Ιταλία: Τα βλέμματα στο Μιλάνο

 

16.00 ΠΑΛΕΡΜΟ – ΡΟΜΑ

Προϊστορία: 8-4-10
Πέρυσι: ΠΑΛΕΡΜΟ – ΡΟΜΑ 1-1

ΠΑΛΕΡΜΟ: Μετά το πολύ δυνατό της ξεκίνημα, ήρθε και η περίοδος με τα αρνητικά αποτελέσματα, αφού προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες. Τελευταία χρονικά, αυτή στο Τορίνο από την «γκρανάτα» με 2-1, μειώνοντας απλά για το τελικό αποτέλεσμα στο 71′ με τον Γκονζάλες. Αναμενόμενα έχασε πολύτιμο έδαφος στην βαθμολογία, έχοντας δεχθεί αρκετά τέρματα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τραυματίας ο φορ Τζούρτζεβιτς (2 συμ./1 γκολ). Δεν επηρεάζουν οι υπόλοιπες απουσίες.

Εντός: 1-1-1
Γκολ: 7-8
Τελευταία 5: 1-1-3

ΡΟΜΑ: Κάκιστη στην Λευκορωσία και ήττα με 3-2 από την Μπάτε Μπόρισοφ στο Champions League. Πίσω στο σκορ με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, «ξύπνησε» στην επανάληψη, όμως ήταν ήδη αργά. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το άνετο 5-1 επί της Κάρπι, που την είχε επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών μετά από δύο αγωνιστικές. Ήδη οι «τλιαλορόσι» έχουν αρκετές απώλειες σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια και θέλουν να πάνε στην διακοπή με μία νίκη σήμερα επί της Παλέρμο στην Σικελία. Πέρα από τους μακροχρόνιους λείπουν επίσης οι μέσοι Τότι (3 συμ./1 γκολ), Κεϊτά (5 συμ.), αλλά και ο φορ Τζέκο (6 συμ./1 γκολ).

Εκτός: 1-1-1
Γκολ: 13-7
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση στοίχημα: Όχι ότι η Ρόμα είναι άξια εμπιστοσύνης, όμως και η Παλέρμο βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Προβάδισμα στο διπλό και το 2,02 της 2winbet.


 

GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο. 

16.00 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΙΝΤΕΡ

Προϊστορία: 7-13-19
Πέρυσι: ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΙΝΤΕΡ 1-0

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Αυτή την φορά δεν είχε την τύχη με το μέρος της στο Μπέργκαμο και γνώρισε την ήττα από την Αταλάντα με 2-1. Από το 7′ πίσω στο σκορ, τα υπόλοιπα έγιναν στις καθυστερήσεις, όταν και μείωσε απλά στο 94′ με τον Ντένις. Αρκετά επιθετική μέχρι στιγμής η ομάδα από την Γένοβα, έχοντας σημειώσει ήδη 12 γκολ και επίσης έχει προλάβει να πανηγυρίσει τρεις νίκες (3-1-2). Μεγάλη δοκιμασία σήμερα, αφού υποδέχεται την ομάδα της Ίντερ. Τραυματίας ο στόπερ Κόντα (2 συμ.).

Εντός: 3-0-0
Γκολ: 12-9
Τελευταία 5: 2-1-2

ΙΝΤΕΡ: Βρήκε τον… μάστορα της στο πρόσωπο της Φιορεντίνα και η πρώτη της ήττα φέτος έμελλε να είναι πολύ βαριά και μάλιστα εντός έδρας με 4-1. Σαν να μην μπήκε καν στο γήπεδο στα πρώτα λεπτά και πριν να το καταλάβει έχανε με 3-0 στο 23′. Στην συνέχεια έμεινε και με παίκτη λιγότερο, οπότε τα πράγματα πήραν αναμενόμενα τον δρόμο τους. Το σερί με τις πέντε διαδοχικές νίκες αποτελεί παρελθόν για τους «νερατζούρι» και το ζητούμενο είναι να μην τους επηρεάσει αυτή η ήττα στο δύσκολο παιχνίδι που έχουν μπροστά τους με την Σαμπντόρια. Τιμωρημένος ο στόπερ Μιράντα (4 συμ.) και τραυματίας ο μεσοεπιθετικός Γιόβετιτς (5 συμ./3 γκολ).

Εκτός: 2-0-0
Γκολ: 7-5
Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση στοίχημα: Καθόλου εύκολο το έργο για την Ίντερ, αλλά η Σαμπντόρια παίζει ανοιχτά και μπορεί να το πληρώσει. Κρατάμε το διπλό σε απόδοση 2,05 στην Sportingbet.


 

mybet.comΚερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

19.00 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Προϊστορία: 23-8-2
Πέρυσι: –

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Ίσως έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση την Τετάρτη και επικράτησε δίκαια της Σεβίλλης εντός έδρας με 2-0 για το Champions League. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, συνεχίζει να προβληματίζει και να είναι σκιά του καλού της εαυτού, χάνοντας την προηγούμενη αγωνιστική στο «Σαν Πάολο» της Νάπολι με 2-1. Μόλις μία νίκη στις έξι πρώτες αγωνιστικές για την ομάδα του Αλέγκρι (1-2-3) και σαφώς αρκετά μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός ο μπακ Κάσερες (2 συμ.), ο μέσος Μαρκίζιο (1 συμ.), ενώ δύσκολα να προλάβει εκ νέου οφορ Μάντζουκιτς (4 συμ.).

Εντός: 0-2-1
Γκολ: 6-7
Τελευταία 5: 1-2-2

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Δυσκολεύεται χαρακτηριστικά η Μπολόνια και φαίνεται πως δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη στις απαιτήσεις της Serie A. Στον ματς που πέρασε με την Ουντινέζε, ευτύχησε να προηγηθεί με τον Μουνιέ στο 31′, όμως στο δεύτερο ημίχρονο δεν άντεξε την πίεση από την αντίπαλο και την ήττα με 2-1. Αυτή ήταν η πέμπτη σε σύνολο έξι αγώνων (1-0-5) και με μόλις τρεις βαθμούς, βρίσκεται αναμενόμενα στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Νοκ άουτ οι μέσοι Ντονσά (3 συμ.), Τζιακερίνι (1 συμ.).

Εκτός: 0-0-3
Γκολ: 3-9
Τελευταία 5: 1-0-4

Πρόταση στοίχημα: Ώρα να επιστρέφει στις νίκες η Γιουβέντους, απέναντι στην ακίνδυνη μέχρι στιγμής Μπολόνια. No goal και 1,60 στην Mybet.


 

SportingBet.gr – Παίξε Νόμιμα με 100 Ευρώ Bonus και cash out

21.45 ΜΙΛΑΝ – ΝΑΠΟΛΙ

Προϊστορία: 10-11-7
Πέρυσι: ΜΙΛΑΝ – ΝΑΠΟΛΙ 2-0

ΜΙΛΑΝ: Το νικηφόρο της σερί ήταν μικρό και σταμάτησε στις δύο επιτυχίες, καθώς δεν μπόρεσε να είναι το ίδιο αποτελεσματική και κόντρα στην Τζένοα, από την οποία ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας. Από το 10′ πίσω στο σκορ, τα πράγματα δυσκόλεψαν όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 42′. Ομάδα έδρας αποδεικνύονται οι «ροσονέρι», έχοντας δύο νίκες στα ισάριθμα πρώτα τους παιχνίδια. Μεγάλο τεστ το σημερινό και το που μπορούν να φτάσουν κόντρα στην φορμαρισμένη Νάπολι. Τιμωρημένος ο στόπερ Ρομανιόλι (6 συμ.) και τραυματίες ο δεξιός μπακ Αμπάτε (2 συμ.), με τους εξτρέμ Μενέζ, Νιάνγκ.

Εντός: 2-0-0
Γκολ: 8-9
Τελευταία 5: 3-0-2

ΝΑΠΟΛΙ: Έκανε το καθήκον της στην Πολωνία και παράλληλα το 2/2 στο Europa League με το 2-0 επί της Λέγκια και δείχνει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Στο πρωτάθλημα όλα δείχνουν καλύτερα και ειδικά μετά την μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Γιουβέντους με 2-1. Καλύτερη σε όλη την διάρκεια του ματς και πήρε δίκαια ένα πολύτιμο τρίποντο. Βέβαια, πρέπει να παρουσιαστεί πιο αποτελεσματική εκτός έδρας, καθώς δεν έχει ακόμη νίκη στις τρεις πρώρες εξόδους της (0-2-1). Λογικά με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο ντέρμπι με την Μίλαν.

Εκτός: 0-2-1
Γκολ: 12-7
Τελευταία 5: 2-3-0

Πρόταση στοίχημα: Το ντέρμπι της αγωνιστικές, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Αποφεύγουμε το σημείο και πάμε με το goal/goal, που πληρώνει 1,65 στην Betshop.

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις