Πάμε Στοίχημα Προκριματικά Euro 9ος όμιλος: Πρώτο επίσημη για Σάντος

Είναι ο μοναδικός όμιλος με 5 ομάδες, από τον οποίο όμως και πάλι προκρίνονται στα τελικά οι δύο πρώτοι, ενώ η τρίτη ομάδα έχει δυνατότητα να περάσει απευθείας ή να δώσει μπαράζ, όπως ακριβώς συμβαίνει και στους άλλους ομίλους. Σήμερα έχει ρεπό η Αρμενία.

 

21:45 ΔΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Προϊστορία: 3-2-8

ΔΑΝΙΑ (27η): Μάλλον με πίκρα θα έφυγαν από την Αλβανία οι Δανοί, που έμειναν στο 1-1, σε ένα ματς που βάση απόδοσης άξιζαν το κάτι παραπάνω. Το 63% κατοχή σε ένα ματς εκτός έδρας, μιλάει από μόνο του. Ξεκίνησαν πολύ καλά την αναμέτρηση και έλεγχαν το ρυθμό του παιχνιδιού, αλλά σε μία ανύποπτη φάση, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με μακρινό άδειο σουτ, το οποίο κόντραρε στα πόδια του Κίερ, κάνοντας αδύνατο για τον Σμάιχελ. Δεν πτοήθηκε, συνέχισε να έχει τον έλεγχο και αυτό που δεν κατάφερε ο Μπέντνερ στο 55’, όταν σουτ του βρήκε στο δοκάρι, το έκανε ο Βίμπε στο 81’, μετά από φάση διαρκείας, παίρνοντας τη μπάλα σε σλάλομ του Μπέντνερ. Κατάφερε πάντως να μείνει αήττητη και έτσι συγκάτοικος με την Αλβανία στην κορυφή του ομίλου. Καμία αλλαγή στην αποστολή σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Αλβανία.

Τελευταία 5: 2-2-1

Τερματοφύλακες: Άντερσεν (Κοπεγχάγη), Σμάιχελ (Λέστερ), Γιέσπερ Χάνσεν (Εβιάν)
Αμυντικοί: Γιάκομπσεν (Γκινγκάμπ), Άγκερ (Μπρόντμπι), Κίερ (Λιλ), Σίμον Πόουλσεν (Άλκμααρ), Μπιέλαντ (Τβέντε), Μποΐλεσεν (Άγιαξ), Άνκερσεν (Σάλτσμπουργκ), Οκορέ (Άστον Βίλλα), Γιόργκενσεν (Κοπεγχάγη), Κίαν Χάνσεν (Ναντ)
Μέσοι: Κβιστ (Γουίγκαν), Έρικσεν (Τόττεναμ), Κρον-Ντελί (Θέλτα), Κάλενμπεργκ (Μπρόντμπι), Γιάκομπ Πόουλσεν (Μίντιλαντ), Σένε (Άγιαξ), Χόιμπιεργκ (Μπάγερν)
Επιθετικοί: Μπέντνερ (Βόλφσμπουργκ), Μπρέιτβεϊτ (Τουλούζ), Βίμπε (Γκέτεμποργκ), Μπεχ (Νόρντζελαντ), Γιουσούφ Πόουλσεν (Λειψία)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (11η): Γνώρισε την ήττα στο ντεμπούτο του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της, σε φιλικό αγώνα που έδωσε με την Γαλλία στο Παρίσι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ πριν συμπληρωθούν τρία λεπτά, κάτι που έδωσε πολύ έντονο ρυθμό στο παιχνίδι, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τη Γαλλία όμως να έχει τις καλύτερες φάσεις. Οι φάσεις λιγόστεψαν στην επανάληψη, αλλά όχι και η ποιότητα του παιχνιδιού, με τον Ρονάλντο να χάνει καρφωτή κεφαλιά στο 51’ και τη Γαλλία να κάνει δύο τα τέρματά της στο 69’. Το μόνο που κατάφερε ωστόσο ήταν να μειώσει με πέναλτι του Κουαρέσμα στο 77’, που είχε περάσει λίγο πριν στο παιχνίδι, το οποίο κέρδισε ο Ζοάο Μάριο, που είχε περάσει επίσης αλλαγή στη θέση του Ρονάλντο μόλις ένα λεπτό πριν. Θεωρώντας το φιλικό με την Γαλλία ως πρόβα τζενεράλε για την ομάδα που θέλει να χτίσει ο Σάντος, δεν περιμένουμε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, που είναι αρκετά επιθετικό, με τους Ντάνι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Νάνι. Τελευταία φορά είχε αντιμετωπίσει τη Δανία στο Euro 2012, όπου είχε επικρατήσει με 3-2.

Τελευταία 5: 1-1-3

Τερματοφύλακες: Ρούι Πατρίσιο (Σπόρτινγκ Λ.), Μπέτο (Σεβίλλη), Άντονι Λόπες (Λυόν)
Αμυντικοί: Μπρούνο Άλβες (Φενέρμπαχτσε), Ρικάρντο Καρβάλιο (Μονακό), Πέπε (Ρεάλ), Κοεντράο (Ρεάλ), Αντούνιες (Μάλαγα), Ελισέου (Μπενφίκα), Φόντε (Σαουθάμπτον), Ίβο Πίντο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σέντρικ Σοάρες (Σπόρτινγκ Λ.)
Μέσοι: Νάνι (Σπόρτινγκ Λ.), Ζοάο Μουτίνιο (Μονακό), Τιάγκο (Ατλέτικο), Κουαρέσμα (Πόρτο), Ντάνι (Ζενίτ), Βιεϊρίνια (Βόλφσμπουργκ), Γουίλιαμ (Σπόρτινγκ Λ.), Αντρέ Γκόμες (Βαλένθια), Αντριέν Σίλβα (Σπόρτινγκ Λ.), Ζοάο Μάριο (Σπόρτινγκ Λ.)
Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ), Έντερ (Μπράγκα)

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Δυνατή ομάδα η Δανία, που δε ξέρει να κλείνεται. Ο Σάντος είχε συνηθίσει να παίζει με μπετόν-αρμέ άμυνα στην Ελλάδα, αλλά αυτό απέχει πολύ ακόμα για να το δούμε στην Πορτογαλία. Γκολ-γκολ στο 1.80 (Goalbet).


 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

21:45 ΣΕΡΒΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ

Προϊστορία: –

ΣΕΡΒΙΑ (34η): Ήταν καλύτερη της Αρμενίας στο πρώτο της παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένη που απέφυγε την ήττα. Και αυτό γιατί βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 73’, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, ο Στοΐκοβιτς έπιασε πέναλτι στο 83΄ και έκανε μεγάλη απόκρουση στην επαναφορά και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τόσιτς στο 90’. Ο δουλευταράς και πολύ έμπειρος Άντβοκαατ, σε συνδυασμό με μία από τις καλύτερες φουρνιές Σέρβων παιχτών, που όχι μόνο έχουν ταλέντο, αλλά αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες σε κορυφαία πρωταθλήματα, τραβούν το ενδιαφέρουν και δημιουργούν αρκετές προσδοκίες για τη Σερβία, αλλά αυτό μένει να το δούμε και στην πράξη. Η σημερινή αναμέτρηση μ την Αλβανία είναι η πρώτη στην ιστορία των δύο χωρών. Καμία αλλαγή στην αποστολή σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Αρμενία. Γκολ-γκολ τα 7 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη.

Τελευταία 5: 1-3-1

Τερματοφύλακες: Στοΐκοβιτς (Μακάμπι Χάιφα), Μπρκιτς (Ουντινέζε), Ραΐκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας)
Αμυντικοί: Ιβάνοβιτς (Τσέλσι), Κολάροφ (Μάν. Σίτι), Τόμοβιτς (Φιορεντίνα), Νάστασιτς (Μάν. Σίτι), Τόσιτς (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Μακσίμοβιτς (Τορίνο), Στέφαν Μίτροβιτς (Φράιμπουργκ)
Μέσοι: Τόσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Κουζμάνοβιτς (Ίντερ), Πέτροβιτς (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Τάντιτς (Σαουθάμπτον), Τζούριτσιτς (Μάιντς), Μάρκοβιτς (Λίβερπουλ), Μάτιτς (Τσέλσι), Ιγκνιόφκσι (Άιντραχτ Φρ.), Γκουντελί (Άλκμααρ), Γιόγιτς (Ντόρτμουντ)
Επιθετικοί: Λάζοβιτς (Παρτιζάν), Τζόρτζεβιτς (Λάτσιο), Αλεκσαντάρ Μίτροβιτς (Άντερλεχτ)

ΑΛΒΑΝΙΑ (45η): Έχει άστρο η Αλβανία και το απέδειξε και στο παιχνίδι με τη Δανία, όπου παρότι είχε και πάλι παθητικό ρόλο κατάφερε να αποφύγει την ήττα και να μείνει στο 1-1, αποτέλεσμα που τη φέρνει στην κορυφή του ομίλου, μαζί με τους Δανούς. Οι Δανοί είχαν τον έλεγχο σε όλο τα παιχνίδι, αλλά η Αλβανία ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 38’, με αρκετή δόση τύχης, αφού το άψυχο μακρινό σουτ του Λενιάνι βρήκε στα πόδια του Κίερ και κατέληξε στα δίχτυα. Ούτε στη συνέχεια μπόρεσε να βελτιώσει την εικόνα της και αφού γλίτωσε από δοκάρι στο 55’, ήρθε η ισοφάριση στο 81’. Καμία αλλαγή στην αποστολή σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Δανία.

Τελευταία 5:

Τερματοφύλακες: Μπερίσα (Λάτσιο), Σεχί (Σκεντέρμπεη), Χότζα (Παρτιζάνι Τίρανα)
Αμυντικοί: Λίλα (ΠΑΣ Γιάννινα), Λενιάνι (Σεν Γκάλεν), Χισάι (Έμπολι), Τσανά (Λάτσιο), Κουρί (Τίρανα), Αγκόλι (Καραμπάχ), Ζάκα (Βασιλεία), Μαβράι (Κολωνία), Ραχμάνι (Παρτιζάνι Τίρανα)
Μέσοι: Σάλα (Οντ), Βίλα (Παρτιζάνι Τίρανα), Κουκέλι (Ζυρίχη), Γκάσι (Βασιλεία), Κάτσε (ΠΑΟΚ), Ρόσι (ΦΣΒ Φρανκφούρτη), Αμπράσι (Γκρασχόπερ), Βαγιούσι (Λίτεξ Λόβετς), Μέχα (Πάντερμπορν), Μπολκού (Τίρανα), Ραμά (Μόναχο 1860)
Επιθετικοί: Καπλάνι (ΦΣΒ Φρανκφούρτη), Σικαλέσι (Χάιντουκ Σπλιτ), Σαλιχί (Χαποέλ Άκρα), Μπάλα (Σλάβια Πράγας)

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Η Αλβανία γλίτωσε από του χάρου τα δόντια και μέσα στην Πορτογαλία και κόντρα στη Δανία. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη… τρίτο αήττητη δε μένει. Άσος, από τα πιο δυνατά σημεία της ημέρας, στο 1.50 (Bet8.gr).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις