Πάμε Στοίχημα Πρέμιερ Λιγκ: Ψάχνουν την πρώτη νίκη Σάντερλαντ, Νιούκαστλ και Μπέρνλι

 

17:00 ΧΑΛ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Προϊστορία: 1-7-6
Πέρυσι: ΧΑΛ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 0-1

ΧΑΛ: Το πάλεψε κόντρα στη Σίτι, αλλά τελικά λύγισε στο τελευταίο μισάωρο, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 2-4. Πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με δύο τέρματα (7’, 11’), αλλά δεν πτοήθηκε. Μείωσε με αυτογκόλ του Μανγκαλά στο 21’ και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 32’, με εύστοχο πέναλτι του Αμπέλ Χερνάντεζ. Στην επανάληψη δε μπόρεσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, με τη Σίτι να παίρνει δίκαια τη νίκη με δύο γκολ στο 68’ και 87’. Αυτή ήταν η 5η αγωνιστική χωρίς νίκη (0-3-2) και τελικά το ότι έμεινε εκτός Ευρώπης από νωρίς, δε φαίνεται να έχει –για την ώρα- θετική επίπτωση στην πορεία της στο πρωτάθλημα. Παραμένει χωρίς εντός έδρας νίκη μετά από τρεις αγώνες (0-2-1), φέρνοντας ισοπαλίες με Γουέστ Χαμ και Στόουκ, πριν χάσει από τη Σίτι. Γκολ-γκολ και over και τα τρία εντός. Γκολ-γκολ και τα 7 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, over τα 6 πιο πρόσφατα. Χορταστικά τα παιχνίδια της, δείχνοντας δυνατή μεσοεπιθετικά, αλλά είναι αφελής στην άμυνα, αφού στα 5 τελευταία επίσημα έχει δεχθεί 2 γκολ ανά αγώνα (13 συνολικά στα 5 τελευταία). Εκτός ο βασικός κίπερ ΜακΓκρέγκορ (6 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Μέιλερ (3 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Σνόντγκρας (1 συμμ.).

Εντός: 0-2-1
Γκολ: 5-7
Τελευταία 5: 0-3-2

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Κρίσταλ Πάλας, που πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, κόντρα στη Λέστερ αυτή τη φορά, παραμένοντας έτσι αήττητη για 4η αγωνιστική (2-2-0). Για ακόμα ένα παιχνίδι δεν φάνηκε απειλητική, αλλά ήταν (για ακόμα ένα παιχνίδι) άκρως αποτελεσματική, χτυπώντας δύο φορές μέσα σε ένα τρίλεπτο στην αρχή της επανάληψης, παίρνοντας έτσι την εντός έδρας νίκη με 2-0. Άφησε πίσω της το κακό ξεκίνημα, δεν εντυπωσιάζει με το στυλ παιχνιδιού της, αλλά ο Νιλ Γουόρνοκ της έχει περάσει πνεύμα νικητή και παίρνει αυτό που θέλει από τα παιχνίδια της, ώστε και με 1-2 καλές φάσεις. Στα προηγούμενα είχε μείνει στην ισοπαλία με Νιούκαστλ και Μπέρνλι, ενώ πριν τη Λέστερ, είχε κερδίσει με 4 φάσεις την Έβερτον εκτός έδρας με 3-2. Πολύ καλές οι εκτός έδρας παρουσίες της ως τώρα, όπου έχει κερδίσει την Έβερτον, έμεινε στην ισοπαλία με Νιούκαστλ, ενώ στην πρεμιέρα είχε βάλει δύσκολα στην Άρσεναλ, αν και έχασε. Και τα τρία συνδυάστηκαν από γκολ-γκολ και over. Αήττητη από την Χαλ στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Συνολικά έχει πολύ καλή προϊστορία, έχοντας χάσει μόνο μία φορά σε 14 αναμετρήσεις τους (1-7-6). Πέρυσι στο πρωτάθλημα την κέρδισε και δύο φορές, αμφότερες με 1-0. Αμφίβολος ο κεντρικός μέσος Ο’Κιφ (2 συμμ.).

Εκτός: 1-1-1
Γκολ: 7-7
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Η Χαλ διαθέτει ποιότητα μπροστά και έχει το εύκολο γκολ. Ομάδες τύπου Κρίσταλ Πάλας, που αρέσκονται στο παιχνίδι-κλεφτοπόλεμο δε μας αρέσουν. Περιμένουμε να γνωρίσει την ήττα μετά από 4 αγωνιστικές και να σταματήσει η ρέντα της. Άσος στο 2.05 (Stoiximan).


 

Θέλεις LIVE betting με ταχύτητα; Παίξε τώρα στη Nokibet.gr για μία μοναδική στοιχηματική εμπειρία!

17:00 ΛΕΣΤΕΡ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Προϊστορία: 17-17-26
Πέρυσι: ΛΕΣΤΕΡ-ΜΠΕΡΝΛΙ 1-1

ΛΕΣΤΕΡ: Το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας ήταν κακό και έδειξε ότι μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες. Κάπως έτσι γνώρισε την εκτός έδρας ήττα, δεχόμενη δύο γκολ στα πρώτα λεπτά της επανάληψης από στημένες φάσεις, χωρίς να καταφέρει να αντιδράσει ως το τέλος. Πρώτη ήττα μετά από τρεις αγώνες (2-1-0), αλλά αυτό δεν πτοεί τους νεοφώτιστους, που σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε υψηλό επίπεδο, διαθέτοντας πλήρες και ποιοτικό ρόστερ. Πολύ καλή η παρουσία της ειδικά στα εντός έδρας, όπου παραμένει αήττητη, αν και φιλοξένησε Έβερτον, Άρσεναλ (ισοπαλίες) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (νίκη). Και τα τρία συνδυάστηκα από γκολ-γκολ. Αήττητη από τη Μπέρνλι στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις τους (5-2-0). Under οι 4 από τις 5 πιο πρόσφατες. Αμφίβολοι ο δεξιός μπακ Ντε Λετ (6 συμμ./1 ασίστ) και ο σταρ της ομάδας Καμπιάσο (3 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Άπσον.

Εντός: 1-2-0
Γκολ: 8-6
Τελευταία 5: 2-1-2

ΜΠΕΡΝΛΙ: Διασυρμός στο Γουέστ Μπρομ, όπου ηττήθηκε πολύ εύκολα με 4-0. Προς το τέλος του ημιχρόνου τα δύο πρώτα γκολ (30’, 45’), στο 56’ ήρθε το τρίτο που τελείωσε το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να σημειώνουν και τέταρτο στις καθυστερήσεις. Ουσιαστικά ήταν ανύπαρκτη σε όλο το παιχνίδι. Παρέμεινε έτσι χωρίς νίκη για 6η αγωνιστική (0-3-3) και βρίσκεται δίκαια στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Πριν την ήττα από τη Μπρομ, μετρούσε τρία σερί 0-0 με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κρίσταλ Πάλας, Σάντερλαντ, που ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να πάρει από τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Κανένας παίχτης δε δείχνει ικανός να κάνει τη ζημιά μπροστά, με τον Άρφιλντ, που έχει πιο δημιουργικό ρόλο, να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πολύ μέτριο ρόστερ. Έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά, στην πρεμιέρα με την Τσέλσι. Από τότε, μαζί με ένα ματς στο Λιγκ Καπ, μετράει 6 αγώνες χωρίς να σκοράρει. Εκτός ο καλός αριστερός μέσος Μάθιου Τέιλορ (3 συμμ./1 ασίστ), ο νεαρός αμυντικός χαφ Τσαλόμπα (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Ινγκς (4 συμμ.), Βόουκς. Αμφίβολοι οι κεντρικοί μέσοι Μάρνεϊ (5 συμμ.), Ντέιβιντ Τζόουνς (5 συμμ.).

Εκτός: 0-1-2
Γκολ: 0-5
Τελευταία 5: 0-3-2

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Το έχουμε ξαναπεί για τη Μπέρνλι, ότι είναι ομάδα Τσάμπιονσιπ και δύσκολα να αποφύγει τον υποβιβασμό με το υλικό που διαθέτει. Η Λέστερ έχει μεγάλη ευκαιρία να φτάσει σε ακόμα μία νίκη. Άσος στο 1.80 (Mybet).


 

Ο Γκουρού του Στοιχήματος είναι ΕΔΩ. Γρήγορες και Ασφαλείς Πληρωμές.

 

17:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Προϊστορία: 51-31-29
Πέρυσι: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 4-1

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Σίγουρα κάτι δεν πηγαίνει καλά στη φετινή Λίβερπουλ και μάλλον δεν είναι λάθος αυτό που λένε πολύ, ότι ο Σουάρεζ ήταν όλη η ομάδα. Ήττα από τη Γουέστ Χαμ, με τα χίλια ζόρια πρόκριση στα πέναλτι επί της Μίντλεσμπρο στο Λιγκ Καπ, για να έρθει το 1-1 στο ντέρμπι με την Έβερτον και η ήττα από τη Βασιλεία στην Ελβετία για να «δέσουν» το γλυκό. Μόλις μία η νίκη της στα 6 τελευταία επίσημα (1-2-3) και αυτή ψυχοβγαλτική κόντρα στη Λουντογκόρετς στην πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ ήταν καλύτερη και είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες. Δεν πίεσε τόσο όσο θα περιμέναμε σε ένα ντέρμπι μίσους, έφτασε στο γκολ ωστόσο με τον Τζέραρντ στο 65’, πληγώθηκε ωστόσο στο 91’ με κεραυνό του Γιαγκέλκα. Έχει μείνει ήδη πολύ πίσω και η Τσέλσι έχει ξεφύγει 9 βαθμούς στην κορυφή. Την Τετάρτη ακόμα μία μέτρια εμφάνιση έφερε την ήττα από τη Βασιλεία, αν και άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία. Αμφίβολος σήμερα ο επιθετικός Στάριτζ (3 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σακό (3 συμμ.), οι δεξιοί μπακ Τζόνσον (2 συμμ.), Φλάναγκαν και ο μεσοεπιθετικός Σούσο, ο αμυντικός χαφ Τσαν (2 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Άλεν (3 συμμ.).

Εντός: 1-1-1
Γκολ: 3-3
Τελευταία 5: 1-1-3

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Το φετινό ξεκίνημα έφερε προβληματισμό στο στρατόπεδο της Άλμπιον και αμφισβήτηση στο πρόσωπο του άπειρου Ιρβάιν. Η τελευταία εβδομάδα όμως ήταν κάτι παραπάνω από θετική και το κλίμα άλλαξε άρδην, με τους «Μπάγκις» να πετυχαίνουν τρεις σημαντικές νίκες με πολύ καλές εμφανίσεις. Αρχικά στο Λονδίνο κόντρα στην Τόττεναμ (1-0), στη συνέχεια μεσοβδόμαδα με τη νίκη-πρόκριση επί της Χαλ (3-2) στο Λιγκ Καπ και την προηγούμενη Κυριακή στο πολύ άνετο 4-0 επί της Μπέρνλι, που έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα. Είχε τον έλεγχο από την αρχή, φτάνοντας στο πρώτο γκολ με τον Ντόουσον στο 30’. Ο Μπεραχίνο με δύο γκολ στο 45’+1 και 56’ τελείωσε το παιχνίδι και ο Ντόρανς απλά πρόσθεσε ακόμα ένα στο 90΄. Έχει κερδίσει δύο φορές στις 3 τελευταίες επισκέψεις της στο Άνφιλντ, χάνοντας μόνο πέρυσι με 1-4. Εκτός οι νιγηριανοί επιθετικοί Ανιτσέμπε (3 συμμ.), Ιντεγέ (3 συμμ.) και ο νεοαποκτηθέντας Βαρέλα. Αμφίβολοι ο αριστερός μπακ Ποκονιόλι (5 συμμ.) και ο αμυντικός μέσος Μπερντ (1 συμμ.).

Εκτός: 1-1-1
Γκολ: 1-3
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Λύση-εξιλέωση θα ψάξει σήμερα η Λίβερπουλ, πριν αρχίσει να τρίζει η καρέκλα του Ρότζερς. Το αρνητικό είναι όμως ότι η Γουέστ Μπρομ βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι και προέρχεται από μεστές εμφανίσεις, που δε δικαιολογούν τα αστεία 1.45 στον άσο. Με τον αέρα που έχουν οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να βοηθήσουν στο γκολ-γκολ (1.80 Betshop).


Novibet.gr – Παίξε νόμιμα με 150 ευρώ Bonus πρώτης κατάθεσης

 

17:00 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΣΤΟΟΥΚ

Προϊστορία: 36-25-30
Πέρυσι: ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΣΤΟΟΥΚ 1-0
Λιγκ Καπ (23/09/14): ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΣΤΟΟΥΚ 1-2

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Σε ομάδα της ισοπαλίας εξελίσσεται η Σάντερλαντ, που έφερε τρίτη συνεχόμενη και 5η συνολικά φέτος, μένοντας στο εντός έδρας 0-0 με τη Σουόνσι. Δυσκολεύτηκε και πάλι να γίνει απειλητική, ήταν όμως σοβαροί στα μετόπισθεν και δεν απειλήθηκε. Ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη η ομάδα του Πογέτ στο πρωτάθλημα (0-5-1), έχοντας πετύχει μόλις μία στα 8 φετινά επίσημα (3-0 τη Μπέρμιγχαμ στο Λιγκ Καπ). Ισόπαλα και τα τρία εντός έδρας μέχρι στιγμής (Σουόνσι, Τόττεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Under οι 5 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Στόουκ σε επίπεδο Πρέμιερ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Κόατες. Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Γουές Μπράουν (5 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Τζιακερίνι (3 συμμ.).

Εντός: 0-3-0
Γκολ: 3-3
Τελευταία 5: 0-4-1

ΣΤΟΟΥΚ: Δίκαια η νίκη κόντρα στην άκρως προβληματική Νιούκαστλ, εντός έδρας με 1-0. Το γκολ ο Κράουτς στο 15’, με τη Στόουκ να έχει δοκάρι στη συνέχεια. Με εξαίρεση μία φάση στην επανάληψη, δεν απειλήθηκε καθόλου. Αποδίδει παραπάνω από τα αναμενόμενα η Στόουκ, που θα είναι και πάλι μία από τις ομάδες που θα κινηθούν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή ήταν η δεύτερη «κολλητή» νίκη, αφού την προηγούμενη Τρίτη είχε επισκεφτεί και πάλι το Σάντερλαντ για την αναμέτρηση στο Λιγκ Καπ, παίρνοντας την πρόκριση με 2-1, χάρη σε δύο γκολ του Μουνιέσα. Αήττητη εκτός έδρας και στις 3 εξορμήσεις της μέχρι στιγμής, παίρνοντας ισοπαλίες με Χαλ και ΚΠΡ και κερδίζοντας τη Μάντσεστερ Σίτι. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (5).Under τα 5 από τα 6 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Εκτός ο δεξιός μπακ Κάμερον και οι επιθετικοί Οντεμγουίγκι (2 συμμ.), Ντιούφ (6 συμμ./2 γκ.). Αμφίβολοι ο μεσοεπιθετικός Μόουζες (4 συμμ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Γουόλτερς (2 συμμ.).

Εκτός: 1-2-0
Γκολ: 4-3
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Περιμένουμε το παιχνίδι να κριθεί στις λεπτομέρειες, με τη Σάντερλαντ να είναι «δυσκοίλια» επιθετικά, αλλά πολύ σοβαρή ανασταλτικά. Μαζί με τις απουσίες των φιλοξενούμενων, που μπορεί να στοιχίσουν, θα ρισκάρουμε με την πρώτη νίκη των «μαυρόγατων» στο αξιόλογο 2.45 (Goalbet), που ήδη πήραν το μάθημα τους στο Λιγκ Καπ από τη Στόουκ και δε θέλουν να την ξαναπατήσουν.


 

GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

 

17:00 ΣΟΥΟΝΣΙ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Προϊστορία: 4-2-2
Πέρυσι: ΣΟΥΟΝΣΙ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1-2

ΣΟΥΟΝΣΙ: Κακό παιχνίδι στο Σάντερλαντ, δίκαιο το 0-0. Καλύτεροι ανασταλτικά οι γηπεδούχοι, με τους Ουαλούς να μην μπορούν να απειλήσουν με τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησαν. Δεν απειλήθηκαν όμως ιδιαίτερα. Έχει ρίξει ρυθμούς η Σουόνσι, που είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, με τρεις κολλητές νίκες στο πρωτάθλημα και άλλη μία στο Λιγκ Καπ. Για την ώρα όμως παραμένει χωρίς νίκη για τρεις αγωνιστικές (0-1-2), έχοντας χάσει στα δύο προηγούμενα από Τσέλσι και Σαουθάμπτον. Μετράει 4 σερί νίκες κόντρα στη Νιούκαστλ. Τα 4 από τα 5 τελευταία μεταξύ τους εμφάνισαν 2-3 γκολ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ζόρντι Άματ (4 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Μπρίτον και ο επιθετικός Ντόνελι. Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Άνχελ Ρανχέλ (6 συμμ.).

Εντός: 2-0-1
Γκολ: 4-1
Τελευταία 5: 2-1-2

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κανείς δε μπορεί να καταλάβει πως είναι δυνατόν μία ιστορική ομάδα σαν τη Νιούκαστλ, να κάνει τόσες μεταγραφές κάθε χρόνο και αντί να παρουσιάζεται καλύτερη να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Και όλα αυτά υπό τις οδηγίες του Άλαν Πάρντιου, ο οποίος καταφέρνει να επιβιώνει στον πάγκο της για τέσσερα χρόνια, παρά τις τεράστιες αντιδράσεις των οπαδών της, που ζητούν απεγνωσμένα την απομάκρυνσή του, για πάνω από ένα χρόνο, οι οποίοι πλέον κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και προς το πρόσωπο του προέδρου, Μάικ Άσλεϊ. Οι ίδιες φωνές ακούστηκαν και στον αγώνα με τη Στόουκ, όπου ηττήθηκε με 0-1 εκτός έδρας, δεχόμενη το γκολ πολύ νωρίς (15’) και χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει ως το τέλος, με εξαίρεση μία ευκαιρία στην επανάληψη. Παρέμεινε έτσι χωρίς νίκη για 6η αγωνιστική (0-3-3) και στον πάτο της βαθμολογίας, «αγκαζέ» με τη Μπέρνλι. Μόλις μία στα 14 τελευταία για το πρωτάθλημα (1-3-10). Ακόμα δεν έχει σκοράρει εκτός έδρας. Εκτός οι αριστεροί μπακ Σαντόν, Ράιαν Τέιλορ, ο κεντρικός αμυντικός Γκουντ, ο αριστερός μέσος Γκουτιέρεζ, ο μεσοεπιθετικός Άαρονς (2 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Ντε Γιόνγκ (2 συμμ.).

Εκτός: 0-1-2
Γκολ: 0-5
Τελευταία 5: 0-3-2

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Υπάρχει ποιότητα στη Σουόνσι και δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στη Νιούκαστλ, είναι πολύ πιθανό να μας το δείξει και πάλι, κερδίζοντας την πιο προβληματική ομάδα του πρωταθλήματος. Μπορεί να πέσουμε έξω, αλλά αν δεν έρθει άσος (1.80 Meridianbet), στα μάτια μας θα μοιάζει σαν να κερδίζει η Φλίτγουντ Τάουν τη Μάντσεστερ Σίτι!


 

Παίξε στην BetShop με 100 ευρώ Bonus και 1000 Ευρώ bonus στο Καζίνο

 

19:30 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 49-38-61
Πέρυσι: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 3-2

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: «Προσγειώθηκε» η Βίλλα μετά από το εξαιρετικό της ξεκίνημα, γνωρίζοντας δύο κολλητές ήττες από Άρσεναλ και Τσέλσι με 0-3. Δέχθηκε το γκολ μόλις στο 7ο λεπτό, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να φανεί απειλητική, με τους μπλε να διαμορφώνουν σε χαλαρό ρυθμό το τελικό σκορ στην επανάληψη (59’, 79’). Πριν τις δύο ήττες, είχε μείνει αήττητη στις 4 πρώτες αγωνιστικές (3-1-0). Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (4). Το δύσκολο πρόγραμμά της συνεχίζεται σήμερα με τη Σίτι, ενώ ακολουθεί Έβερτον (εκτός), ΚΠΡ που καίγεται για βαθμούς (εκτός) και Τόττεναμ (εντός). Over τα 6 από τα 8 τελευταία κόντρα στη Σίτι, σε όλες τις διοργανώσεις. Διαθέσιμοι ο κεντρικός αμυντικός Φλάαρ (3 συμμ.) και ο επιθετικός Μπεντεκέ, μετά από πολύ καιρό, ειδικά ο Μπεντεκέ που λείπει από πέρυσι. Δύσκολα όμως να ρισκάρει ο πρώτος. Μοναδικός σίγουρος απών ο επιθετικός Κοζάκ.

Εντός: 1-1-1
Γκολ: 2-4
Τελευταία 5: 2-1-2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έψαχνε τη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, ώστε να πάει στο παιχνίδι με τη Ρόμα με ανεβασμένη ψυχολογία και τα κατάφερε με σχετικά εύκολο τρόπο, επικρατώντας εκτός έδρας της Χαλ με 4-2. Πήρε σημαντικό προβάδισμα πριν το δεκάλεπτο με τους Αγουέρο και Τζέκο, αλλά δύο λάθη στην άμυνα επέτρεψαν στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν (21’, 32’). Πάτησε γκάζι στην επανάληψη, είχε δοκάρι με τον Τζέκο στο 50’, αλλά ο ίδιος της έδωσε ξανά προβάδισμα στο 68’, με τον Λάμπαρντ να γράφει το τελικό σκορ στο 87’. Θέμα έχει προκαλέσει ο Λάμπαρντ, με τη Σίτι να θέλει να τον κρατήσει για όλο το χρόνο, αν και ο δανεισμός του από τη Νιού Γιόρκ Σίτι λήγει τον Γενάρη, με τις υπόλοιπες ομάδες να την κατηγορούν για αθέμιτο ανταγωνισμό, θεωρώντας ότι η μεταγραφή του στη Νέα Υόρκη ήταν «στάχτη στα μάτια» των υπολοίπων. Η νίκη με τη Χαλ πάντως δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα την Τρίτη, όπου υποδέχτηκε τη Ρόμα, μένοντας στο εντός έδρας 1-1, ματς στο οποίο κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, αν και προηγήθηκε μόλις στο 4’, με εύστοχο πέναλτι του Αγουέρο. Οι Ρωμαίοι ισοφάρισαν στο 23’. Έχει τη 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (12). Αήττητη εκτός έδρας στις 3 εξορμήσεις της ως τώρα, κερδίζοντας Χαλ και Νιούκαστλ και μένοντας στο 2-2 με την Άρσεναλ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Νάστασιτς, ο μεσοεπιθετικός Νασρί (4 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο κεντρικός μέσος Φερνάντο (3 συμμ.).

Εκτός: 2-1-0
Γκολ: 8-4
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Τρίτο δυνατό παιχνίδι για τους «χωριάτες», που αναμένεται και πάλι να έχουν ρόλο κομπάρσου. Έκανε καλό ξεκίνημα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να αποτελέσει ομάδα-έκπληξη. Διπλό στο 1.47 (Stoiximan).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις