Σούπερ Λιγκ: Ευρώπη και παραμονή κρίνονται σε Λειβαδιά και Τρίπολη

 

15:00 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προϊστορία (από 2000): 10-2-6
Α’ γύρος: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ 3-0
Κύπελλο: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1

ΠΑΟΚ: Πήρε επαγγελματική νίκη στη Κέρκυρα, επικρατώντας με 1-0, χάρη σε γκολ του Κάτσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 83’, παίζοντας μάλιστα από το 65’ με παίχτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Ρατς. Διπλασίασε έτσι τις νίκες του και εκμεταλλεύτηκε τα στραβοπατήματα του Παναθηναϊκού, ανεβαίνοντας και πάλι πρώτος. Μεγάλος λόγος για το αν ήρθε η ώρα να πορευτεί από τη αρχή της χρονιάς με τον Γεωργιάδη, ο οποίος για τρίτη σερί άνοιξη αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας και ήρθε η ώρα να κριθεί σε κανονικές συνθήκες. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στη Σούπερ Λιγκ (55). Υποδέχτηκε άλλη μία φορά φέτος τον ΠΑΣ, στο κύπελλο, παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1. Οι 6 από τις 7 τελευταίες φορές που τον υποδέχτηκε είχαν 2-3 γκολ. Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Ρατς (23 συμμ./3 γκ./5 ασίστ), ο κεντρικός αμυντικός Βίτορ (28 συμμ./2 γκ.) και ο Δ. Παπαδόπουλος (18 συμμ./6 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός μέσος Μαντούρο (10 συμμ./1 γκ.) και ο Σαλπιγγίδης (22 συμμ./3 γκ./5 ασίστ).

Εντός: 10-3-2
Γκολ: 28-13
Τελευταία 5: 3-1-1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Συνεχίζει απτόητος την πορεία του για τα πλέι-οφ, αφού μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, έφυγε αλώβητος και από το Περιστέρι, παίρνοντας το βαθμό (1-1). Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με το πρώτο να ανήκει στον ΠΑΣ, που κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς με τον Τσάβες. Ανέβηκαν οι γηπεδούχοι στην επανάληψη, πίεσαν στο τέλος και τελικά στο 84’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Έκτη σερί αγωνιστική αήττητος (4-2-0), αν και σε αυτά τα παιχνίδια είχε και τα δύο «δώρα» από Νίκη και ΟΦΗ, σταθερά 5ος, με τον Ατρόμητο στο -1. Είναι δύσκολος ο στόχος πάντως, αφού εκτός του ΠΑΟΚ, στην τελευταία αγωνιστική φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό (Εργοτέλης εντός στο ενδιάμεσο). Μόνο από την Καλλονή έχει χάσει στις 8 τελευταίες εξόδους του (3-4-1). Τιμωρημένος ο αριστερός μέσος Ακόστα (26 συμμ./4 γκ./3 ασίστ). Εκτός ο δεξιός μπακ Ντάσιος (18 συμμ./1 ασίστ) και ο αμυντικός μέσος Γαρουφαλιάς (1 συμμ.).

Εκτός: 4-7-4
Γκολ: 16-14
Τελευταία 5: 3-2-0

Πρόταση: Πατάει καλύτερα τελευταία ο ΠΑΟΚ, που με τις δύο κολλητές νίκες έχει και πάλι μια σχετική ησυχία στο εσωτερικό του, αν και είναι εύθραυστη. Ο ΠΑΣ έχει στόχο και δε θα είναι εύκολο θύμα, αλλά και πάλι μόνο άσο βλέπουμε, ο οποίος έχει πάρει την κάτω βόλτα (1.38 Stoiximan).


 Interwetten.gr – Aπολαύστε παίζοντας στοίχημα σε ασφαλές, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον.

17:15 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 2006): 4-6-1
Α’ γύρος: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που τον ήθελαν αουτσάιντερ στη Βέροια, γνωρίζοντας τελικά βαριά ήττα με 4-0, παίζοντας με 10 για πάνω από 60 λεπτά. Ήταν καλός στην αρχή, αλλά το γκολ που δέχτηκε στο 12’ άλλαξε πολύ τα πράγματα, ενώ η αποβολή του Θεοδωρόπουλου, που έκανε και πέναλτι (32’), έκανε 2 τα τέρματα των γηπεδούχων. Στην επανάληψη ήταν σαν να μη μπήκε και ήρθαν τα άλλα δύο (56’, 65’). Η σίγουρη θέση στην τετράδα τώρα δεν είναι και τόσο, αφού εκτός του ΠΑΣ που τον έφτασε στον πόντο, υπάρχει και ο Ατρόμητος στο -2 που μπορεί να τον απειλήσει. Παραμένει αήττητος εντός έδρας (11-4-0). Αήττητος και από τον Πανθρακικό στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους (2-2-0), αλλά και στις 5 φορές που τον υποδέχτηκε (4-1-0), ενώ διατηρεί πολύ καλή παράδοση συνολικά, αφού έχει ηττηθεί μόνο μία φορά σε 11 αναμετρήσεις, ανεξαρτήτου έδρας (4-6-1). Τιμωρημένος ο κίπερ Θεοδωρόπουλος (11 συμμ.) και κεντρικός αμυντικός Γκοϊάν (21 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Αλόκο (3 συμμ.) και ο Μπαράλες (26 συμμ./16 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 11-4-0
Γκολ: 29-8
Τελευταία 5: 1-2-2

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Με αρκετή διαιτητική εύνοια, πήρε πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και παραμένει σε καλό δρόμο για την παραμονή. Άφησε πολλούς χώρους στους φιλοξενούμενους, αλλά δεν απειλήθηκε ουσιαστικά και κόντρα στη ροή άνοιξε το σκορ με τον Ίγκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Πιο καλός στην αρχή της επανάληψης ο Παναθηναϊκός, που ισοφάρισε στο 55’, αλλά η άδικη αποβολή των πρασίνων 4 λεπτά αργότερα έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του και στις καθυστερήσεις και πάλι πήρε τη νίκη με γκολ του Τζανή. Αμέσως μετά έμεινε και αυτός με 10, λόγω της αποβολής του Μεχία. Ισοβαθμεί με Πλατανιά και Λεβαδειακό στους 37, που είναι και οι ομάδες που κινδυνεύουν πιο άμεσα, αλλά υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Ακολουθεί ακόμα ένα εκτός (Βέροια) και τελειώνει τη χρονιά με το θρακιώτικο ντέρμπι κόντρα στη Ξάνθη. Under οι 10 από τις 11 αναμετρήσεις του με τον Αστέρα. Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Εμπόου (29 συμμ./1 γκ.) και ο κεντρικός μέσος Μεχία (26 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Σέρφα (13 συμμ.). Εκτός ο αρχηγός-αμυντικός μέσος Λαδάκης (17 συμμ.).

Εκτός: 1-3-11
Γκολ: 11-31
Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Αήττητος ο Αστέρας στην Τρίπολη και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, πριν απειληθεί κι άλλο από τους διώκτες του. Με ψυχολογία όμως και ο Πανθρακικός, που παλεύει για τη σωτηρία του. Δίκαιο το 1.65 στον άσο, αλλά θα προτιμήσουμε το under (1.80 Mybet).


Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

17:15 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 2013): 1-0-2
Α’ γύρος: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1-0

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Πήρε το «δωράκι» από το ματς με τη Νίκη και συνεχίζει να ελπίζει σε παραμονή. Ουσιαστικά ήταν η 3η σερί νίκη, έχοντας κερδίσει δύσκολα στα δύο προηγούμενα εντός έδρας Καλλονή και Βέροια με 1-0. Το καλό είναι ότι την άλλη εβδομάδα έχει ακόμα ένα τρίποντο-δώρο, στο ματς με τον ΟΦΗ. Το κακό είναι ότι σε ισοβαθμία με Πανθρακικό και Λεβαδειακό, με τους οποίους έχει 37 βαθμούς, υστερεί. Εξαιρώντας Νίκη και ΟΦΗ, έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (26). Εκτός ο αριστερός μπακ Νέπλιακ (8 συμμ.), ο δεξιός μπακ Μαχλέλης (2 συμμ.), ο δεξιός μέσος Τσουράκης (23 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), οι αριστεροί εξτρέμ Ζιλβάν (15 συμμ./3 γκ./2 ασίστ), Μιλούνοβιτς (23 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) και ο δεξιός εξτρέμ Κάσιο (9 συμμ.).

Εντός: 7-3-5
Γκολ: 17-15
Τελευταία 5: 3-1-1

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Επιτέλους νίκη για τους Αγρινιώτες που επικράτησαν εντός έδρας της Καλλονής με 2-0 και επέστρεψαν στις νίκες μετά από 6 αγωνιστικές. Σημαντικό ότι ξεμπλόκαραν επιθετικά, αφού στα προηγούμενα 6 δεν είχαν σκοράρει. Έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη, αλλά δεν έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του. Ο Μαρτίνεθ άνοιξε το σκορ στο 16’ και ο Τσαμπούρης διπλασίασε τα τέρματα στις καθυστερήσεις (92’). Το κακό προηγούμενο διάστημα τον έβγαλε εκτός τροχιάς πεντάδας, αλλά με νίκη σήμερα, έχοντας και το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου την επόμενη αγωνιστική, διατηρεί ακόμα μαθηματικές ελπίδες. Νο goal τα 9 τελευταία παιχνίδια του. Νο goal και οι τρεις αναμετρήσεις του συνολικά με τον Πλατανιά, δύο από αυτές ήταν και under. Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο μεσοεπιθετικός Μαρτίνες (30 συμμ./2 γκ./10 ασίστ). Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Εντζενγκουέλε (21 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο δεξιός μπακ Μπεχαράνο (24 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 4-7-5
Γκολ: 12-15
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση: Μπορεί φαινομενικά να έχουν και οι δύο κίνητρο, αλλά αυτός που καίγεται περισσότερο είναι ο Πλατανιάς. Μπορεί να κέρδισε στο τελευταίο ο Παναιτωλικός, αλλά δεν μας πείθει ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά. Ακόμα ένα ματς που ο Πλατανιάς προσφέρεται εντός έδρας σε τιμές… Ολυμπιακού (1.50 Betshop) και δεν αποκλείεται να επαναληφθεί ότι έγινε με Καλλονή και Βέροια. Θα προτιμήσουμε πάντως το under με απόδοση 1.60 στις στοιχηματικές εταιρίες.


 mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

17:15 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προϊστορία (από 2003): 5-6-4
Α’ γύρος: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Δε θα μπορούσε να χαλάσει τη φιέστα του Ολυμπιακού, ο οποίος στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής και γνώρισε την ήττα στον Πειραιά με 4-0. Είχε ωστόσο πολύ καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά. Μετά την αποβολή του Σηφάκη στο 25’, που έπιασε τη μπάλα εκτός περιοχής, ήρθε ο κατήφορος και από το 44’ μέχρι το 61’ δέχτηκε 3 γκολ, με το τελικό σκορ να γράφεται στις καθυστερήσεις. Πρώτη ήττα μετά το εντυπωσιακό σερί με τις 5 νίκες, ισοβαθμεί πλέον με Πανθρακικό και Πλατανιά στους 37. Υστερεί σε ισοβαθμία με τον πρώτο, υπερτερεί με τον δεύτερο. Ακολουθούν πάντως δύο δύσκολα, αφού μετά τον Ατρόμητο, πηγαίνει στην Τούμπα. Αήττητος στις 7 φορές που υποδέχτηκε τον Ατρόμητο (3-4-0). Τιμωρημένος ο κίπερ Σηφάκης (23 συμμ.). Εκτός ο μεσοεπιθετικός Βούκσεβιτς (23 συμμ./2 γκ./5 ασίστ) και ο επιθετικός Μάντζιος (23 συμμ./7 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 5-5-6
Γκολ: 22-17
Τελευταία 5: 4-0-1

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μοιράστηκε από ένα ημίχρονο στον αγώνα με τον ΠΑΣ και το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο, όπου και προηγήθηκαν (13’) και απειλήθηκαν αρκετές φορές. Πολύ ανεβασμένος στην επανάληψη, αλλά περίμενε μέχρι το τέλος για να ισοφαρίσει με τον Πίτου Γκαρθία. Το ντέρμπι για την Ευρώπη το άφησε και πάλι στην 6η θέση και στο -1 από τον ΠΑΣ (-2 από Αστέρα) και τώρα θέλει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή για να προλάβει τα πλέι-οφ. Μετά τη Λειβαδιά, υποδέχεται τον Πανιώνιο και στο τέλος πάει Μυτιλήνη. Under τα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια του. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (23). Νο goal τα 5 τελευταία κόντρα στον Λεβαδειακό. Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Δημούτσος (26 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο αριστερός μπακ Κιβρακίδης (17 συμμ./1 ασίστ) και ο δεξιός μπακ Νάστος (16 συμμ.).

Εκτός: 2-6-7
Γκολ: 11-17
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση: Μπαρτσελόνα ο Λεβαδειακός πριν την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά τώρα ο Ατρόμητος δεν είναι αδιάφορος και παίζει όλη τη χρονιά. Μπορεί ο μπουκ να ποντάρει στον άσο (1.70 Interwetten.gr), αλλά όσο «ύποπτο» και να είναι, θα πάμε κόντρα και στο Χ2 (2.10 Interwetten.gr), αφού πιστεύουμε στη δουλειά του Νιόπλια.


BetShop.gr – Πληρώνει αμέσως εντός 4 ωρών – χωρίς κρυφές χρεώσεις.

19:30 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 1995): 2-3-36
Α’ γύρος: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Το φορμάρισμά του συνδυάστηκε με το καλύτερο δυνατό χρονικό σημείο και μετά το τελευταίο τρίποντο με τον ΟΦΗ έφτασε στα 5 ματς το αήττητο (4-1-0) και τους 41 βαθμούς, αυξάνοντας τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους 4 βαθμούς. Μέσα σε αυτά τα 5 είχε και τη Νίκη, κερδίζοντας στα άλλα εντός έδρας Βέροια (4-2) και Παναιτωλικό (3-0) και μένοντας στο 0-0 με Πλατανιά προηγουμένως. Έχει πολύ δύσκολο τελείωμα ωστόσο, αφού μετά τον Ολυμπιακό παίζει με Ατρόμητο εκτός και ΠΑΟΚ εντός. Under οι 4 τελευταίες αναμετρήσεις του με τον Ολυμπιακό, 2-3 γκολ εμφανίστηκαν στα 7 τελευταία μεταξύ τους. Εκτός ο δεξιός μπακ Πάνος (17 συμμ.) και ο Ιμπαγάσα (23 συμμ./3 ασίστ).

Εντός: 8-5-2
Γκολ: 22-13
Τελευταία 5: 4-1-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό φάνηκε πως ήδη σκεφτόταν τη φιέστα και πέρασε δύσκολες στιγμές. Μετά το 25’ όμως απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, το οποίο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και έφτασε σε εύκολη επικράτηση (Ντομίνγκες 44’, 61’, Μπενίτες 55’, Φορτούνης 91’). Πρωταθλητής και μαθηματικά, φτάνοντας έτσι τους 42 τίτλους. Ήδη ξεκίνησαν τα σενάρια για την επόμενη χρονιά και αναμένεται ξεσκαρτάρισμα. Δύσκολα να παραμείνει πάντως ο Περέιρα. Έχει την καλύτερη επίθεση (70) και άμυνα (20) στο πρωτάθλημα. Απέκτησε τον μεσοεπιθετικό του Παναιτωλικού, Νικολάς Μαρτίνες. Εκτός ο αρχηγός Μανιάτης (17 συμμ./2 γκ./2 ασίστ). Ο Περέιρα άφησε εκτός αποστολής τον κεντρικό αμυντικό Αυλωνίτη (16 συμμ./2 γκ.), τον αριστερό μπακ Μαζουάκου (26 συμμ./3 ασίστ), τον αμυντικό μέσο Εντινγκά (15 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), τον επιθετικό Χάρα (9 συμμ./2 γκ.) και τον Αφελάι (19 συμμ./4 γκ./2 ασίστ), που δεν υπολογίζεται.

Εκτός: 9-3-3
Γκολ: 31-12
Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Το μοναδικό κίνητρο για τον Ολυμπιακό είναι στον ίδιο τον Περέιρα, ο οποίος μπορεί να το δει σαν ευκαιρία… να κρατήσει τη θέση του με καλές εμφανίσεις. Ο Πανιώνιος δεν έχει τίποτα να χάσει, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν αποκλείεται να βρει τρόπους να απειλήσει. Είμαστε πολύ θετικοί για το γκολ-γκολ (1.75 GoalBet)

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις