Πάμε Στοίχημα Πρέμιερ Λιγκ: Δυνατή αναμέτρηση στο Σουόνσι

 

17:00 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Προϊστορία: 61-39-71
Πέρυσι: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1-2

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Ιδανικό ξεκίνημα φέτος για τους «χωριάτες» που κατάφεραν να φύγουν με μεγάλο διπλό από το Άνφιλντ, επικρατώντας της Λίβερπουλ με 1-0. Ο Αγκμποναλόρ θέλησε να τιμήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα, πετυχαίνοντας με προβολή μετά από κόρνερ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 9’. Επιθετικός μονόλογος στη συνέχεια για τη Λίβερπουλ, χωρίς όμως να δεχτεί τη μεγάλη φάση, με εξαίρεση το 81’, όπου γλίτωσε από το δοκάρι. Παρέμεινε έτσι αήττητη για 4η αγωνιστική, μία από τις τρεις που το έχουν καταφέρει ως τώρα (Τσέλσι, Άρσεναλ οι άλλες), με πολύ καλή αμυντική λειτουργία, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ μέχρι τώρα. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος, ο οποίος χωρίς μεταγραφική ενίσχυση έχει δέσει την ομάδα, κάνοντας τον στόχο της παραμονής να έρχεται πολύ πιο γρήγορα με αυτό το ρυθμό. Over τα 8 από τα 9 τελευταία κόντρα στην Άρσεναλ. Εκτός ο βασικός κεντρικός αμυντικός Φλάαρ (3 συμμ.) και οι επιθετικοί Μπεντεκέ, Κοζάκ.

Εντός: 1-1-0
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 3-1-1

ΑΡΣΕΝΑΛ: Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου φιλοξενήθηκε από τη Ντόρτμουντ. Πολλές φάσεις για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος, που πήραν το προβάδισμα στο 45’ και καθάρισαν το ματς στο 48’. Της χαρίστηκε στα πρώτα λεπτά πέναλτι που δε δόθηκε, μόλις μία φάση στο πρώτο ημίχρονο με τον Γουέλμπεκ, γλίτωσε από δοκάρι στην επανάληψη. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το 2-2 στο ντέρμπι με την Σίτι, όπου ξεκίνησε καλύτερα, αλλά δέχτηκε πρώτη γκολ στο 28’. Στην επανάληψη συνέχισε να έχει καλύτερη εικόνα, καταφέρνοντας να γυρίσει το παιχνίδι με τους Γουίλσιρ (63’) και Σάντσεζ (74’), αλλά στο 83’ ισοφαρίστηκε από στημένη φάση, ενώ θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που κράτησε το βαθμό, με τη Σίτι να έχει δύο δοκάρια στα τελευταία λεπτά (88’, 91’). Παρέμεινε έτσι αήττητη για 4η αγωνιστική, αλλά με τις τρεις ισοπαλίες μέχρι τώρα έχει μείνει 6 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία επίσημα της (1-4-1). Ισόπαλα τα δύο πρώτα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα (Έβερτον 2-2, Λέστερ 1-1). Γκολ-γκολ και τα 4 πρώτα παιχνίδια της στην Πρέμιερ. Αήττητη εδώ και 9 αγωνιστικές (6-3-0). Ιδιαίτερα φιλόξενο το Βίλλα Παρκ για τους κανονιέρηδες, εκεί όπου δεν έχουν χάσει στις 15 τελευταίες επισκέψεις τους (8-7-0). Εκτός ο δεξιός μπακ Ντεμπουσί (4 συμμ.), ο αριστερός μπακ Μονρεάλ (4 συμμ./1 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Γκνάμπρι και οι επιθετικοί Ζιρού (2 συμμ./1 γκ.), Γουόλκοτ.

Εκτός: 0-2-0
Γκολ: 3-3
Τελευταία 5: 1-3-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Δεύτερο σερί ντέρμπι για τη Βίλλα κόντρα σε μία κουρασμένη Άρσεναλ, που φαίνεται πως δεν τη βοήθησε η διακοπή ώστε να πάρει ανάσες. Κάποια στιγμή πάντως θα χάσει και η Βίλλα. Λόγω ποιότητας η ζυγαριά γέρνει προς το διπλό (1.80 Stoiximan).


 

Παίξε LIVE betting στη Nokibet.gr με bonus 100% ως 100 ευρώ!

 

17:00 ΣΟΥΟΝΣΙ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Προϊστορία: 3-3-4
Πέρυσι: ΣΟΥΟΝΣΙ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 0-1

ΣΟΥΟΝΣΙ: Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Σουόνσι, που έχασε από την Τσέλσι εκτός έδρας με 2-4. Κατάφερε να προηγηθεί με αυτογκόλ του Τέρι, στην προσπάθεια του να κόψει σέντρα του Τέιλορ. Πιέστηκε αρκετά μετά το 25’ και τελικά δέχτηκε την ισοφάριση στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους (45’), ενώ στην επανάληψη έχασε τελείως τον έλεγχο δεχόμενη άλλα τρία τέρματα (56’, 67’, 81’), με τον Σέλβεϊ απλά να μειώνει στο 86’. Ιδιαίτερα καλή ανάπτυξη και ευκολία στο σκοράρισμα έχει επιδείξει μέχρι τώρα, με την αρχή να είναι πολύ καλή για τους Ουαλούς, που πριν την ήττα μετρούσαν 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα (Γιουνάιτεντ, Μπέρνλι, Γουέστ Μπρομ) και άλλη μία στο Λιγκ Καπ (Ρόδεραμ). Δύο στα δύο εντός έδρας, κερδίζοντας Μπέρνλι, Γουέστ Μπρομ, χωρίς να δεχτεί γκολ (1-0, 3-0 αντίστοιχα). Εκτός ο βασικός κεντρικός αμυντικός Ζόρντι Άματ (4 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Μπρίτον.

Εντός: 2-0-0
Γκολ: 4-0
Τελευταία 5: 4-0-1

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Απόλυτη κυρίαρχος στο ματς με τη Νιούκαστλ, πήρε το προβάδισμα στο 9’ με τον Πελέ, ενώ ο Ιταλός έκανε το 2-0 στο 16’ μετά από συνεργασία με τον Τάντιτς. Στο 54’ ο Κορκ εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία στην άμυνα των φιλοξενούμενων και πέτυχε τρίτο με ατομική προσπάθεια. Ο Σνάιντερλιν στο 94’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Δεύτερη σερί νίκη για τους «άγιους», δείχνοντας και πάλι τις επιθετικές τους αρετές, με τον Κούμαν να διατηρεί την επιθετική φιλοσοφία της ομάδας, παρότι παίζει με τελείως καινούρια επιθετική τριάδα. Τρίτη νίκη, μαζί με το Λιγκ Καπ (2-0 Μίλγουολ). Σε φόρμα ο νεοαποκτηθείς Πελέ, που πέτυχε 4 γκολ στα 3 τελευταία επίσημα (μαζί με το Λιγκ Καπ). Στα 4 τελευταία επίσημα έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ. Αήττητη από τη Σαουθάμπτον στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους (2-3-0), με το under να εμφανίζεται στις 4 πιο πρόσφατες. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Ίσγκροουβ και επιθετικός Τζέι Ροντρίγκεζ, Γκάλαχερ.

Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 4-3
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Πολύ καλή εικόνα και από τις δύο ομάδες, με τη Σουόνσι να επανέρχεται στο προπέρσινα επίπεδα και τη Σαουθάμπτον να συνεχίζει στα ίδια καλά επίπεδα με πέρυσι. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με αρκετά γκολ, με το over να το βρίσκουμε στο 2.00 (Mybet) και το γκολ-γκολ στο 1.65 (Mybet).


 

 Novibet.gr – Παίξε νόμιμα με 150 ευρώ Bonus πρώτης κατάθεσης

 

19:30 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προϊστορία: 20-27-58
Πέρυσι: ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1-2

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Μοιρασμένο το πρώτο μέρος με τη Χαλ, όπου οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και πήραν το προβάδισμα στο 38’, έχοντας και δοκάρι στο 43’. Τα «σφυριά» όμως παρουσιάστηκαν καλύτερα στην επανάληψη, όπου ισοφάρισαν με τρομερό σουτ του Βαλέντσια, που πέτυχε έτσι το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα. Από λάθος σε πλάγιο άουτ προήλθε δεύτερο γκολ για τη Χαλ, αλλά τρία λεπτά αργότερα επήλθε εκ νέου ισορροπία, με αυτογκόλ που προήλθε από σουτ ενός ακόμα νέου αποκτήματος, του Ντιαφρά Σακό. Πρώτη φορά ξεκίνησε ο Σαμ Άλαρνταϊς με βασικό επιθετικό δίδυμο τους Σακό, Βαλέντσια, με τους δύο παίχτες να δείχνου ότι είναι αυτό που έψαχνε η ομάδα και λογικά θα τους δούμε και σήμερα από την αρχή. Ο Άλαρνταϊς πάντως είναι σε δύσκολη θέση και πολλά θα κριθούν για το μέλλον του στα δύο κολλητά ντέρμπι με Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Over οι 8 από τις 9 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Λίβερπουλ. Εκτός ο μεσοεπιθετικός, αρχηγός της ομάδας, Κέβιν Νόλαν (1 συμμ.) και ο επιθετικός Άντι Κάρολ.

Εντός: 0-0-2
Γκολ: 1-4
Τελευταία 5: 1-1-3

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Με τη ψυχή στο στόμα πήρε τη νίκη την Πέμπτη επί της Λουντογκόρετς στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα. Μεγάλη ευκαιρία με τον Λαλάνα στα πρώτα λεπτά και άλλη μία με τον Μανκίγιο στην αρχή της επανάληψης. «Ταρακουνήθηκε» για τα καλά μετά από δοκάρι των Βούλγαρων, για να φτάσουμε στο 82’ όπου της έδωσε προβάδισμα ο Μπαλοτέλι. Το ματς έκρυβε πάντως δραματικό φινάλε, με την Λουντογκόρετς να καταφέρνει να ισοφαρίσει με αντεπίθεση στο 91’ και τον Μανκίγιο να κερδίζει πέναλτι στο 93’, με το οποίο ο Τζέραρντ της χάρισε τη νίκη. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα-έκπληξη στο Άνφιλντ από τον κακό της δαίμονα τα τελευταία χρόνια, Άστον Βίλλα, η οποία έφυγε νικήτρια με 0-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 9’ στη πρώτη και μοναδική φάση των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος. Πίεσε ασταμάτητα μέχρι το τέλος, φτάνοντας όμως κοντά στην ισοφάριση στο 81’, με σουτ του Φιλίπε Κουτίνιο. Δεν έχουν κάνει το ιδανικό ξεκίνημα οι κόκκινοι, που μόνο κόντρα στην Τόττεναμ έπεισαν με την απόδοσή τους (3-0), έχοντας κερδίσει με δυσκολία τη Σαουθάμπτον εντός έδρας στην πρεμιέρα και χάνοντας από τη Σίτι εύκολα με 1-3. Αήττητη από τη Γουέστ Χαμ στα 4 τελευταία (3-1-0). Εκτός ο βασικός δεξιός μπακ Τζόνσον (2 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Τσαν (2 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Άλεν (3 συμμ.) και ο επιθετικός Στάριτζ (3 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Σκρτελ (2 συμμ.) και ο δεξιός μπακ Φλάναγκαν.

Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 4-3
Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Με δυνατό επιθετικό δίδυμο η Γουέστ Χαμ, το οποίο θέλει να αποδείξει την αξία του. Η επιθετική τακτική της Λίβερπουλ δε θα αλλάξει, παρά την κούραση από το ματς της Πέμπτης, αλλά ούτε η κακή αμυντική της λειτουργία. Πρώτη επιλογή το γκολ-γκολ στο 1.61 (Championsbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις