Πάμε Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Ντεμπούτο Νιόπλια στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

 

15:00 ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προϊστορία (από 1994): 4-7-28
Α’ γύρος: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΦΗ 1-2

ΟΦΗ: Παλεύει με νύχια και με δόντια και βγάζει ψυχή σε όλα τα παιχνίδια του και ας είναι ένα βήμα πριν την καταστροφή. Την Τετάρτη στα προημιτελικά με τη Ξάνθη, ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και η μόνη ομάδα που έχανε ευκαιρίες. Με την ίδια όρεξη μπήκε και στην επανάληψη και προηγήθηκε με τον Κουτσιανικούλη (48’), αλλά δεν άντεξε για πολύ, ισοφαρίστηκε άμεσα (53’) και θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που δε δέχτηκε γκολ στο τέλος, με τη Ξάνθη να έχει δύο δοκάρια. Είχε προηγηθεί το ντέρμπι του Ηρακλείου με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, όπου πλήρωσε τα πολλά λάθη την άμυνα. Δέχτηκε τρία τέρματα στο πρώτο μέρος (23’, 31’, 36’), αν και έπαιζε από το 24’ με παίχτη παραπάνω. Είχε ισοφαρίσει στο 32’ με τον Μακρή και στην επανάληψη, το γήπεδο πήρε κλίση, έκανε το 2-3 στο 68’ με τον Μερεμπασβίλι, αλλά παρά την πίεση, δεν απέφυγε την ήττα. Έκανε έφεση για την αφαίρεση βαθμών, αλλά απορρίφθηκε και έτσι παραμένει στους 13 και στο -9 από τη σωτηρία. Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας σήμερα στο Γεντί Κουλέ, με παρουσία αστυνομίας και δύο εισαγγελέων, κάτι που σημαίνει πως περιμένουν έκτροπα από τους αγανακτισμένους φιλάθλους του ΟΦΗ. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (39). Απέκτησε τον επιθετικό Αποστολόπουλο (ΠΑΟ, Ουνιόν), αλλά και αυτός, μαζί και με άλλες μεταγραφές που έχει κάνει, δεν έχουν ακόμα δικαίωμα, κάτι που σημαίνει πως σήμερα η ομάδα θα έχει τους ίδιους 16 που είχε και στο ματς με τη Ξάνθη.

Εντός: 6-1-4
Γκολ: 15-13
Τελευταία 5: 1-0-4

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Η πιο ευνοημένη ομάδα από τις συγκυρίες των δύο τελευταίων εβδομάδων. Κυνηγούσε τον 2ο ΠΑΟΚ και μέσα σε λίγες μέρες, όχι μόνο ανέβηκε δεύτερος, αλλά πλησίασε και τον Ολυμπιακό στους 6 βαθμούς. Οριακή η τελευταία νίκη του με τον Παναιτωλικό. Δεν απειλήθηκε καθόλου, αλλά και ο ίδιος δεν κυκλοφορούσε τη μπάλα σωστά. Τελικά οι ισορροπίες άλλαξαν στο 60’ και λίγο αργότερα κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ με τον Πέτριτς (67’). Μικρή σημασία έχει φυσικά, αφού μετράει το αποτέλεσμα, κάτι που θέλει και σήμερα, προκειμένου να πάει αλώβητος στο μεγάλο και κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (16), έχοντα κρατήσει το μηδέν στα 4 πιο πρόσφατα, δεχόμενος μόνο ένα γκολ στα 9 τελευταία. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, έχει χάσει μόλις μία φορά από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (2007-08), στις 16 τελευταίες φορές που το επισκέφτηκε (10-5-1). Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα ο Μαυρίας. Τιμωρημένοι ο δεξιός μπακ Μπούρμπος (16 συμμ.) και ο κεντρικός αμυντικός Ταυλαρίδης (7 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 4-4-3
Γκολ: 14-12
Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Ο Παναθηναϊκός θέλει εκδίκηση για το ματς του πρώτου γύρου, που είχε εκνευρίσει χαρακτηριστικά τον Αναστασίου, για το αντιποδόσφαιρο των Κρητικών. Τα τεράστια προβλήματα του ΟΦΗ, είναι στα μεγάλα συν. Το διπλό στο 1.47 (Stoiximan), είναι δίκαιο.


BetShop.gr – Πληρώνει αμέσως εντός 4 ωρών – χωρίς κρυφές χρεώσεις.

17:15 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ

Προϊστορία (από 2006): 4-2-5
Α’ γύρος: ΒΕΡΟΙΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-1

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Η ήττα από την Κέρκυρα έφερε τελικά τη λύση της συνεργασίας της Λειβαδιάς μετ τον Σάββα Παντελίδη, στη θέση του οποίου ήρθε ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσει τόνισε ότι η ομάδα έχει ότι χρειάζεται για να σωθεί και αυτό που της χρειάζεται είναι διορθώσεις στις λεπτομέρειες. «Κύκνειο άσμα» του Παντελίδη ήταν το εντός έδρας 1-2 από τους Φαίακες, όπου θα μπορούσε να έχει αποφύγει την ήττα. Κόντρα στην ροή το 0-1 (38’), χωρίς να έχει πιεστεί μέχρι τότε. Είχε την κατοχή, αλλά δεν τελείωνε τις φάσεις. Κατάφερε ωστόσο να ισοφαρίσει στο 68’ με το πρώτο γκολ του Κατίδη, στο 73’ όμως από αντεπίθεση ήρθε το 1-2. Χωρίς νίκη στα 4 τελευταία (0-1-3), εντός έδρας έχει κερδίσει μόνο τον Αστέρα στα 8 τελευταία (1-3-4) και είναι λογικό να έχει κατηφορίσει στη βαθμολογία, με ένα βαθμό να τον χωρίζει από την επικίνδυνη ζώνη, αν και Πανιώνιος και Εργοτέλης έχουν και ματς λιγότερο. Αήττητος εντός έδρας, στις 5 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Βέροια (3-2-0). Απέκτησε τον επιθετικό Μρντάκοβιτς (πρώην Βέροια). Μέχρι νεοτέρας ο Άλαν Πουλίδο παραμένει στην ομάδα και κάνει προπονήσεις, αλλά ακόμα δεν έχει έρθει το ΟΚ από το CAS. Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Μιλιάζες (6 συμμ./1 ασίστ), που είναι από τους καλύτερους από τη μέρα που ήρθε στην ομάδα.

Εντός: 2-5-5
Γκολ: 13-15
Τελευταία 5: 1-1-3

ΒΕΡΟΙΑ: Σταμάτησε το σερί με τις τρείς κολλητές ήττες, μετά το εντός έδρας 1-1 με τον Ατρόμητο. Βάση εξέλιξης νιώθει πικρία, αφού μπορεί να υπήρχαν εκατέρωθεν πολλές φάσεις, άντεξε μέχρι το τέλος και τελικά ισοφαρίστηκε στο 89’. Η Βέροια είχε το γκολ στο πρώτο μέρος (Ντουμίτρου 27’), αλλά οι φιλοξενούμενοι την κατοχή. Πάνω κάτω το ματς στην επανάληψη, με τον Ατρόμητο να κλέβει το βαθμό στο τέλος, αν και ο Καλτσάς θα μπορούσε να το έχει τελειώσει για τη «Βασίλισσα» πριν και μετά το γκολ. Συνεχίστηκαν έτσι τα αρνητικά αποτελέσματα (0-1-3) και με μόλις μία νίκη στα 9 τελευταία (1-4-4), έχει μείνει πίσω στο κυνήγι της πεντάδας (-10 πλέον). Ο Γκρανέρο πάντως έλαβε τη στήριξη της διοίκησης, αλλά… μέχρι νεωτέρας. Σημαντική εξέλιξη για το μέλλον της το ότι απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για τους στημένους αγώνες. Παρελθόν αποτέλεσε ο επιθετικός Βούκιτς (3 συμμ.). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Καλί (11 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Μπαλάφας (9 συμμ./1 γκ.) και ο μεσοεπιθετικός Μπαργκάν (18 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-4-6
Γκολ: 9-24
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Ίσως κάτι ξέρει ο μπουκ για να προσφέρει τον άσο τόσο χαμηλά (1.45 Novibet). Αν και με τη «βρώμικη» Βέροια εμείς δεν μπλέκουμε (την έδινε 1.25 στο Βέροια-Πανιώνιος στο κύπελλο και έληξε 1-1. 1.45 στο πρώτο ματς και επαληθεύτηκε με ανατροπή, 2-1 ο Πανιώνιος). Η απόφαση δική σας.


mybet – Δυνατό παιχνίδι, δίκαιες αποδόσεις και 100€ Bonus!

17:15 ΚΕΡΚΥΡΑ – ΚΑΛΛΟΝΗ

Προϊστορία (από 2014): 0-0-1
Α’ γύρος: ΚΑΛΛΟΝΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ 1-0

ΚΕΡΚΥΡΑ: Στάθηκε τυχερή στη Νέα Σμύρνη και κατάφερε να γλιτώσει την ήττα, με τον Πανιώνιο να είναι καλύτερος σε όλο το 90λεπτο, να έχει πολλές χαμένες ευκαιρίες και τον Γκόμες να αφήνει τους Φαίακες με 10 στο τελευταίο 20λεπτο. Δεύτερο σερί 0-0, σημαντικός πάντως ο βαθμός στην προσπάθεια για παραμονή, με τη ζώνη του υποβιβασμού να απέχει 6 βαθμούς, αλλά με Πανιώνιο και Εργοτέλη να έχουν αγώνα λιγότερο. Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία (0-2-1), αλλά εντός έδρας τρέχει αήττητο 7 αγώνων (4-3-0). Είχε εμπλακεί στο πρόσφατο θέμα με τους στημένους αγώνες, αλλά η Πειθαρχική Επιτροπή την απάλλαξε, μαζί με Πανθρακικό και Βέροια, μιας και οι κατηγορίες δεν μπορούσαν να στοιχειοθετηθούν επαρκώς. Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Γκόμες (19 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο μεσοεπιθετικός Ζορμπάς (19 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο δεξιός μπακ Ζουμπουλάκης (2 συμμ.) και οι αμυντικοί μέσοι Καρντόσο (14 συμμ.), Ναγιάρ (14 συμμ./3 γκ.).

Εντός: 6-3-3
Γκολ: 16-11
Τελευταία 5: 1-3-1

ΚΑΛΛΟΝΗ: Πολύ ωραίο θέαμα στο ματς με τη Ξάνθη στη Μυτιλήνη, όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, όπου άνοιξαν το σκορ (32΄). Στην επανάληψη κατάφερε να το γυρίσει με πρωταγωνιστεί τον Χουάνμα, που πέτυχε δύο τέρματα μέσα σε 4 λεπτά (68’, 72’), δεν άντεξε πολύ και ισοφαρίστηκε (78’), ενώ στο τέλος γλίτωσε την ήττα από το δοκάρι (88’) και τις αποκρούσεις του Χογκ. Πέμπτο παιχνίδι με τον Βλάχο στον πάγκο, 1-2-2 ο απολογισμός του ως τώρα, με τη φιλοσοφία να έχει αλλάξει στην ομάδα, σε σχέση με το «σφιχτό» σύνολο που παρουσίαζε επί Ματζουράκη. Παραμένει στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Απέκτησε τον καλό Αλγερινό επιθετικό Σαλίμ Αράς από την κινεζική Τσεγκντού Μπλέιντς (πρώην ΠΑΣ, Αστέρας). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Βαλιός (15 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Αγρίτης (4 συμμ.).

Εκτός: 1-6-5
Γκολ: 11-15
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Πιο ανοιχτή ομάδα πλέον η Καλλονή, που δε διστάζει να επιτεθεί. Αυτό είναι το γνώρισμα και της Κέρκυρας, που δεν έχει καταφέρει ωστόσο να σκοράρει στα δύο τελευταία. Γκολ-γκολ στο 2.15 (Goalbet).


 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

19:30 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ

Προϊστορία: 8-7-7
Α’ γύρος: ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Εποχή Νιόπλια στον Ατρόμητο, που ανέλαβε καθήκοντα προπονητή, στη θέση του αποχωρήσαντα Σα Πίντο. Ο Νιόπλιας, με τον οποίο ο ΠΑΟ είχε κατακτήσει το νταμπλ το 2010, θα έχει βοηθό τον Κολιτσιδάκη, ενώ στο τεχνικό τιμ αναμένεται να ενταχθεί και ο Χριστόφ Βαζέχα. Με τον υπηρεσιακό Κορακάκη στον πάγκο στο τελευταίο ματς με τη Βέροια, όπου κατάφερε να φύγει με την εκτός έδρας ισοπαλία, την οποία άξιζε, αν και ήρθε με τη ψυχή στο στόμα και γκολ του Μπρίτο στο 89’. Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία (0-2-1), μόνο τη νίκη στα χαρτιά με τη Νίκη έχει πάρει στα 8 τελευταία (1-6-1), έχει μείνει μακριά από την πεντάδα (- 10). Σήμερα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, θέλοντας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα διατηρήσουν τις ελπίδες του για είσοδο στην πεντάδα, ενώ μεγάλο στοίχημα για τον Νιόπλια θα είναι και να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο της ομάδας (6-4-0). Χωρίς απουσίες.

Εντός: 6-4-0
Γκολ: 13-4
Τελευταία 5: 1-3-1

ΠΑΟΚ: Πολύ κακό το κλίμα στον ΠΑΟΚ, με την κακή εικόνα που παρουσιάζει. Μετά τη βαριά ήττα από τον ΟΦΗ, ο Αναστασιάδης έθεσε την παραίτησή του στη διοίκηση, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή και έτσι συνέχισε στον πάγκο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μέτριος προς το κακός στο ντέρμπι, στο οποίο δεν φάνηκε ικανός να πάρει τη νίκη που έψαχνε για να μειώσει τη διαφορά. Μάλλον ικανοποιημένος θα πρέπει να μείνει από το 0-0, ειδικά με την πίεση που δέχτηκε στα τελευταία λεπτά. Όχι μόνο δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, αλλά είδε και τον ΠΑΟ να τον προσπερνάει και να τον ρίχνει στην 3η θέση, με δύο βαθμούς να τους χωρίζουν. Είναι η μοναδική ομάδα χωρίς να έχει πετύχει ακόμα εκτός έδρας ισοπαλία, σε 11 εξόδους (7-0-4). Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (44). Μετράει 4 σερί νίκες κόντρα στον Ατρόμητο, σε όλες πέτυχε τουλάχιστον δύο τέρματα. Στο Περιστέρι πάντως δεν έχει καλή παράδοση, αφού μόλις πέρυσι πέτυχε την πρώτη νίκη του εκεί, σε σύνολο 10 επισκέψεων (1-6-3). Κανονικά στη διάθεση του Αναστασιάδη Τζιόλης και Κλάους. Αμφίβολοι ο κίπερ Γλύκος (15 συμμ.) και ο Σαλπιγγίδης (19 συμμ./3 γκ./4 ασίστ).

Εκτός: 7-0-4
Γκολ: 19-16
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Κακό το κλίμα στον ΠΑΟΚ, που μπορεί να θέλει να βρει απαντήσεις, αλλά δείχνει να μην μπορεί. Ντεμπούτο Νιόπλια από την άλλη, που θέλει να ένα θετικό αποτέλεσμα, με μία ομάδα, που πρωτίστων ξέρει να μην χάνει. Χωρίς εκτός έδρας Χ οι Θεσσαλονικείς, οπότε η ισοπαλία είναι το πιο λογικό αποτέλεσμα, τόσο στατιστικά, όσο και αγωνιστικά (3.25 Mybet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις