Πάμε Στοίχημα Πρέμιερ Λιγκ: Ψάχνει τη γιατρειά η Γιουνάιτεντ!

 

14:45 ΜΠΕΡΝΛΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

 

Προϊστορία: 29-13-32

Πέρυσι: –

 

ΜΠΕΡΝΛΙ: Δεύτερη ήττα για τη Μπέρνλι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, που έχασε δίκαια εκτός έδρας. Πίεσε στα πρώτα λεπτά και προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους για τους Ουαλούς, οι οποίοι όμως κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 23’ από αντεπίθεση, το οποίο κράτησαν μέχρι τέλος. Το κακό τρίτωσε μεσοβδόμαδα, όταν ηττήθηκε στον Λιγκ Καπ από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ εντός έδρας με 0-1, παίζοντας ως επί τον πλείστον με αλλαγές. Το γκολ στο 78’ από πέναλτι, στο τέλος πίεσε, με τον Σον Ντάις να ρίχνει στον αγώνα τους Ινγκς και Γιούτκιεβιτς, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί εύκολα εντός έδρας από την Τσέλσι με 1-3. Δείχνει ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων και επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις ότι είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Underοι 6 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Γιουνάιτεντ. Εκτός ο αμυντικός Ντάμιγκαν και ο επιθετικός Σαμ Βόουκς.

 

Εντός: 0-0-1

Γκολ: 1-3

Τελευταία 5: 1-1-3

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Η μια σφαλιάρα έρχεται μετά την άλλη για τη Γιουνάιτεντ, που δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά, παρά τις όποιες ελπίδες για νέο πρόσωπο που όλοι περίμεναν, ειδικά με την άφιξη του Λουίς φαν Χάαλ. Αρχικά η εντός έδρας ήττα από τη Σουόνσι. Έπειτα η εκτός έδρας ισοπαλία με τη Σάντερλαντ, στην οποία προηγήθηκε με προβολή του Μάτα στο 17’, αλλά ισοφαρίστηκε στο 30’ από στημένη φάση, γλιτώνοντας δεύτερο άλλες δύο φορές μέχρι το ημίχρονο άλλες δύο μέχρι το τέλος χωρίς να έχει μεγάλη ευκαιρία η ίδια. Αποκορύφωμα η συντριβή στο Λιγκ Καπ με το εντυπωσιακό 0-4, από την ΜΚ Ντονς, που αγωνίζεται στη Λιγκ 1. Υπάρχει μια μικρή δικαιολογία αφού εκτός των Ντε Χέα, Γουέλμπεκ, Χερνάντεζ, Καγκάβα, οι υπόλοιποι ήταν δευτερότριτοι και νεαροί παίχτες. Ακόμα και έτσι πάντως, δείχνει πως ο φαν Χάαλ δεν έχει καταφέρει να περάσει τη νοοτροπία του στους παίχτες του, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης σε επίσημο παιχνίδι. Σε προσπάθεια να δώσει επιπλέον ώθηση στη δυναμική της ομάδας, η διοίκηση δαπάνησε ποσό ρεκόρ για το σύλλογο, για να φέρει τον Ντι Μαρία στο Μάντσεστερ από τη Ρεάλ, έναντι 70 εκατ. ευρώ! Θα φοράει μάλιστα το θρυλικό no 7 στη φανέλα. Αναμένεται να ντεμπουτάρει σήμερα, μαζί με τον συμπατριώτη του αμυντικό Ρόχο. Δανεικός στην Κρίσταλ Πάλας δόθηκε ο εξτρέμ Ζάχα. Εκτός ο αριστερός μπακ Σο, οι κεντρικοί μέσοι Κάρικ, Αντέρ Χερέρα (1 συμμ.), Φελαϊνί (1 συμμ.), Άντερσον και ο μεσοεπιθετικός Λίνγκαρντ (1 συμμ.). Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Έβανς, ο δεξιός μέσος Βαλέντσια (1 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Γουέλμπεκ (1 συμμ.).

 

Εκτός: 0-1-0

Γκολ: 1-1

Τελευταία 5: 2-1-2

 

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Η Μπέρνλι ακόμα δεν έχει πείσει ότι είναι ομάδα της Πρέμιερ. Όσα προβλήματα και να έχει η Γιουνάιτεντ, είναι θέμα χρόνου να πάρει την πρώτη της νίκη και η Μπέρνλι θα αποδειχθεί ο καλύτερος αντίπαλο για αυτό. Διπλό στο 1.60 (Stoiximan).


 

 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

17:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΣΤΟΟΥΚ

 

Προϊστορία: 34-23-27

Πέρυσι: ΜΑΝ. ΣΙΤΙ-ΣΤΟΟΥΚ 1-0

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Με τον αέρα της πρωταθλήτριας, πήρε σχετικά εύκολα το ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ με 3-1 στο Έτιχαντ, κάνοντας έτσι το 2 στα 2 στο φετινό πρωτάθλημα. Από την αρχή είχε ευκαιρίες και απειλήθηκε για πρώτη φορά στο 32’. Ο Γιόβετιτς, που τα πήγε πολύ καλά στα φιλικά και δείχνει ότι φέτος θα αποτελέσει φερέγγυα λύση επιθετικά, της έδωσε προβάδισμα στο 41’, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματά του στο 55’. Πολλά τα λάθη στην άμυνα των φιλοξενούμενων, τα οποία εκμεταλλεύτηκε και στο 69’ για να κάνει το 3-0 στο με τον Αγουέρο. Δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου στην επανάληψη, αλλά ο Ζαμπαλέτα σημείωσε αυτογκόλ στο 83’ μετά από καραμπόλα. Στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει εκτός έδρας της Νιούκαστλ με 2-0. Η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ τη φέρνει αντιμέτωπη με Μπάγερν, Ρόμα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αήττητη από τη Στόουκ στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα (5-6-0). Παραμένει εκτός ο επιθετικός Νεγρέδο.

 

Εντός: 1-0-0

Γκολ: 3-1

Τελευταία 5: 3-1-1

 

ΣΤΟΟΥΚ: Αν και έπαιξε για περίπου 80 λεπτά με αριθμητικό πλεονέκτημα δε μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί, δεχόμενη μάλιστα γκολ στο 42’, στη μοναδική καλή ευκαιρία των γηπεδούχων, από ευθύνη του Μπέγκοβιτς, που έκανε ασθενή απόκρουση σε μακρινό σουτ. Μέχρι τότε ήταν πιο απειλητική, με τους Κράουτς, Ντιούφ και Οντεμγουίγκι, αλλά ο ΜακΓκρέγκορ ήταν σε εξαιρετική μέρα και αποσόβησε τους κινδύνους που δημιουργούσαν. Τελικά ο Σόκρος πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ-απόκρουση-δοκάρι του Μπόγιαν και από κοντά έγραψε το τελικό σκορ (1-1). Καθόλου καλό ξεκίνημα για τη Στόουκ, που στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί εντός έδρας από την Άστον Βίλλα με 0-1. Την Τετάρτη πάντως έπαιξε με βασική ενδεκάδα υποδεχόμενη την Πόρτσμουθ για το Λιγκ Καπ και πήρε εύκολα την πρόκριση με 3-0 (Γουόλτερς 16’, 47’, Κράουτς 90’). Στο ματς έκανε ντεμπούτο ο επιθετικός Μόουζες, τον οποίο απέκτησε με τη μορφή δανεικού από την Τσέλσι. Διαθέτει καλό υλικό, αλλά η φετινή σημαντική μεσοεπιθετική ενίσχυση που έχει κάνει, της έχει αλλάξει την επιτυχημένη μεν, αλλά αμυντικογενή νοοτροπία, που την έχει χαρακτηρίσει τα τελευταία χρόνια και ο Μαρκ Χιούζ δείχνει να έχει ακόμα δουλειά να κάνει. Μόλις μία φορά έχει καταφέρει να σκοράρει στις 8 τελευταίες φορές που φιλοξενήθηκε από τη Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις. Απέκτησε δανεικό από την Τσέλσι τον επιθετικός Μόουζες. Εκτός ο μέσος Άιρλαντ (1 συμμ.).

 

Εκτός: 0-1-0

Γκολ: 1-1

Τελευταία 5: 2-2-1

 

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Η Σίτι ξεκίνησε με αυτοπεποίθηση τις φετινές της υποχρεώσεις. Είναι λογικά το μεγάλο φαβορί, αλλά η Στόουκ, με τους πολύ ποιοτικούς επιθετικούς της είναι σε θέση να της βάλει δύσκολα. Γκολ-γκολ στο 2.17 (Championsbet).


 

 

 GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

 

17:00 ΚΠΡ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

 

Προϊστορία: 6-6-10

Πέρυσι: –

 

ΚΠΡ: Τρεις σερί ήττες. Αυτός είναι ο απολογισμός της φετινή ΚΠΡ, που όπως και πριν δύο χρόνια είχε δαπανήσει αρκετά χρήματα για να φέρει παίχτες παγκόσμιας κλάσης, αλλά ακόμα δεν έχει αποδείξει ότι τα λεφτά έπιασαν τόπο. Πολύ εύκολη ήττα με 0-4 από την Τόττεναμ στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι, όπου έχανε από το ημίχρονο με 0-3 (12’, 30’, 37’), έχοντας γλιτώσει στο 24’ από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ντεμπούτο για τους μέσους Ίσλα, Φερ, οι οποίοι έδειξαν πως θέλουν ακόμα χρόνο για να γίνουν οι ηγέτες στο κέντρο της ομάδας. Στην πρεμιέρα είχε χάσει με 0-1 εντός έδρας από τη Χαλ, ενώ μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε με ανάμικτη ομάδα από βασικούς και μη κόντρα στη Μπέρτον, με τις δύο ομάδες να έχουν τρεις κατηγορίες διαφορά, αλλά κατάφερε να αποκλειστεί δεχόμενη γκολ προς το τέλος. Πρέπει πάση θυσία να λύσει το επιθετικό της πρόβλημα, αφού μαζί με τον αγώνα του Λιγκ Καπ, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει και στα τρία φετινά επίσημα, τέσσερις αγώνες μαζί με το τελευταίο φιλικό με τον ΠΑΟΚ. Όχι ότι αμυντικά τα πηγαίνει πολύ καλύτερα. Γκολ-γκολ και overοι 6 από τις 7 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Σάντερλαντ. Χωρίς απουσίες. Αμφίβολος ο μέσος Φαουρλίν (2 συμμ.).

 

Εντός: 0-0-1

Γκολ: 0-1

Τελευταία 5: 1-0-4

 

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Δικαιότατο το 1-1 με τη Γιουνάιτεντ και αν πρέπει μία ομάδα να αξιώνει κάτι περισσότερο από το ματς, αυτή είναι η Σάντερλαντ. Βρέθηκε να χάνει στην πρώτη καλή φάση των φιλοξενούμενων στο 17’, αλλά στο 30’ ο Ρόντγουελ με καρφωτή κεφαλιά στο 30’ από κόρνερ του Λάρσον έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Λάρσον είχε ακόμα μία καλή ευκαιρία στην αρχή της επανάληψης, εκεί όπου η Σάντερλαντ είχε περισσότερες ευκαιρίες και δέχτηκε ελάχιστες, καμία σοβαρή. Δεν είναι καθόλου κακό το ξεκίνημα για τις «μαυρόγατες», που έφεραν τη δεύτερη ισοπαλία τους μετά το 2-2 στην πρεμιέρα με τη Γουέστ Μπρομ. Και πάλι στην αποστολή ο Μαυρίας, τον οποίο φαίνεται πως τον υπολογίζει περισσότερο φέτος ο Πογέτ. Χρόνο συμμετοχής πάντως ακόμα δεν έχει πάρει. Μεσοβδόμαδα για το Λιγκ Καπ, παίζοντας με αλλαγές, πήρε εύκολη πρόκριση εκτός έδρας από τη Μπέρμιγχαμ με 3-0, σημειώνοντας και τα τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο (Ζόρντι Γκόμεζ 77’, Τζόνσον 87’, Γουίκαμ 88’). Μόλις μία φορά έχει ηττηθεί στις 6 τελευταίες επισκέψεις της στο Λόφτους (4-1-1). Αμφίβολοι οι κεντρικός αμυντικός Βερχίνι (1 συμμ.) και ο δεξιός μπακ Μπίλι Τζόουνς. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Τζιακερίνι.

 

Εκτός: 0-1-0

Γκολ: 2-2

Τελευταία 5: 1-3-1

 

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Η Σάντερλαντ μέχρι στιγμής παρουσιάζει μαχητικό πνεύμα και ομαδικότητα, δείχνοντας πως η παραμονή θα είναι σχετικά εύκολη. Η ΚΠΡ από την άλλη προβληματίζει ιδιαίτερα και θα πρέπει να αλλάξει την προσέγγιση της, αν θέλει να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα. Περιμένουμε να βρει τρόπο να πετύχει το πρώτο της γκολ, κάτι που θα δούμε και από την Σάντερλαντ, η οποία έχει αρκετά αποτελεσματικό τρόπο ανάπτυξης. Γκολ-γκολ στο 1.85 (Mybet).


 

 

 Playbet – Παίξε νόμιμα και με τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς!

 

19:30 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΤΣΕΛΣΙ

 

Προϊστορία: 50-49-59

Πέρυσι: ΕΒΕΡΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ 1-0

 

ΕΒΕΡΤΟΝ: Για ακόμα ένα παιχνίδι κατάφερε να χάσει τη νίκη μέσα από τα χέρια της, φέρνοντας δεύτερο σερί 2-2, αυτή τη φορά στο μεγάλο ντέρμπι με την Άρσεναλ. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τα «ζαχαρωτά» να παίρνουν προβάδισμα στο 19’ με κεφαλιά του Κόλμαν και να διπλασιάζουν τα τέρματα τους στο 45’ με τον Νέισμιθ, μετά από εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ του Λουκάκου σε αντεπίθεση, με τον σκοτσέζο επιθετικό όμως να είναι σε θέση οφσάιντ. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν ωστόσο στην επανάληψη, με την Άρσεναλ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 47’, να πιέζει ασταμάτητα και να φτάνει τελικά στην ισοφάριση με γκολ στο 83’ και 90’. Παρόμοια εξέλιξη είχε και η πρεμιέρα με τη Λέστερ, όπου προηγούνταν με 2-1 στο ημίχρονο, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 84’. Στο ματς με την Άρσεναλ κορυφαίος ήταν ο κίπερ Χάουαρντ, που πραγματοποίησε μεγάλες αποκρούσεις. Επιθετικά κινείται σε πολύ υψηλό επίπεδο και τώρα που απέκτησε και τον Σαμουέλ Ετο’ο θα γίνει ακόμα καλύτερη. Αμυντικά πάντως της λείπει η ομοιογένεια και με το να πιέζει ψηλά, μένει εύκολα ακάλυπτη στα μετόπισθεν. Δύσκολη η κλήρωση στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει Βόλφσμπουργκ, Κράσνονταρ και Λιλ. Έχει κερδίσει στις 4 από τις 5 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Τσέλσι. Δύσκολα να παίξει ο Ετο’ο σήμερα. Εκτός αριστερός μπακ Οβιέδο, ο αριστερός μέσος Πίενααρ (2 συμμ./1 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Μπάρκλεϊ και ο επιθετικός Αρούνα Κονέ.

 

Εντός: 0-1-0

Γκολ: 2-2

Τελευταία 5: 0-3-2

 

ΤΣΕΛΣΙ: «Λίγη» φάνηκε μπροστά της η μαχητική Λέστερ, την οποία κέρδισε με 2-0 στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ο Κουρτουά πάντως ήταν ο πρώτος κίπερ που χρειάστηκε να επέμβει (32’), σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχε πολλές φάσεις. Στην επανάληψη όμως έδειξε ποια ομάδα είναι το αφεντικό και απείλησε από νωρίς με δοκάρι του Όσκαρ (47’) και κεφαλιά του Ιβάνοβιτς ένα λεπτό αργότερα. Ο Κουρτουά είπε όχι σε τετ-α-τετ στο 55’. Μεγάλη ευκαιρία με τον Φάμπρεγκας άμεσα και στο 61’ έκανε το 1-0 με τον Ντιέγκο Κόστα να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, ενώ ο Αζάρ στο 77’ με συρτό σουτ έγραψε το τελικό σκορ. Ομάδα του ενός ημιχρόνου η Τσέλσι, που κέρδισε και τα δύο πρώτα παιχνίδια της φορτσάροντας μόνο σε ένα 45λεπτο (στο πρώτο με τη Μπέρνλι, στο δεύτερο με τη Λέστερ). Σημαντικό το ότι έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα, αλλά μη ξεχνάμε ότι το πέτυχε κόντρα στις δύο νεοφώτιστες. Βατή η κλήρωση για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει Σάλκε, Σπόρτινγκ Λ. και Μάριμπορ. Εκτός ο Ντιέγκο Κόστα (2 συμμ./2 γκ.).

 

Εκτός: 1-0-0

Γκολ: 3-1

Τελευταία 5: 4-0-1

 

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Πρώτο σημαντικό κρας-τεστ για την Τσέλσι, κόντρα σε μία ομάδα που παίζει ανοιχτά μέχρι τώρα. Τις περιμένουμε πάντως αμφότερες πιο προσεχτικές σήμερα, αλλά δύσκολα να μην έχουμε γκολ. Η μέση λύση είναι το 2-3 γκολ στο 1.95 (Goalbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις