματα των δικαιώνουν, αφού έχει κερδίσει τα 10 από τα 12 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη, με τις ήττες να έρχονται σε ένα φιλικό με τις ΗΠΑ τον Ιούνιο και στην αυλαία των προκριματικών από την Ολλανδία (0-2). Στο πιο πρόσφατο φιλικό της την περασμένη Τετάρτη επικράτησε με ανατροπή και γκολ στο 92’ εκτός έδρας της Δανίας. Ο Σαχάν είχε ισοφαρίσει στο 54’, ο νεαρός αμυντικός Τουφάν πέτυχε το νικητήριο γκολ. Μόλις τέσσερις οι παίχτες που κλήθηκαν στην αποστολή και παίζουν εκτός Τουρκίας, ο αμυντικός Τοπράκ (Λεβερκούζεν), οι μέσοι Τουράν (Ατλέτικο), Τσαλχάνογλου (Λεβερκούζεν) και ο επιθετικός Έρντινγκ (Σεντ Ετιέν). Στην αποστολή δεν βρίσκονται ο κίπερ Βολκάν, ο μέσος Σαχίν (Ντόρτμουντ) και ο επιθετικός Ουμούτ Μπουλούτ (Γαλατάσαραϊ). Over τα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη. Στο μοναδικό under σημειώθηκαν δύο γκολ.

 

Τελευταία 5: 4-0-1

 

Τερματοφύλακες: Κιβράκ (Τραμπζονσπόρ), Γκιουνόκ (Φενέρμπαχτσε), Μπαμπατσάν (ΙΒΒ)

Αμυντικοί: Γκιουνιούλ (Φενέρμπαχτσε), Μπαλτά (Γαλατάσαραϊ), Ερκίν (Φενέρμπαχτσε), Τοπράκ (Λεβερκούζεν), Καγιά (Γαλατάσαραϊ), Κεϊμπάσι (Μπεσίκτας), Τσαμντάλ (Γαλατάσαραϊ), Γκιουλιούμ (Μπεσίκτας), Τουφάν (Μπούρσασπορ)

Μέσοι: Εμρέ (Φενέρμπαχτσε), Τουράν (Ατλέτικο), Τοπάλ (Φενέρμπαχτσε), Ινάν (Γαλατάσαραϊ), Σαχάν (Μπεσικτάς), Αντίν (Γαλατάσαραϊ), Εζιακούπ (Μπεσίκτας), Εζέκ (Καραμπούκσπορ), Τσαλχάνογλου (Λεβερκούζεν)

Επιθετικοί: Γιλμάζ (Γαλατάσαραϊ), Έρντινγκ (Σεντ Ετιέν), Πεκτεμέκ (Μπεσικτάς)

 

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Μονομάχοι για μία θέση… στον ήλιο οι σημερινοί αντίπαλοι. Η Τουρκία δείχνει ανεβασμένη και ορεξάτη για να περάσει στην επόμενη φάση, αλλά η Ισλανδία έδειξε ότι πλέον αποτελεί υπολογίσιμη δύναμη. Πιθανό το γκολ-γκολ στο 1.80 (Mybet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις