Πάμε Στοίχημα Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Μεγάλα ντέρμπι σε Λίβερπουλ και Λονδίνο

 

14:45 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Προϊστορία: 71-58-52
Πέρυσι: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ 4-0

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Από δεύτερη σερί ήττα και 3η στα 4 τελευταία προέρχεται η περσινή δευτεραθλήτρια Λίβερπουλ, που σίγουρα δεν κάνει το ξεκίνημα που ήθελε φέτος. Στο τελευταίο για το πρωτάθλημα έπεσε θύμα της Γουέστ Χαμ, που κατάφερε να την αιφνιδιάσει με δύο γκολ στα πρώτα λεπτά (2’, 7’). Ο Στέρλινγκ την έβαλε ξανά στο παιχνίδι στο 26’, στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερη και ήταν η μόνη που δημιούργησε φάσεις, στο 88’ όμως μία λάθος απομάκρυνση του Σακό επέτρεψε στα «σφυριά» να σημειώσουν και τρίτο και να κλειδώσουν το παιχνίδι. Μεσοβδόμαδα έπαιξε με αλλαγές στα 8/11 κόντρα στην Μίντλεμπρο για το Λιγκ Καπ και «έφτυσε αίμα» για να πάρει την πρόκριση. Ο 17χρονος Ρόσιτερ στο 10’ άνοιξε το σκορ, με τη Μπόρο να πηγαίνει το παιχνίδι στην παράταση με γκολ στο 62’. Εκεί ο Σούσο έδωσε και πάλι προβάδισμα στους κόκκινους, με τους φιλοξενούμενους να στέλνουν το παιχνίδι στα πέναλτι με δραματικό γκολ στο 123’! Εντυπωσιακή η διαδικασία, με νικήτρια τη Λίβερπουλ με 13-12 (ένα μόλις χαμένο πέναλτι)! Την Τετάρτη φιλοξενείται από τη Βασιλεία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αήττητη από της Έβερτον στα 8 τελευταία (4-4-0), όπως και στις 16 τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε, σε κάθε διοργάνωση (8-8-0). Over τα 5 από τα 6 τελευταία ανεξαρτήτου έδρας μεταξύ τους. Εκτός οι δεξιοί μπακ Τζόνσον (2 συμμ.), Φλάναγκαν, ο αμυντικός μέσος Τσαν (2 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Άλεν (3 συμμ.). Αμφίβολοι οι μεσοεπιθετικοί Χέντερσον (4 συμμ./2 ασίστ), Φιλίπε Κουτίνιο (3 συμμ.) και ο επιθετικός Στάριτζ (3 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 1-0-1
Γκολ: 2-2
Τελευταία 5: 2-0-3

ΕΒΕΡΤΟΝ: Προδόθηκε ακόμα μία φορά από την άμυνα της και κατάφερε να χάσει από τη Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας με 2-3, η οποία μέχρι τότε δεν είχε καμία νίκη,. Προηγήθηκε με τον Λουκάκου μόλις στο 9’, αλλά στο 30’ ο Χάουαρντ ανέτρεψε τον ΜακΆρθουρ, δίνοντας την ευκαιρία στην Πάλας να ισοφαρίσει με εύστοχο πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 54’, μετά από άστοχη έξοδο του Χάουαρντ, η Έβερτον είχε τον έλεγχο, αλλά η τύχη ήταν με την Πάλας, που κατάφερε να σκοράρει τρίτο γκολ, στην 4η συνολική φάση της στο παιχνίδι. Ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο τέλος, με τον Όσμαν να κερδίζει πέναλτι στο 83’ και τον Μπέινς να κάνει το 2-3 από την άσπρη βούλα, αλλά δεν κατάφερε να σώσει την παρτίδα, παρά τις δύο μεγάλες ευκαιρίες που είχε στις καθυστερήσεις. Μεσοβδόμαδα παρατάχθηκε με αλλαγές μεσοαμυντικά και για ακόμα ένα δεν μπόρεσε να συμμαζέψει τις «τρύπες», χάνοντας εύκολα με 0-3 εκτός έδρας από την Σουόνσι για το 2ο γύρο του Λιγκ Καπ. Κόντρα στην Κράσνονταρ ο δεύτερος αγώνας της στο Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη. Αήττητη στις δύο εξόδους της ως τώρα στο πρωτάθλημα (1-1-0). Έχει τη 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (11), αλλά και τη χειρότερη άμυνα (13). Συνολικά σε 7 επίσημα έχει δεχτεί 17 γκολ! Μόνο κόντρα στη Γουέστ Μπρομ κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Αυτό είναι που προβληματίζει περισσότερο από όλα τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, παρότι δεν φαίνεται γιατί να λειτουργεί τόσο άσχημα η άμυνα, η οποία είναι στο 100% η ίδια με πέρυσι (3η καλύτερη στην Πρέμιερ). Εκτός ο αριστερός μέσος Πίενααρ (2 συμμ./1 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Μπάρκλεϊ. Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Κόλμαν (4 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-1-0
Γκολ: 4-2
Τελευταία 5: 1-2-2

Πάμε Στοίχημα Προγνωστικά: Ντέρμπι στο Μέρσεϊσαϊντ, με τις δύο συμπολίτισσες που πέρυσι εντυπωσίαζαν, φέτος να έχουν ξεκινήσει στραβά. Προβλήματα στην άμυνα για τους κόκκινους, αλλά με δύναμή τους την επίθεση, ότι ακριβώς ισχύει και για τα «ζαχαρωτά». Λογικά να βρίσκουμε τόσο χαμηλά το γκολ-γκολ (1.47 Stoiximan).


 

 

Στην Μπάλα είναι Γκουρού. Παίξε με 100% bonus εώς 100 ευρώ

 

17:00 ΧΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 1-2-3
Πέρυσι: ΧΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-2

ΧΑΛ: Λύγισε στα τελευταία λεπτά και έχασε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ μέσα από τα χέρια της, χάνοντας εκτός έδρας από τη Γουέστ Μπρομ. Πίσω στο σκορ στο 15’, με τον Ινς να απαντάει στη μοναδική της ευκαιρία στο πρώτο μέρος στο 41’. Ο Μπρέιντι έβγαλε την ασίστ και ήταν αυτός που μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια της έδωσε προβάδισμα στο 50’. Σε φάση διαρκείας μετά από στημένο ήρθε η ισοφάριση στο 87’ και 1,5 λεπτό αργότερα η άμυνα της απουσίαζε και δέχτηκε και τρίτο. Συμπλήρωσε έτσι 4 ματς χωρίς νίκη (0-2-2), έχοντας μείνει στο 2-2 στο προηγούμενο εκτός έδρας με τη Νιούκαστλ για το πρωτάθλημα. Οι ίδιες τάσεις αυτοχειρίας και εδώ, αφού παρότι προηγήθηκε με εντυπωσιακό ψαλιδάκι του Γέλαβιτς (48’) και σουτ-κεραυνό από τον Ντιαμέ (68’), κατάφερε να δεχτεί δύο γκολ στο τέλος (73’, 87’). Αυτό ήταν το δεύτερο σερί 2-2 της Χαλ, αφού τόσο είχε λήξει και το προηγούμενο εντός έδρας κόντρα στη Γουέστ Χαμ, όπου πάλι είχε προηγηθεί δύο φορές. Ισόπαλα και γκολ-γκολ τα δύο εντός έδρας που έχει δώσει ως τώρα στο πρωτάθλημα. Γκολ-γκολ τα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, over τα 5 πιο πρόσφατα. Έχει δεχτεί 9 γκολ στα 4 τελευταία και μάλιστα 2 από Άστον Βίλλα και 3 από τη Γουέστ Μπρομ, που στα υπόλοιπα ματς δείχνουν ομάδες που δεν σκοράρουν… ούτε με αίτηση. Από νωρίς έχει μείνει εκτός δύο στόχων που δίνουν ευκαιρία για διάκριση σε ομάδες του επιπέδου της. Πριν το Λιγκ Καπ, είχε αποκλειστεί και στα πλέι-οφ του Γιουρόπα από τη Λόκερεν. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Σνόντγκρας (1 συμμ.).

Εντός: 0-2-0
Γκολ: 3-3
Τελευταία 5: 1-3-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο μέρος του ντέρμπι με την Τσέλσι, όπου ο διαιτητής την ευνόησε, αφού δεν είδε χέρι του Τουρέ μέσα στην περιοχή. Μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη, στο 66’ όμως ο Ζαμπαλέτα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, επιτρέποντας στους μπλε να ανέβουν και να πάρουν προβάδισμα 5 λεπτά αργότερα. Γλίτωσε από δοκάρι στο 81’, ο Λάμπαρντ όμως, που είχε μπει στο 85’, πλήγωσε την πρώην ομάδα του, ισοφαρίζοντας στο 85’, γκολ το οποίο φυσικά δεν πανηγύρισε. Παρέμεινε έτσι για τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-2-1), αλλά μεσοβδόμαδα ξέσπασε, κάνοντας πάρτι κόντρα στη Σέφιλντ Γουέντσντεϊ διασύροντας την με 7-0, σημειώνοντας όλα τα γκολ της στο δεύτερο ημίχρονο (Λάμπαρντ 47’, 93’, Τζέκο 53’, 77’, Νάβας 54’, Τουρέ 60’, Πόσο 88’), με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με 10 από το 59’. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη μετά από 4 αγώνες σε Αγγλία κι Ευρώπη (0-2-2), κάτι που θέλει επαναλάβει και σήμερα, ώστε να ανεβάσει τη ψυχολογία της για τη συνέχεια, αφού την Τρίτη υποδέχεται τη Ρόμα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αήττητη στις δύο εξόδους της στο πρωτάθλημα (1-1-0), κερδίζοντας Νιούκαστλ (2-0) και μένοντας στο 2-2 με την Άρσεναλ. Πέρυσι επικράτησε δύο φορές στις αναμετρήσεις της με τη Χαλ, αμφότερες με 2-0. Αμφίβολοι ο εξτρέμ Σίλβα (4 συμμ./1 γκ.) και οι επιθετικοί Γιόβετιτς (3 συμμ./2 γκ.), Αγουέρο (4 συμμ./3 γκ.).

Εκτός: 1-1-0
Γκολ: 4-2
Τελευταία 5: 2-2-1

Πάμε Στοίχημα Προγνωστικά: Διαφορετικό το πρόσωπο της Χαλ φέτος, σε σχέση με το πιο συντηρητικό πέρυσι. Έχει πολλές αδυναμίες ωστόσο και θα το πληρώσει και πάλι. Στο 1.55 (Mybet) η νίκη της Σίτι, που χρειάζεται περισσότερο τη νίκη και δύσκολα να ξανακάνει γκέλα τύπου «Στόουκ».


 

Θέλεις LIVE betting με ταχύτητα; Παίξε τώρα στη Nokibet.gr για μία μοναδική στοιχηματική εμπειρία!

 

17:00 ΤΣΕΛΣΙ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ

Προϊστορία: 54-32-51
Πέρυσι: ΤΣΕΛΣΙ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ 2-1

ΤΣΕΛΣΙ: Έπαιξε με λίγες αλλαγές μεσοβδόμαδα κόντρα στη Μπόλτον, παίρνοντας ευκολότερα από ότι δείχνει το τελικό 2-1 την πρόκριση για την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ. Προηγήθηκε στο 25’ με τον Ζόουμα, ισοφαρίστηκε 6 λεπτά αργότερα, αλλά ο Όσκαρ της έδωσε και πάλι προβάδισμα στο 55’, σε ένα ματς που έκανε συνολικά 26 σουτ! Στο πρωτάθλημα, παραμένει μόνη πρώτη, φεύγοντας με το 1-1 από το Μάντσεστερ, στο μεγάλο ντέρμπι με τη Σίτι. Μοιρασμένο το πρώτο μέρος, χωρίς όμως να μπορέσει να φανεί επικίνδυνη. Απειλήθηκε αρκετά στην αρχή της επανάληψης, αλλά στο 66’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, για χτύπημα του Ζαμπαλέτα στον Ντιέγκο Κόστα, βρίσκοντας την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο 72’, μετά από άψογη ομαδική προσπάθεια και τελείωμα του Σούρλε. Στο 81’ είχε δοκάρι με τον Ντιέγκο Κόστα, αλλά στο 85’ ο Λάμπαρντ έγινε ο άνθρωπος του αγώνα, αφού την πλήγωσε σκοράροντας την ισοφάριση, γκολ το οποίο όμως δεν πανηγύρισε. Μαζί με την Άρσεναλ, είναι οι μοναδικές ομάδες χωρίς ήττα ακόμα στο πρωτάθλημα (4-1-0). Συνολικά και στα 7 επίσημα που έδωσε φέτος σε όλες τις διοργανώσεις (5-2-0). Δύο στα δύο στα εντός έδρας, όπου κέρδισε Σουόνσι (4-2) και Λέστερ (2-0). Έχει την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (16). Over οι 7 από τις 8 τελευταίες φορές που φιλοξένησε την Άστον Βίλλα, όπως και οι 6 από τις 7 τελευταίες αναμετρήσεις τους, ανεξαρτήτου έδρας. Over 3.5 οι 4 από αυτές. Γκολ-γκολ τα 6 από τα 7 φετινά της σε όλες τις διοργανώσεις. Την Τρίτη φιλοξενείται στη Λισαβόνα από την Σπόρτινγκ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός ο κεντρικός μέσος Ραμίρες (3 συμμ./1 γκ./3 ασίστ).

Εντός: 2-0-0
Γκολ: 6-2
Τελευταία 5: 4-1-0

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο πρωτάθλημα, όπου είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες μέχρι το 20’, αναγκάζοντας τον Τσέζνι σε εντυπωσιακές αποκρούσεις. Μετά το 30’ ωστόσο υπέστη καθίζηση, αφού κατάφερε να δεχτεί 3 γκολ μέσα σε 4 λεπτά. Τα δύο πρώτα από αντεπιθέσεις, το τρίτο αυτογκόλ από τον αμυντικό Σισοκό, που προσπάθησε να κόψει συρτή σέντρα. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του Πολ Λαμπέρτ φέτος στο πρωτάθλημα, που την έχει φέρει προσωρινά στη δεύτερη θέση (3-1-0 προηγουμένως). Είχε αποκλειστεί στον προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ από την Λέιτον Όριεντ και έτσι δεν είχε υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα. Έχει κάνει το δύο στα δύο εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ από Λίβερπουλ και Στόουκ (αμφότερα 1-0). Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην Πρέμιερ. Μαχητική ομάδα η Βίλλα, αλλά έχει πρόβλημα στο γκολ, έχοντας ξεμείνει από επιθετικές λύσεις, που σήμερα ενδεχομένως να είναι ακόμα πιο μεγάλες. Αμφίβολοι οι επιθετικοί Βάιμαν (4 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Μπεντ (3 συμμ.). Σταθερά εκτός οι επιθετικοί Μπεντεκέ, Κοζάκ. Αμφίβολος και ο κίπερ Γκούζαν (4 συμμ.).

Εκτός: 2-0-0
Γκολ: 2-0
Τελευταία 5: 3-1-1

Πάμε Στοίχημα Προγνωστικά: Δέχεται εύκολα το γκολ η Τσέλσι, αλλά σήμερα είναι ευκαιρία να το αποφύγει παίρνοντας μία καθαρή νίκη κόντρα στην αδύναμη επιθετικά Άστον Βίλλα. Νο goal στο 1.55 (Nokibet).


 

Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

17:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Προϊστορία: 52-24-31
Πέρυσι: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 3-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ακόμα μία σφαλιάρα για τους «μπέμπηδες», η πιο δυνατή μέχρι στιγμής, αφού ηττήθηκαν με το βαρύ 3-5 εκτός έδρας από τη Λέστερ, παρότι προηγούνταν με 3-1 μισή ώρα πριν το τέλος! Προηγήθηκαν με κεφαλιά του φαν Πέρσι, μετά από ασίστ του Φαλκάο (13’) και τρία λεπτά αργότερα ο ντι Μαρία με μαεστρική λόμπα έκανε το 2-0. Ισοφαρίστηκαν αμέσως μετά τη σέντρα, στην αρχή της επανάληψης είχαν δοκάρι με τον Φαλκάο και έκαναν το 3-1 με τακουνάκι του Αντέρ Χερέρα στο 57’. Εκεί που όλα έμοιαζαν να έχουν κριθεί, δέχτηκαν απανωτά χτυπήματα με (τραβηγμένο) πέναλτι για μαρκάρισμα του Ράφαελ (62’) και ακόμα ένα γκολ στην επόμενη φάση (64’). Από αντεπίθεση στο 79’ το 4ο και το 5ο από δεύτερο πέναλτι που έκανε ο Μπλάκετ και αποβλήθηκε. Μόλις μία νίκη για την «ανανεωμένη» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που για πρώτο παιχνίδι έπαιξε κανονικά με όλα τα μεταγραφικά της αποκτήματα και με το σχηματισμό που έχει στο μυαλό του ο φαν Χάαλ. Σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη να ψάξει την απάντηση και να αρχίσει να βρίσκει το ρυθμό της, πριν τα σύννεφα γεμίσουν ακόμα περισσότερο πάνω από τον Ολλανδό τεχνικό. Αήττητη από τη Γουέστ Χαμ στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα (10-1-0). Στις 7 από τις 10 νίκες δεν έχει δεχτεί γκολ, 7 από τα 11 συνολικά ήταν over. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Μπλάκετ (5 συμμ.). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Τζόουνς (3 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Κάρικ, ο κεντρικός μέσος Φελαϊνί (1 συμμ.) και οι μεσοεπιθετικοί Γιάνγκ (3 συμμ.), Λίνγκαρντ (1 συμμ.).

Εντός: 1-0-1
Γκολ: 5-2
Τελευταία 5: 1-2-2

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Επιστροφή στις νίκες με μεγάλο τρίποντο κόντρα στη Λίβερπουλ για τα «σφυριά» που επικράτησαν δίκαια εντός έδρας με 3-1. Προηγήθηκαν μόλις 73 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη από κεφαλιά του Ριντ, ενώ στο 7’ ο Σακό πέτυχε γκολ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, με πανέξυπνη λόμπα. Ήταν πιο επικίνδυνη στο πρώτο μέρος, αλλά η Λίβερπουλ κατάφερε να μειώσει στο 26’ και μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη, όπου είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Στο 88’ όμως εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και βγήκε στην αντεπίθεση, στην οποία ο Αμαλφιτανό διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Μεσοβδόμαδα δεν είχε υποχρεώσεις στο Λιγκ Καπ, αφού είχε αποκλειστεί στον προηγούμενο γύρο από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στα πέναλτι. Αήττητη στις δύο εξόδους της στο πρωτάθλημα, με γκολ-γκολ και over, κερδίζοντας Κρίσταλ Πάλας (3-1) και φέρνοντας 2-2 με τη Χαλ. Έχει δεχτεί γκολ και στα 5 για το πρωτάθλημα, 6 μαζί με το Λιγκ Καπ. Γκολ-γκολ και over τα 4 τελευταία στην Πρέμιερ. 5 σερί γκολ-γκολ μαζί με την αγώνα με τη Σέφιλντ. Εκτός ο αριστερός μπακ Ο’Μπράιεν (3 συμμ.), o αμυντικός μέσος Κουγιατέ (5 συμμ./1 ασίστ), ο αρχηγός και μεσοεπιθετικός Νόλαν (1 συμμ.) και ο επιθετικός Άντι Κάρολ.

Εκτός: 1-1-0
Γκολ: 5-3
Τελευταία 5: 2-1-2

Πάμε Στοίχημα Προγνωστικά: Η Γιουνάιτεντ θα ψάξει απάντηση. Πιθανότατα να την ευνοήσει η απουσία του γκαφατζή Μπλάκετ. Θα στηριχθεί πάντως στην εκπληκτική μεσοεπιθετική της γραμμή, που για 60’ λεπτά κόντρα στη Λέστερ έδειξε πολλά. Στο 1.40 βρίσκουμε τον άσο (Goalbet), ο οποίος παίζεται και με χάντικαπ (1.95 Goalbet).


 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

19:30 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΤΟΤΤΕΝΑΜ

Προϊστορία: 67-43-50
Πέρυσι: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΟΤΤΕΝΑΜ 1-0

ΑΡΣΕΝΑΛ: Με ένα 6λεπτο ξέσπασμα μετά το 30’, κατάφερε να βρει δίχτυα 3 φορές εις βάρος της Άστον Βίλλα, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες με το εκτός έδρας με 3-0. Ορεξάτοι οι γηπεδούχοι που ανάγκασαν σε δύο επεμβάσεις τον Τσέζνι στα πρώτα 20’, αλλά στο 32’ ο Γουέλμπεκ έβγαλε μόνο τον Εζίλ, ο οποίος πλάσαρε για να ανοίξει το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γερμανού να σερβίρει στον Γουέλμπεκ, ενώ στο 36’ ο Γκιμπς επιχείρησε συρτή σέντρα και πριν αυτή βρεθεί μπροστά σε πόδια παιχτών της Άρσεναλ, βρήκε στον Σισοκό, ο οποίος σημείωσε αυτογκόλ στην προσπάθεια του να την κόψει. Μεσοβδόμαδα παρουσιάστηκε με αλλαγές, όπως είθισται να κάνει ο Βενγκέρ, στα 9/11 της ομάδας για τον εντός έδρας αγώνα στο Λιγκ Καπ κόντρα στη Σαουθάμπτον, όπου τελικά ηττήθηκε με 1-2. Ο μοναδικός από τους βασικούς στην ενδεκάδα, Αλέξις Σάντσεζ, της έδωσε το προβάδισμα στο 14’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τους «άγιους» να ισοφαρίζουν με πέναλτι στο 20’ και να παίρνουν το προβάδισμα στο 40’. Επιστροφή για τον Αμπού Ντιαμπί μετά από 18 μήνες, ντεμπούτο για τον κίπερ Οσπίνα. Την Τετάρτη φιλοξενεί τη Γαλατάσαραϊ στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θέλει να «ρεφάρει» για την ήττα στην πρεμιέρα από τη Ντόρτμουντ (0-2 εκτός). Μαζί με την Τσέλσι, είναι οι μοναδικές ομάδες χωρίς ήττα ακόμα στο πρωτάθλημα (2-3-0). Εντός έδρας έμεινε στο 2-2 με την Σίτι και κέρδισε στην πρεμιέρα την Κρίσταλ Πάλας. Μαζί με τον περσινό αγώνα στο κύπελλο, μετράει 5 νίκες σε 6 αναμετρήσεις με την Τόττεναμ. Στις τρεις πιο πρόσφατες (όλες πέρυσι) δεν έχει δεχτεί γκολ, 2-0 στο κύπελλο, αμφότερες με 1-0 στο πρωτάθλημα. Εκτός ο δεξιός μπακ Ντεμπουσί (4 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Γκνάμπρι και οι επιθετικοί Σανόγκο (2 συμμ.), Ζιρού (2 συμμ./1 γκ.), Γουόλκοτ. Αμφίβολοι ο αριστερός μπακ Μονρεάλ (4 συμμ./1 ασίστ) και ο αμυντικός χαφ Φλαμινί (3 συμμ.).

Εντός: 1-1-0
Γκολ: 4-3
Τελευταία 5: 2-3-0

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Τα 9 ματς που έχει δώσει σε διάστημα λίγο παραπάνω από μήνα, έχουν το τίμημά τους, παρά το συχνό ροτέισον του Ποκετίνο. Μόνο έτσι εξηγείται η εντός έδρας ήττα από την αδύναμη Γουέστ Μπρομ με 0-1 στο πρωτάθλημα. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, όπου γλίτωσε από καθαρό πέναλτι που δεν είδε ο διαιτητής σε χέρι του Καμπούλ στο 32’. Πιέστηκε αρκετά μετά το 70’ και τελικά στο 74’ ήρθε το γκολ σε στημένη φάση. Καλύτερη πάντως στο μεσοβδόμαδα για το Λιγκ Καπ, όπου φιλοξένησε τη Νόττινχαμ, επικρατώντας με 3-1. Πίσω στο σκορ στο 61’, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας μείωσε με τον Μέισον στο 72’, γύρισε το ματς με το πρώτο φετινό γκολ του Σολδάδο (83’) και σφράγισε τη νίκη με γκολ του Κέιν στις καθυστερήσεις. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στα 5 τελευταία επίσημα. 0-2-2 προηγουμένως, 0-1-2 στο πρωτάθλημα, ισοπαλία 0-0 με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι το άλλο. Την Πέμπτη υποδέχεται τη Μπεσικτάς για τη 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Αήττητη στα 2 εκτός έδρας για το πρωτάθλημα ως τώρα, κερδίζοντας Γουέστ Χαμ και μένοντας στο 2-2 με τη Σάντερλαντ. Εκτός ο δεξιός μπακ Γουόλκερ και ο δεξιός μέσος Τάουνσεντ (2 συμμ.).

Εκτός: 1-1-0
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 2-1-2

Πάμε Στοίχημα Προγνωστικά: Μεγάλο ντέρμπι στο Βόρειο Λονδίνο, με τις δύο ομάδες να έχουν στο μυαλό τους και τις αγγλοτουρκικές μονομαχίες στην Ευρώπη που ακολουθούν. Οι κανονιέρηδες ωστόσο δείχνουν να πατάνε καλύτερα και θα πάρουν τη νίκη. Στο 1.75 ο άσος (bet8.gr).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις