Πάμε Στοίχημα Διεθνή Φιλικά: Τελευταίες δοκιμές πριν το Μουντιάλ

21:00 ΗΠΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Προϊστορία: 1-1-1

 

ΗΠΑ (14η): Ξεκίνησε την προετοιμασία για το Μουντιάλ με το φιλικό κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν, όπου κέρδισε χωρίς να εντυπωσιάσει, χάρη σε δύο στημένα στο τελευταίο τέταρτο (Ντίσκερουντ 75’, Γιόχανσον 81’), με τους παίχτες να έχουν περάσει στον αγώνας αλλαγή στο δεύτερο μέρος (71’ και 62’ αντίστοιχα). Ακόμα δεν έχουν κοπάσει οι αντιδράσεις για τον αποκλεισμό του Ντόνοβαν, κάτι που επηρεάζονται και από τη συνεχόμενη απόδοση των ΗΠΑ. Μετράει τρεις αναμετρήσεις με την Τουρκία, με τις ομάδες να έχουν από μία νίκη. Σε επίπεδο φιλικών δεν έχει χάσει (1-1 το 1991, 2-1 το 2010). Έχασε μόνο στο κύπελλο συνομοσπονδιών το 2003 με 1-2.

 

Τελευταία 5: 2-1-2

 

Τερματοφύλακες: Χάουαρντ (Έβερτον), Γκούζαν (Άστον Βίλλα), Ριμάντο (Ρεάλ Σολτ Λέικ)

Αμυντικοί: Γεντλίν (Σιάτλ), Ομάρ Γκονζάλεζ (ΛΑ Γκάλαξι), Μπέσλερ (Κάνσας), Μπρουκς (Χέρτα), Μπίσλι (Πουέμπλα), Κάμερον (Στόουκ), Τσάντλερ (Νυρεμβέργη), Τζόνσον (Γκλάντμπαχ)

Μέσοι: Μπράντλεϊ (Τορόντο), Ντίσκερουντ (Ρόζενμποργκ), Μπεντόγια (Ναντ), Τζόουνς (Μπεσικτάς), Ντέιβις (Χιούστον), Μπέκερμαν (Ρεάλ Σολτ Λέικ), Γκριν (Μπάγερν), Ζούσι (Κάνσας)

Επιθετικοί: Ντέμπσεϊ (Σιάτλ), Άρον Γιόχανσον (Άλκμααρ), Άλτιντορ (Σάντερλαντ), Βοντολόφσκι (Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς)

 

ΤΟΥΡΚΙΑ (39η): Πέτυχε ακόμα μία νίκη στα φιλικά προετοιμασίας, έκτη συνεχόμενη, αυτή τη φορά κόντρα στην Ονδούρα στις ΗΠΑ, με τα γκολ των Έρντινγκ (70’), Ερκίν (82’). Το σημερινό ματς είναι το τελευταίο φιλικό για τους Τούρκους, που κλείνουν την προετοιμασία τους για τα προκριματικά του Euro 2016. Ικανοποιητική η πορεία της και χαμόγελα για την προσπάθεια της ανανεωμένης Τουρκίας του Φατίχ Τερίμ, αφού στα τρία φιλικά που έδωσαν μέσα στον Μάιο, πέτυχαν ισάριθμες νίκες κόντρα σε Κόσοβο (6-1), Ιρλανδία (2-1) και Ονδούρα (2-0). Εκτός αποστολής έμεινε ο Αρντά Τουράν (Ατλέτικο), που είχε κληθεί στα προηγούμενα.

 

Τελευταία 5: 5-0-0

 

Τερματοφύλακες: Κιβράκ (Τραμπζονσπόρ), Ζενγκίν (Μπεσικτάς), Μπαμπατσάν (Μανίσασπορ)

Αμυντικοί: Γκιουνιούλ (Φενέρμπαχτσε), Μπαλτά (Γαλατάσαραϊ), Ερκίν (Φενέρμπαχτσε), Τοπράκ (Λεβερκούζεν), Καγιά (Γαλατάσαραϊ), Τσαμντάλ (Εσκισεχίρσπορ), Ντογκάν (Καραμπούκσπορ), Ντεμιρόκ (Ακισάρ Μπελεντιγεσπόρ), Τουφάν (Μπούρσασπορ)

Μέσοι: Νούρι Σαχίν (Ντόρτμουντ), Ινάν (Γαλατάσαραϊ), Σαχάν (Μπεσικτάς), Ποτούκ (Φενέρμπαχτσε), Αντίν (Τραμπζονσπόρ), Εζιακούπ (Μπεσικτάς), Κισά (Ακισάρ Μπελεντιγεσπόρ), Ιλάν Εζέκ (Καραμπούκσπορ), Τσαλχάνογλου (Αμβούργο), Ντογκάν Σαχίν (Γκαζιάντεπσπορ), Καραμπουλούτ (Σιβασπόρ)

Επιθετικοί: Μπουράκ Γιλμάζ (Γαλατάσαραϊ), Έρντινγκ (Σεντ Ετιέν), Πεκτεμέκ (Μπεσικτάς), Μπουγιούκ (Κασίμπασα)

 

Πρόταση πάμε στοίχημα: Ο Κλίνσμαν προσπαθεί να χτίσει μια αμυντικογενή ομάδα όταν παίζει με δυνατότερου αντιπάλους και η Τουρκία είναι σίγουρα καλύτερη της. Παρά τη φόρμα των Τούρκων, τα συνεχόμενα φιλικά πιθανότατα θα έχουν επιβαρύνει τα πόδια των παιχτών, κάτι που μπορεί να μας προσφέρει ένα ισορροπημένο παιχνίδι και το Χ στο (3.15 Stoiximan).


 

 

mybet.comΚερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

21:30 ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΚΑΜΕΡΟΥΝ

 

Προϊστορία: 2-0-0

 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (2η): Πέρασε πρώτη και με διαφορά από τον προκριματικό όμιλο, πετυχαίνοντας και την καλύτερη επίδοση επιθετικά με 36 γκολ. Η επιδόσεις της τα τελευταία χρόνια την έχουν φέρει στην 2η θέση στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ στη Βραζιλία, όπου θα αντιμετωπίσει Πορτογαλία (16/06), Γκάνα (21/06), ΗΠΑ (26/06), δίνεται ως το τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Γιόακιμ Λεβ σε δηλώσεις του τις προηγούμενες μέρες, τόνισε πόσο δύσκολο είναι να επιλέξει μόνο 23 από αυτή την ομάδα (26 προεπιλογή), αν και είναι υποχρεωμένος να το κάνει, μετά το σημερινό φιλικό. Δεν αναμένονται πολλές εκπλήξεις ωστόσο, με τους αμυντικούς Μουστάφι (Σαμπντόρια), Ντουρμ (Ντόρτμουντ), τους μέσους Γκίντερ (Φράιμπουργκ), Κράμερ (Γκλάντμπαχ) και τον επιθετικό Φόλαντ (Χόφενχαϊμ) να είναι οι «μεγάλοι» υποψήφιοι για αποχώρηση. Δεν δέχτηκε γκολ στα τρία τελευταία φιλικά που έδωσε. Έδωσε ήδη ένα φιλικό κόντρα στην Πολωνία πριν 20 μέρες (0-0), αλλά τότε ο Λεβ χρησιμοποίησε «πειραματική» ενδεκάδα, αφήνοντας όλα τα αστέρια της ομάδας εκτός. Έχει προγραμματίσει ακόμα ένα φιλικό, με αντίπαλο την Αρμενία στο Μάιντς (06/06). Αήττητη στα 9 τελευταία παιχνίδια της (6-3-0). Στα 19 τελευταία έχει χάσει μόνο από τις ΗΠΑ, δύσκολα και με εναλλακτική ενδεκάδα. Νo γκολ τα 6 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της, under τα 4 πιο πρόσφατα, όλα φιλικά. Συναντήθηκε άλλες δύο φορές με το Καμερούν, στο Μουντιάλ του 2002 και σε φιλικό το 2004, έχοντας δύο νίκες, ενώ σε καμία δε δέχτηκε γκολ (2-0 και 3-0 αντίστοιχα).

 

Τελευταία 5: 3-2-0

 

Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν), Ζίλερ (Αννόβερο), Βάιντερφέλερ (Ντόρτμουντ)

Αμυντικοί: Λαμ (Μπάγερν), Μερτεσάκερ (Άρσεναλ), Ζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν), Χιούμελς (Ντόρτμουντ), Χέβεντες (Σάλκε), Σμέλτζερ (Ντόρτμουντ), Γκρόσκροϊτζ (Ντόρτμουντ), Μουστάφι (Σαμπντόρια), Ντουρμ (Ντόρτμουντ)

Μέσοι: Σβαϊνστάιγκερ (Μπάγερν), Εζίλ (Άρσεναλ), Μίλερ (Μπάγερν), Κεντίρα (Ρεάλ), Κρος (Μπάγερν), Γκέτσε (Μπάγερν), Ρόις (Ντόρτμουντ), Ντράξλερ (Σάλκε), Γκίντερ (Φράιμπουργκ), Κράμερ (Γκλάντμπαχ)

Επιθετικοί: Ποντόλσκι (Άρσεναλ), Σούρλε (Τσέλσι), Κλόζε (Λάτσιο), Φόλαντ (Χόφενχαϊμ)

 

ΚΑΜΕΡΟΥΝ (50η): Στο δεύτερο φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Μουντιάλ την προηγούμενη Πέμπτη, έβγαλε αρκετή κούραση και επιπολαιότητα στα αμυντικά της καθήκοντα και τελικά υποχρεώθηκε στην ήττα από την Παραγουάη με 1-2. Πίσω στο σκορ στο 4’, δέχτηκε και δεύτερο στο 68’, αλλά τελικά κατάφερε να σοβαρευτεί μετά το δεύτερο γκολ, μειώνοντας στο Τσούπο Μοτίνγκ στο 75’. Στο 87’ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Ιντρίσου να αστοχεί σε πέναλτι. Σήμερα την περιμένουμε πιο σοβαρή, όπως στο δεύτερο μέρος του φιλικού με τα Σκόπια (2-0), αφού αμέσως μετά θα καθοριστεί ποιοί από τους 28 θα μείνουν εκτός. Under τα 8 από τα 11 παιχνίδια της.

 

Τελευταία 5: 2-1-2

 

Τερματοφύλακες: Ιτάνζ (Κόνιασπορ), Ασέμπε (Γκινγκάμπ), Ντζοκ (Φετιχεσπόρ), Φετζού (Κότον Σπορ)

Αμυντικοί: Νιόμ (Γρανάδα), Νουνκέου (Μπεσικτάς), Τζέγκουε (Κότον Σπορ), Σετζού (Γαλατάσαραϊ), Νκουλού (Μαρσέιγ), Κανά-Μπιγίκ (Ρεν), Μπεντιμό (Λυόν), Ασού-Εκοτό (ΚΠΡ), Μπονγκ (Ολυμπιακός)

Μέσοι: Ένο (Αντάλιασπορ), Μακούν (Ρεν), Μάτιπ (Σάλκε), Μμπιά (Σεβίλλη), Νγκουέμο (Μπορντό), Σονγκ (Μπαρτσελόνα), Λόε (Οσασούνα), Σαλί (Λενς)

Επιθετικοί: Ετό’ο (Τσέλσι), Τσουπό Μοτίνγκ (Μάιντς), Μουκαντζό (Νανσί), Αμπουμπακάρ (Λοριάν), Γουεμπό (Φενέρμπαχτσε), Ιντρίσου (Καϊζερσλάουτερν), Ολίνγκα (Ζούλτε Βάρεγκεμ)

 

Πρόταση πάμε στοίχημα: Το Καμερούν έχει ορισμένους παίχτες παγκόσμιας κλάσης, που θέλουν να αποδείξουν πολλά στον Φίνκε και κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, που δεν έχει και άμυνα μπετόν-αρμέ. Γκολ-γκολ στο 1.90 (Mybet).


 

 

GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

 

21:30 ΣΟΥΗΔΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ

 

Προϊστορία: 2-1-3

 

ΣΟΥΗΔΙΑ (25η): Πολύ κακή η εικόνα της κόντρα στον κακό της δαίμονα, τη Δανία, από την οποία έχασε από πέναλτι στο 93’ με 0-1 και όπου δε μπόρεσε να φανεί απειλητική παρά την επιθετική τριάδα που κατέβασε ο Χαμρέν, με τους Μπεργκ, Ιμπραΐμοβιτς, Ελμάντερ. Μετά το Βέλγιο, κλείνει την προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Euro 2016 με ένα φιλικό κόντρα στην Εσθονία τον Σεπτέμβριο. Μόλις 21 ποδοσφαιριστές στην επιλογή για τα φιλικά, που θα αποτελέσουν τον κορμό στα προκριματικά για το Euro.

 

Τελευταία: 2-0-3

 

Τερματοφύλακες: Ίσακσον (Κασίμπασα), Νόρντφελντ (Χέρενφεν), Νταλίν (Γκεντσλερμπιρλίγκι)

Αμυντικοί: Λούστιγκ (Σέλτικ), Άντονσον (Μπολόνια), Νίλσον (Νυρεμβέργη), Μπένγκτσον (Κοπεγχάγη), Γκράνκβιστ (Κράσνονταρ), Ματίας Γιόχανσον (Άλκμααρ)

Μέσοι: Λάρσον (Σάντερλαντ), Χίλιεμαρκ (PSV), Κέλστρεμ (Άρσεναλ), Βέρνμπλουμ (ΤΣΣΚΑ Μ.), Ντουρμάζ (Γκεντσλερμπιρλίγκι), Ζενγκίν (Εσκισεχίρσπορ)

Επιθετικοί: Ιμπραΐμοβιτς (ΠΣΖ), Ελμάντερ (Νόριτς), Χισέν (Σανχάι Ντονγκιά), Μπεργκ (ΠΑΟ), Τοϊβόνεν (Ρεν)

 

ΒΕΛΓΙΟ (12η): Αναμενόμενη η νίκη κόντρα στο γειτονικό Λουξεμβούργο με 5-1 και με τον Λουκάκου να πετυχαίνει (3’, 23’, 54’) και τους Τσαντλί και Ντε Μπρόιν να σημειώνουν από ένα στη συνέχεια (71’ και 91’ πεν. αντίστοιχα). Το Λουξεμβούργο είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 13’. Δεδομένου του αντιπάλου πάντως, δέχτηκε αρκετές φάσεις, προβληματίζοντας με την αφέλεια στην άμυνα, λάθη που θέλει να προσπαθήσει να διορθώσει ο Βίλμοτς κόντρα σε έναν αντίπαλο με όπλο την επίθεση, όπως η Σουηδία. Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του έκανε στο τελευταίο ο Γιανουζάι. 2-3 γκολ είχαν τα 4 από τα 5 τελευταία κόντρα στη Σουηδία. Μόλις δύο παίχτες θα κοπούν από την προεπιλογή, ένας από αυτούς αναμένεται να είναι στη θέση του τερματοφύλακας, όπου έχουν κληθεί τέσσερις. Δύο από αυτούς είναι τραυματίες: Μινιολέ (Λίβερπουλ) και Κάστελς (Χόφενχαϊμ). Εκτός σήμερα και ο αριστερός μπακ της Ζενίτ, Νίκολας Λόμπερτς.

 

Τελευταία 5: 1-2-2

 

Τερματοφύλακες: Κουρτουά (Ατλέτικο), Μινολέ (Λίβερπουλ), Μποσούτ (Ζούλτε Βάρεγκεμ), Κάστελς (Χόφενχαϊμ)

Αμυντικοί: Αλντερβέιρελντ (Ατλέτικο), Βερμάλεν (Άρσεναλ), Κομπανί (Μάν. Σίτι), Βερτόγκεν (Τόττεναμ), Φαν Μπούιτεν (Μπάγερν), Λόμπερτς (Ζενίτ), Βάντεν Μπόρε (Άντερλεχτ), Σίμαν (Σταντάρντ Λ.)

Μέσοι: Βίτσελ (Ζενίτ), Ντε Μπρόιν (Βόλφσμπουργκ), Φελαϊνί (Μάν. Γιουν.), Ντεφούρ (Πόρτο), Ντεμπελέ (Τόττεναμ), Τσαντλί (Τόττεναμ)

Επιθετικοί: Λουκάκου (Έβερτον), Αζάρ (Τσέλσι), Μιραλάς (Έβερτον), Μέρτενς (Νάπολι), Οριγκί (Λιλ), Γιανουζάι (Μάν. Γιουν.)

 

Πρόταση πάμε στοίχημα: Δεν περιμένουμε την τριπλέτα της Σουηδίας να μπλοκάρεται και πάλι, ειδικά με την ασταθέστατη άμυνα του Βελγίου. «Ζεστοί» και οι μεσοεπιθετικοί των Βέλγων μετά τα 5 κόντρα στο Λουξεμβούργο, θα είναι δύσκολο να μην δούμε αμφότερες τις ομάδες να σκοράρουν (1.87 Championsbet).


 

 

Stoiximan.GR:Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

22:00 ΓΑΛΛΙΑ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

 

Προϊστορία: 2-1-0

 

ΓΑΛΛΙΑ (16η): Απόλυτη ικανοποίηση από το πρόσφατο 4-0 κόντρα στη Νορβηγία, που επέτρεψε τον κόσμο να ευχαριστεί την ομάδα και να το δείξει, αλλά και τα χαμόγελα στον Ντεσάμπ δήλωσε ότι η ομάδα του έχει φόντα για καλή πορεία. Σκόρερ οι Πογκμπά (15’), Ζιρού (51’, 69’) και Ρεμί (67’). Έχει να δώσει ακόμα ένα φιλικό με την Τζαμάικα (08/06) πριν την έναρξη του Μουντιάλ κόντρα στην Ονδούρα (15/06). Στη συνέχεια αντιμετωπίζει Ελβετία (20/06) και Εκουαδόρ (25/06). Δεν έχει δεχτεί γκολ στα 4 τελευταία φιλικά της (3-1-0), όπως και στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη. Over τα 6 από τα 7 πιο πρόσφατα. Νο goal τα 11 από τα 12 τελευταία. Αήττητη από την Παραγουάη σε τρεις αναμετρήσεις (2-1-0). Αμφίβολοι Ριμπερί, Μπενζεμά.

 

Τελευταία 5: 4-0-1

 

Τερματοφύλακες: Γιορίς (Τόττεναμ), Λαντρό (Μπαστιά), Ρουφιέ (Σεντ Ετιέν)

Αμυντικοί: Εβρά (Μαν. Γιουν.), Σανιά (Άρσεναλ), Ντεμπουσί (Νιούκαστλ), Σακό (Λίβερπουλ), Κοσκιελνί (Άρσεναλ), Βαράν (Ρεάλ), Μανγκαλά (Πόρτο), Ντιν (ΠΣΖ)

Μέσοι: Ριμπερί (Μπάγερν), Βαλμπουενά (Μαρσέιγ), Καμπάιγ (ΠΣΖ), Ματουιντί (ΠΣΖ), Σισοκό (Νιούκαστλ), Μαβουμπά (Λιλ), Πογκμπά (Γιουβέντους), Γκρενιέ (Λυόν), Γκρίζμαν (Σοσιεδάδ)

Επιθετικοί: Μπενζεμά (Ρεάλ), Ζιρού (Άρσεναλ), Ρεμί (ΚΠΡ)

 

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ (55η): Είχε φαινομενικά δύσκολο έργο κόντρα στο Καμερούν, έχοντας μια πλήρως ανανεωμένη ομάδα, με πολλά και λιγότερο έμπειρα νέα πρόσωπα, αλλά τελικά έβγαλε καλό πρόσωπο, επικρατώντας με 2-1. Από πολύ νωρίς το προβάδισμα (Όσκαρ Ρομέρο 4’). Το Καμερούν είχε φλύαρη υπεροχή και δεν έφτασε στην ισοφάριση, με τον Σάντα Κρουζ να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. Δέχτηκε πίεση στη συνέχεια, δεχόμενη τη μείωση στο 75’ και γλιτώνοντας σε εκτέλεση πέναλτι στο 87’. Μόλις η δεύτερη νίκη με τον Χένες στον πάγκο (2-2-3), που φαίνεται πως καταλήγει στο βασικό κορμό των ερχόμενων υποχρεώσεων της ομάδας. Το σημερινό είναι το τελευταίο φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Κόπα Αμέρικα 2015. Γκολ-γκολ τα 9 από τα 10 τελευταία, επίσημα και μη.

 

Τελευταία 5: 1-1-3

 

Τερματοφύλακες: Άντονι Σίλβα (3η Φεβρουαρίου), Ρομπέρτο Φερνάντεζ (Σέρο Πορτένιο), Σεντουριόν (Ολίμπια)

Αμυντικοί: Σαμούντιο (Κρουζέιρο), Γκουστάβο Γκόμεζ (Λιμπερτάδ), Λουίζ Καρντόζο (Σέρο Πορτένιο), Ζούνιορ Αλόνσο (Σέρο Πορτένιο), Ντανίλο Ορτίζ (Σέρο Πορτένιο), Κορονέλ (Νασιονάλ)

Μέσοι: Βίκτορ Κάσερες (Φλαμένγκο), Οβιέδο (Σέρο Πορτένιο), Ρόχας (Μπελενένσες), Όσκαρ Ρομέρο (Σέρο Πορτένιο), Τοράλες (Νασιονάλ Ασουνσιόν), Ορουέ (Νασιονάλ Ασουνσιόν), Μεντιέτα (3η Φεβρουαρίου)

Επιθετικοί: Σάντα Κρουζ (Μάλαγα), Νούνιεζ (Μπρόντμπι), Ντέρλις Γκονζάλεζ (Ολίμπια), Χορχέ Μπενίτεζ (Γκουαρανί)

 

Πρόταση πάμε στοίχημα: «Έκλεψε» την τελευταία νίκη η Παραγουάη, αλλά σήμερα το έργο της είναι πολύ δύσκολο. Ακόμα και αν οι τρικολόρ παίξουν με ορισμένες αλλαγές, πάλι μας δίνουν για σιγουριά για τον άσο. Το να το πετύχει από το ημίχρονο παίζεται όσο και το over (2.00 Novibet). Συνδυασμός άσος και over στο 2.20 (Novibet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις