Προβλέψεις Σούπερ Λιγκ: Για το (προσωρινό) -1 ο Ολυμπιακός…

 

 

15:00 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προϊστορία: –
Πέρυσι: –

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Έκανε κακό πρώτο ημίχρονο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια, ανέβηκε στην επανάληψη, αλλά δημιούργησε φάσεις και είχε δύο δοκάρια, αλλά οι γηπεδούχοι στάθηκαν πιο τυχεροί και κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές, υποχρεώνοντας τους Κρητικούς σε ακόμα μία ήττα. Συμπλήρωσαν έτσι 5 αγωνιστικές χωρίς νίκες (0-3-2), διάστημα στο οποίο δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν. Πλησίασε επικίνδυνα την επικίνδυνη ζώνη, στο +1 από τον Πανιώνο. Εμφανίζεται πολύ πιο αποτελεσματικός εκτός έδρας, παρά εντός με την αντιστοιχία βαθμών να είναι 8-4. Έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (8). Εκτός ο δεξιός μέσος Γουνδουλάκης (3 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Αγκιλέρα (10 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 1-1-3
Γκολ: 3-8
Τελευταία 5: 0-3-2

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ακόμα ένα “πυροτέχνημα” για τους νεοφώτιστους, στη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Υποδέχτηκε την Καλλονή, η οποία ήταν καλύτερη, αλλά δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και τελικά με δύο φάσεις από λάθη της άμυνας των φιλοξενούμενων, κατάφερε να σκοράρει ισάριθμα τέρματα με τον Σκουρτάι (47′, 77′) και να πάρει τη νίκη. Παραμένει τελευταία στην κατηγορία, η νίκη δεν άλλαξε τη γνώμη μας ότι πρόκειται για τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, στο -4 πλέον από τη σωτηρία. Συνεχίζονται οι εξελίξεις στα διοικητικά, με τον Ανδρέα Πάτση να έχει βάλει πωλητήριο στην ομάδα 600.000 ευρώ, ώστε να αποχωρήσει. Εκτός έδρας μετράει 6 ήττες σε ισάριθμες εξόδους. Έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (6) και τη χειρότερη άμυνα (22). Χωρίς απουσίες.

Εκτός: 0-0-6
Γκολ: 2-15
Τελευταία 5: 1-1-3

Προβλέψεις: Όταν παίζουν μεταξύ τους οι δύο χειρότερες επιθετικά ομάδες, δεν περιμένεις να δεις καλό ποδόσφαιρο. Έστω και έτσι, περιμένουμε ο Πλατανιάς εύκολα-δύσκολα να πάρει το παιχνίδι σήμερα. Άσος στο 1.45 (Bet8).


mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus 

 

17:15 ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 2012): 3-0-1
Πέρυσι: ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-1

ΚΑΛΛΟΝΗ: Είχε πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος κόντρα στη Νίκη Βόλου, τις οποίες δεν αξιοποίησε και τελικά το πλήρωσε στην επανάληψη, όταν αρχικά από λάθος του Χογκ έγινε το 1-0 στο 47′ και από ακόμα ένα του Βαλλιού στο 77′ το τελικό 2-0. Δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα του Ματζουράκη, μετά το 1-2 από τη Ξάνθη, τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-2) και βρέθηκε πάλι εκτός πεντάδας, από την οποία απέχει πλέον δύο βαθμούς. Απόρθητο κάστρο η Μυτιλήνη, όπου παραμένει αήττητη (4-2-0) και μάλιστα χωρίς να δεχτεί ακόμα γκολ. Έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (6), αν και στα δύο τελευταία παιχνίδια της έχει δεχτεί τα διπλάσια (4) από όσα είχε δεχτεί μέχρι πριν από αυτά τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα (2). Νο goal τα 3 από τα 4 παιχνίδια της κόντρα στον Παναιτωλικό. Χωρίς απουσίες.

Εντός: 4-2-0
Γκολ: 6-0
Τελευταία 5: 1-2-2

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Το ματς με τον Πανιώνιο ήταν από τα πιο περίεργα που έχουμε δει. Έγιναν τρία πέναλτι, κάθε ομάδα είχε από μία αποβολή, αλλά κανένα από αυτά δεν καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα. Ανοιχτό παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά, αλλά το γκολ ήρθα στο 62′ με την προβολή του Κάπελ. Στο 76′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10, στο 78′ ο Μαλεζάς σε στημένη φάση έκανε το 2-0 με κοντινό πλασέ, αλλά αποβλήθηκε τρία λεπτά αργότερα κάνοντας πέναλτι και αποβλήθηκε. Ο Ράφαελ Μπρακάλι αρχικά απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά δεν μπόρεσε να το σώσει. Επέστρεψε έτσι στις νίκες, η τρίτη στα 5 τελευταία (3-1-1), διάστημα στο οποίο δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Θετική η εικόνα του εκτός έδρας, όπου έχει χάσει μόνο από τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα (1-4-1). Δεν υπάρχει ισοπαλία στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων (1-0-3). Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Μαλεζάς (11 συμμ./1 γκ.) κι ο αμυντικός μέσος Μπεχαράνο (8 συμμ.). Εκτός ο δεξιός μέσος Βιγιαφάνες (8 συμμ./3 γκ./1 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Θεοδωρίδης (4 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Μορένο (5 συμμ./5 γκ.).

Εκτός: 1-4-1
Γκολ: 4-4
Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις: Για ακόμα ένα ματς δε θα δεχθεί γκολ η Καλλονή; Δεν το νομίζουμε, ειδικά κόντρα στον ανεβασμένο Παναιτωλικό. Περιμένουμε πιο ανοιχτό παιχνίδι και να σκοράρουν αμφότερες. Γκολ-γκολ στο 2.10 (Novibet).


 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

19:30 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 1994): 1-0-15
Πέρυσι: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-5

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Συνεχίζεται η δικαίωση για τον Παντελιάδη, αλλά και για τη διοίκηση που δεν τον απομάκρυνε στις αρχές Νοεμβρίου, με τον Λεβαδειακό να έρχεται από δύο πολύ καλές εμφανίσεις και εκτός έδρας τρίποντα με ΠΑΣ και ΟΦΗ. Στον ΠΑΣ ήταν απόλυτος κυρίαρχος, στην Κρήτη ήταν πιο τυχερός, παίρνοντας τη νίκη με δύο γκολ του Μάντζιου στο 54′ και στο 92′. Τρέχει εξαιρετικό σερί 6 αγώνων στο πρωτάθλημα (3-3-0), στα οποία δεν έχει δεχτεί γκολ, 7 οι αγώνες υπολογίζοντας και το 2-0 στο κύπελλο με τον Πλατανιά. Ξέφυγε από την ουρά και άνοιξε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους 4. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Πίντερ (5 συμμ.), ο επιθετικός Μπορνταγκαράι (7 συμμ.) και ο αμυντικός μέσος Σάντσες (6 συμμ./1 ασίστ). Τιμωρημένοι ο δεξιός μπακ Γεωργιάδης (10 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Κονέ (11 συμμ./3 γκ.).

Εντός: 1-4-1
Γκολ: 5-5
Τελευταία 5: 2-3-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έκανε το χρέος του με τη Μάλμε, πήρε τη νίκη με 4-2 και τελικά τερμάτισε τρίτος, κάτι που σημαίνει πως συνεχίζει την ευρωπαϊκή του πορεία στο Γιουρόπα. Τυχερός στην ατυχία του στο πρωτάθλημα. Έμεινε στο εντός έδρας 2-2 με τον ΠΑΣ, με μέτρια εμφάνιση και μπόλικη γιούχα από τον κόσμο, αλλά κατάφερε να μειώσει τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ που έχασε από την Ξάνθη στο -4, ενώ με τον Παναθηναϊκό επίσης να μην κερδίζει, παρέμεινε δεύτερος. Ευκαιρία σήμερα με μία νίκη να φορτώσει άγχος τους άλλους δύο, μειώνοντας τη διαφορά από την πρώτη θέση και ανοίγωντάς την από την τρίτη. Μετράει 12 σερί νίκες κόντρα στον Λεβαδειακό, στις 5 από τις 6 τελευταίες χωρίς να δεχτεί γκολ. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (26) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (10). Εκτός πλάνων ο Αμπιντάλ, που ετοιμάζεται να αποχωρήσει. Τραυματίες ο κεντρικός μέσος Μιλιβόγεβιτς και ο μεσοεπιθετικός Ντουρμάζ.

Εκτός: 2-2-1
Γκολ: 8-4
Τελευταία 5: 2-2-1

Προβλέψεις: Το εξαιρετικό σερί του Λεβαδειακού σήμερα λαμβάνει τέλος, με τον Ολυμπιακό να έχει ανεβάσει ψυχολογία και να μην έχει άλλα περιθώρια λάθους. Στο 1.20 το διπλό, καλύτερο το under του 2.15 (Stoiximan), ελπίζοντας στην κούραση των πρωταθλητών και συνέχιση της καλής αμυντικής λειτουργίας του Λεβαδειακού (2.15 Stoiximan).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις